Berbec

Horoscopul anului 2024

zodia berbec
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul lunii Berbec

$

Caracteristici Berbec

$

Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2024 pentru zodia Berbec

Când Saturn se află în casa a XII-a, așa cum este cazul în 2024, vă confruntați cu o perioadă serioasă, în care trebuie să faceți curățenie cu atenție în viața dvs. Trebuie să renunțați la balastul emoțional și la lucrurile care vă țin pe loc. Nu este ușor să vă confruntați cu problemele, dar trebuie să faceți acest lucru. Lucrurile pe care le ascundeți chiar de dvs. înșivă sunt prezente și vă cer atenția. Dacă veți încerca să ascundeți adevărul și să fugiți de probleme, veți avea de suportat consecințe negative. Frica va crește și veți dezvolta obiceiuri nesănătoase și distructive. Acest tranzit vă oferă șansa de a scăpa de aceste vibrații negative, iar rezultatul final va fi satisfăcător. Acesta nu este de obicei un moment bun pentru a începe ceva nou, ci mai degrabă este un moment al sfârșiturilor. Este o perioadă bună pentru introspecție și pentru purificare energetică. Până la sfârșitul acestui tranzit, ar trebui să aveți o greutate mult mai mică pe umeri și, atunci când Saturn se va muta în prima dvs. casă, veți fi pregătiți pentru orice.

Neptun va petrece tot anul în aceeași casă a XII-a, prin urmare nu vă va deranja să fiți singuri și vă puteți bucura de propria companie. Spiritualitatea dvs. crește și vedeți mesajele subtile pe care universul vi le pune în cale. Totul este conectat și începeți să înțelegeți asta acum. De asemenea, puteți începe să credeți în ceea ce nu puteți vedea, dar simțiți că există. În cazul dvs, lunga prezență a lui Neptun în această casă a generat o decadă de orientare către spiritualitate și meditație.

Pluto se va muta în casa a XI-a, astfel că veți lega prietenii cu oameni puternici și influenți. Există tendința de a rupe prietenii vechi și afilieri sau grupuri care nu mai au sens și de a stabili altele noi care vor avea o influență foarte profundă și transformatoare asupra vieții dvs. În unele cazuri, anumite persoane pot primi burse sau subvenții guvernamentale pentru a finanța munca științifică, artistică și spirituală. Idealurile dvs. se vor schimba acum, iar acest lucru se va reflecta în oamenii din jurul dvs. și în grupurile sau mișcările cu care vă identificați.

Dragoste în 2024 pentru zodia Berbec

Tendințele în iubire vor fi asemănătoare cu anul precedent, prin urmare nu se poate spune că veți excela la acest capitol. Mai norocoase și mai animate în ceea ce privește dragostea, vor fi lunile de vară, dar și începutul toamnei. În aceste perioade veți beneficia de vizitele lui Venus și ale Soarelui în casele iubirii. Este de așteptat ca interesul dvs. pentru relațiile de cuplu să crească în aceste luni și să primiți mai multă atenție din partea partenerului de viață. Cei singuri ar trebui să se orienteze spre acest interval de timp, dacă vor să cunoască pe cineva.

Bani și carieră în 2024 pentru zodia Berbec

Pluto părăsește sectorul carierei dvs. după o lungă perioadă petrecută în casa a X-a. Ambițiile dvs. profesionale își vor pierde din intensitate, dar și încercările și presiunea se vor domoli. În ansamblu, această mișcare astrală va fi resimțită ca o ușurare.

Uranus domină încă casa banilor, având atât perioade retrograde, cât și perioade în care avansează. Acest lucru nu vă este străin, întrucât v-ați confruntat cu aceeași situație și în anii precedenți. Când Uranus se află în casa a II-a, vă schimbați sistemul de valori. S-ar putea să existe o tendință către zonele guvernate de Uranus ca sursă majoră de venit în viața dvs., cum ar fi prin intermediul noilor tehnologii, științei, computerelor sau internetului. De asemenea, sunteți înclinați să vă asumați riscuri cu finanțele dvs. sau să recurgeți la modalități neobișnuite de a câștiga bani. Trebuie să acordați atenție ideilor originale și inovațiilor și să le folosiți pentru a vă mări capitalul.

Până la sfârțitul lunii mai Jupiter se va mai afla în casa a II-a, urmând ca mai apoi să o părăsească definitiv. Acest tranzit este favorabil pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. Este important să profitați de primele luni ale anului, pentru a atrage pe deplin beneficiile oferite de tranzitul acestei planete prin casa banilor.