Zodia Rac

Caracteristici generale ale zodiei

zodia rac

Element: apa

Guvernat de: Luna

Calitate: semn cardinal

Zi norocoasă: luni

Culoare norocoasă: alb și argintiu

Număr norocos: 2

$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul lunii Rac

$

Horoscopul anului Rac

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 22 iunie – 22 iulie

Sensibili și emoționali, nativii zodiei rac pun pe primul loc casa și familia. Cel mai în siguranță se simt acasă, în mediul care reprezintă sanctuarul lor de liniște. Sunt devotați și se atașează profund de persoanele apropiate, dar pot deveni răzbunători când le este trădată încrederea. De cele mai multe ori introvertiți, racii îi observă cu atenție pe cei din jurul lor și percep cu ușurință energia celor cu care interacționează. Nativii acestei zodii evită conflictele directe, preferând să îi pedepsească printr-o atitudine pasiv-agresivă pe cei care i-au supărat.

Calități: perseverenți, intuitivi, devotați, empatici, convingători, protectori

Defecte: prea sensibili, pesimiști, dramatici, răzbunători, cu toane

Le place: arta, cumpărăturile, relaxarea acasă sau în apă, mesele în familie, să aibă grijă de cei dragi

Le displace: agresivitatea, dezordinea, eșecul, să interacționeze cu necunoscuți, să își dezvăluie viața personală

Dorința secretă: să poată avea grijă de cei dragi

Celebrități: – din România: Andreea Bălan, Andreea Raicu, CRBL, Gabriela Firea, Pepe

                  – internaționale: Angelina Jolie, Ariana Grande, Harrison Ford, Lionel Messi, Pamela Anderson, Printesa Diana, Selena Gomez, Sylvester Stallone, Tom Cruise, Tom Hanks, Vin Diesel

Femeia Rac

Personalitate

Având zodia guvernată de Lună, femeia rac își schimbă dispoziția foarte repede, întocmai ca și corpul ceresc care trece prin toate casele zodiacului în timpul unei luni calendaristice. Personalitatea ei este caracterizată de emoții profunde, această femeie interpretând întreaga lume pe baza sentimentelor. În centrul intereselor ei se afla casa și familia și iubește să își petreacă timpul în confortul căminului ei. Este foarte grijulie și protectoare cu cei din jur, dar atunci când este rănită se retrage în cochilia ei. Deși aceste doamne și domnișoare sunt destul de timide și introvertite, le place să fie admirate și să primească complimente. Sunt sensibile atât în ceea ce privește nevoile celorlalți, și dar în legătură cu critica pe care nu o suportă foarte bine. Femeile născute sub semnul racului se bazează adesea pe intuiție care de cele mai multe ori le oferă semnalele corecte.

Dragoste

Femeia rac nu se îndrăgostește cu una cu două, ci are nevoie de timp și de gesturi care să o convingă. Nu se grăbește și este rezervată în ceea ce privește relațiile sentimentale, având anumite pretenții de la potențialul partener. Totuși, odată ce iubește, este foarte drăgăstoasă și devotată. Partenerul trebuie să fie sensibil și plin de tact, doarece aceste femei au tendința de a se supăra foarte ușor și din motive aparent minore. Când sunt îndrăgostite pot avea probleme în a-și controla instinctele materne, iar acest lucru poate părea sufocant pentru unii bărbați. De asemenea, se dedică cu totul partenerului, uitând de priteni și chiar de propriile lor nevoi. Bărbați care doresc o relație cu o femeie rac trebuie să fie pragatiti să îi recunoască în permanență meritele, să accepte ocazionalele melodrame și nu îi dea niciodată motive de gelozie.

Carieră

Femeia rac este un membru valoros al echipei profesionale. Își face treaba cu responsabilitate și este atentă la cele mai mici detalii. De asemenea, funcționează foarte bine în cadrul grupurilor, îi pasă cu adevărat de colegii ei și îi ajută cu orice au nevoie. Este dispusă să facă ore suplimentare, doar pentru a vedea că proiectul la care lucrează a ieșit perfect. În cazul în care nu le sunt recunoscute meritele, aceste femei își pierd interesul și nu mai dau randamentul scontat. Dacă sunt concediate, vor fi distruse deoarece se implică emoțional în munca pe care o fac.

Bani

Femeia rac înțelege valoarea banilor și va avea mereu rezerve consistente. Pentru ea banii înseamnă siguranță și stabilitate. Fiind muncitoare și dedicată în carieră, nu va avea probleme în a câștiga bani. Precaută în toate domeniile, are aceeași atitudine prudentă și față de finanțe. Își gestionează banii cu grijă, iar investițiile ei sunt bazate pe planuri financiare pe termen lung.

Bărbatul Rac

Personalitate

Bărbatul rac este sensibil, empatic și grijuliu față de persoanele apropiate. Se bazează pe intuiție în luarea deciziilor și de cele mai multe ori are dreptate. Este tradiționalist în multe privințe, iar trecutul reprezintă un reper important pentru el. Bărbații născuți în zodia rac se descurcă cu brio în domenii care pentru alții reprezintă misiuni imposibile, cum ar fi exprimarea emoțiilor sau îngrijirea copiilor. Sunt foarte protectori cu cei dragi și își oferă ajutorul ori de câte ori pot. Totuși, atunci când ei sunt cei care au nevoie de ajutor, ezită să îl ceară și preferă să se descurce singuri. Sensibilitatea accentuată îi face să aibă cu greu încredere în persoane străine și să se închidă în ei atunci când sunt răniți.

Dragoste

Bărbatul rac este orientat spre relații de lungă durată și nu este un amator al aventurilor trecătoare. Nu se grăbește deoarece are nevoie de timp pentru a cunoaște o persoană suficient încât să-și dezvăluie vulnerabilitatile. De cele mai multe ori, bărbatul născut în zodia rac are nevoia de aprobarea familiei pentru a formaliza o relație. Atunci când iubește este foarte dedicat partenerei, pe care o tratează cu considerație și respect. Sunt atrași de domnișoare feminine și vulnerabile, iar personalitățile puternice îi pot descuraja.

Carieră

Bărbatul rac este foarte responsabil în munca pe care o face. Dacă situația o impune, poate să muncească perioade lungi de timp fără pauză. Totuși, acest lucru îi predispune pe bărbații născuți în semnul racului la epuizare. Motivația care stă în spatele carierei lor este asigurarea unui trai cât mai bun pentru familie. O profesie care le permite să muncească de acasă este ideală pentru ei, deoarece acesta este locul unde se simt cel mai bine.

Bani

În ceea ce privește banii, bărbatul rac este calculat și reușește cu ușurință să își stabilească prioritățile. Siguranța financiară reprezintă o preocupare majoră, așadar va face tot ce îi stă în putință pentru a-și asigura viitorul. Pentru a ajunge la situația financiară dorită este dispus să muncească în plus. Cu toate că poate părea zgârcit, cu cei dragi este destul de generos.