Zodia Leu

Caracteristici generale ale zodiei

zodia leu

Element: foc

Guvernat de: Soare

Calitate: semn fix

Zi norocoasă: duminică

Culoare norocoasă: auriu

Număr norocos: 1

$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul lunii Leu

$

Horoscopul anului Leu

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 23 iulie – 22 august

Lideri prin excelență, nativii zodiei Leu doresc să își impună punctul de vedere în orice situație și se fac cu usurință remarcați în orice împrejurări. Carisma și personaliatea magnetică îi plasează mereu în centrul atenției. Iubitori ai luxului și ai gesturilor mărețe, adoră să primească și să ofere cadouri scumpe. Conștienți de adevărata lor valoare, se pun mereu pe primul loc și nu se opresc până nu își îndeplinesc obiectivele. Loiali și stabili, leii sunt mereu alături de cei dragi.

Calități: încrezători în forțele proprii, ambițioși, sinceri, loiali, joviali

Defecte: egoiști, orgolioși, aroganți, narcisiști

Le place: să fie admirați, viața în lumina reflectoarelor, vacanțele, lucrurile scumpe

Le displace: critica, viața obișnuită, să fie eclipsați, să fie ignorați

Dorința secretă: să conducă lumea

Celebrități: – din România: Andreea Ibacka, Dorian Popa, Elena Gheorghe, Iulia Vântur, Lora, Mihaela Rădulescu, Smiley

                   – internaționale: Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Ben Affleck, Demi Lovato, Halle Berry, Jason Statham, Jennifer Lawrence, Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Meghan Markle, Robert De Niro, Roger Federer, Sandra Bullock, Whitney Houston

Femeia Leu

Personalitate

Puternică și încrezătoare în forțele proprii, femeia leu se face remarcată în orice situație. Adoră atenția și de obicei o obține datorită carismei și personalității magnetice. Jucăușă și plină de viață, femeia născută în acest semn poate avea și momente de nervozitate care nu sunt deloc plăcute. Cele mai bune modalități de a potoli furia unei leoaice sunt complimentele și cadourile.

Femeile leu știu ceea ce își doresc și sunt dipuse să facă pașii necesari pentru a-și îndeplini dorințele, una câte una. Dispun de forță emoțională și este foarte greu să își piardă încrederea în ele însele. Consideră că merită să aibă parte de tot ce e mai bun în viață, iar acest lucru le poate face să pară egoiste. Deși se pun pe ele însele mereu pe primul loc, au suficientă dragoste pentru a-i mulțumi și pe cei dragi. Nu acceptă în viața lor persoane care să le pună piedici și se vor îndepărta de cei care care nu le sunt benefici, fără nici o urmă de regret. De asemenea, nu suportă criticile și își recunosc foarte greu greșelile.

Dragoste

Femeia leu știe cum să atragă atenția și nu va duce lipsă de admiratori. Are tendința de a analiza potențialii parteneri pentru a vedea dacă îi îndeplinesc criteriile. Odată ce s-a îndrăgostit, femeia născută în această zodie nu acceptă jumătăți de măsură și merge pe principiul totul sau nimic. Lumea ei se învârte în jurul partenerului și oferă totul atunci când este într-o relație. Pasională și exuberantă, așteaptă să primească sentimente la fel de intense din partea partenerului. Bărbatul care dorește să îi fie alături femeii leu trebuie să fie putenic, independent și complet devotat. Gesturile drăgăstoase, recunoașterea calităților și susținerea necondiționată reprezintă ingredientele unei relații solide cu femeia leu.

Carieră

Femeia leu strălucește în carieră atunci când are parte de autonomie, deoarece îi este foarte greu să urmeze ordine. I se potrivesc funcțiile de conducere, dar și slujbele unde este nevoie de inteligență și creativitate. Valorile etice ale companiei unde lucrează sunt foarte importante pentru femeia născută în această zodie. Dorește să se mândrească cu munca pe care o face, așa că nu se va mulțumi cu o poziție care nu îi aduce satisfacție. De asemnea, acestor doamne le place să facă lucrurile în felul lor și munca în echipă li se pare destul de dificilă.

Bani

Femeia leu iubește luxul și nu ezită să cheltuie banii pe lucruri de calitate. De asemenea, se pune mereu pe primul loc și consideră necesare investițiile în propria imagine. Cu toate acestea, femeia leu face rareori cumpărături din impuls și se gândește de două ori înainte să facă achiziții importante. Pentru ea, banii sunt legați de securitatea emoțională și are nevoie de o anumită rezervă pentru a se simți în siguranță. Scopul ei este să trăiască pe cât de bine se poate fără a intra în datorii.

Bărbatul Leu

Personalitate

Bărbatul leu se remarcă prin atitudinea optimistă și prin încrederea pe care o afișează. Îi place să fie în centrul atenției, iar dacă lucrurile nu stau așa, devine nemulțumit. Crede nu doar că poate obține tot ce își dorește, dar și că merită acest lucru. Din cauza acestei atitudini, poate transmite impresia de aroganță și egocentrism. Cu toate acestea, bărbatul născut în zodia leu este deschis și generos față de persoanele apropiate din viața lui. Mai mult, iubește să socializeze și să se afle în compania persoanelor de calitate.

Nativii zodiei leu se comportă de așa manieră încât să atragă admirația și aprecierea persoanelor cu care intră în contact. Orice gest care denotă lipsa de respect îi supară teribil. Nu e de mirare că îi elimină fără să privească în urmă pe cei care se comportă într-un mod nepotrivit. Le place viața bună și adoră luxul.

Dragoste

Bărbatul leu atrage cu ușurință atenția persoanelor de sex opus, așadar va avea mereu admiratoare care sunt dispuse să înceapă o relație cu el. Se simte atras de femeile care se diferențiază din mulțime și care sunt pline de viață, fiind total neinteresat de domnișoarele plictisitoare sau comune. Atunci când este îndrăgostit este foarte iubitor și tandru și știe cum să facă femeia de lângă el să se simtă specială. Totuși, au tendința de a avea totul sub control și nu suportă ca partenera să nu fie de acord cu ei.

Carieră

Bărbatului leu i se potrivesc funcțiile de conducere, deoarece se descurcă foarte bine în gestionarea muncii subalternilor, dar și în consolidarea echipei. Este motivat și este capabil să muncească pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă lucrează în echipă va fi înclinat să atragă atenția asupra lui și să își aroge toate meritele. De asemenea, îi este greu să urmeze oridinele date de altcineva atunci când se află într-o funcție de execuție.

Bani

Bărbatul leu acordă foarte mare importanță banilor, iubește lucrurile frumoase și dorește să aibă parte de tot ce e mai bun. Este înclinat să cheltuie bani pe lucruri care să îi confirme statutul. Totuși, nu va cheltui nesăbuit și se va lipsi de obiectele inutile pentru a investi în ceea ce îl interesează cu adevărat. Dacă are posibilitatea, își va arăta generozitatea și va face acte de caritate.