Zodia Vărsător

Caracteristici generale ale zodiei

zodia varsator

Element: aer

Guvernat de: planeta Uranus

Calitate: semn fix

Zi norocoasă: miercuri

Culoare norocoasă: albastru

Număr norocos: 7

$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul lunii Vărsător

$

Horoscopul anului Vărsător

$

Descrierea tuturor zodiilor

Data nașterii: 20 ianuarie – 19 februarie

Umanitariștii zodiacului aspiră să schimbe lumea în bine, promovează dreptatea și îi ajută activ pe semenii lor. Natura lor vizionară îi determină să mediteze, să elaboreze idei și să vină cu cele mai inovative soluții pentru orice problemă. Totuși, din cauza tendinței de a gândi mult prea departe, pot părea distanți și neimplicați în problemele curente. Cu o personalitate unică și încăpățânați, vărsătorii sunt foarte greu de influențat. Își schimbă greu punctul de vedere, iar pentru asta au nevoie de dovezi concrete, nu se lasă purtați de val și nici de efectul de turmă. Nu fac compromisuri pentru nimeni când e vorba de libertatea lor, de principiile lor morale și de idealurile lor bine stabilite.

Calități: originali, independenți, analitici, progresiști, filantropi

Defecte: distanți, rigizi, intransigenți, visători

Le place: tehnologia, inovația, muzica buna, liniștea, conversațiile inteligente

Le displace: nedreptatea, invadarea spațiului personal, promisiunile încălcate, oamenii care îi contrazic

Dorința secretă: să aibă libertate deplină

Celebrități: – din România: Adelina Pestriţu, Anca Serea, Cătălin Măruță, Corina, Delia Matache, Ruby

                   – internaționale: Alicia Keys, Cristiano Ronaldo, Ed Sheeran, Harry Styles, Jennifer Aniston, John Travolta, Justin Timberlake, Maluma, Michael Jordan, Neymar, Oprah Winfrey, Paris Hilton, Robbie Williams, Shakira

Femeia Vărsător

Personalitate

Femeia vărsător este inteligentă și independentă, iar forța ei interioară o ajută să depășească momentele grele. Cu determinare și o voință de fier, speră în cel mai bun deznodământ, dar este pregătită și pentru situații nefavorabile. Este directă și are păreri foarte ferme, dar în același timp este lipsită de prejudecați și tolerantă față de opiniile celor din jur. Cu toate acestea, crede întotdeauna că ea este cea care are dreptate, fapt care o poate face să pară arogantă. Trăiește după propriile reguli și este foarte greu să fie influențată.

Aceste doamne și domnișoare se implică activ în viață comunității și doresc să schimbe lumea în bine. Totuși, în relația cu cei apropiați pot fi destul de tranșante și severe, deoarece au anumite pretenții de la aceștia. Nu se implică în bârfe și nici în comploturi, de aceea își fac prieteni cu ușurință. Cu toate acestea, nu lasă pe oricine să le invadeze spațiul personal și este nevoie de timp și răbdare pentru a intra în totalitate în grațiile lor.

Dragoste

Femeia vărsător atrage prin finețe, prin discreție și prin eleganță. Nu se avântă prea repede în relații și nu este niciodată disperată dacă nu are un partener alături. Este în permanență ocupată cu propria viață, așadar nu se va învârti în jurul unui bărbat încercând să îi capteze atenția. Când se îndrăgostește pune foarte mare preț pe comunicare și face încă de la începutul relației planuri de viitor în mintea ei. Tiparele de cunoaștere tradiționale nu o mulțumesc, căci dorește să simtă că este specială. Pe cale de consecință, un partener nonconformist o va încânta. Îi e foarte greu să spună că iubește, dar când o spune înseamnă că este convinsă în totalitate de sentimentele ei. Cei care doresc o relație cu o femeie vărsător trebuie să îi ofere independență, căci nu suportă să fie controlată sau sufocată, dar și să poată întreține o conversație și să îi stârnească râsul.

Carieră

Pentru a se implica cu adevărat în munca pe care o prestează, femeia vărsător are nevoie să simtă că ceea ce face are o semnificație. I se potrivesc profesiile legate de ajutorul dat semenilor precum munca într-o fundație sau în domeniul sănătății. De asemenea, îi place munca care îi permite să călătorească și să își pună creativitatea în valoare. Are capacitatea de a se concentra asupra unei sarcini până când o duce la bun sfârșit, fără a fi distrasă sau a-și pierde interesul, fiind una dintre cele mai muncitoare femei din zodiac.

Bani

Pentru femeia vărsător, banii nu se află în centrul preocupărilor și nici nu constituie un obiectiv în sine. Lucrurile materiale o lasă indiferentă și nu își dorește obiecte costisitoare. Asta nu înseamnă că nu își câștigă traiul, dimpotrivă, mai ales că dorește să fie independentă și din punct de vedere financiar. Nu înseamnă nici că este lefteră, căci de obicei femeia vărsător va avea rezerve pentru zile negre. Doar că banii pentru ea reprezintă un mijloc și nu un scop.

Bărbatul Vărsător

Personalitate

Bărbatul vărsător este încrezător în forțele proprii și nu are nevoie de aprobarea altor persoane pentru a-și aprecia valoarea. Nu caută atenție și nu simte nevoia de a-i impresiona pe cei din jur. Face ce dorește, atunci când dorește și fără a se preocupa de ce spun ceilalți. Are tendința să creadă că este deținător al adevărului absolut și acceptă cu greutate opiniile altor persoane. Posesor al unui intelelect foarte dezvoltat, dorește să învețe lucruri noi. Când abordează un subiect nou, vrea să afle toate detaliile și preferă să învețe de unul singur prin intermediul experienței personale.

Bărbații născuți în semnul vărsătorului au o imaginație dezvoltată și sunt mereu gata să își pună ideile în aplicare. Deși se simt bine în propria companie, în prezența oamenilor devin sociabili, poartă conversații interesante și fac glume de bun gust. În adâncul sufletului sunt non-conformiști, dar în exterior își exprimă părerile într-o manieră blândă și politicoasă. Atunci când cred în ceva sunt dispuși să meargă împotriva curentului sau a normelor pentru a-și susține punctul de vedere.

Dragoste

Bărbatul vărsător se simte bine de unul singur și nu simte nevoia neapărată de a fi într-o relație. Lucrurile superficiale precum aspectul fizic nu îl încântă pe atât de mult pe cât își dorește o parteneră cu care să împărtășească o conexiune profundă. Își dorește să aibă alături o femeie cu un intelect la fel de dezvoltat ca și al lor și cu care să poată discuta despre orice. Are probleme în a-și lua angajamente serioase, fiindu-i frică să nu își piardă independența, așadar are tendința de a se căsători foarte târziu. Nu suportă femeile care au izbucniri emoționale frecvente și nici pe cele care îl presează să iasă din zona de confort.

Carieră

Bărbatul vărsător se descurcă cel mai bine în pozițiile unde poate să își pună în valoare creativitatea și inventivitatea. De asemenea, are capacitatea de a rezolva cele mai complicate probleme de la locul de muncă. Nu le place să fie supravegheați îndeaproape, deoarece își fac treaba din proprie inițiativă și nu consideră necesar să fie trași la răspundere. Vizionarul vărsător preferă ca munca lui să schimbe lumea în bine și dorește să îi ajute pe ceilalți în timp ce își câștigă existența. Totuși, idealismul de care dă dovadă îl poate face prea visător și este în pericol să rateze șanse concrete de a-și construi o carieră solidă.

Bani

Când vine vorba de finanțe, bărbatul vărsător nu face din bani scopul suprem. Prioritizează satisfacția pe care o obține din muncă în defavoarea câștigurilor, iar firea lui idealistă îl face să rateze șanse care i-ar putea aduce sume consistente de bani. Asta face ca bărbatul vărsător să nu câștige prea mult. Din fericire, nu este un mare cheltuitor și reușește să trăiască în limita posibilităților sale.