Berbec

Horoscopul anului 2022

zodia berbec

Berbec – noroc în 2022

Dragoste : august, octombrie

Bani: iunie, iulie

Carieră: ianuarie, februarie

$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul lunii Berbec

$

Caracteristici Berbec

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Berbec

Pe tot parcursul anului 2022 Saturn va tranzita casa a XI-a. Din acest motiv este posibil să vedeți câțiva prieteni și cunoscuți părăsindu-vă. Nu sunteți mulțumiti de relațiile superficiale, iar acest aspect astral e potrivit pentru a face curățenie în această arie a vieții. Oamenii care pleacă nu au fost o influență benefică, dar totuși s-ar putea să vă simțiți singuri la început. Vă doriți prietenii și conexiuni mai semnificative cu oamenii. Puteți deveni mai concentrați pe viitorul și pe visele dvs. Este indicat să lucrați din greu pentru visele dvs. și să adoptați o abordare lentă, dar constantă. Sunteți mai practici și mai realiști, iar acest lucru vă poate ajuta să faceți un plan de succes pentru a vă atinge obiectivele. Vă puteți dedica unei cauze nobile, încercând să vă găsiți scopul în lume.

Jupiter va petrece o bună perioadă de timp în semnul dvs, mai precis din 11 mai și până pe 28 octombrie. Această mișcare reprezintă o avanpremieră a anului 2023, din punct de vedere al influenței gigantului benefic. Când Jupiter se află în casa I, vă simțiți optimiști cu privire la viața dvs. Deveniți mai încrezători și vă simțiți bine cu privire la modul în care merg lucrurile. Acest lucru vă poate determina să faceți îmbunătățiri în viața dvs. pentru a vă simți din ce în ce mai bine. Noi oportunități se vor ivi și vă vor oferi ocazia să realizați mai multe și să aveți experiențe minunate.

Neptun va petrece tot anul în casa a XII-a, prin urmare nu vă va deranja să fiți singuri și vă puteți bucura de propria companie. Spiritualitatea dvs. crește și vedeți mesajele subtile pe care Universul vi le pune în cale. Totul este conectat și începeți să înțelegeți asta acum. De asemenea, puteți începe să credeți în ceea ce nu puteți vedea, dar simțiți că există. În cazul dvs, lunga prezență a lui Neptun în această casă a generat o decadă de orientare către spiritualitate și meditație.

Dragoste în 2022 pentru zodia Berbec

Sectorul iubirii nu este favorizat în 2022. Tranzitele planetare în casele V și VII sunt sporadice, iar Marte, guvernatorul zodiei dvs. nu va traversa deloc aceste case astrologice. Nu trebuie neapărat să interpretați acest lucru într-un mod negativ. Este normal ca interesul pentru fiecare domeniu al vieții să varieze pe parcursul timpului, iar 2022 este unul din acei ani în care dragostea nu ocupă prim-planul vieții dvs.

Mai norocoase și mai animate în ceea ce privește dragostea, vor fi lunile august și octombrie. În aceste perioade veți beneficia de vizitele lui Venus și ale Soarelui în casele iubirii. Este de așteptat ca interesul dvs. pentru relațiile de cuplu să crească în aceste luni și să primiți mai multă atenție din partea partenerului de viață. Cei singuri ar trebui să se orienteze spre acest interval de timp, dacă vor să cunoască pe cineva.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Berbec

Pluto rămâne în sectorul carierei dvs. tot anul, iar Uranus domină încă casa banilor, ambele planete având atât perioade retrograde, cât și perioade în care avansează. Acest lucru nu vă este străin, întrucât v-ați confruntat cu aceeași situație și în anul precedent.

Pluto care tranzitează casa a X-a vă trezește ambiția spre succes și autorealizare, precum și dorința de a controla și domina. Pe de altă parte, tot Pluto vă oferă posibilitatea de a vă atinge obiectivele principale. Ambiția este foarte intensă în această fază, iar nevoia de a găsi o semnificație profundă în ceea ce privește poziția dvs. socială sau viața profesională devine evidentă. Pluto va părăsi această casă în 2023, așadar acum aveți ocazia de a face o mișcare bazată pe pasiune și dedicație în carieră. Perioada ianuarie-februarie este una în care veți simți impulsuri astrale pozitive în cariera dvs.

Când Uranus se află în casa a II-a, vă schimbați sistemul de valori. S-ar putea să existe o tendință către zonele guvernate de Uranus ca sursă majoră de venit în viața dvs., cum ar fi prin intermediul noilor tehnologii, științei, computerelor, internetului sau metafizicii. De asemenea, sunteți înclinați să vă asumați riscuri cu finanțele dvs. sau să recurgeți la modalități neobișnuite de a câștiga bani. Trebuie să acordați atenție ideilor originale și inovațiilor și să le folosiți pentru a vă spori capitalul.

Lunile de vară vor fi cele mai bune din punct de vedere financiar, în comparație cu restul anului. Venus, planeta care vă conduce finanțele, va tranzita casa a II-a la începutul verii. Marte, conducătorul zodiei dvs. va traversa același sector spre sfârșitul verii, iar asta vă oferă mai multă energie și elan pentru a câștiga bani, dar și pentru a-i cheltui. Încercați să luați decizii financiare mai inteligente, astfel încât să puteți ieși în avantaj. Este un moment bun pentru a vă evalua valorile și a vă asigura că se potrivesc cu viața dvs. Doriți mai multă stabilitate și este puțin probabil să vă asumați riscuri mari. Plănuiți să finalizați proiectele pe care le-ați început deja.