Zodia Fecioară

Caracteristici generale ale zodiei

zodia fecioara

Element: pământ

Guvernat de: planeta Mercur

Calitate: semn mutabil

Zi norocoasă: miercuri

Culoare norocoasă: verde și maro

Număr norocos: 5

$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul lunii Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 23 august – 21 septembrie

Atenți la cele mai mici detalii, nativii acestei zodii desfășoară orice acțiune cu meticulozitate și calm. Inteligența și capacitatea de analiză îi ajută să găsească soluții la cele mai dificile probleme. Preferă să ducă o viață organizată, cu scopuri bine definite. Perfecționismul îi conduce spre îndeplinirea obiectivelor, dar în același timp îi determină să fie mult prea critici cu ei însuși. Binevoitori și afectuoși, fecioarelor le place să îi ajute pe cei din jur oferindu-le soluții practice.

Calități: muncitori, practici, analitici, organizați, realiști, modești

Defecte: critici, conservatori, timizi, intoleranți, perfecționiști până la extrem

Le place: ordinea, voluntariatul, să învețe, să scrie și să citească,

Le displace: haosul, superficialitatea, obrăznicia, să fie deranjați, pericolul

Dorința secretă: să fie eroi

Celebrități: – din România: Andra, Andreea Antonescu, Andreea Esca, Andreea Mantea, Horia Brenciu, Nicoleta Luciu

                   – internaționale: Beyonce, Blake Lively, Cameron Diaz, Charlie Sheen, Julio Iglesias, Keanu Reeves, Michael Jackson, Nicole Richie, Paul Walker, Pink, Richard Gere, Salma Hayek, Shania Twain, Sophia Loren, Thalia

Femeia Fecioară

Personalitate

Femeia fecioară are capacitatea de a-și aprecia în mod realist atât calitățile cât și defectele. Este foarte practică și nu își bazează deciziile pe imaginație și fantezii, ci pe fapte concrete. Totuși, nevoia de a analiza fiecare lucru în cele mai mici detalii poate conduce la greutate în luarea deciziilor. Știe exact de ce este capabilă și este foarte independentă. Are nevoie de un obiectiv pentru care să muncească și nu îi place să piardă timpul. Este responsabilă și își dă toată silința pentru a se ține de cuvânt.

Doamnele și domnișoarele născute în acest semn zodiacal iubesc ordinea și disciplina. Privite de la distanță pot părea timide și retrase, dar de fapt sunt doar putenice și stabile. Perfecționismul le ajută în îndeplinirea celor mai meticuloase sarcini. Totuși, dorința lor de a face totul perfect îi poate obosi pe cei din jur. Por să devină mult prea critice cu ceilalți și să pară că cer prea mult.

Dragoste

Femeia fecioară nu se dezminte de la tendința ei spre perfecționism nici când vine vorba de relații. Este romantică și tânjește după iubire, dar nevoia ei constantă de perfecțiune o face să caute în permanență defecte atât în ceea ce o privește pe ea, cât și în legătură cu partenerul. Bărbatul care o dorește trebuie să o asigure mereu că are parte de iubirea și admirația lui. Nu este impresionată de declarații somptuoase, ci are nevoie de sinceritate și de dovezi concrete ale sentimentelor. Dorește să simtă că partenerul o ajută în viață de zi cu zi și nu va ezita să ofere la rândul ei același sprijin. Domnișoarele născute în zodia fecioarei sunt atrase de bărbați îngrijiți și manierați.

Carieră

Despre femeia fecioară se poate spune că este angajata ideală. Responsabilă și atentă, nu se va opri din muncă până nu duce la bun sfârșit proiectul la care lucrează. Nu se implică în drame la birou și nici nu duce lupte de orgolii cu colegii. Totuși, nu suportă sub nici o formă să fie supravegheată îndeaproape atunci când își desfășoară activitatea. Are nevoie să i se acorde încredere și libertatea de a se organiza după bunul ei plac pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. Perfecționismul poate reprezenta și un dezavantaj pentru fecioare, care sunt supuse pericolului de a munci până la epuizare.

Bani

Femeia fecioară este foarte echilibrată când vine vorba de finanțe. Economisește cu ușurință și va avea mereu bani puși deoparte pentru zile negre. De obicei au un anumit obiectiv în minte pentru care strâng bani și nu se sfiesc în a aface mici sacrificii pentru a-și îndeplini cât mai repede dorințele. Nu se angajează în activități financiare riscante, ci preferă investițiile sigure, chiar dacă au un profit mai redus. Atunci când fac achiziții majore analizează cu atenție toate variantele pentru a lua decizia cea mai bună.

Bărbatul Fecioară

Personalitate

Bărbatul fecioară este intelectual, gândește în profunzime și se exprimă coerent. Încrederea de sine îl face să își urmeze propriul drum și să nu se preocupe de părerile celorlalți. Cu toate că opiniile altora nu îl mișcă, el însuși este cel mai mare critic al său. Ambițios și perfecționist, are mereu impresia că realitatea nu se ridică la nivelul așteptărilor sale.

Bărbații născuți în zodia fecioară caută să se dezvolte în permanență, sunt determinați și își urmăresc cu atenție progresul. Acordă atenție detaliilor și doresc să reușească din prima în orice demers. De asemenea, sunt mereu dispuși să îi ajute pe cei din jur. Sunt manierați și au o eleganță naturală în gesturi și în vorbire. Totuși, tabieturile lor și felul în care doresc să organizeze chiar și momentele de relaxare îi pot obosi pe cei din jur.

Dragoste

Bărbatul fecioară nu intră rapid într-o relație. Are anumite criterii pe care le dorește îndeplinite și orice abatere de la aceste reguli îl face să dea înapoi. Va analiza într-un mod pragmatic toate plusurile și minusurile unei posibile partenere. Când sunt îndrăgostiți, sunt fideli și iubitori. Nu manifestă posesivitate față de femeia iubită, dar au tendința de a crede că nu sunt destui de buni pentru ea. Femeia care dorește un bărbat fecioară alături trebuie să fie dispusă să îi accepte tabieturile și să se plieze pe programul lui.

Carieră

Bărbatul fecioară urmărește o carieră care să îi aducă satisfacții pe plan intelectual. Dorește să își urmeze interesele și să exceleze în domeniul ales. Este responsabil și reușește mereu să livreze un produs la standarde înalte. Are principii morale solide pe care le aplică în muncă și va face tot ce depinde de el în domeniul profesional. Posesor al acestor calități, bărbatul fecioară va avea parte de succes în carieră aproape întotdeauna.

Bani

Natura analitică îl ajută pe bărbatul fecioară în gestiunea banilor. Își administrează finanțele cu prudență și este întotdeauna pregătit pentru viitor. Știe cum să își pună în ordine prioritățile și privește situația în ansamblu. Are tendința de a economisi și nu se implică în investiții riscante. Este un cumpărător atent și nu face achiziții nesăbuite.