Balanță

Horoscopul anului 2022

zodia balanta

Balanță – noroc în 2022

Dragoste : aprilie, mai

Bani: octombrie, noiembrie

Carieră: iunie, iulie

$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul lunii Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Balanță

Și în acest an Pluto se află în casa a IV-a, urmând ca mai apoi să părăsească acest sector. Dacă nu ați făcut-o încă, puteți să vă schimbați locuința prin mutări sau renovări. Chiar dacă nu doriți să remediați nimic în casă, probabil veți întâlni probleme care vă obligă să faceți modificări. De asemenea, puteți întâmpina probleme cu familia. Dacă există un conflict mocnit între dvs. și ceilalți membri ai familiei, acum poate să izbucnească. Puteți transforma relația pe care o aveți cu familia. Acest tranzit pe termen lung aduce schimbări treptate, dar profunde, în viața de acasă sau de familie și în psihicul dvs. Conexiunile dvs. cu membrii familiei vor evolua la un nivel fundamental, în special în ceea ce privește responsabilitățile, sprijinul sau rolurile alocate pentru fiecare. Resentimentele îngropate vin în prim plan și cer să fie soluționate. Cu toate acestea, până la sfârșitul acestui an, veți fi mai apți ca niciodată să urmăriți exact ceea ce doriți în viață.

Într-un an în care Neptun se află în casa a VI-a, aveți dificultăți în a vă adapta la programul de zi cu zi și nu puteți fi de încredere în munca de rutină. Imaginația dvs. creativă va fi puternic stimulată, mai ales în ceea ce privește munca legată de artă, muzică, divertisment, fotografie, psihologie, vindecare spirituală. Sunteți mai sensibili la medicamente, deci asigurați-vă că nu luați mai multe decât ar trebui. Când sunteți stresați, este posibil să vă resimțiți fizic, așa că e obligatoriu țineți stresul sub control.

Dragoste în 2022 pentru zodia Balanță

Uranus petrece tot anul în casa a VIII-a, casă care guvernează relațiile intime, unde pot exista perturbări care implică explozii emoționale bruște și confruntări dificile. Marte este alături de Uranus în acest sector al intimității în perioada iulie-august. Acest lucru vă poate deschide perspectivele către noi modalități de a vă îmbunătăți conexiunile intime. Este posibil să doriți să explorați modalități neconvenționale de a vă întări legăturile emoționale. În această perioadă cei singuri vor fi atrași de persoane care se abat de la tiparul lor obișnuit.

Cu Saturn în casa a V-a pe tot parcursul anului, în romantism s-ar putea să simți că primiți mai puțină dragoste de la persoana iubită sau de la potențialii parteneri. Este necesar să învățați să vă simțiți demni de a primi iubire datorită structurii dvs. interioare. Trebuie să încetați să puneți prea mult preț pe ceea ce cred alții despre dvs. Iubirea de sine este o atitudine care va trebui cultivată în perioada acestui tranzit.

Din punct de vedere sentimental, cel mai bine o veți duce în lunile de primăvara. Aceea va fi perioada în care veți comunica mai ușor cu partenerul, veți simți că sunteți pe aceeași lungime de undă și veți petrece momente agreabile în cuplu. Cei singuri pot începe acum o nouă relație, dar trebuie să țină cont de sfaturile din paragrafele anterioare. Nu este posibil să se clădească o relație durabilă dacă în primul rând nu învățați să vă iubiți pe dvs. înșivă.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Balanță

Neptun rămâne în casa muncii tot anul 2022, iar acest lucru vă face să vă doriți să lucrați într-un domeniu în care să simțiți că munca dvs. are un rost. Fără o conexiune spirituală și emoțională cu ceea ce faceți, este posibil să vă lipsească pasiunea pentru muncă și să vă concentrați prea puțin. Sunteți înclinați spre o muncă mai creativă, în artă sau în care îi ajutați pe ceilalți.

Jupiter i se alătură lui Neptun în acest sector în primele patru și în ultimele două luni ale anului, iar acest lucru vă poate oferi mai multe oportunități de a reuși să munciți în domeniile care vă aduc bucurie și satisfacție. Știți exact ce sarcini trebuie executate și în ce ordine. Vă mișcați rapid și vă puneți abilitățile în valoare. Aveți multe așteptări de la propria persoană, dar trebui să fiți atenți pentru a vă feri de tendințele perfecționiste. Lunile de vară vor aduce vibrații pozitive în casa a X-a, ajutandu-vă să vă evidențiați pe plan profesional.

Finanțele nu au parte de foarte multă susținere în anul 2022. Casa a II-a nu primește vizita planetelor decât într-o perioadă scurtă cuprinsă între sfârșitul lui octombrie și al lui noiembrie. Și atunci tranzitul este unul rapid, căci planetele nu vor zăbovi prea mult în acest sector. În acest context, este necesar să fiți atenți la bugetul dvs. în acest an. Nu trebuie să vă angajați în extravaganțe și nici în proiecte supradimensionate. Orice investiție este cel mai bine să fie amânată pentru această perioadă a toamnei care este mai favorabilă din punct de vedere financiar.