Zodia Scorpion

Caracteristici generale ale zodiei

zodia scorpion

Element: apa

Guvernat de: planeta Pluto

Calitate: semn fix

Zi norocoasă: marți

Culoare norocoasă: negru

Număr norocos: 2

$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul lunii Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 23 octombrie – 21 noiembrie

Misterios și controversat, scorpionul este poate cel mai greu de descifrat semn zodiacal. Dacă pătrundem dincolo de carapacea care îl înconjoară, descoperim o persoană pasională și care trăiește viața la cote maxime. Sunt foarte loiali, pun preț pe sinceritate și încredere, dar dacă nu primesc aceleași lucruri de la cei din jurul lor, devin răzbunători. Emoțiile intense le conferă forța caracteristică, dar îi pot împinge și spre atitudini extreme. În zilele lor bune scorpionii își dezvăluie energia și ambițiile, dar în cele proaste firea lor dominatoare iese la suprafață.

Calități: pasionali, ambițioși, competitivi, curajoși, devotați

Defecte: geloși, posesivi, obsesivi, violenți, dominatori

Le place: adevărul, misterul, senzualitatea, liniștea, să flirteze

Le displace: prefăcătoria, minciuna, pasivitatea, să le fie expuse slăbiciunile

Dorința secretă: să dețină controlul

Celebrități: – din România: Alina Pușcaș, Andi Moisescu, Gabriela Cristea, Sore

                   – internaționale: Anne Hathaway, Bill Gates, Danny DeVito, Demi Moore, Emma Stone, Grace Kelly, Joaquin Pheonix, Julia Roberts, Katy Perry, Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Meg Ryan, Winona Ryder

Femeia Scorpion

Personalitate

Femeia scorpion știe exact ce își dorește și are o viziune clară asupra felului în care ar trebui să se desfășoare viața ei. Este mereu în control și nu se abate de la obiectivele stabilite, chiar dacă este nevoie să facă sacrificii sau să îi doboare pe alții în drumul ei. Ambiția de care dă dovadă, dar și modul direct de a comunica pot să dea impresia unei femei reci și dure. Totuși, ea este sensibilă și emoțională la interior, doar că preferă să nu își dezvăluie sentimentele în fața oricui.

Aceste doamne și domnișoare sunt secretoase și nu își divulgă planurile persoanelor din jur. Cu toate acestea, doresc să știe tot ce mișcă în jur și nu se dau în lături de la bârfe și comploturi. Au o memorie destul de bună și nu îi uită pe cei care le-au ajutat, dar nici pe cei care le-au făcut rău. Sunt realiste și cu picioarele pe pământ. Nu le place să ia decizii în grabă, ci doar după ce au adunat toate informațiile, de aceea de cele mai multe ori reușesc să ajungă la concluziile corecte.

Dragoste

Femeia scorpion dorește să fie curtată, admirată și să îi fie recunoscute calitățile pe care le are în comparație cu celelalte femei. Așteaptă să fie invitată în oraș, să primească cadouri și să aibă parte de gesturi demonstrative. Odată ce se decide asupra unui posibil partener trece repede la fapte și începe cu ușurință relații serioase. Femeia născută în semnul scorpionului este cea mai pasională din întregul zodiac. Intimitatea este foarte importantă pentru ea și nu va sta prea mult cu un bărbat cu care nu este compatibilă din acest punct de vedere. Și în privința geloziei, femeia scorpion domină zodiacul. Posesivitatea ei nu derivă din lipsa de încredere, ci din faptul că nu suportă ideea ca partenerul ei să fie cu altcineva. Bărbatul care dorește să o aibă alături trebuie să o accepte așa cum este, deoarece această femeie nu este dispusă să se schimbe pentru nimeni.

Carieră

Femeia scorpion iubește activitățile legate de cercetare, dar are probleme în a lucra în echipă. Se descurcă cel mai bine pe cont propriu, lucrând după propriile metode și în propriul ritm. Dacă trebuie să lucreze împreună cu alte persoane, va prefera pozițiile de decizie pentru a păstra totuși controlul asupra situației. I se potrivesc profesiile unde trebuie să facă uz de inteligența ei și nu se va opri până nu va ajunge la rezolvarea oricărei probleme.

Bani

Femeia scorpion știe să câștige bani, dar și să îi gestioneze. Este destul de discretă în ceea ce privește situația ei financiară și nu va divulga nimănui exact cați bani are. Chiar și când se află într-o relație de lungă durată sau într-o căsnicie, preferă să aibă propriile economii și să nu împartă totul cu partenerul. Totuși, majoritatea femeilor născute în acest semn au anumite plăceri vinovate sau vicii care le fac să cheltuie peste măsură.

Bărbatul Scorpion

Personalitate

Bărbatul scorpion este extrem de sigur pe el și are idei fixe despre aproape orice. Este foarte greu, dacă nu chiar imposibil, ca cineva să îl facă să își schimbe părerea. Nu îi plac suprizele și dorește să aibă controlul absolut asupra oricărui eveniment care se petrece în viața lui. La exterior afișează o armură impenetrabilă, dar de fapt este foarte sensibil la interior. De aceea, odată ce încrederea i-a fost trădată, pentru bărbatul scorpion iertarea devine imposibilă.

Nativilor acestei zodii le place să știe tot ce se întâmplă și sunt destul de curioși în ceea ce îi privește pe ceilalți. Totuși, ei sunt destul de rezervați și secretoși atunci când vine vorba de viața lor. De obicei sunt discreți în atitudine și în exprimare, cu excepția ocaziilor în care sunt provocați, când vor reacționa cu agresivitate și își vor apăra teritoriul cu înverșunare. Nu le place să depindă de nimeni și se bazează doar pe ei înșiși.

Dragoste

Bărbatul scorpion nu se grăbește în începerea unei relații, ci așteaptă să primească mai întâi confirmarea că sentimentele îi sunt împărtășite. Nu îi plac femeile care se dau greu de cucerit, ci cele care își comunică direct preferințele. Odată ce a intrat într-o relație se mișcă destul de rapid, deși întotdeauna va exista o urmă de suspiciune în mintea lui. Când iubește cu adevărat, se atașează foarte tare de parteneră și nu concepe să o piardă. Gelozia și posesivitatea sunt atribute definitorii pentru bărbatul scorpion. Femeia care dorește o relație cu el trebuie să îi câștige încrederea și să îi accepte tendințele de control.

Carieră

Bărbatului scorpion i se potrivesc pozițiile de conducere deoarece are capacitatea să sintetizeze un volum mare de informații pe care să le folosească în luarea celor mai bune decizii. Spre deosebire de alte zodii care nu rezistă presiunii, bărbatul scorpion se descurcă și chiar se dezvoltă când este într-o situație presantă. Dacă se află în funcții de execuție va avea probleme în respectarea ordinelor, mai ales atunci când nu este de acord cu direcția impusă de superiori. Nu este adept al muncii de echipă, ci preferă să lucreze pe cont propriu.

Bani

Bărbatul scorpion este amator al speculațiilor și al schemelor complexe de îmbogățire. Are obiceiul de a pune bani deoparte fără ca nimeni să știe și îi place să păstreze secretul asupra câștigurilor sale. Pentru bărbatul născut în această zodie, banii reprezintă calea prin care își poate indelini dorințele. Deși își gestionează banii cu inteligență, apetitul către lux îi poate pune bugetul în pericol.