Zodia Pești

Caracteristici generale ale zodiei

zodia pesti

Element: apa

Guvernat de: planeta Neptun

Calitate: semn mutabil

Zi norocoasă: joi

Culoare norocoasă: verde deschis

Număr norocos: 3

$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul lunii Pești

$

Horoscopul anului Pești

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 20 februarie – 20 martie

În acord cu lumea lor interioară, nativii acestei zodii percep lumea la nivel emoțional. Receptivi și intuitivi, simt energia persoanelor din jur și nu de puține ori se încarcă cu problemele acestora. Intră cu ușurință în tărâmul imaginației, sunt plini de creativitate, dar pot să își facă foarte ușor iluzii deșarte. Lipsiți de prejudecăți și iertători, sunt una dintre cele mai tolerante semne din întregul zodiac. Își oferă cu bunăvoință ajutorul, fără a aștepta nimic în schimb. Se adaptează cu ușurință la situații noi, se conectează cu ceilalți prin blândețe și bunătate.

Calități: intuitivi, miloși, generoși, empatici, creativi, devotați

Defecte: fricoși, hiper-sensibili, timizi, melancolici

Le place: lectura, romantismul, somnul, înotul, muzica, spiritualitatea

Le displace: cruzimea, răutatea, presiunea, să fie criticați

Dorința secretă: să găsească dragostea necondiționată

Celebrități: – din România: Bianca Drăgușanu, Dan Negru, Selly, Vladimir Drăghia

                   – internaționale: Becky G, Bruce Willis, Camila Cabello, Chuck Norris, Daniel Craig, Drew Barrymore, Elizabeth Taylor, Eva Longoria, Eva Mendes, Jon Bon Jovi, Justin Bieber, Liza Minnelli, Rihanna, Sharon Stone

Femeia Pești

Personalitate

Femeia pești este feminină și delicată, iar emoțiile ei sunt foarte puternice. Imaginația ei este foarte activă, iar lumea ei interioară este mereu animată. Se ghidează conform intuiției și viselor, cărora le dă foarte mare importanță. Este empatică și reușește să perceapă foarte rapid vibrațiile celor din jur. Asta înseamnă că îi este foarte ușor să îi înțeleagă pe ceilalți, dar și că este expusă energiilor negative ale altor persoane.

Aceste doamne și domnișoare au nevoie să fie în preajma oamenilor și socializează cu ușurință, dar într-un mod delicat și dezinteresat. Nu le place să fie ignorate sau să se simtă excluse din grup, iar dacă este nevoie vor recurge la metode extreme pentru a atrage atenția. Deși par vulnerabile, în eventualitatea unei probleme majore își adună forțele și dau dovadă de un temperament coleric sau chiar agresiv. De obicei iau decizii cu greutate și nu de puține ori ajung să se răzgândească și să regrete deciziile luate.

Dragoste

Femeia pești are o mare nevoie de a fi iubită și de a se simți ocrotită. Feminitatea și firea ei caritabilă atrage cu ușurință admirația posibililor parteneri. Îi place romantismul și să aibă parte de gesturi demonstrative. Idealizează bărbatul iubit și proiectează asupra lui fantezii care de multe ori sunt greu de îndeplinit. Când este îndrăgostită se dedică cu totul partenerului și are ochi doar pentru el. Totuși, are tendința de a se atașa exagerat de mult de bărbatul iubit și ajunge foarte ușor la o relație de dependență. Dacă sentimentele nu îi sunt împărtășite la aceeași intensitate, se simte rănită și are tendința de a se victimiza. Cei care doresc să fie alături de o nativă a zodiei pești trebuie să îi ofere foarte multă afecțiune și să nu îi dea motive de îngrijorare sau de gelozie.

Carieră

Femeia pești este amabilă și plăcută, așadar i se potrivesc de minune profesiile ce țin de lucrul cu publicul. Firea ei empatică și sensibilă o recomandă și pentru acțiuni de voluntariat sau muncă cu persoanele defavorizate. Dacă este blocată într-o slujbă unde nu își poate manifesta creativitatea și latura emoțională, nu se va putea implica și nu va reuși să strălucească. Femeia pești are multiple talente, fiind potrivită pentru orice formă de artă. Totuși, nu i se potrivesc funcțiile cu autoritate și nici slujbele cu un program fix, deoarece firea lor boemă are nevoie de flexibilitate.

Bani

Femeia pești nu are gestiunea banilor ca punct forte. Generozitatea ei, alături de obiceiul de a cheltui bani, o fac să își destabilizeze de multe ori bugetul. În perioade de stres are tendința de a face cumpărături pentru a se liniști, atât hainele, parfumurile, cât și cadourile pentru cei dragi fiind pe placul ei. Totuși, în cazul în care are un obiectiv precis în minte, poate face economii, chiar dacă nu cu ușurință.

Bărbatul Pești

Personalitate

Bărbatul pești este cel mai sensibil din tot zodiacul. Este intuitiv și pune mare preț pe emoțiile sale. Nu îi place să fie izolat, ci preferă compania persoanelor apropiate. Este foarte atașat de familie, dar și de prieteni și i se pare dificil să facă activități de unul singur. De asemenea, dacă nu este parte a unei acțiuni de grup, i se pare că pierde evenimente importante. Nu are veleități de lider, dar este un membru de bază al oricărui grup. Are nevoie să primească atenție și nu suportă să fie ignorat.

Bărbații născuți în semnul pești sunt generoși și îi sprijină pe cei din jur. Deși au ambițiile proprii, nu sunt firi competitive și reușitele celor apropiați le aduc bucurie. Chiar dacă pare că sunt adesea în mijlocul oamenilor, sunt foarte puține persoanele față de care acești bărbați se deschid cu adevărat. Este nevoie de ani buni pentru a le câștiga încrederea deplină, deoarece sensibilitatea lor exacerbată îi determină să se protejeze. Sunt interesați de spiritualitate și de subiecte filozofice, dar totodată sunt în pericol să se confrunte cu stări de nostalgie.

Dragoste

Bărbatul pești își dorește o relație profundă și nu este interesat de întâlniri întâmplătoare. Dacă sentimentele nu îi sunt împărtășite, se simte rănit și are tendința de a lua postura victimei. De asemenea, nu digeră prea bine despărțirile și suferă foarte mult în astfel de situații. Idealul lui este o relație în care partenera să fie complet fascinată de prezența lui, până în punctul în care uită de existența lumii exterioare. Pentru bărbatul născut în zodia pești, este foarte important ca orice posibilă iubită să fie acceptată și plăcută de familia și prietenii lui. Nu suportă femeile care nu îi acordă suficientă atenție și nici pe cele care au o atitudine agresivă sau impertinentă.

Carieră

Bărbatul pești se poate adapta cu ușurință în diferite domenii, cu condiția să aibă parte de interacțiune socială. Nu se va descurca atunci când trebuie să lucreze timp îndelungat de unul singur. Se simte cel mai bine atunci când lucrează după un program flexibil. Urmează regulile cu greutate și preferă să acționeze după bunul plac. Când este într-un mediul favorabil, sclipirile lui de geniu pot ieși la iveală, impresionându-i pe cei din jur. Are unele momente când nu lucrează mai nimic și altele în care muncește zile în șir până la epuizare.

Bani

Pentru bărbatul pești, gestionarea finanțelor poate reprezenta o piatră de încercare. Cheltuie cu ușurință, de multe ori fără să își dea seama pe ce s-au dus banii. Cel mai probabil ieșirile în oraș și distracțiile sunt cele care îi destabilizează bugetul. Fără un plan concret pentru viitor, bărbatul pești economisește cu mare greutate. Banii nu sunt foarte importanți pentru el și este mulțumit atâta timp cât se descurcă de la o lună la alta.