Gemeni

Horoscopul anului 2021

zodia gemeni
  • Noroc 65% 65%
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani și carieră 50% 50%
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul lunii Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Jupiter și Saturn se mută în Vărsător în decembrie 2020. Saturn petrece tot anul 2021 în acest semn, iar Jupiter aproape tot anul, cu excepția unei scurte perioade în mai-iulie când se va afla în Pești. Prin urmare aceste două planete domină casa a IX-a. Acest lucru vă face mai serioși cu privire la modul în care doriți să vă extindeți perspectivele, să aveți experiențe noi și să explorați lumea. S-ar putea să descoperiți că aveți mai puține opțiuni pentru aceste activități, dar variantele rămase pot oferi recompense mai mari, lecții mai semnificative și oportunități mai importante de creștere ca persoană. Mercur va fi retrograd în același sector în cea mai mare parte a lunii februarie, iar acest lucru vă poate ajuta să reflectați, să vă reconectați cu credințele și să revizuiți planurile de dezvoltare pe care le-ați avut înainte. Ar putea fi, de asemenea, un moment bun pentru a vă întoarce la școală sau pentru a vă perfecționa formarea profesională.

Mercur, guvernatorul aceste zodii, va fi retrograd în casa I în luna iunie, ceea ce vă va face să vă simțiți epuizați și în afara elementului dvs. Trebuie să fiți mai înțelegători cu dvs. înșivă, să lăsați loc flexibilității și să vă acordați o a doua șansă. Dacă ați încercat ceva important pentru dvs. în trecut, dar ați eșuat, acum este momentul oportun pentru a reîncerca.

Pluto rămâne în casa a VIII-a tot anul și vă dă permisiunea de a face orice transformare pe care o considerați necesară. Este o ocazie bună pentru a elimina problemele adânci și pentru a lucra la transformarea în bine. Acest tranzit are ca efect adâncirea treptată a interesului dvs. pentru partea ascunsă, misterioasă sau tabu a vieții, precum și pentru propria dvs. natură, pornirile primare și dorința de control. Atitudinea față de dependențele de ceilalți, finanțe și intimitate se transformă. Evenimentele care au loc acum au ca efect modificarea completă a perspectivei asupra acestor lucruri.

Venus va încheia anul cu o mișcare retrogradă tot în casa a VIII-a și vă face să priviți în trecut. O fostă relație amoroasă poate să își facă simțită prezența sau o fostă problemă financiară ar putea să reapară. Este timpul să vă achitați datoriile, atât financiare, cât și emoționale. Trebuie să folosiți trecutul ca o lecție și să nu permiteți intruziuni ale persoanelor care și-au dovedit inutilitatea în viața dvs.

Marte este în semnul dvs. din martie și până la mijlocul lunii aprilie, crescându-vă energia și făcându-vă mai capabili de a vă seta obiective. Acesta ar putea fi un moment în care decideți să faceți primii pași spre o țintă măreață.

Dragoste

Marte și Mercur retrograd activează casa iubirii în perioada septembrie-octombrie. În această perioadă vă concentrați pe readucerea iubirii în viața dvs. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să vă gândiți la un fost partener cu care doriți să vă reconectați. Dacă sunteți într-o relație, ați putea dori să lucrați la readucerea iubirii în aceasta legătură, aprinzând din nou scânteia și reînviind sentimentele pe care le-ați avut atunci când v-ați cunoscut.

Marte întră în casa a VII-a la mijlocul lunii decembrie și rămâne acolo până la sfârșitul anului, astfel încât veți ieși din 2021 cu gândul la angajamente serioase. Dacă aveți o relație, poate doriți să faceți următorul pas și să arătați cât de devotați sunteți față de relație și de partenerul dvs. Dacă sunteți singuri, veți dori să găsiți pe cineva serios și nu veți dori să pierdeți timpul cu relații fugitive.

Parcursul lui Jupiter, planeta care vă guvernează iubirea în casa a IX-a indică dorințele dvs. pe tot parcursul anului. Tânjiți după un partener care să fie pe aceeași lungime de undă cu dvs, cu care să vă completați din punct de vedere mental. Compatibilitatea la nivel spiritual este de asemenea foarte importantă. Nu este exlus să începeți o relație cu cineva dintr-o altă țară sau să călătoriți mult alături de partenerul dvs.

Bani și carieră

Neptun rămâne casa a X-a  tot anul, iar acest lucru poate să aducă confuzie în ceea ce privește cariera și obiectivele dvs. Este posibil să vă simțiți nesiguri cu privire la corectitudinea deciziilor pe care le luați. Vă veți pune întrebări pentru a afla dacă sunteți pe calea cea mai potrivită pentru dvs. Intuiția va deveni tot mai puternică și vă poate ghida dacă o ascultați. Vor fi mulți oameni care vor încerca să vă descurajeze și care vor fi împotriva dvs. fără niciun motiv aparent. Jupiter vă ajută, întrând în acest sector în perioada mai-iulie, și vă deschide ochii spre noi oportunități de carieră. De asemenea, ați putea atinge un obiectiv la care ați lucrat din greu până acum.

Marte se află casa banilor de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie și vă puteți simți mai motivați să câștigați mai mult. S-ar putea să încercați să vă luați un al doilea loc de muncă sau să încercați să faceți dintr-un hobby o afacere profitabilă. Cu cât aveți mai mulți bani, cu atât vă simțiți mai în siguranță. De asemenea, puteți cheltui și mai mulți bani în acest timp, fără a fi atenți la cât risipiți. Vă puteți gândi la progresul finanțelor dvs. și puteți aduna informații, primi sfaturi sau pune la punct planuri.

Marte în casa a VI-a din noiembrie și până la mijlocul lunii decembrie vă aduce atenția asupra muncii și a vieții profesionale. Este posibil să doriți să faceți doar lucrări care vă pasionează. Dacă sunteți nevoiți să munciți într-un domeniu care nu vă este pe plac, vă va fi foarte greu și vă veți gândi să renunțați. Acesta poate fi un moment excelent pentru a căuta un nou loc de muncă, dacă cel actual nu este în conformitate cu pregătirea dvs. Veți fi mai productivi, mai eficienți și mai organizați, iar atenția la detalii vă ajută în carieră.