Fecioară

Horoscopul anului 2022

zodia fecioara

Fecioară – noroc în 2022

Dragoste : martie, aprilie

Bani: septembrie, octombrie

Carieră: iunie, iulie

$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul lunii Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Fecioară

Uranus petrece tot anul 2022 în casa a IX-a și vă aduce experiențe de viață care vă deschid orizonturile, iar acestea vor apărea neașteptat sau brusc. Întâlniți oameni din toate categoriile sociale și luați contacul cu noi idei și moduri de viață. Puteți studia ceva nou, dar s-ar putea să nu vă dedicați foarte mult timp învățăturii. Vă puteți schimba brusc convingerile, atrași de credințe neconvenționale. Călătoriile în această perioadă pot apărea în mod neașteptat și pot servi ca experiențe de învățare. Vă veți da seama că unele tipare ale gândirii dvs. nu sunt valide și necesită o reajustare, iar acesta este momentul perfect pentru a face astfel de schimbări fără mari dificultăți.

Tranzitul lui Saturn în casa a VI-a vă da ocazia de a vă îmbunătăți starea de sănătate. Este posibil să întâmpinați o problemă de sănătate în timpul acestui tranzit, iar acest lucru vă obligă să vă confruntați cu sănătatea și să vă schimbați stilul de viață. Trebuie să fiți mai responsabili atunci când vine vorba de sănătatea dvs., iar acest tranzit vă face să învățați asta. Luați acest lucru ca o oportunitate de a vă schimba stilul de viață astfel încât să vă revigorați și întineriți organismul.

Dragoste în 2022 pentru zodia Fecioară

Și în anul 2022 Neptun va rămâne în casa a VII-a, așadar puteți lupta cu relațiile și cu partenerii dvs. Aceștia se pot îndepărta sau vă veți da seama că cereți mult mai mult decât vă pot oferi. Puteți fi atrași de oameni despre care credeți că sunt uimitori, dar sfârșesc prin a vă răni. Ar trebui să încercați să găsiți o modalitate de a vă conecta cu oamenii într-un plan superior, să le permiteți să fie ei înșiși și să îi vedeți așa cum sunt cu adevărat. Stați departe de cei care vor să profite de dvs. Unii nativi se vor confrunta cu un comportament frustrant din partea partenerului de viață. Puteți începe relații cu potențiali parteneri care par a fi sufletul dvs. pereche, dar care ajung să vă dezamăgească. Alții se vor ridica la un nou nivel de spiritualitate în relațiile lor, recunoscând că prin controlarea strictă a partenerului nu realizează nimic.

Pluto rămâne în casa a V-a pe tot parcursul 2022, iar asta vă face să luați dragostea mai în serios. Veți fi mai pasionali și mai angajați în relațiile sentimentale. Modul dvs. serios de a pune problema în ceea ce privește iubire vă face să respingeți persoanele care nu vă răspund cu același angajament. S-ar putea să atrageți în viața dvs. o iubire foarte intensă, așa că pot exista momente când trebuie să lucrați pentru a domoli puțin această presiune. Dacă sunteți într-o relație, vă doriți să ajungeți la un grad de apropiere atât de puternic cu partenerul dvs., încât nimeni să nu vă poată despărți. Cei singuri vor fi atrași de persoanele care emană mister și magnetism.

Jupiter va petrece primele patru și ultimele două luni din an în aceeași casă a VII-a. Acest tranzit diminuează mult influența apăsătoare a lui Neptun. În această perioadă puteți să vă mutați cu partenerul actual, să vă logodiți sau să vă căsătoriți și preferați să fiți mai degrabă într-o relație decât să fiți singuri. Pe de altă parte, ați putea încheia o relație în timpul acestui tranzit, dar este una care nu a fost benefică, iar despărțirea reprezintă o ușurare. Lunile martie și aprilie vor reprezenta o perioadă favorabilă iubirii, întrucât și alte planete vă vor susține.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Fecioară

În perioada mai-aprilie veți beneficia de prezența lui Jupiter în casa a VIII-a. Veți dori să câștigați mai mult, dar prin mijloace cinstite și fără a apela la subterfugii. Se anunță perspective bune în ceea ce privește averea și ați putea câștiga mai mult dacă luați decizii bune privind investițiile. Ați putea scăpa de o datorie, un împrumut, o problemă fiscală sau o problemă cu finanțele comune. Din punct de vedere profesional, puteți începe un parteneriat de afaceri care va da rezultate foarte bune.

Și lunile de toamna vor fi bune din punct de vedere financiar. Prezența Soarelui, a lui Mercur și al lui Venus în casa banilor vă vor ajuta să vă rontunjiti veniturile. Veți fi foarte preocupați de poziția dvs. financiară și activi în ceea ce privește investițiile financiare. Este o perioadă bună pentru analiza oportunităților de investiții.

Când Saturn se află în casa muncii, așa cum se va afla în anul 2022, puteți să vă analizați viața de zi cu zi și să vedeți cum puteți să vă îmbunătățiți rutina. Acest tranzit vă oferă posibilitatea de a deveni mai productivi, mai eficienți și de a clarifica lucrurile care vă încurcă în viața de zi cu zi. Puteți aduce mai multă structură și ordine în viața dvs., vă puteți organiza mai bine, puteți elabora programe de lucru mai bune. Când vine vorba de muncă, este posibil să vă asumați mai multă responsabilitate sau să simțiți stresul din cauza unei presiuni prea mari. Probabil că nu este atât de rău pe cât aveți impresia, dar trebuie să învățați să vă gestionați mai bine timpul și energia.

În lunile iunie și iulie tranzite favorabile vor avea loc în casa a X-a. Veți simți că meritele vă sunt recunoscute și că aveți un parcurs mulțumitor în carieră. Aceasta este perioada în care trebuie să vă puneți în valoare calitățile la locul de muncă. Perioada noiembrie-decembrie va fi caracterizată de un tranzit al lui Marte retrograd în aceeași casă a carierei. Acest tranzit nu este unul de bun augur, întrucât vă aduce sentimente de frustrare. Veți simți că nu progresați așa acum vă doriți în viața profesională. Puteți forța prea mult nota pentru a reuși și vă puteți judeca prea dur atunci când eșuați. Întreaga dvs. identitate poate fi legată de succesul dvs. sau de lipsa acestuia. Se recomandă prudență și evitarea conflictelor cu superiorii.