Fecioară

Horoscopul anului 2021

zodia fecioara
  • Noroc 70% 70%
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani și carieră 70% 70%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul lunii Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Marte se va afla în semnul dvs. din august până la mijlocul lunii septembrie și acesta este un moment în care energia va crește. Vă veți simți motivați să vă urmăriți obiectivele și sunteți mai încrezători în abilitățile dvs. Acest lucru vă ajută să luați inițiativa și proiectele pe care le începeți acum vor fi în centrul intereselor dvs. pentru următorii doi ani. Acesta este un moment de care trebuie să profitați la maximum pentru a vă duce viața la următorul nivel.

Uranus petrece tot 2021 în casa a IX-a și vă aduce experiențe de viață care vă deschid orizonturile, iar acestea vor apărea neașteptat sau brusc. Întâlniți oameni din toate categoriile sociale și luați contacul cu noi idei și moduri de viață. Puteți studia ceva nou, dar s-ar putea să nu vă dedicați foarte mult timp învățăturii. Vă puteți schimba brusc convingerile, atrași de credințe neconvenționale. Călătoriile în această perioadă pot apărea în mod neașteptat și pot servi ca experiențe de învățare. Vă veți da seama că unele tipare ale gândirii dvs. nu sunt valide și necesită o reajustare, iar acesta este momentul perfect pentru a face astfel de schimbări fără mari dificultăți.

Marte se află în tot în casa a IX-a de la începutul lunii ianuarie și până în februarie, astfel încât veți începe 2021 acordând mai mult timp și atenție speranțelor și viselor dvs. Veți fi mai plini de speranță în legătură cu ceea ce vă rezervă viitorul și mai dispuși să aplicați metode neconvenționale pentru a ajunge unde vă doriți. Puteți veni cu obiective și ambiții noi și neobișnuite și nu ezitați să ieșiți din zona de confort. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai independenți și să vă afirmați individualitatea cu mai multă încredere.

Dragoste

Pluto rămâne în casa a V-a pe tot parcursul 2021, iar asta vă face să luați dragostea mai în serios. Veți fi mai pasionali și mai angajați în relațiile sentimentale. Modul dvs. serios de a pune problema în ceea ce privește iubirea vă face să respingeți persoanele care nu vă răspund cu același angajament. S-ar putea să atrageți în viața dvs. o iubire foarte intensă, așa că pot exista momente când trebuie să lucrați pentru a domoli puțin această presiune. Dacă sunteți într-o relație, vă doriți să ajungeți la un grad de apropiere atât de puternic cu partenerul dvs., încât nimeni să nu vă poată despărți. Cei singuri vor fi atrași de persoanele care emană mister și magnetism.

Venus va petrece ultimele două săptămâni ale anului în mișcare retrogradă în casa a V-a, iar acest lucru poate scoate la iveală probleme de dragoste care nu au fost încă rezolvate. Vă doriți să aveți parte de dragoste, dar nu sunteți dispuși să faceți nimic pentru a o obține. Dacă aveți o relație, vă este mai greu să vă înțelegeți cu partenerul, iar dacă sunteți singuri, nu întâlniți pe nimeni care să merite timpul dvs. Este clar că trebuie să faceți progrese în plan sentimental pe parcursul anului, căci în preajma sărbătorilor de iarnă nu veți mai avea nici o șansă.

Neptun, planeta care vă guvernează dragostea rămâne în casa a VII-a tot anul, iar acest lucru face că relațiile dvs. să se bazeze pe legături spirituale importante. Unele persoane pot pleca din viața dvs, iar altele noi pot veni. Cu toate acestea, toate schimbările se vor petrece în liniște, cu calm și fără scandal. Veți fi plini de compasiune și dăruire în relațiile dvs., dar trebuie să vă asigurați că nu oferiți atât de mult încât să vă epuizați și să nu primiți nimic în schimb. Acest lucru vă face mai vulnerabili la cei care au intenții rele sau la vampirii energetici.

Jupiter i se alătură lui Neptun în acest sector pentru scurt timp de la mijlocul lunii mai până în iulie. Această mișcare astrală vă facilitează exprimarea sentimentelor, și vă face mai deschiși să primiți noi relații în viața dvs. Când Jupiter se află în casa a VII-a, funcționați cel mai bine atunci când aveți un partener alături și preferați să fiți într-o relație decât să fiți singuri. Sunteți mai fericiți în relații, iar oamenii pe care îi întâlniți tind să aducă un aport pozitiv în viața dvs. Pe de altă parte, ați putea încheia o relație în timpul acestui tranzit, dar este una care nu a fost benefică, iar despărțirea este o ușurare.

Bani și carieră

Cele trei tranzite retrograde ale lui Mercur din 2021 vizează domeniile dvs. profesionale. Mercur va fi retrograd în cea mai mare parte a lunii februarie în casa a VI-a, a muncii, în cea mai mare parte a lunii iunie în casa a X-a, a carierei, și în cea mai mare parte a lunii octombrie în casa a II-a, a banilor.

Primul tranzit retrograd din casa muncii va produce o anumită nemulțumire față de munca pe care o desfășurați, astfel că toate micile neajunsuri vor fi acum amplificate. Al doilea tranzit al lui Mercur din sectorul muncii vă determină să vă puneți la îndoială direcția, să nu fiți siguri de planurile dvs. pe termen lung sau să vă confruntați cu un obstacol care să vă împiedice. Poate fi necesară luarea unei pauze în care să evaluați dacă faceți lucrurile în mod corect și din motivele potrivite. Ultimul tranzit al lui Mercur retrograd are loc în casa banilor, iar Marte se află tot în acest sector în același timp și anume de la mijlocul lunii septembrie până la sfârșitul lui octombrie. Acest lucru poate aduce cheltuieli neașteptate sau vă poate face să vă simțiți mai nesiguri în privința banilor, chiar dacă nu aveți probleme reale. Pentru a evita acest lucru este recomandat să intrați în perioadele retrograde cu rezerve financiare care să vă ofere o oarecare stabilitate.

Saturn va petrece tot anul în casa muncii, iar Jupiter se va afla tot acolo în cea mai mare parte a anului. Prin urmare acesta este cu siguranță un an în care trebuie să luați în serios munca pe care o faceți și să vă dedicați unor activități cu perspective pe termen lung.

Marte se va afla în sectorul dvs. de carieră din luna martie și până în cea mai mare parte a lunii aprilie, iar aceasta poate fi o oportunitate pentru dvs. de a vă pregăti, astfel încât să abordați retrogradul lui Mercur dintr-o poziție mai bună. Trebuie să folosiți energia și impulsul oferite de Marte pentru a vă face treaba, a scăpa de micile obstcole, a vă organiza și a vă crește productivitatea. În timpul tranzitului retrograd, are loc o eclipsă de Soare în acest sector. Aceast aspect astral vă va oferi o energie bună pentru a vă concentra asupra unui obiectiv vechi în realizarea căruia aveți acum o a doua șansă.