Capricorn

Horoscopul anului 2024

zodia capricorn
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul lunii Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2024 pentru zodia Capricorn

Când Neptun se află în casa a III-a, așa cum este cazul și în 2024, poate deveni mai dificil să vă ocupați de viața de zi cu zi. Probabil că veți întârzia mai mult și veți avea dificultăți în menținerea programului. De asemenea, vă este greu să vă ocupați de fapte concrete și aveți tendința de a primi informații prin emoțiile și intuiția dvs. S-ar putea să vă simțiți neînțeleși atunci când încercați să vă exprimați verbal, dar puteți folosi arta ca o modalitate de a arăta cum vă simțiți sau ce credeți. Imaginația dvs. este la cote maxime și sunteți capabili de creații mărețe.

Pe aproape tot parcursul anului 2024 Saturn va fi în casa a III-a, ceea ce face ca optimismul dvs. să fie temperat. Realitatea își face simțită prezența și sunteți mai serioși și mai atenți. Este posibil să fiți predispuși la îngrijorare și crize de anxietate. Trebuie să ajungeți la cauza problemei, la motivele care stau în spatele îngrijorărilor dvs. Numai prin eliminarea sursei durerii puteți să vă vindecați cu adevărat din punct de vedere spiritual. Încercati să eficientizați tot ceea ce ține de viața de zi cu zi, eliminând tot ceea ce pare doar o risipă de timp și energie. Inevitabil veți deveni mai productivi. Modul în care comunicați se poate schimba și veți ajunge la o mai mare capabilitatea în ceea ce privește trasmiterea ideilor. Este posibil să întâmpinați probleme în comunitatea dvs., cu vecinii dvs., cu un frate sau cu tehnologia. Dacă sunteți la școală, fie veți avea dificultăți, fie veți avea parte de o dezvoltare academică, calea de mijloc nu există acum.

Dragoste în 2024 pentru zodia Capricorn

Uranus rămâne în casa iubirii tot anul, așadar puteți continua să faceți schimbări în relațiile de dragoste. Veți găsi noi modalități de conectare cu cei dragi, dar și noi căi de exprimare a iubirii pe care o simțiți. Dacă sunteți singuri, puteți atrage tipologii diferite de persoane decât de obicei, în timp ce dacă aveți o relație, veți dori să experimentați pentru a condimenta lucrurile. Nu sunteți adepți ai realțiilor care se pliază pe tipare tradiționale, ci veți construi legături care se bazează pe sentimente inedite.

Șfârșitul primăverii și începutul verii vor fi perioadele mai iubărețe din an. Este timpul în care planetele cu mișcare rapidă vor tranzita sectorul iubirii si vor aduce energie în viața dvs. de cuplu.

Bani și carieră în 2024 pentru zodia Capricorn

Trecerea lui Pluto în a II-a casă indică faptul că trebuie să gestionați eficient și cu un scop toate bunurile dvs., precum și ideile, principiile și valorile moștenite, banii câștigați și tot ceea ce produceți. Este o provocare să revizuiți modalitățile prin care folosiți posesiunile sau energiile pentru a realiza un ideal spiritual. Puteți simți o puternică nevoie de control asupra banilor și bunurilor dvs. sau să simțiți o urgență în a câștiga bani. Sentimentul dvs. de proprietate este sporit. Este posibil să experimentați o formă de pierdere și să învățați lecții de schimbare, cum ar fi că puterea, valoarea și bogăția vin din interior. De asemenea, veți observa instinctiv o afacere bună sau obiecte de valoare. Sfaturile dvs. cu privire la aceste probleme pot fi de neprețuit pentru alții.

Primele trei luni ale anului vor fi momentele când veți fi mai optimiști în ceea ce privește finanțele. Și optimismul dvs. nu va fi unul bazat pe speranțe deșarte, ci unul justificat, întrucât veți avea parte de tranzite favorabile în casa banilor. Este o perioadă optimă din an pentru a vă direcționa energia spre a pune banii să lucreze pentru dvs.

Cariera nu va avea parte de progrese deosebite în prima jumătate a anului. Lucrurile vor fi mai animate în lunile de toamnă și veți avea șansa să vă afirmați din punct de vedere profesional, chiar dacă nu într-un mod spectaculos. Dacă aveți în vedere o mărire salarială sau o promovare, acela va fi momentul potrivit pentru a încerca să o obțineți. De asemenea, Jupiter va intra în casa muncii la sfârșitul lunii mai. Aceasta mișcare astrală este de bun augur pentru colaborările profesionale, dar și pentru valorificarea unor oportunități.