Zodia Taur

Caracteristici generale ale zodiei

zodia taur

Element: pământ

Guvernat de: planeta Venus

Calitate: semn fix

Zi norocoasă: vineri

Culoare norocoasă: verde

Număr norocos: 6

$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul lunii Taur

$

Horoscopul anului Taur

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 21 aprilie – 20 mai

Firi practice și cu picioarele pe pământ, nativii acestui semn sunt printe cei mai de nădejde oameni din zodiac. Iubitori ai bunurilor materiale, nu se dau în lături de la munca grea, dar așteaptă ca recompensele să fie pe măsură. Taurii adoră confortul și relaxarea într-o ambianță idilică unde să le fie satisfăcute toate plăcerile. Gurmanzi prin excelență, se delectează cu mâncări și băuturi fine, de multe ori ajungând la excese culinare.

Calități: răbdători, stabili, practici, devotați, amabili, ospitalieri, înțelegători

Defecte: încăpățânați, posesivi, geloși, indolenți, materialiști

Le place: romantimul, lucrul manual, cadourile scumpe, luxul, răsfățul, călătoriile, mâncarea și băutura

Le displace: să îi grăbească cineva, să nu fie bagați în seamă, schimbările bruște, instabilitatea

Dorința secretă: să dețină lucruri scumpe

Celebrități: – din România: Alex Velea, Anca Ţurcașiu, Anda Adam, Carmen Brumă, Jojo, Roxana Ionescu

                   – internaționale: Adele, Al Pacino, Barbra Streisand, Channing Tatum, David Beckham, Dwayne Johnson, Enrique Iglesias, Gal Gadot, Gigi Hadid, J Balvin, Janet Jackson, Penelope Cruz, Renee Zellweger

Femeia Taur

Personalitate

Feminină și senzuală, femeia taur dă dovadă și de trăsături de caracter solide precum ambiția, rezistența și perseverența. Aceste doamne și domnișoare nu renunță până nu își duc obiectivele la îndeplinire. Uneori este posibil să urmărească un anumit scop doar pentru a nu se da bătute, chiar dacă misiunea în care s-au angajat nu mai este în acord cu dorințele lor. Nativele acestei zodii nu se sperie de munca asiduă și fac față atunci când situația o impune. Totuși, după ce au dus treaba la bun sfârșit, vor știi cum să se relaxeze, mai ales că femeia taur este o mare iubitoare a răsfățului și a plăcerilor. Din punct de vedere psihic, aceste doamne sunt lidere ale zodiacului când vine vorba de rezistență emoțională. Nu cedează în fața problemelor și nu se lasă doborâte de necazuri.

Dragoste

În relațiile sentimentale femeia taur este calmă și stabilă, așadar partenerul se poate baza pe ea. Este iubitoare și pasională și adoră să primească complimente și să fie curtată. La începutul relației va avea tendința de a-și supune partenerul la teste, dar dacă i se va confirma că a întâlnit bărbatul potrivit va fi dispusă la multe sacrificii pentru a-l face fericit. Cu un simt al umorului dezvoltat, va reuși să întrețină atmosfera în relație. Pentru aceste domnișoare aspectul fizic este foarte important, așadar partenerul ideal trebuie să fie foarte îngrijit. Și partea materială contează, căci femeile născute sub acest semn zodiacal iubesc luxul și cadourile scumpe. Bărbații care doresc o relație cu o femeie taur trebuie să fie foarte atenți pentru a nu o supăra. Chiar dacă nu se aprind din orice problemă măruntă, atunci când furia lor este declanșată de motive serioase, vor deveni foarte temperamentale și chiar violente.

Carieră

Femeia taur este muncitoare și foarte corectă când vine vorba de viața profesională. Nu este amatoarea noutăților și preferă să facă munca de rutină pe care o cunoaște cel mai bine și care îi aduce rezultate mulțumitoare, dar este capabilă să se adapteze atunci când situația o cere. Când se apucă de treabă, se va asigura că toate detaliile sunt puse la punct și va fi foarte minuțioasă. Nu acceptă să primească ordine decât de la persoanele a căror autoritate o recunoaște fără tăgadă. Bonusurile și măririle de salariu îi cresc în mod substanțial motivația.

Bani

Femeia taur știe să își gestioneze finanțele și este orientată către economisire. Aceste doamne iubesc banii, dar nu din lăcomie excesivă, ci pentru că le înțeleg valoarea. Muncesc pentru bani, dar doresc să se și bucure de ei. Motivația care stă în spatele eforturilor femeii din zodia taur este recompensa primită. Își doresc să ducă o viață cât mai confortabilă, iar pentru asta sunt dispuse să cheltuie.

Bărbatul Taur

Personalitate

Bărbatul taur dorește să ducă o viață stabilă și organizată. Este concentrat pe construirea unui mediu ambiant care să îi ofere cât mai multa siguranță și confort. Consideră că progresul vine din muncă și este dispus să facă pașii necesari pentru a ajunge în punctul dorit. Preferă să își duca existența conform unei turine previzibile și nu este dispus să își asume riscuri. Nu se agită din lucruri mărunte, ci are capacitatea de a privi orice situație în ansamblu. Bărbații născuți în semnul taurului pun preț pe lucrurile materiale și pe plăcerile lumești. Le place să aibă parte de tot ce e mai bun, dar și să îi răsfețe pe cei dragi.

Dragoste

Pentru bărbatul taur compatibilitatea primează în fața aspectului fizic și este destul de prudent atunci când intră într-o relație. Își dorește o femeie care să îi împărtășească viziunea și stilul de viață. Este foarte important să simtă că are alături o parteneră pe termen lung, deoarece are nevoie de siguranță și stabilitate. Nu își ia angajamente cu ușurință, dar când o face va avea intenția ca relația să fie una pe viață. Dacă femeia care îi este alături reușește să îl facă să se simtă în largul lui, își va dezvălui latura iubitoare, tandră și pasională.

Carieră

Bărbatul taur este îndemănatic și foarte muncitor. Preferă să își dezvolte cariera într-o companie și nu îi place să se mute de la un loc de muncă la altul. Este rezistent și foarte dedicat atunci când se implica într-un proiect. Totuși, au tendința de a munci până la epuizare atunci când doresc să finalizeze un obiectiv. Nu sunt cei mai creativi membrii ai echipei, dar se fac utili prin perseverență.

Bani

Bărbatul taur este calculat în administratrea banilor și este capabil să economisească pentru achiziționarea unor bunuri de valoare. Are nevoie să simtă că munca pe care o prestează generează fonduri suficiente pentru a-și susține un stil de viață confortabil. Dacă acest lucru nu se întâmplă, va căuta metode pentru a-și suplimenta veniturile.