Zodia Berbec

Caracteristici generale ale zodiei

zodia berbec

Element: foc

Guvernat de: planeta Marte

Calitate: semn cardinal

Zi norocoasă: marți

Culoare norocoasă: roșu

Număr norocos: 9

$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul lunii Berbec

$

Horoscopul anului Berbec

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 21 martie – 20 aprilie

Nativii primului semn din zodiac s-au născut pentru a fi lideri. Dinamici și plini de inițiativă, berbecii adoră acțiunea și nu se tem de competiție. Sinceri și direcți, își exprimă punctul de vedere fără prea multe menajamente, uneori chiar cu riscul de a îi ofensa pe cei din jur. Au un nivel de energie ridicat și nu ezită să practice sporturi extreme. Imprevizibili și spontani, sunt mereu surprinzători și nu le e frică să își asume riscuri. Își pierd repede răbdarea atunci când sunt nevoiți să aștepte. Firi generoase, nu rămân indiferenți la problemele celor din jur și se implică în acțiuni de voluntariat.

Calități: energici, onești, optimiști, independenți, generoși, amuzanți, încrezători în forțele proprii

Defecte: impulsivi, nerăbdători, irascibili, cu toane

Le place: competiția, călătoriile, sportul, aventura, provocările, libertatea, să își exprime părerile

Le displace: lipsa de activitate, munca de rutină, atitudinea negativă, să primească sfaturi necerute, spațiile înghesuite, lingușeala

Dorința secretă: să fie pe primul loc

Celebrități: – din România: Adrian Sînă, Andreea Berecleanu, Antonia, Ileana Lazariuc, Monica Dascălu

                   – internaționale: Celine Dion, Eddie Murphy, Elton John, Emma Watson, Jackie Chan, Jennifer Garner,  Kristen Stewart, Lady Gaga, Luis Fonsi, Mariah Carey, Reese Witherspoon, Russell Crowe

Femeia Berbec

Personalitate

Femeia berbec are o personalitate efervescentă și este întotdeauna o prezență spontană. Are o nesfârșită poftă de viață și este mereu deschisă la experiențe noi. Dinamică și plină de energie, riscă să se epuizeze dacă nu își dozează corect efortul. Femeia născută în această zodie nu suportă plictiseala și adoră activitățile în aer liber. De asemenea, iubește să fie în preajma oamenilor, cu condiția să fie vorba de persoane cu care are lucruri în comun. Despre doamnele născute în semnul berbecului nu se poate spune că sunt cele mai bune gospodine din zodiac. Chiar dacă se ocupă de cele necesare în casă, niciodată nu vor refuza o ocazie de distracție doar pentru că au treabă în gospodărie. Au lucruri mai bune de făcut, cum ar fi să își trăiască viața.

Dragoste

Atunci când iubește, femeia berbec se dedică trup și suflet partenerului și este foarte devotată. Deoarece este incisivă și directă, nu orice bărbat va reuși să îi facă față. Totuși, acest lucru nu constituie o problemă, pentru că aceste doamne și domnișoare oricum nu suportă bărbații incapabili. Partenerul lor trebuie să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului, să aibă mereu vorbele la el și să dea dovadă de inițiativă și curaj. Chiar dacă femeia berbec are ușoare tendințe de posesivitate, nu suportă ca ea însăși să fie controlată sau ca partenerul să nu aibă încredere în ea. Are nevoie de libertate deplină și nu va accepta nici un fel de restricție. Bărbații care doresc să aibă lângă ei o nativă a acestei zodii trebuie să țină pasul cu ea și să mențină flacăra iubirii aprinsă. Deși nu renunță ușor la o relație de lungă durată sau la o căsnicie, dacă este ceva care poate să o determine să pună punct, acel lucru este plictiseala.

Carieră

Femeia berbec nu suportă mediocritatea și dorește ca munca pe care o livrează să fie de cea mai bună calitate. Desigur, așteaptă și aprecieri pe măsura eforturilor ei și nu vă rămâne prea mult acolo unde simte că nu este apreciată la adevărata ei valoare. Pune suflet în ceea ce face și îi este foarte greu să practice o meserie care nu o pasionează. Optimistă, corectă, ambițioasă și cu calități de lider înnăscut, poate să ajungă la succes atât din postura de șef cât și din cea de angajat, atât lucrând pe cont propriu, cât și în echipă. Aceste doamne nu se dau în lături de la nimic și nu se consideră mai prejos decât bărbații în ceea ce privește capacitatea de muncă.

Bani

Femeia berbec cheltuie banii cu ușurință, nu este zgârcită și este predispusă la cumpărături bazate pe impuls. Din fericire, reușește și să câștige bani frumoși, așa că lucrurile se compensează. Doamnele și domnișoarele născute sub acest semn zodiacal rareori vor face rezerve consistente de bani, deoarece optimismul le împiedică să se gândească la zile negre. Totuși, întotdeauna par să se descurce, așadar rareori o femeie berbec va ajunge într-un impas financiar.

Bărbatul Berbec

Personalitate

Bărbatului berbec îi place să fie în centrul atenției și dorește să își conducă viața după propriile reguli. Este încăpățânat și acceptă cu greutate părerile și sugestiile celor din jur. Puternic și încrezător în forțele proprii, reușește să fie cu un pas înaintea celorlalți. Nu se teme de neprevăzut și este oricând pregătit pentru a-și asuma rolul de lider. Bărbații născuți în zodia berbec sunt plini de energie și entuziaști. Se implică cu totul în proiectele care îi vizează, dar dacă lucrurile devin plictisitoare își pierd treptat interesul. Acești războinici ai zodiacului sunt dispuși să lupte pentru cauzele în care cred.

Dragoste

Bărbatul berbec este foarte direct atunci când vine vorba de sentimentele lui. Dacă este interesat de o femeie își va arăta sentimentele, iar dacă ceva nu merge bine în relație își va afirma nemulțumirile. Atunci când îi place de o domnișoară, va face totul pentru a o cuceri și îi este destul de greu să accepte un refuz. Este atras de femeile încrezătoare și de succes, dar pun preț și pe aspectul fizic. Totodată, femeia din viața lui trebuie să fie directă în exprimarea dorințelor și sentimentelor, doarece bărbatului berbec îi vine foarte greu să intuiască emoțiile celor din jur. Îi fac plăcere conversațiile interesante, iar laudele la adresa aspectului fizic și al intelectului îl măgulesc.

Carieră

Bărbatul berbec nu se ferește de responsabilitate și preferă pozițiile de conducere. Este dedicat muncii lui și dispus să investească timp pentru a-și îndeplini obiectivele. Totuși, urgența pe care o simte în a reuși îl poate face să omită anumite detalii semnificative. Lucrează mai bine pe cont propriu decât în echipă, deoarece este temperamental și are dificultăți în a se adapta la ritmul mai lent de lucru al altora.

Bani

Bărbatul berbect nu este precaut în ceea ce privește finanțele. Își asumă multe riscuri și cheltuie banii foarte ușor. Nu este exclus să cadă pradă unor scheme de îmbogățire rapidă. Din fericire, este destul de norocos la bani, așadar va ieși cu bine din situațiile financiare mai complicate.