Zodia Balanță

Caracteristici generale ale zodiei

zodia balanta

Element: aer

Guvernat de: planeta Venus

Calitate: semn cardinal

Zi norocoasă: vineri

Culoare norocoasă: roz și albastru deschis

Număr norocos: 6

$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul lunii Balanță

$

Horoscopul anului Balanță

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 22 septembrie – 22 octombrie

Calmi și bine intenționați, balanțele iubesc armonia și reușesc prin diplomație să aplaneze orice conflict. Sunt dispuși să îi pună pe cei din jurul lor pe primul loc doar pentru ai face fericiți. Dotați cu o inteligență remarcabilă, adoră să citească, să se informeze și să discute cu oameni la fel de inteligenți. Sunt idealiști, iar această tendință spre perfecțiune îi poate face să ia decizii cu greutate. Șarmanți și plini de tact, nativii acestei zodii sunt experți în comunicare interpersonală.

Calități: diplomați, corecți, cooperanți, blânzi, grațioși

Defecte: indeciși, ranchiunoși, comozi, vanitoși

Le place: arta, frumosul, armonia, blândețea, cumpărăturile, romantismul, munca de echipă

Le displace: violența, gălăgia, nedreptatea, manierele proaste, singurătatea

Dorința secretă: să iubească și să fie iubiți

Celebrități: – din România: Adela Popescu, Cabral, Inna, Mihai Morar, Simona Halep, Ștefan Bănică Jr,

                   – internaționale: Brigitte Bardot, Bruno Mars, Cardi B, Catherine Zeta-Jones, Eminem, Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Jean-Claude Van Damme, Kate Winslet, Kim Kardashian, Matt Damon, Michael Douglas, Serena Williams, Will Smith

Femeia Balanță

Personalitate

Femeia balanță este inteligentă, dar și prietenoasă. Dorește să trăiască într-un mediu armonios și se va folosi de diplomația ce o caracterizează pentru a instaura pacea în jurul ei. Este manierată, are răbdarea necesară pentru a-i asculta pe ceilalți, iar aceste trăsături o fac să fie foarte plăcută și apreciată. Femeile născute în zodia balanței sunt empatice și au capacitatea de a se pune în locul celorlalți. Prin urmare, reușesc să analizeze orice situație din mai multe perspective și vor lua întotdeauna decizia justă.

Sunt sociabile, iubesc să fie în mijlocul oamenilor și vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a-i face pe cei din jur să se simtă bine. În cazul în care cineva are probleme vor face tot posibilul pentru a-i da o mână de ajutor. Rafinate și pline de tact, aceste doamne și domnișoare detestă conflictele și preferă să rezolve orice neînțelegere pe cale amiabilă. Totuși, modul lor idealist de a vedea lumea le poate oferi motive de dezmagire, doarece nu toate zodiile sunt la fel de pacifiste.

Dragoste

Îngrijită și iubitoare de frumos, femeia balanță are o strălucire aparte care atrage admiratorii. La rândul ei este atrasă de frumos și prefera bărbații stilați, dorind să formeze o pereche superbă. Deși se îndrăgostește ușor, femeia născută în această zodie va trece sentimentele prin filtrul rațiunii. Dacă bărbatul care a atras-o la prima vedere este nepotrivit din punct de vedere social va renunța la relație imediat. Crede că toate parteneriatele stabile necesită compromis și angajament, așadar va face tot ce îi stă în putință pentru a menține armonia în relație. De multe ori își creează în minte un tipar al partenerului ideal, iar când realitatea nu se ridica la nivelul așteptărilor sunt dezamăgite. Bărbatul care dorește să cucerească femeia balanță trebuie să fie foarte manierat, atent și calm, dar și să știe să poarte o conversație.

Carieră

De cele mai multe ori femeia balanță are nevoie de ceva timp pentru a-și da seama de cariera pe care dorește să o urmeze, pendulând intre multiple variante. Totuși, după ce se decide asupra unui anumit domeniu, va urca rapid pe scara ierarhică. Firea ei diplomată și cooperantă o face candidata ideală pentru munca în echipă, dar și o colegă de nădejde în orice corporație. I se potrivesc de minune pozițiile care implică mediere sau ajutorul dat semenilor, dar nu același lucru se poate spune despre funcțiile de conducere. Din dorința de a nu supăra pe nimeni, va lua decizii tranșante cu mare greutate.

Bani

Deși în toate domeniile vieții femeia balanță funcționează pe principiul echilibrului, lucrurile sunt puțin mai delicate când vine vorba de bani. Îi plac lucrurile fine, atât în materie vestimentară, dar și când vine vorba de gadget-uri. Îi place să facă cumpărături, se oprește la toate raioanele și are impresia că toate produsele de pe rafturi îi sunt necesare. Aceste tendințe spre risipă sunt cel mai bine gestionate atunci când au alături un partener care să le tempereze din acest punct de vedere.

Bărbatul Balanță

Personalitate

Bărbatul balanță iubește să fie înconjurat de oameni de calitate. Își face prieteni cu ușurință deoarece este capabil să înțeleagă sentimentele și punctele de vedere ale altor persoane. Are spirit justițiar și nu poate sta deoparte atunci când vede o nedreptate. Totuși, atunci când vine vorba de a-și apăra propria cauza este ușor ezitant. Acest lucru nu este cauzat de neîncrederea în sine, ci de faptul că bărbatul născut în semnul balanței nu dorește să îi ofenseze pe cei din jur.

Acești bărbați doresc să fie înconjurați de pace și armonie, iar cu firea lor blândă reușesc să stingă orice conflict. Totodată, le place să poarte discuții pe teme filozofice, dar nu se dau în lături nici de la mici bârfe, căci doresc să fie la curent cu toate știrile și să nu piardă nimic. Luarea deciziilor reprezintă o piatră de încercare pentru bărbații balanță, care oscilează între multiplele variante și adesea se răzgândesc de câteva ori până ajung la concluzia finală.

Dragoste

Prin natura lui socială și prietenoasă, bărbatul balanță atrage cu ușurință persoanele de sex opus. Nu este amator al aventurilor, ci preferă relațiile stabile, dorind să aibă alături o persoană pe care se poate baza. Bărbatului născut în zodia balanță nu îi priește singurătatea, ci îi merge bine atunci când este în cuplu. Este foarte devotat partenerei de viață și este dispus să facă orice pentru a o vedea fericită. Este atras de femeile puternice și independente și pune mare preț pe valorile morale ale posibilelor iubite. La o femeie nu suportă vulgaritatea, scandalul și gesturile răutăcioase.

Carieră

La locul de munca bărbatul balanță va fi cel responsabil cu ideile. Mintea lui analitică găsește mereu soluții la cele mai complicate probleme. I se potrivește orice poziție care necesită diplomație și o bună comunicare. De asemenea, se va descurca foarte bine în domenii care par a-i da sens existenței, cum ar fi fundațiile caritabile. Nu același lucru se poate spune despre funcțiile de conducere, unde lentoarea caracteristică în luarea deciziilor îi va dezavantaja.

Bani

Deși este calculat și gândește analitic, bărbatul balanță are adesea probleme în gestionarea finanțelor. Are tendința de a oscila între stări contradictorii în ceea ce privește banii. Câteodată e zgârcit și ezită să cheltuie chiar și când e vorba de obiecte necesare. Alteori, se entuziasmează în fața vitrinelor și achiziționează bunuri de care nu are cu adevărat nevoie. Din fericire, stabilitatea în carieră îl salvează de fiecare dată.