Capricorn

Horoscopul anului 2021

zodia capricorn
  • Noroc 85% 85%
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani și carieră 80% 80%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul lunii Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Pluto rămâne în semnul dvs. tot anul, dar după ieșirea giganților Jupitern și Saturn, veți simți că puteți să luați o gură de aer. Puteți continua să lucrați la transformare și evoluție, săpând mai adânc și confruntându-vă uneori cu realități dure, dar nu va fi nimic la fel de intens ca și în 2020. Este momentul pentru a vă oferi spațiu și pentru a prelua controlul asupra transformării. Trebuie să vă găsiți puterea personală și să fiți confortabili cu propria persoană.

Venus va retrograda în semnul dvs. la jumătatea lunii decembrie și așa va încheia anul, așa că s-ar putea să sfârșiți acest an simțindu-vă puțin mai leneși, nevrând să vă mișcați prea mult și simțind că aveți nevoie de o pauză. S-ar putea să fiți destul de ocupați în 2021, deci acesta poate fi un mod bun de a-i pune capăt. Totuși, trebuie să evitați să fiți încăpățânați și este necesar să dați dovadă de răbdare în interacțiunile cu ceilalți.

Dragoste

Uranus rămâne în casa iubirii tot anul, așadar puteți continua să faceți schimbări în relațiile de dragoste. Veți găsi noi modalități de conectare cu cei dragi, dar și noi căi de exprimare a iubirii pe care o simțiți. Dacă sunteți singuri, puteți atrage tipologii diferite de persoane decât de obicei, în timp ce dacă aveți o relație, veți dori să experimentați pentru a condimenta lucrurile.

Marte este în același sector cu Uranus pentru de la începutul anul și până în februarie, iar acest lucru vă mărește energia și vă împinge spre împărtășirea iubirii pe care o simțiți. Veți fi mai romantici și sunteți generoși cu jumătatea dvs.

O eclipsă de Lună are loc în casa iubirii pe data de 19 noiembrie și acest lucru vă potențează latura romantică. Cei singuri vor fi interesați doar de cineva cu care simt că au o legătură spirituală. Cei aflați într-un cuplu vor dori să își ofere inima din plin.

Marte se află în casa a VII-a în perioada aprilie-iunie, prin urmare veți fi mai preocupați de angajamente. Vă dedicați acelor relații pe care le considerați că sunt de perspectivă. Dacă sunteți singuri, puteți arăta interes doar pentru cei pe care îi considerați serioși. Dacă aveți o relație, este posibil să doriți să vă îmbunătățiți conexiunea cu partenerul.

Marte se mută în casa a VIII-a de la mijlocul lunii iunie și până în iulie. Asta vă face să fiți mai pasionali și să puneți suflet în relații. Poate doriți să înțelegeți mai bine oamenii pe care îi iubiți și să simțiți că legăturile dintre dvs. sunt eterne. Cei singuri vor fi atrași de persoane cu o aură de mister. Cei din cuplu vor dori să ajungă la o completare perfectă cu partenerul.

Bani și carieră

Acest an va fi unul important pentru viața dvs. profesională. Tranzitele retrograde ale lui Mercur vor avea impact asupra domeniilor profesionale ale vieții. Mercur va fi retrograd în casa banilor în cea mai mare parte a lunii februarie și este posibil să fie nevoie să vă ocupați de probleme financiare și să încercați să luați decizii mai bune. Este posibil să vă simțiți nesiguri din punct de vedere financiar. Cel mai probabil vă fi nevoie să vă revizuiți bugetul, să faceți o evaluare completă și corectă a veniturilor, dar mai ales a cheltuielilor.

Mercur retrogradează în casa muncii în iunie, așadar e posibil să întâmpinați probleme cu respectarea termenelor limită. Prin urmare, va fi nevoie să abordați orice chestiune ce ține de muncă cu maximă atenție și fără grabă. Răbdarea este cuvântul de ordine pentru a trece cu bine de acestă etapă.

Mercur va fi retrograd în casa a X-a în cea mai mare parte a lunii octombrie și vă face să vă simțiți copleșiți de obiectivele dvs. Poate fi necesar să vă reevaluați planurile și să adunați mai multe informații. Suprapunerea lui Marte în aceeași casă vă dă mai multă energie pentru a face față problemelor cauzate de Mercur. Influența lui Marte vă face muncitori și determinați, calități care vă vor scoate cu bine din perioada retrogradă.

Saturn este în casa banilor tot anul, iar Jupiter este în acest sector pentru cea mai mare parte a anului, astfel încât veți fi avantajați din punct de vedere finaciar în 2021. Puteți urmări oportunități de a vă îmbunătăți situația financiară alaturi de Jupiter și puteți face planuri financiare pe termen lung ajutați de Saturn. Dacă aveți perioade financiare dificile, acestea se pot agrava dacă nu lucrați pentru a le corecta rapid și pentru a face lucrurile în mod corect. Dar dacă experimentați perioade financiare benefice, le puteți face și mai profitabile și vă puteți pune într-o poziție excelentă din punct de vedere al banilor. Cu sprijinul acestor două planete, vă veți îndeplini toate obiectivele legate de bani, cu condiția să dați dovadă de seriozitate și disciplină. Acesta este un moment excelent pentru a economisi în loc să cheltuiți, pentru a crea un plan financiar pe termen lung care creează stabilitate în viața dvs., dar și pentru a investi în mod conservator.