Balanță

Horoscopul anului 2021

zodia balanta
  • Noroc 65% 65%
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani și carieră 75% 75%
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul lunii Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Venus, guvernatorul zodiei dvs., va retrograda în a doua jumătate a lunii decembrie, urmând să încheie anul în poziție retrogradă în casa a IV-a. Problemele legate de casă și familie este necesar să fie rezolvate pe parcursul anului și nu trebuie amânate, deoarece în decembrie va fi mult mai greu să fiți eficienți în acest sector. Când Venus retrogradează în casa a IV-a nu sunteți dispuși să vă ocupați de chestiunile de rutină care pot să apară acasă. Este posibil să vă fie greu să vă înțelegeți cu membrii familiei. Pentru a nu încheia anul într-o notă de dizarmonie, este necesar să fiți mai înțelegători atât cu dvs. înșivă, cât și cu cei dragi și să renunțați la perfecționism pentru o perioadă.

Marte va tranzita semnul dvs. de la mijlocul lunii septembrie și până la finalul lui octombrie. În mod normal acesta este un moment în care primiti un mare impuls de energie. În timpul unui tranzit obișnuit, determinarea și entuziasmul v-ar fi permis să puneți în aplicare orice plan și să derulați orice proiect. Dar, de această dată, Mercur va fi, de asemenea, retrograd în semnul dvs. pe parcursul lunii octombrie, iar asta adaugă stres situației actuale. Veți descoperi că sunteți încă angrenați în trecut și trebuie să fiți foarte atenți pentru a nu repeta greșeli comise în urmă cu mai mult timp. Este momentul pentru noi începuturi, pentru a vă deschide spre noi orizonturi. Doar că orice mișcare trebuie făcută după ce a fost bine gândită, și nu în urma unui impuls de moment. Totuși, cu cele două planete în tandem, acesta poate fi un moment fantastic pentru a primi a doua șansă în realizarea unui obiectiv. Trebuie să vă gândiți care sunt regretele dvs. și ce anume poate fi reparat, căci acum Universul vă mai acordă o ocazie pentru a face lucrurile în mod corect.

Dragoste

Saturn va petrece tot anul în casa a V-a, iar Jupiter este alături de Saturn în cea mai mare parte a anului. Acesta este un moment în care veți deveni mai serioși în legătură cu relațiile de dragoste și acordați mai multă atenție acestui subiect. Acest lucru ar putea însemna că unele relații vor fi încheiate deoarece aveți tăria să recunoașteți că nu sunt bune pentru dvs. și că nu mai pot fi salvate. În același timp alte relații beneficiază mai mult de devotamentul dvs., deoarece sunt sănătoase și contribuie la fericirea dvs. În cazul altor relații semnalele nu vor fi evidente și va trebui să puneți în balanță avantajele și dezavantajele pentru a vedea dacă merită să vă dedicați timpul îmbunătățirii acestora. Dacă sunteți singuri, nu veți fi deschiși la întâlniri aleatorii și sunteți interesați doar de persoanele care au potențialul de a vă oferi o relație stabilă. Dacă aveți o relație, poate doriți să vă consolidați legăturile și să vă angajați mai mult față de partenerul dvs.

Mercur va retrograda tot în casa a V-a în cea mai mare parte a lunii februarie, iar acest lucru poate scoate la iveală unele probleme relaționale de care nu ați fost pe deplini conștienți și pe care trebuie să le abordați acum. De asemenea, poate aduce înapoi iubiri vechi, doar că trebuie să fiți foarte atenți cui anume acordați o a doua șansă.

Uranus petrece tot anul în casa a VIII-a, casă care guvernează relațiile intime, unde pot exista perturbări care implică explozii emoționale bruște și confruntări dificile. Marte este alături de Uranus în acest sector al intimității de la începutul lunii ianuarie până la sfârșitul lui februarie. Acest lucru vă poate deschide perspectivele către noi modalități de a vă îmbunătăți conexiunile intime. Este posibil să doriți să explorați modalități neconvenționale de a vă întări legăturile emoționale. În această perioadă cei singuri vor fi atrași de persoane care se abat de la tiparul lor obișnuit.

Bani și carieră

Marte se află în casa a X-a în perioada mai-iunie, ceea ce vă conferă ambiție și determinare în carieră. Puteți veni cu noi obiective, puteți lucra la planuri pe termen lung și puteți primi sfaturi de la cei în care aveți încredere și pe care îi respectați. Veți face progrese mari sau veți primi recunoaștere pentru munca dvs. din trecut. Oricât de mult succes ați fi avut, vi se pare că nu este suficient. Aveți impresia că întotdeauna puteți face mai multe. Ambiția dvs. este în creștere și vă concentrați pe obiectivele pe termen lung. Sunteți muncitori și puteți face planuri realiste pentru a obține ceea ce doriți. Este o perioadă bună pentru a face progrese în carieră sau pentru a începe o nouă afacere.

Neptun rămâne în casa muncii tot anul 2021, iar acest lucru vă face să vă doriți să lucrați într-un domeniu în care să simțiți că munca dvs. are un rost. Fără o conexiune spirituală și emoțională cu ceea ce faceți, este posibil să vă lipsească pasiunea pentru muncă și să vă concentrați prea puțin. Sunteți înclinați spre o muncă mai creativă, în artă sau în care îi ajutați pe ceilalți. Jupiter i se alătură lui Neptun în acest sector pentru scurt timp, de la jumătatea lunii mai până în iulie, iar acest lucru vă poate oferi mai multe oportunități de a reuși să munciți în domeniile care vă aduc bucurie și satisfacție. Știți exact ce sarcini trebuie executate și în ce ordine. Vă mișcăți rapid și vă puneți abilitățile în valoare. Aveți multe așteptări de la propria persoană, dar trebui să fiți atenți pentru a vă feri de tendințele perfecționiste.

Marte vă tranzita casa banilor din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie și vă da posibilitatea de a vă concentra asupra situației dvs. financiare. Vă veți simți mai ambițioși în ceea ce privește banii și bunurile și veți face mai multe eforturi pentru a le obține. Dorința de a avea bunuri este destul de puternică în acest moment și s-ar putea să fiți înclinați să faceți achiziții imprudente și impulsive. Nu este neapărat nevoia de a avea un anumit obiect cea care vă împinge să îl cumpărați, ci dorința de a vă satisface ego-ul. Simțul antreprenorial este foarte ascuțit și puteți încheia afaceti profitabile acum. Trebuie să evitați excesele, deoarece comportamentul dvs. poate degenera în lăcomie și materialism.