Berbec

Horoscopul anului 2021

zodia berbec
  • Noroc 85% 85%
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani și carieră 75% 75%
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul lunii Berbec

$

Caracteristici Berbec

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Guvernatorul zodiei dvs, Marte, începe anul în semnul propriu, dar va sta acolo numai până pe 6 ianuarie. Este de așteptat să dați startul anului 2021 cu multă energie, gata să vă apucați de treabă și pregătiți pentru un an grozav. Această atitudine vă va fi de ajutor, căci sunteți conștienți de potențialul pe care îl aveți și gata să luați inițiativa în îndeplinirea obiectivelor dvs. Faptul că Marte se va mișcă înainte pe tot parcursul anului vă ajută și vă dă senzația că lucrurile avansează în sfârșit în sensul dorit de dvs.

Jupiter și Saturn se mută în Vărsător în decembrie 2020. Saturn petrece tot anul 2021 în acest semn, iar Jupiter aproape tot anul, cu excepția unei scurte perioade în mai-iulie când se va afla în Pești. Așadar putem spune că acești giganți domină casa a XI-a. Acest lucru vă evidențiază prietenii, speranțele și visele și puteți privi cu o mai mare claritate spre viitor. Sunteți mai plini de speranțe în anumite privințe, dar mai practici în legătură cu ceea ce sunteți capabili să realizați. Puteți elimina prietenii care nu mai au o influență pozitivă în viața dvs. Acest lucru poate stârni o furtună emoțională, dar este un rău necesar. s-ar putea să fiți mult mai preocupațI de contribuția pe care o aveți lume. Vă doriți să lăsați ceva în urma dvs. și este posibil să vă dedicați unei cauze nobile.

Dragoste

Marte activează fiecare dintre zonele dvs. de relație în 2021, prin urmare veți avea destule ocazii pentru a vă împlini din punct de vedere sentimental. Marte în casa a V-a de la mijlocul lunii iunie până în iulie conturează o perioadă minunată pentru afecțiune, întâlniri și romantism. Dacă sunteți singuri, veți fi dispuși să vă întâlniți cu oameni diferiți și vă veți menține opțiunile deschise. Dacă aveți o relație stabilă, puteți reaprinde scânteia în această perioadă.

De la mijlocul lunii septembrie și până la sfârșitul lui octombrie Marte va tranzita casa a VII-a, determinându-vă să fiți mult mai preocupați de posibilitatea de a vă lua angajamente. Dacă sunteți singuri, veți lua relațiile mai în serios și doriți să găsiți un partener de viitor. Dacă vă aflați într-o relație, este posibil să fiți deschiși să duceți lucrurile la nivelul următor sau să vă afirmați angajamentul față de persoana iubită. Marte trece prin sectorul dvs. de intimitate din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, iar energia pasională poate crește. De asemenea, veți putea să dezvoltați conexiuni emoționale mai profunde, căci nimic superficial nu vă va mulțumi.

Mercur va fi retrograd în sectorul relațiilor de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie, iar acest parcurs se suprapune cu traseul lui Marte în aceeași casă și în același timp. Întoarcerea oamenilor din trecut poate fi neașteptată, dar o veți putea gestiona. Dacă sunteți singuri, este posibil să fiți tentați să vă întoarceți la un fost partener. Nu este indicat să reaprindeți o veche legătură romatică, deoarece odată cu încheierea tranzitului retrograd se va încheia și relația, din aceleași motive care au dus la ruptura inițială. Pentru menținerea armoniei în cuplurile stabile, este recomandat să tratați orice problema cu răbdare, să fiți ascultători mai buni și să fiți deschiși la compromisuri.

Bani și carieră

Pluto rămâne în sectorul carierei dvs. tot anul, iar Uranus domină încă casa banilor, ambele planete având atât perioade retrograde, cât și perioade în care avansează. Pluto care tranzitează casa a X-a vă trezește ambiția spre succes și autorealizare, precum și dorința de a controla și domina. Pe de altă parte, tot Pluto vă oferă posibilitatea de a vă atinge obiectivele principale. Ambiția este foarte intensă în această fază, iar nevoia de a găsi o semnificație profundă în ceea ce privește poziția dvs. socială sau viața profesională devine evidentă. Când Uranus se află în casa a II-a, vă schimbați sistemul de valori. S-ar putea să existe o tendință către zonele guvernate de Uranus ca sursă majoră de venit în viața dvs., cum ar fi prin intermediul noilor tehnologii, științei, computerelor, internetului sau metafizicii. De asemenea, sunteți înclinați să vă asumați riscuri cu finanțele dvs. sau să recurgeți la modalități neobișnuite de a câștiga bani. Trebuie să acordați atenție ideilor originale și inovațiilor și să le folosiți pentru a vă mări capitalul.

Tranzitul retrograd al lui Venus care începe la mijlocul lunii decembrie, are loc în casa a X-a, sector al carierei și al obiectivelor pe termen lung. Această mișcare astrală vă va determina să vă evaluați parcursul în plan financiar și să vă reconsiderați poziția pe care o ocupați în carieră. De asemenea, vă determină să reevaluați ceea faceți pentru a vă câștiga existența și dacă acest stil de viață se potrivește cu valorile dvs. Este posibil să existe și o reevaluare a imaginii dvs. publice în timpul acestui tranzit. Cel mai sigur mod de a obține succesul este să-l definiți bine pentru început, căci nu puteți obține ceea ce nici macar nu știți că vă doriți. Redefinirea obiectivelor și clarificarea așteptărilor pot face din acest tranzit un prilej pentru a pava drumul către un viitor mai bun.

Marte se deplasează prin sectorul dvs. de bani în ianuarie și februarie și vă oferă mai multă energie și elan pentru a câștiga bani, dar și pentru a-i cheltui. Încercați să luați decizii financiare mai inteligente, astfel încât să puteți ieși în avantaj. Este un moment bun pentru a vă evalua valorile și a vă asigura că se potrivesc cu viața dvs. Doriți mai multă stabilitate și este puțin probabil să vă asumați riscuri mari. Plănuiți să finalizați proiectele pe care le-ați început deja.

Marte trece prin casa muncii din august până la mijlocul lunii septembrie, iar acest lucru vă aduce productivitate. Există multe de făcut și vă concentrați complet pe realizarea fiecărei mici sarcini. Abordați mai întâi elementele de bază, lucrurile care trebuie absolvite rezolvate de a putea face altceva și vă focusați pe responsabilități. Puteți să vă asumați mai multe proiecte și îndatoriri și să fiți mai ocupați acum.