Fecioară

Horoscopul anului 2023

zodia fecioara
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul lunii Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Fecioară

Uranus petrece tot anul 2023 în casa a IX-a și vă aduce experiențe de viață care vă deschid orizonturile, iar acestea vor apărea neașteptat sau brusc. Întâlniți oameni din toate categoriile sociale și luați contacul cu noi idei și moduri de viață. Puteți studia ceva nou, dar s-ar putea să nu vă dedicați foarte mult timp învățăturii. Vă puteți schimba brusc convingerile, atrași de credințe neconvenționale. Călătoriile în această perioadă pot apărea în mod neașteptat și pot servi ca experiențe de învățare. Vă veți da seama că unele tipare ale gândirii dvs. nu sunt valide și necesită o reajustare, iar acesta este momentul perfect pentru a face astfel de schimbări fără mari dificultăți.

Începând cu a doua jumătate a anului Jupiter se va afla în casa a VIII-a. În acest context vă simțiți mai confortabili în legătură cu cantitatea de putere și control pe care o aveți în viața dvs. Este posibil să doriți mai mult și să câștigați mai mult, dar este puțin probabil să încercați să obțineți avantaje necuvenite sau să apelați la manipulare. Veți avea parte de momente de instrospecție și vă veți împăca cu problemele din trecutul dvs. Aceasta poate fi o perioadă excelentă de vindecare și creștere.

Dragoste în 2023 pentru zodia Fecioară

Pe aproape tot parcursul anului 2023 Saturn va tranzita casa a VII-a. Puteți experimenta unele dificultăți în relațiile dvs. existente și trebuie să vă confruntați cu orice problemă apare. Problemele care survin sunt menite să vă ajute să vă îmbunătățiți relația, să o întăriți și să o faceți mai durabilă. Unele relații pot ajunge însă la sfârșit. Acum veți învăța ce anume vă doriți, ce aveți nevoie să primiți de la cineva, ce înseamnă angajamentul pentru dvs. și în ce mod puteți contribui la o relație. Este posibil să aveți unele blocaje în a începe noi relații sau parteneriate și să fiți mai precauți când alegeți persoanele cărora vă dedicați. Acest lucru poate fi benefic, căci vă determină să fiți mai responsabili în relațiile dvs. Vă preocupă să aveți relații bune, care aduc împlinire, chiar dacă aceasta înseamnă să aveți mult mai puține relații. Veți fi focusați pe calitatea și nu pe cantitatea relațiilor.

Pluto rămâne în casa a V-a pe aproape tot parcursul 2023, iar asta vă face să luați dragostea mai în serios. Veți fi mai pasionali și mai angajați în relațiile sentimentale. Modul dvs. serios de a pune problema în ceea ce privește iubire vă face să respingeți persoanele care nu vă răspund cu același angajament. S-ar putea să atrageți în viața dvs. o iubire foarte intensă, așa că pot exista momente când trebuie să lucrați pentru a domoli puțîn această presiune. Dacă sunteți într-o relație, vă doriți să ajungeți la un grad de apropiere atât de puternic cu partenerul dvs., încât nimeni să nu vă poată despărți. Cei singuri vor fi atrași de persoanele care emană mister și magnetism.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Fecioară

În a doua jumătate a lui 2023 veți beneficia de prezența lui Jupiter în casa a VIII-a. Veți dori să câștigați mai mult, dar prin mijloace cinstite și fără a apela la subterfugii. Se anunță perspective bune și în ceea ce privește averea și ați putea câștiga mai mult dacă luați decizii bune privind investițiile. Ați putea scăpa de o datorie, un împrumut, o problemă fiscală sau o problemă cu finanțele comune. Din punct de vedere profesional, puteți începe un parteneriat de afaceri care va da rezultate foarte bune.

Dacă finanțele sunt mai bune în a doua parte a anului, cariera stă mai bine în prima parte. În această perioadă casa a X-a va fi tranzitată fie de Marte, fie de Soare, Venus sau Mercur. Este timpul pentru a vă cocentra eforturile către sfera vieții profesionale. Investind timp și energie veți culege roadele muncii dvs.