Berbec

Horoscopul anului 2023

zodia berbec
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul lunii Berbec

$

Caracteristici Berbec

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Berbec

Când Saturn se află în casa a XII-a, așa cum este cazul în 2023, vă confruntați cu o perioadă serioasă, în care trebuie să faceți curățenie cu atenție în viața dvs. Trebuie să renunțați la balastul emoțional și la lucrurile care vă țin pe loc. Nu este ușor să vă confruntați cu problemele, dar trebuie să faceți acest lucru. Lucrurile pe care le ascundeți chiar de dvs. înșivă sunt prezente și vă cer atenția. Dacă veți încerca să ascundeți adevărul și să fugiți de probleme, veți avea de suportat consecințe negative. Frica va crește și veți dezvolta obiceiuri nesănătoase și distructive. Acest tranzit vă oferă șansa de a scăpa de aceste vibrații negative, iar rezultatul final va fi satisfăcător. Acesta nu este de obicei un moment bun pentru a începe ceva nou, ci mai degrabă este un moment al sfârșiturilor. Este o perioadă bună pentru introspecție și pentru purificare energetică. Până la sfârșitul acestui tranzit, ar trebui să aveți o greutate mult mai mică pe umeri și, atunci când Saturn se va muta în prima dvs. casă, veți fi pregătiți pentru orice.

Neptun va petrece tot anul în aceeași casă a XII-a, prin urmare nu vă va deranja să fiți singuri și vă puteți bucura de propria companie. Spiritualitatea dvs. crește și vedeți mesajele subtile pe care universul vi le pune în cale. Totul este conectat și începeți să înțelegeți asta acum. De asemenea, puteți începe să credeți în ceea ce nu puteți vedea, dar simțiți că există. În cazul dvs, lunga prezență a lui Neptun în această casă a generat o decadă de orientare către spiritualitate și meditație.

Dragoste în 2023 pentru zodia Berbec

Sectorul iubirii este mai favorizat în 2023 în comparație cu anul precedent, chiar dacă nu se poate spune că veți excela la acest capitol. Mai norocoase și mai animate în ceea ce privește dragostea, vor fi lunile de vară, dar și începutul toamnei. În aceste perioade veți beneficia de vizitele lui Venus și ale Soarelui în casele iubirii. Este de așteptat ca interesul dvs. pentru relațiile de cuplu să crească în aceste luni și să primiți mai multă atenție din partea partenerului de viață. Cei singuri ar trebui să se orienteze spre acest interval de timp, dacă vor să cunoască pe cineva.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Berbec

Pluto rămâne în sectorul carierei dvs. aproape tot anul, iar Uranus domină încă casa banilor, ambele planete având atât perioade retrograde, cât și perioade în care avansează. Acest lucru nu vă este străin, întrucât v-ați confruntat cu aceeași situație și în anii precedenți.

Pluto care tranzitează casa a X-a vă trezește ambiția spre succes și autorealizare, precum și dorința de a controla și domina. Pe de altă parte, tot Pluto vă oferă posibilitatea de a vă atinge obiectivele principale. Ambiția este foarte intensă în această fază, iar nevoia de a găsi o semnificație profundă în ceea ce privește poziția dvs. socială sau viața profesională devine evidentă.

Când Uranus se află în casa a II-a, vă schimbați sistemul de valori. S-ar putea să existe o tendință către zonele guvernate de Uranus ca sursă majoră de venit în viața dvs., cum ar fi prin intermediul noilor tehnologii, științei, computerelor sau internetului. De asemenea, sunteți înclinați să vă asumați riscuri cu finanțele dvs. sau să recurgeți la modalități neobișnuite de a câștiga bani. Trebuie să acordați atenție ideilor originale și inovațiilor și să le folosiți pentru a vă mări capitalul.

Pe data de 16 mai Jupiter va intra in casa a II-a și va rămâne acolo pentru tot restul anului. Acest tranzit va fi bun pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. De asemenea, puteți achiziționa mai multe articole de valoare și puteți fi mai materialiști, ceea ce vă poate face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Deși puteți câștiga o mulțime de bani, sunteți la fel de înclinați să cheltuiți mult.