Descrierea zodiilor

Caracteristicile generale ale zodiilor

Berbec

21 mar – 20 apr

horoscop Berbec

Taur

21 apr – 20 mai

horoscop Taur

Gemeni

21 mai – 21 iun

horoscop Gemeni

Rac

22 iun – 22 iul

horoscop Rac

Leu

23 iul – 22 aug

horoscop Leu

Fecioară

23 aug – 21 sep

horoscop Fecioara

Balanță

22 sep – 22 oct

horoscop Balanta

Scorpion

23 oct – 21 nov

horoscop Scorpion

Săgetător

22 nov – 21 dec

horoscop Sagetator

Capricorn

22 dec – 19 ian

horoscop Capricorn

Vărsător

20 ian – 19 feb

horoscop Varsator

Pești

20 feb – 20 mar

horoscop Pesti

Citiți descrierea zodiilor pentru a afla mai multe despre dvs. înșivă, dar și despre cei din jur!

Zodia în care v-ați născut vă influențează personalitatea și destinul. Dacă reușiți să înțelegeți cât mai bine care sunt punctele forte, dar și slăbiciunile zodiei dvs., veți știi cum să valorificați energia furnizată de astre. Caracteristicile generale ale zodiilor indică trăsăturile de bază ale tuturor nativilor. Este esențial să cunoașteți elementele fundamentale care descriu zodiile, dacă doriți să profitați la maxim de virtuțile zodiei natale.

Descoperiți care sunt calitățile și defectele fiecărei zodii, dar și ce le place și ce nu le place nativilor din zodiac. În acest mod vă puteți fructifica avantajele și veți avea un control mai bun al propriilor slăbiciuni. De asemenea, veți știi cum să gestionați relațiile cu cei apropiați în funcție de semnul zodiacal în care s-au născut.

Aflați care sunt celebritățile care s-au născut în aceeași zodie cu dvs.

Prezentările detaliate despre femei și bărbați conform semnului zodiacal vă vor ajuta foarte mult în dragoste, dar și în relațiile de familie și prietenie. Mai mult, veți afla care este abordarea tuturor nativilor în ceea ce privește banii și cariera. Astfel, veți știi care sunt oamenii pe care doriți să îi atrageți în jurul dvs., dar și cum să construiți relații interpersonale armonioase.

TopHorocop.ro vă prezintă cele mai importante caracteristici ale tuturor zodiilor. Pentru mai multe informații referitoare la încadrarea în zodie, ascendent și semnul lunii, accesați paginile dedicate articolelor pe teme astrologice.