Interpretarea ascendentului

Descrierea ascendentului în cele 12 zodii

Ați aflat cele mai importante detalii despre ascendent în articolul dedicat acestui subiect aici. În plus, puteți afla cum se determină ascendentul atunci când nu cunoaștem ora nașterii aici. Acum urmează să vedem cum ne influențează ascendentul aflat în diferitele semne zodiacale.

horoscop Berbec

Ascendentul în Berbec

Nativii cu ascendentul în berbec proiectează în exterior calități precum curajul, onestitatea, atitudinea directă și neînfricată. Sunt independenți și hotărâți, astfel că nu au nevoie de aprobarea nimănui pentru a-și transforma dorințele în realitate. La primul contact cu un grup nou se remarcă ca și lideri și vor fi cei care vor lua inițiativa. Nu ezită să își exprime părerile chiar dacă se află într-un cerc social compus din străini. Sunt siguri pe ei și plini de energie. Totuși, persoanele mai sensibile ar putea să îi perceapă ca fiind autoritari și prea impunători.

horoscop Taur

Ascendentul în Taur

Persoanele cu ascendentul în taur se dezvăluie celor din jur că firi practice și conservatoare. Preferă confortul în detrimentul riscului și nu se avântă prea repede în interacțiunea cu oameni noi. Cei din jur îi percep ca fiind persoane serioase, cu principii morale solide și pe care se pot baza. Sunt calmi și capabili facă față provocărilor vieții. Mai mult, pot gestiona foarte bine situațiile de criză. Cu toate acestea, dau dovadă și de încăpățânare atunci când ceva nu le convine. De asemenea, pot avea probleme în gestionarea plăcerilor.

horoscop Gemeni

Ascendentul în Gemeni

Nativii cu ascendentul în zodia gemeni vor fi cei mai buni comunicatori. Găsesc subiecte de discuție cu oricine și vor fi primii care sparg gheața atunci când vin în contact cu oameni noi. Sunt foarte curioși, au multiple interese și fac conexiuni cu ușurință. Acumulează multe cunoștinte, iar asta le permite să abordeze orice subiect. Gesticulează atunci când vorbesc și fac cele mai amuzante glume. De asemenea, învață foarte repede și au capacitatea de a se adapta situațiilor noi. Totuși, uneori pot părea ca fiind prea copilăroși sau băgăreți.

horoscop Rac

Ascendentul în Rac

Persoanele care au ascendentul în Rac sunt sensibile și rezonează cu sentimentele celor din jur. Preiau energia mediului în care se află și se simt cel mai bine atunci când sunt înconjurați de oameni buni și cooperanți. Ceilalți îi percep ca fiind blânzi, atenți și grijulii, de aceea au încredere să își împărtășească probleme cu ei. Intuiția le oferă indicii precise și îi ajută atunci când se lasă ghidați de aceasta. Nu acceptă cu ușurință persoane noi în cercul lor restrâns. Dacă nu se simt în largul lor, devin foarte sensibili și se supără ușor.

horoscop Leu

Ascendentul în Leu

Nativii cu ascendentul în zodia leu sunt primii care ies în evidență și este imposibil să treacă neobservați atunci când întră într-o încăpere. Sunt unici în comportament și atitudine și emană încredere și forță. Motivați să exceleze, doresc să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului și nu se mulțumesc cu puțin. Sunt foarte creativi, iar râsul lor se face mereu auzit. Cei din jur sunt atrași de magnetismul emanat de acești nativi. Totuși, în zilele lor proaste, pot fi percepuți drept egocentrici, narcisiști, doritori de a-i eclipsa pe toți ceilalți și preocupați peste măsură în a atrage admirație și respect.

horoscop Fecioara

Ascendentul în Fecioară

Persoanele născute cu ascendentul în zodia fecioară se prezintă că fiind organizați, punctuali și serioși. Știu cum să prioritizeze sarcinile în funcție de importanță și analizează cu atenție ceea ce se întâmplă în jurul lor. Perfecționiști și atenți la detalii, observă toate subtilitățile și nu le scapă nimic. Își oferă ajutorul atunci când văd că cei din jur au nevoie și nu caută să obțină recunoaștere cu orice preț în urma faptelor bune. Cu toate acestea, au tendința de a critica, de a-și face prea multe griji și de a da prea multă amploare problemelor.

horoscop Balanta

Ascendentul în Balanță

Nativii care au ascendentul în zodia balanței sunt fermecători și foarte șarmanți. Se fac plăcuți cu mare ușurință, întrucât sunt sociabili, iubesc să fie în preajma oamenilor și au spirit de cooperare. Încă de la prima vedere se fac remarcați prin diplomație. Comunică cu blândețe și fac tot ce le sta în putință pentru a instaura armonia. Sunt prietenoși și amabili, căci doresc ca toți cei din jur să fie fericiți și mulțumiți. Nu se implică în conflicte decât atunci când este vorba de o chestiune extrem de importantă, atitudine care îi poate face să pară indeciși și lipsiți de curaj.

horoscop Scorpion

Ascendentul în Scorpion

Persoanele care au ascendentul în scorpion sunt posesorii unei voințe puternice și al unei forțe care se manifestă la nivel subconștient, fără a fi necesară impunerea într-o manieră exagerată. La prima vedere par a fi misterioși, senzuali și destul de tăcuți. Dar în spatele acestei măști se ascund trăiri intense, dar și prudență atunci când vine vorba de oamenii noi. Își dau seama intuitiv de slăbiciunile celorlalți. Acest lucru le da abilitatea de a-i înțelege pe cei din jur, dar și de a se transforma în cei mai de temut dușmani atunci când își direcționează energia către conflicte.

horoscop Sagetator

Ascendentul în Săgetător

Persoanele născute cu ascendentul în săgetător, se gândesc mereu la ce va aduce viitorul și nu se tem să își expime părerile. Chiar și atunci când se află în cercuri sociale noi, vor spune mereu ceea ce gândesc. Preferă subiecte de discuție care au în vedere idei importante și nu doresc să își piardă timpul cu vorbăria inutilă. Au un nivel de energie ridicat, dar și o poftă de a trăi viața pe care o abordează dintr-o perspectivă optimistă. Vor fi cei care iau cuvântul atunci când toată lumea ezită să vorbească. Acest mod de a-și expima părerile fără menajamente îi poate face să pară prea duri sau lipsiți de diplomație.

horoscop Capricorn

Ascendentul în Capricorn

Persoanele care s-au născut cu ascendentul în capricorn proiectează în exterior o imagine a sobrietății și a înțelepciunii. Nu se încurcă în probleme mărunte și nici nu se implică în bârfe sau alte discuții fără rost. Conștiincioși, muncitori și cu picioarele pe pământ, vor fi întotdeauna pregătiți pentru provocările vieții cotidiene. Nu se abat de la reguli, ci preferă să își desfășoare acțiunile într-un mod predictibil și agreat de cei din jur. Această manieră a lor de a funcționa îi poate face să pară prea serioși sau de-a dreptul inflexibili.

horoscop Varsator

Ascendentul în Vărsător

Nativii cu ascendentul în zodia vărsător au un stil personal original și de multe ori proiectează în exterior o imagine rebelă. Nu accepta să li se impună reguli fixe, ci doresc să facă totul în stilul și în ritmul propriu. Sunt foarte inventivi și vor fi cei care vin cu ideea salvatoare atunci când se află într-un grup. Își folosesc creativitatea pentru a aduce îmbunătățiri în comunitățile din care fac parte și sunt promotori ai schimbărilor pozitive. Egoismul nu îi caracterizează câtuși de puțin, dimpotrivă, sunt adepți ai altruismului și ai cooperării. Totuși, acest mod de gândire îi poate face pe ceilalți să îi perceapă ca fiind visători.

horoscop Pesti

Ascendentul în Pești

Persoanele care au ascendentul în pești percep lumea ca un tot unitar, preluând vibrațiile primite din mediul înconjurător. Atunci când sunt într-un context social, nu ascultă doar cuvintele spuse de cei din jur, ci le percep și limbajul corpului și le preiau stările emoționale. Dacă se află într-un grup, vor fi acele persoane cărora ceilalți le cer sfaturile și ajutorul. Firea lor plină de compasiune îi face buni ascultători și excelenți vindecători. Au înclinații artistice și o imaginație bogată. Sensibilitatea și firea lor visătoare îi proiectează uneori în exterior ca fiind cu capul în nori.