Capricorn

Horoscopul anului 2022

zodia capricorn

Capricorn – noroc în 2022

Dragoste : iulie, august

Bani: februarie, martie

Carieră: septembrie, octombrie

$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul lunii Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Capricorn

Pluto rămâne în semnul dvs. și în acest an, iar acum aveți capacitatea de a prelua controlul asupra dvs. Vedeți oamenii exact așa cum sunt și înțelegeți motivele care stau în spatele acțiunilor acestora. Este un moment bun pentru a vă transforma viața. Acest tranzit acționează pentru a vă remodela imaginea de sine. Schimbările din interiorul dvs. sunt magnifice și aveți un mod nou de a vă prezenta altora. Acesta este un moment în care vă revendicați puterea personală. Lucrurile sau chiar oamenii care v-au împiedicat să ajungeți la potențialul dvs. maxim pot fi lăsate în urmă în timpul acestui tranzit. Va trebui să vă împotriviți dorinței de a controla în totalitate evenimentele din viața dvs. Învățați despre motivațiile dvs. interioare și, uneori, acest lucru poate fi un proces inconfortabil, deoarece luați legătura cu elementele mai întunecate ale psihicului dvs. Cu toate acestea, în timpul acestui tranzit pe termen lung, în cele din urmă învățați că nu îi puteți controla pe ceilalți, dar că vă puteți exersa autocontrolul. Vă conectați cu puterea dvs. interioară și modul în care o gestionați vă face diferența în calitatea experiențelor pe care le trăiți.

Când Neptun se află în casa a III-a, așa cum este cazul și în 2022, poate deveni mai dificil să vă ocupați de viața de zi cu zi. Probabil că veți întârzia mai mult și veți avea dificultăți în menținerea programului. De asemenea, vă este greu să vă ocupați de fapte concrete și aveți tendința de a primi informații prin emoțiile și intuiția dvs. S-ar putea să vă simțiți neînțeleși atunci când încercați să vă exprimați verbal, dar puteți folosi arta ca o modalitate de a arăta cum vă simțiți sau ce credeți. Imaginația dvs. este la cote maxime și sunteți capabili de creații mărețe.

Dragoste în 2022 pentru zodia Capricorn

Uranus rămâne în casa iubirii tot anul, așadar puteți continua să faceți schimbări în relațiile de dragoste. Veți găsi noi modalități de conectare cu cei dragi, dar și noi căi de exprimare a iubirii pe care o simțiți. Dacă sunteți singuri, puteți atrage tipologii diferite de persoane decât de obicei, în timp ce dacă aveți o relație, veți dori să experimentați pentru a condimenta lucrurile. Dacă sunteți singuri, veți fi atrași de persoane neobișnuite sau veți avea nevoie de conexiuni ieșite din tipare. Acum aveți nevoie de o anumită libertate în relații și nu sunteți lipicioși. Puteți rupe rapid relațiile, dar puteți intra și foarte rapid în ele.

Marte este în același sector cu Uranus în perioada iulie-august, iar acest lucru vă mărește energia și vă împinge spre împărtășirea iubirii pe care o simțiți. Veți fi mai romantici și mai generoși cu jumătatea dvs. Și în lunile aprilie, mai și iunie vor exista tranzite planetare favorabile în casele a V-a și a VII-a, așadar iubirea nu va fi neglijată în sezonul cald. Veți avea parte de momente plăcute în cuplu pe parcursul verii anului 2022.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Capricorn

Saturn se află în casa a II-a, așadar în 2022 trebuie să lucrați din greu și să adoptați o abordare mai practică în tot ceea ce faceți. Chiar dacă aveți o situație financiară stabilă, Saturn vă va determina să vă analizați în permanență bugetul. Vă faceți griji că s-ar putea întâmpla ceva și vreți să vă asigurați prin toate mijloacele posibile. Șansele ca bugetul să vă fie afectat cu adevărat tind să fie mai mici în timpul acestui tranzit. Acesta este un moment excelent pentru a economisi în loc să cheltuiți, pentru a crea un plan financiar pe termen lung care creează stabilitate în viața dvs., pentru a investi în mod conservator. Deși este puțin probabil să câștigați la loterie, puteți vedea o creștere financiară în perioada acestui tranzit. Chiar dacă creșterea va fi lentă, ea se va realiza în mod constant. Puteți învăța cum să lucrați din greu și să obțineți rezultate durabile.

Sfârșitul iernii și începutul primăverii vor fi momentele când veți fi mai optimiști în ceea ce privește finanțele. Și optimismul dvs. nu va fi unul bazat pe speranțe deșarte, ci unul justificat, întrucât veți avea parte de tranzite favorabile în casa banilor. Este o perioadă optimă din an pentru a va direcționa energia spre a pune banii să lucreze pentru dvs.

Cariera nu va avea parte de progrese deosebite în acest an. Lucrurile vor fi mai animate în primele luni ale toamnei și veți avea șansă să vă afirmați din punct de vedere profesional, chiar dacă nu într-un mod spectaculos. Avântul luat în perioada septembrie-octombrie nu va fi de durată, căci Marte va retrograda în casa muncii în ultimele două luni ale anului. Sunt posibile probleme la locul de muncă și în legătură cu munca dvs., cu colegii și cu colaboratorii. Aveți prea multă sau prea puțină energie pentru munca pe care o faceți sau vă simțiți frustrați de munca dvs. Vă poate lipsi motivația în proiectele pe care le derulați și este posibil să vă doriți să renunțați. Trebuie să încercați să nu vă încărcați cu problemele și să lucrați la gestionarea furiei și a stresului într-un mod sănătos. Dacă nu reușiți să vă înfrânați pornirile, puteți avea de pierdut în ceea ce privește munca.