Zodia Gemeni

Caracteristici generale ale zodiei

zodia gemeni

Element: aer

Guvernat de: planeta Mercur

Calitate: semn mutabil

Zi norocoasă: miercuri

Culoare norocoasă: galben

Număr norocos: 5

$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul lunii Gemeni

$

Horoscopul anului Gemeni

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 21 mai – 21 iunie

Sociabili și plini de viață, gemenii iubesc să fie în mijlocul oamenilor, își fac prieteni cu mare ușurință și găsesc foarte ușor subiecte de discuție. Se adaptează foarte ușor la situații noi, iar prin umorul ce îi caracterizează reușesc să se facă plăcuți de oricine. Inteligența și curiozitatea îi determină să încerce lucruri noi și să demareze cele mai creative proiecte. Nativii acestei zodii nu rămân niciodată blocați în trecut, ci privesc întotdeauna cu optimism spre viitor, văzând partea plină a paharului.

Calități: entuziaști, sociabili, iubitori, inteligenți, amuzanți, creativi

Defecte: impulsivi, indeciși, agitați, superficiali, înșelători

Le place: să vorbească, muzica, varietatea, petrecerile, ieșirile în oraș, călătoriile

Le displace: plictiseala, să fie singuri, rutina, angajamentele, munca repetitivă

Dorința secretă: să dețină toate răspunsurile

Celebrități: – din România: Alexandra Stan, Andreea Bănică, Daniela Crudu, Ilinca Vandici, Lidia Buble, Lili Sandu, Loredana Groza, Oana Zăvoranu, Roxana Vancea, Tudor Chirilă

                   – internaționale: George Clooney, Jessica Alba, Johnny Depp, Heidi Klum, Liam Neeson, Marylyn Monroe, Mark Wahlberg, Megan Fox, Nicole Kidman, Pierce Brosnan, Rafael Nadal

Femeia Gemeni

Personalitate

Extrovertită și carismatică, femeia gemeni este plină de energie și entuziasm. Are un simț al umorului foarte dezvoltat și reușește să îi facă pe cei din jur să se simtă bine. Nu suportă plictiseala, așadar întotdeauna va găsi ceva de făcut. Gusturile și preferințele ei sunt foarte variate, este deschisă la nou și dorește să aibă parte de experiențe inedite. Aceste doamne și domnișoare își fac prieteni cu ușurință și se adaptează din mers oricărei situații. Își comunică ideile cu lejeritate și găsesc subiecte de discuție cu aproape oricine. Femeia născută sub semnul gemenilor se arată celorlalți exact așa cum este ea, fără să îi pese de faptul că unii oameni ar putea să nu fie de acord cu felul ei de a fi. Nu suportă prefăcătoria și nici să fie mințită. Își pierde repede răbdarea, lucru care o face imprevizibilă în acțiuni.

Dragoste

Femeia gemeni se îndrăgostește ușor, dar la fel de repede se debarasează de sentimente în cazul în care nu îi convine ceva. De obicei, femeile născute în acest semn zodiacal vor trece prin numeroase relații de scurtă durată până să găsească un partener pe placul lor. Deoarece nu cred că dragostea e oarbă, doresc ca iubitul lor să îndeplinească o serie de condiții pentru a-l considera demn de ele. Știu ce caută la un bărbat, iar dacă nu au parte de fericire în relație, vor trece cu ușurință la alt partener. Detestă bărbații plictisitori și cu care nu au ce discuta, așadar doar cei inteligenți vor putea să țină o femeie gemeni mai mult timp lângă ei. Mai mult, aceste femei nu suportă crizele de gelozie și nici să fie controlate. Partenerul trebuie să le ofere încredere și libertate deplină.

Carieră

Femeia gemeni adoră să fie în lumina reflectoarelor, iar comunicarea este punctul ei forte. Se vă descurca cel mai bine în domenii ce implică divertismentul, relațiile cu publicul și vânzările. La fel ca în dragoste, și în carieră aceste femei fac schimbări cu ușurință. Dacă situația de la actualul loc de muncă nu le mai convine sau dacă primesc o ofertă mai bună, nu vor sta pe gânduri și vor accepta o nouă poziție. Chiar dacă interesele lor sunt foarte diverse, le este greu să fie atente mult timp asupra unui subiect, așadar cu greu vor reuși să devină experte într-un anumit domeniu.

Bani

Femeia gemeni reușește cu greu să economisească bani. Îi place să trăiască clipa, așadar va găsi mereu ocazii pentru a cheltui. Din fericire, găsește mereu alternative pentru a face rost de bani, prin urmare nu va rămâne descoperită. Aceste doamne iubesc moda și doresc să fie mereu în tendințe și nu vor ezita să învestească în imaginea lor. Dacă găsesc un domeniu care să le pasioneze, vor reuși să câștige foarte bine și își vor putea acoperi numeroasele chetuieli.

Bărbatul Gemeni

Personalitate

Bărbatul gemeni este extrovertit, comunicativ și mereu gata de acțiune. Firea lui sociabilă îi permite să își facă prieteni cu ușurință și este mereu înconjurat de un grup mare de oameni. Are simțul umorului și reușește să îi facă pe cei din jur să se simtă bine. Are nevoie de stimulare permanentă și îi este foarte greu să stea locului. Bărbații născuți în această zodie sunt cameleonici. Trec foarte ușor de la o stare la alta și ajustează imaginea pe care o afișează în funcție de persoana cu care interacționează. Se adaptează cu ușurință la situațiile noi, dar în același timp este destul de greu să te bazezi pe ei. Se plictisesc foarte ușor și sunt foarte imprevizibili, surprinzându-i pe cei din jur cu acțiunile lor.

Dragoste

Bărbatul gemeni este la fel de imprevizibil în dragoste, cum este și în viața de zi cu zi. Trece cu ușurință de la o relație la alta deoarece se plictisește foarte ușor. Fiind foarte sociabil, vine mereu în contact cu femei, așadar îi este foarte ușor să întâlnească doamne și domnișoare. Pentru a forma o relație de durată cu un bărbat născut în zodia gemeni, partenera trebuie să îi ofere libertate, să fie la fel de activă social ca și el și să îl suprindă mereu. Dacă își pierde interesul, va trece rapid la o altă relație, mai ales că acești nativi sunt cei mai predispuși din zodiac la aventuri și la o viață dublă.

Carieră

Bărbatul gemeni are nevoie de stimulare și în carieră. I se potrivesc pozițiile unde are contact cu oamenii și unde este mereu în mișcare. Are tendința de a acumula experiență în diverse domenii, fără a se focusa pe un parcurs profesional stabil. Trece ușor de la o slujbă la alta și se folosește de conexiunile sociale pentru a obține avantaje.

Bani

Pentru bărbatul gemeni, pasiunea pe care i-o oferă locul de muncă primează în fața câștigurilor materiale. Din această cauză ar putea să ajungă în situații în care să nu își poată acoperi cheltuielile. De asemenea, apetitul pentru distracții este un alt factor care îi poate destabiliza bugetul. Prin urmare, bărbatul gemeni are probleme în a economisi pentru viitor și în a lua decizii financiare înțelepte.