Horoscopul anului 2024

Descoperă predicțiile astrale pentru anul 2024!

Berbec

21 mar – 20 apr

horoscop Berbec

Taur

21 apr – 20 mai

horoscop Taur

Gemeni

21 mai – 21 iun

horoscop Gemeni

Rac

22 iun – 22 iul

horoscop Rac

Leu

23 iul – 22 aug

horoscop Leu

Fecioară

23 aug – 21 sep

horoscop Fecioara

Balanță

22 sep – 22 oct

horoscop Balanta

Scorpion

23 oct – 21 nov

horoscop Scorpion

Săgetător

22 nov – 21 dec

horoscop Sagetator

Capricorn

22 dec – 19 ian

horoscop Capricorn

Vărsător

20 ian – 19 feb

horoscop Varsator

Pești

20 feb – 20 mar

horoscop Pesti

Citiți horoscopul anului 2024: previziuni generale, dragoste, bani și carieră!

Mișcările planetare majore dezvăluie tendințele fiecărui an pentru cele 12 zodii. În timp ce unii vor fi avantajați în carieră, alții vor avea ocazia să își întâlnească marea iubire. Unele zodii vor pune pe primul loc casa și familia, în timp ce altele se vor axa pe viața socială. 

Citind horoscopul anului 2024 veți afla care sunt domeniile vieții în care aveți parte de susținere astrală, dar și în ce sectoare trebuie să acționați cu prudență. Unele planete cu mișcare lentă vor rămâne în aceeași casă astrologică, în timp ce altele își vor schimba semnul. De asemenea, planetele cu mișcare mai rapidă activează mai multe case astrologice pe parcursul anului. Astfel puteți descoperi în ce perioadă a anului 2024 zodia dvs. este favorizată în dragoste, în carieră și în ceea ce privește banii. 

Două dintre planetele cu mișcare lentă vor rămâne în aceleași semne zodiacale și în 2024. Astfel, Uranus își va menține tranzitul în zodia taur, iar Neptun va ocupa în continuare casa astrologică a peștilor. În schimb, Pluto se va muta în semnul zodiacal al vărsătorului.  În tot acest timp, Saturn va petrece anul în zodia pești, iar Jupiter va petrece prima parte a anului în semnul taurului, iar a doua parte în zodia gemenilor. Așadar, este momentul pentru a vedea cum influențează aceste mișcări astrale semnul dvs.

În plus, veți avea ocazia să descoperiți tranzitele planetelor care se deplasează mai rapid. Astfel veți afla în ce perioade ale anului sunt activate anumite case astrologice și în ce mod puteți fructifica energia astrală.

Nu uitați să citiți horoscopul zilei pentru a afla oportunitățile și pericolele fiecărei zile. De asemenea, horoscopul lunii vă dezvăluie în detaliu cele mai actuale tendințe astrologice.

TopHoroscop.ro vă dorește să aveți parte de un an 2024 în care să profitați la maxim de contextele astrale favorabile!