Capricorn

Horoscopul anului 2023

zodia capricorn
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul lunii Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Capricorn

Pluto rămâne în semnul dvs. și în acest an, astfel că aveți capacitatea de a prelua controlul. Vedeți oamenii exact așa cum sunt și înțelegeți motivele care stau în spatele acțiunilor acestora. Este un moment bun pentru a vă transforma viața. Acest tranzit acționează pentru a vă remodela imaginea de sine. Lucrurile sau chiar oamenii care v-au împiedicat să ajungeți la potențialul dvs. maxim pot fi lăsate în urmă în timpul acestui tranzit.

Va trebui să vă împotriviți dorinței de a controla în totalitate evenimentele din viața dvs. Învățați despre motivațiile dvs. interioare și, uneori, acest lucru poate fi un proces inconfortabil. Acest disconfort este cauzat de faptul că luați legătura cu elementele mai întunecate ale psihicului dvs. Cu toate acestea, în timpul acestui tranzit veți învăța că nu îi puteți controla pe ceilalți, dar că vă puteți exersa autocontrolul. Vă conectați cu puterea dvs. interioară și modul în care o gestionați va face diferența în calitatea experiențelor pe care le trăiți.

Când Neptun se află în casa a III-a, așa cum este cazul și în 2023, poate deveni mai dificil să vă ocupați de viața de zi cu zi. Probabil că veți întârzia mai mult și veți avea dificultăți în menținerea programului. De asemenea, vă este greu să vă ocupați de fapte concrete și aveți tendința de a primi informații prin emoțiile și intuiția dvs. S-ar putea să vă simțiți neînțeleși atunci când încercați să vă exprimați verbal. Veți putea folosi arta că o modalitate de a arăta cum vă simțiți sau ce credeți. Imaginația dvs. este la cote maxime și sunteți capabili de creații mărețe.

Pe aproape tot parcursul anului 2023 Saturn va fi în casa a III-a, ceea ce face ca optimismul dvs. să fie temperat. Realitatea își face simțită prezența și sunteți mai serioși și mai atenți. Este posibil să fiți predispuși la îngrijorare și crize de anxietate. Trebuie să ajungeți la cauza problemei, la motivele care stau în spatele îngrijorărilor dvs. Numai prin eliminarea sursei durerii puteți să vă vindecați cu adevărat din punct de vedere spiritual. Încercati să eficientizați tot ceea ce ține de viața de zi cu zi, eliminând tot ceea ce pare doar o risipă de timp și energie. Inevitabil veți deveni mai productivi. Modul în care comunicați se poate schimba și veți ajunge la o mai mare capabilitatea în ceea ce privește trasmiterea ideilor. Dacă sunteți la școală, fie veți avea dificultăți, fie veți avea parte de o dezvoltare academică, calea de mijloc nu există acum.

Dragoste în 2023 pentru zodia Capricorn

Uranus rămâne în casa iubirii tot anul, așadar puteți continua să faceți schimbări în relațiile de dragoste. Veți găsi noi modalități de conectare cu cei dragi, dar și noi căi de exprimare a iubirii pe care o simțiți. Dacă sunteți singuri, puteți atrage tipologii diferite de persoane decât de obicei. Ddacă aveți o relație, veți dori să experimentați pentru a condimenta lucrurile. Nu sunteți adepți ai realțiilor care se pliază pe tipare tradiționale. În schimb veți construi legături care se bazează pe sentimente inedite.

Șfârșitul primăverii și începutul verii vor fi perioadele mai iubărețe din an. Este timpul în care planetele cu mișcare rapidă vor tranzita sectorul iubirii si vor aduce energie în viața dvs. de cuplu.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Capricorn

Primele două luni ale anului vor fi momentele când veți fi mai optimiști în ceea ce privește finanțele. Și optimismul dvs. nu va fi unul bazat pe speranțe deșarte, ci unul justificat, întrucât veți avea parte de tranzite favorabile în casa banilor. Este o perioadă optimă din an pentru a va direcționa energia spre a pune banii să lucreze pentru dvs.

Cariera nu va avea parte de progrese deosebite în acest an. Lucrurile vor fi mai animate în lunil de toamnă. Atunci veți avea șansa să vă afirmați din punct de vedere profesional, chiar dacă nu într-un mod spectaculos. Dacă aveți în vedere o mărire salarială sau o promovare, acela va fi momentul potrivit pentru a încerca să o obțineți.