Balanță

Horoscopul anului 2023

zodia balanta
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul lunii Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Balanță

Și în acest an Pluto se află în casa a IV-a, urmând ca mai apoi să părăsească acest sector. Dacă nu ați făcut-o încă, puteți să vă schimbați locuința prin mutări sau renovări. Chiar dacă nu doriți să remediați nimic în casă, probabil veți întâlni probleme care vă obligă să faceți modificări. De asemenea, puteți întâmpina probleme cu familia. Dacă există un conflict mocnit între dvs. și ceilalți membri ai familiei, acum poate să izbucnească. Puteți transforma relația pe care o aveți cu familia. Acest tranzit pe termen lung aduce schimbări treptate, dar profunde, în viața de acasă sau de familie și în psihicul dvs. Această influență aduce treptat modificări structurii interne de bază. Conexiunile dvs. cu membrii familiei vor evolua la un nivel fundamental, în special în ceea ce privește responsabilitățile, sprijinul sau rolurile alocate pentru fiecare. Resentimentele îngropate vin în prim plan și cer să fie soluționate. Cu toate acestea, până la sfârșitul acestui an, veți fi mai apți ca niciodată să urmăriți exact ceea ce doriți în viață.

Într-un an în care Neptun se află în casa a VI-a, aveți dificultăți în a vă adapta la programul de zi cu zi și nu puteți fi de încredere în munca de rutină. Imaginația dvs. creativă va fi puternic stimulată, mai ales în ceea ce privește munca legată de artă, muzică, divertisment, fotografie, psihologie, vindecare spirituală. Sunteți mai sensibili la medicamente, deci asigurați-vă că nu luați mai multe decât ar trebui. Când sunteți stresați, este posibil să vă resimțiți fizic, așa că e obligatoriu țineți stresul sub control.

Dragoste în 2023 pentru zodia Balanță

Uranus petrece tot anul în casa a VIII-a, casă care guvernează relațiile intime. În această zonă pot exista perturbări care implică explozii emoționale bruște și confruntări dificile. Este nevoie să urmăriți aspectele pe care le formează Uranus pentru a știi care sunt momentele în care trebuie să fiți mai precauți în acest sector.

Din punct de vedere sentimental, cel mai bine o veți duce în lunile de primăvara. Aceea va fi perioada în care veți comunica mai ușor cu partenerul, veți simți că sunteți pe aceeași lungime de undă și veți petrece momente agreabile în cuplu. Mai mult, în prima parte a anului beneficul Jupiter se va afla în casa a VII-a. Acest tranzit va aduce o dulceață în viața dvs. de cuplu cu care nu vă veți mai întâlni prea curând. În acest context, trebuie să profitați de primele luni ale anului pentru a vă consolida relația de cuplu.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Balanță

Neptun rămâne în casa muncii tot anul 2023. Acest lucru vă face să vă doriți să lucrați într-un domeniu în care să simțiți că munca dvs. are un rost. Fără o conexiune spirituală și emoțională cu ceea ce faceți, este posibil să vă lipsească pasiunea pentru muncă și să vă concentrați prea puțin. Sunteți înclinați spre o muncă mai creativă, în artă sau în care îi ajutați pe ceilalți.

Când Saturn se află în casa muncii, așa cum se va afla în anul 2023, puteți să vă analizați viața de zi cu zi și să vedeți cum puteți să vă îmbunătățiți rutina. Acest tranzit vă oferă posibilitatea de a deveni mai productivi, mai eficienți și de a clarifica lucrurile care vă încurcă în viața de zi cu zi. Puteți aduce mai multă structură și ordine în viața dvs. Vă puteți organiza mai bine și puteți elabora programe de lucru mai bune. Când vine vorba de muncă, este posibil să vă asumați mai multă responsabilitate sau să simțiți stresul din cauza unei presiuni prea mari. Probabil că nu este atât de rău pe cât aveți impresia, dar trebuie să învățați să vă gestionați mai bine timpul și energia.

Finanțele nu au parte de foarte multă susținere în anul 2023. Casa a II-a nu primește vizita planetelor decât într-o perioadă scurtă cuprinsă între sfârșitul lui octombrie și al lui decembrie. Și atunci tranzitul este unul rapid, căci planetele nu vor zăbovi prea mult în acest sector. În acest context, este necesar să fiți atenți la bugetul dvs. în acest an. Nu trebuie să vă angajați în extravaganțe și nici în proiecte supradimensionate. Orice investiție este cel mai bine să fie amânată pentru perioada sfârșitului de an care este mai favorabilă din punct de vedere financiar.

De asemenea, Uranus poate aduce schimbări neașteptate în ceea ce privește finanțele comune, impozitele sau împrumuturile. Este recomandat să nu contractați credite decât atunci când sunteți siguri că ați înțeles condițiile. De asemenea trebuie să vă asigurați că aveți posibilitatea de a le înapoia.