Interpretarea semnului Lunii

Descrierea semnului Lunii în cele 12 zodii 

Ați aflat cele mai importante detalii despre semnul Lunii în articolul dedicat acestui subiect aici. În plus, puteți afla cum se determină semnul Lunii chiar și atunci când nu cunoaștem ora nașterii aici. Acum urmează să vedem cum ne influențează poziția Lunii în funcție de semnul zodiacal în care s-a aflat la momentul nașterii.

horoscop Berbec

Semnul Lunii în Berbec

Persoanele născute sub semnul Lunii în berbec sunt impulsive și au foarte puțină răbdare. Au un suflet războinic, așadar provocările nu îi sperie. Dimpotrivă, sunt foarte rapizi în luarea deciziilor și trec la acțiune fără să stea pe gânduri. În funcție de modul în care gestionează această energie, pot obține victorii redutabile sau pot comite imprudențe care să le aducă pierderi. Sunt originali și nu suportă să trăiască după regulile impuse de alții. Își exprimă foarte direct sentimentele, dar se pot simți jigniți cu ușurință când cei din jur le aduc critici într-un mod la fel de direct. Se supară destul de ușor, dar la fel de ușor le și trece supărarea. Nu se agață de trecut, ci trăiesc prezentul și își proiectează dorințele în viitor.

horoscop Taur

Semnul Lunii în Taur

Cei născuți cu Luna în taur au o puternică conexiune cu latura materială a vieții. Au nevoie de stabilitate finaciara ca să se simtă în siguranță, iar confortul este foarte important pentru ei. Din fericire, au darul de a atrage abundență în viața lor, așadar este foarte rar întâlnit ca un nativ care are Luna în acest semn să se confrunte cu lipsuri materiale. În același timp, sunt conectați puternic cu simțurile lor, așadar terapiile corporale le aduc plăcere. Sunt calmi și blânzi, dar în același timp rezistenți la problemele vieții. Câtă vreme au asigurat confortul necesar, trec cu bine peste toate. Trebuie să fie atenți pentru a nu cădea în capcana răsfățului excesiv, lucru care poate duce la probleme cu greutatea, lene sau blocaje emoționale.

horoscop Gemeni

Semnul Lunii în Gemeni

Comunicarea este esențială pentru nativii care au Luna în semnul gemenilor. Au nevoie să investigheze orice problemă din toate unghiurile și își procesează emoțiile prin intermediul cuvintelor. Firea lor analitică îi determină să ia decizii cu greutate. Le este foarte greu să petreacă o perioadă mai lungă singuri deoarece au nevoia permanență de a se exprima și de a socializa. Au nevoie să știe ce se întâmplă în jurul lor. Dacă nu reușesc să își cultive calități precum diplomația și discreția, este foarte posibil să fie percepuți ca bârfitori. De asemenea, sunt predispuși să își facă prea multe griji și să aibă stări de neliniște dacă nu au cu ce să își umple timpul.

horoscop Rac

Semnul Lunii în Rac

Persoanele care s-au născut cu Luna în rac au stări emoționale fluctuante. Este foarte important să se simță susținuți și în siguranță, iar familia reprezintă refugiul lor. Sensibilitatea și sufletul blând îi îndeamnă în permanență să aibă grijă de cei din jur. Sunt foarte intuitivi și simt puternic energiile din mediul ambiant. Acest lucru îi determină de multe ori să se încarce cu problemele celor din jur. Dorința lor de a ajuta este sinceră și suferă alaturi de cei aflați în necaz. Totuși, este esențial să își identifice și să se ocupe și de propriile nevoi. Dacă nu reușesc să își creeze o rutină prin care să aibă grijă și de ei înșiși, riscă să se epuizeze total. De asemenea, atunci când nu se simt în elementul lor au toane greu de suportat.

horoscop Leu

Semnul Lunii în Leu

Nativii care au Luna plasată în zodia leului sunt firi calde și creative, dar în același timp doresc să primească atenție. Nu suportă să fie eclipsați, așadar vor face orice pentru a fi în centrul atenției. Emoțiile lor sunt deosebit de intense și pun suflet în tot ceea ce fac. Expresivitatea lor poate fi foarte ușor pusă în valoarea prin intermediul manifestărilor artistice. Au nevoie să primească afecțiune și ca ceilalți să își reafirme în permanență aprecierea pe care o au pentru ei. Sunt spontani și iubesc distracția, dar au și veleități de lider. Sunf foarte organizați în modul în care își desfășoară activitatea și doresc să se poată mândri cu realizările lor.

horoscop Fecioara

Semnul Lunii în Fecioară

Cei născuți cu Luna în semnul Fecioarei au nevoie de structură și predictibilitate în viața lor pentru a se simți în siguranță. Rutina le priește de minune, căci acești nativi au nevoie de tipare stabile pentru a funcționa la capacitatea lor maximă. Situațiile haotice îi perturbă profund și le răpesc seninătatea pe care o resimt atunci când totul în jurul lor este organizat. Percep lumea din jur într-un mod analitic, mintea lor este foarte ascuțită și sunt atenți la cele mai mici detalii. Capacitatea lor de analiză îi ajuta în rezolvarea celor mai dificile probleme, dar în același timp îi predispune la a-și face griji în mod excesiv. Simt nevoia să se facă utili și doresc în mod sincer să îi ajute pe ceilalți.

horoscop Balanta

Semnul Lunii în Balanță

Echilibrul reprezintă idealul în viața nativilor care au Luna în semnul balanței. Sunt cei mai fericiți atunci când se află într-un mediu unde domină pacea și liniștea. Deoarece dorința lor de armonie este foarte puternică, sunt dispuși la compromisuri pentru a o obține, uneori chiar cu prețul beneficiului personal.  Nu le place singurătatea, ci sunt înclinați spre a trece prin viață alături de un partener. Sunt plini de compasiune, iubesc să socializeze, iar discuțiile cu cei din jur îi încarcă cu energie. Sunt delicați, manierați și finețea le caracterizează comportamentul. Sunt analitici în luarea deciziilor și nu se simt împacați până nu analizează problema din toate unghiurile posibile.

horoscop Scorpion

Semnul Lunii în Scorpion

Persoanele născută cu Luna în Scorpion își găsesc satisfacția interioară în conexiunile profunde pe care le creează cu cei din jur. Atunci când se atașează de o idee, de un scop sau de o persoană sunt foarte devotați și nu renunță ușor. Intensitatea emoțională îi caracterizează și de multe ori îi copleșește. Au nevoie să învețe să își gestioneze trăirile interioare și să nu reacționeze sub impulsul emoțiilor. Percep cu acuratețe energiile din jur și au capacitatea de a evalua cu acuratețe persoanele sau situațiile care le ies în cale. Chiar dacă structura emoțională le creează vulnerabilități, în celasi timp le oferă forța de a se ridica mai puternici și de a renaște după fiecare cădere.

horoscop Sagetator

Semnul Lunii în Săgetător

Nativii care au Luna plasată în semnul săgetătorului au nevoie de multă libertate și de respectarea spațiului personal. Nu suportă să li se impună limitări și este necesar să aibă activitate pentru a se simți împliniți. Iubesc ieșirile, călătoriile și să cunoască oameni noi. Sunt veseli și optimiști și nu se lasă ușor demoralizați. Nu acordă importanță lucrurilor mărunte, dar pot fi și iresponsabili de multe ori. Când situația devine dificilă au tendința să fugă, urmând să se întoarcă când starea lor de spirit este mai bună. Nu sunt adepți ai planurilor fixe, ci preferă să creadă că lucrurile se vor rezolva de la sine. Sunt adepți ai adevărului, pe care de multe ori îl spun în mod prea direct.

horoscop Capricorn

Semnul Lunii în Capricorn

Succesul și realizările reprezintă motivația persoanelor născute cu Luna în capricorn. Emoțiile lor depind în mare măsură de realizările lor. Sunt responsabili și iau totul în serios. Își setează obiective în toate domeniile vieții, fie că e vorba de bani, cariera, dragoste sau rutina zilnică. Nu suportă să lase lucrurile la voia întâmplării, ci prefera să funcționeze în baza unor liste clare de priorități. Nu realizează conexiuni emoționale cu ușurință, ci sunt prudenți în ceea ce privește persoanele de care se apropie. Își trec sentimentele prin filtrul rațiunii, așadar sunt foarte calculați din punct de vedere sentimental. Se bazează pe propriile forțe și sunt puternici în înfruntarea adversităților.

horoscop Varsator

Semnul Lunii în Vărsător

Nativii cu Luna plasată în semnul vărsătorului vor da întotdeauna voce rațiunii. Sufletul lor e blând și sunt înclinați spre fapte umanitare. Cu toate acestea, nu suportă dramele și nu se vor implica niciodată în lucruri mărunte. De asemenea, nu își exprima cu ușurință sentimentele, ci prefera să păstreze o atitudine rezervată. Totuși, asta nu înseamnă că nu le pasa de cei din jur. Dimpotrivă, sunt foarte implicați în viața comunității și doritori să îi ajute pe ceilalți, doar că modul lor de a percepe lumea este unul calculat. Valorile sunt foarte importante pentru ei, așadar vor încercă să facă întotdeauna ceea ce este corect, chiar dacă asta înseamnă să pună binele universal mai presus de interesele lor.

horoscop Pesti

Semnul Lunii în Pești

Persoanele care s-au născut cu Luna în semnul peștilor au un grad de empatie și sensibilitate foarte ridicat. Absorb ca un burete energiile din jur și preiau starea oamenilor care se află în jurul lor. Suferința umană îi tulbură profund și sunt trup și suflet alături de cei apropiați. Nu îi judecă pe cei din jur, ci încearcă să îi înțeleagă și să le scuze greșelile. Acest tip de comportament atrage încrederea altor persoane, dar îi poate predispune la a fi manipulați și înșelați. Sunt visători și idealiști, iar simțul practic nu este punctul lor forte. Au tendința de a-i pune pe ceilalți pe un piedestal, lucru care nu poate să aducă decât deziluzii. Totuși, incapacitatea lor de a vedea lucrurile în mod realist este compensată de o intuiție puternică, pe care trebuie doar să învețe să o asculte.