Gemeni

Horoscopul anului 2022

zodia gemeni

Gemeni – noroc în 2022

Dragoste : octombrie, decembrie

Bani: iulie, august

Carieră: martie, aprilie

$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul lunii Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Gemeni 

Saturn va petrece tot anul în casa a IX-a, așadar este posibil să vă puneți la îndoială credința și sistemul de valori. Analizați modul în care v-au influențat viața și vă întrebați dacă mai au vreun sens. Ați putea să vă abandonați credința temporar și să vă simțiți mai puțin optimiști decât de obicei. Trebuie să înțelegeți ce vă inspiră cu adevărat și care sunt adevăratele dvs. credințe. Acum este o ocazie bună pentru a găsi cauza blocajelor care stau în calea atingerii obiectivelor dvs. Este posibil să întâmpinați unele dificultăți în procesul de învățare, dar cu perseverență și răbdare puteți trece peste cu bine și chiar să înregistrați progrese academice. Puteți întâmpina întârzieri sau blocaje în timpul călătoriilor sau să aveți probleme cu legea.

Pluto rămâne în casa a VIII-a tot anul și vă dă permisiunea de a face orice transformare care considerați că este necesară. Este o ocazie bună pentru a elimina problemele adânci și pentru a lucra la transformarea în bine. Acest tranzit are ca efect adâncirea treptată a interesului dvs. pentru partea ascunsă, misterioasă sau tabu a vieții, precum și pentru propria dvs. natură, pornirile primare și dorința de control. Atitudinea față de dependențele de ceilalți, finanțe și intimitate se transformă. Evenimentele care au loc acum au ca efect modificarea completă a perspectivei asupra acestor lucruri.

Marte va fi retrograd în semnul dvs. în ultimele două luni ale anului, iar acest lucru ar potențialul de a aduce cu sine agresivitate. Puteți avea un temperament aprig și vă puteți certa cu toată lumea pentru fiecare lucru mărunt. Vă veți înfuria ușor și veți fi prea defensivi. Trebuie să lucrați pentru a vă controla mai bine furia, iar mișcările planetare ar putea evidenția problemele de temperament pe care le aveți. De asemenea, puteți fi mai impulsivi și să nu gândiți înainte de a acționa. Într-o notă pozitivă, acesta poate un moment bun pentru a descoperi cum să vă afirmați punctul de vedere într-o manieră asertivă.

Dragoste în 2022 pentru zodia Gemeni

Începutul și mijlocul anului 2022 va fi destul de monoton în ceea ce privește iubirea. Cei aflați în relații serioase vor continua pe același făgaș, fără a face mari schimbări în viața de cuplu. Nici cei singuri nu vor fi favorizați în găsirea unui potențial partener. Lucrurile se dezmorțesc abia începând cu luni de toamnă, când casele iubirii vor fi activate de tranzite benefice. Va crește comunicarea în cuplu și iubirea va bate la ușa celor singuri.

Tranzitul lui Jupiter, planeta care vă guvernează dragostea, arată dorințele dvs. în materie de romantism. Astfel, ceea ce căutați la un partener pe parcursul anului 2022 este compatibilitatea la nivel intelectual. Nu puneți prea mare accent pe distracții și pasiune, ci vă doriți ca jumătatea dvs. să se alinieze unor anumite standarde profesionale și sociale. Vreți să aveți alături pe cineva care să vă ajute în carieră, dar și cu care să împărtășiți idealuri și idei.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Gemeni

Cariera s-a aflat de ani buni sub auspiciul lui Neptun, iar lucrurile continuă în același mod și în acest an, cu mențiunea că până acum sunteți deja obișnuiți cu această influență. Neptun în casa a X-a, care vă încețoșează viziunea despre locul spre care vă îndreptați în viață, poate provoca o anumită neliniște și confuzie interioară. Împrejurări neobișnuite, coincidențe sau un anumit nivel de secret și mister înconjoară cariera sau reputația dvs. Este posibil că alții să nu vă vadă pentru ceea ce sunteți, ci mai degrabă pentru ceea ce ei ar dori să fiți. Încercați să nu încurajați acest comportament, pe cât de tentant ar fi să faceți acest lucru. Este posibil să aveți fantezii ciudate despre faimă și prosperitate, dar fără sprijinul unor acțiuni practice care să le transforme în realitate.

Din fericire, în primele 4 luni ale anului, precum și în ultimele două, veți beneficia de prezența lui Jupiter în aceeași casă a carierei. Acest tranzit domolește influența confuză a lui Neptun și aduce noroc. Veți vedea o creștere a statutului dvs. că o consecință a succesului și e foarte probabil să vi se prezinte oportunități grozave. Când vine vorba de viața dvs. profesională, ar trebui ca orice mișcare să fie programată la innceputul sau la sfârșitul anului, pentru a profita de vibrațiile pozitive ale lui Jupiter.

Finanțele nu vor străluci în acest an pentru nativii zodiei gemeni. Casa banilor nu este activă decât o scurtă perioadă, între ultima decadă a lunii iunie și prima decadă a lunii august. Aceasta este și perioada în care veți fi orientați către câștiguri. Este un moment bun pentru a începe să vă gândiți mai serios la investiții. De exemplu, dacă vă gândiți să achiziționați bunuri de mare valoare, aceasta este o perioadă propice. În restul anului se recomandă prudență în ceea ce privește banii. Chiar dacă vă doriți să cheltuiți, este mai bine să vedeți mai întâi dacă aveți de unde și dacă se justifică acea cheltuială.