Gemeni

Horoscopul anului 2023

zodia gemeni
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul lunii Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Gemeni 

Când Uranus tranzitează în prima casă, așa cum se întâmplă și în acest an, veți simți un impuls puternic de a sparge orice obstacol sau limitare impusă de alții. Veți dori să spargeți tiparele trecutului. Dacă în acest moment sunteți implicați într-o relație care nu vă permite să fiți dvs. înșivă pe deplin, ea poate fi transformată mai degrabă decât distrusă. Acest lucru se aplică oricărui domeniu al vieții în care aveți obligații. Este un moment radical din viața dvs. în care sunteți dispuși să vă sacrificați siguranța de dragul libertății. Va exista o schimbare clară în stilul dvs. de viață și o nouă imagine de sine.

Pluto rămâne în casa a VIII-a aproape tot anul și vă dă permisiunea de a face orice transformare care considerați că este necesară. Este o ocazie bună pentru a elimina problemele adânci și pentru a lucra la transformarea în bine. Acest tranzit are ca efect adâncirea treptată a interesului dvs. pentru partea ascunsă, misterioasă sau tabu a vieții, precum și pentru propria dvs. natură, pornirile primare și dorința de control. Atitudinea față de dependențele de ceilalți, finanțe și intimitate se transformă. Evenimentele care au loc acum au ca efect modificarea completă a perspectivei asupra acestor lucruri.

De asemenea, Jupiter se va afla tot în casa a XII-a în a doua jumătate a anului. Astfel, puteți să vă eliberați de obiceiurile pe care le-ați dezvoltat în ultimii ani și care nu vă erau benefice. Puteți fi mai puțin autodistructivi în timpul acestui tranzit și puteți elimina o parte din bagajul emoțional pe care l-ați transportat până acum. Acesta poate fi un moment minunat pentru a orice fel de terapie. Ați putea începe meditația sau un alt fel de practică spirituală. Compasiunea se va face simțită și încercați să-i ajutați pe ceilalți prin muncă voluntară sau caritate. Nu doriți să fiți în centrul atenției și preferați să vă faceți treaba în liniște. Când veți avea nevoie de ajutor, îl veți găsi, iar acest tranzit vă protejează în momentele dificile.

Dragoste în 2023 pentru zodia Gemeni

Începutul și mijlocul anului 2023 vor fi destul de monotone în ceea ce privește iubirea. Cei aflați în relații serioase vor continua pe același făgaș, fără a face mari schimbări în viața de cuplu. Nici cei singuri nu vor fi favorizați în găsirea unui potențial partener. Lucrurile se dezmorțesc abia începând cu lunile de toamnă, când casele iubirii vor fi activate de tranzite benefice. Va crește comunicarea în cuplu și iubirea va bate la ușa celor singuri.

Tranzitul lui Jupiter, planeta care vă guvernează dragostea, arată dorințele dvs. în materie de romantism. Astfel, ceea ce căutați la un partener pe parcursul anului 2023 este compatibilitatea la nivel intelectual și mai ales spiritual. Nu puneți prea mare accent pe distracții și pasiune, ci vă doriți ca jumătatea dvs. să se alinieze unor anumite standarde. Vreți să aveți alături pe cineva cu care să simțiți o conexiune profundă și cu care să împărtășiți idealuri și idei.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Gemeni

Cariera s-a aflat de ani buni sub auspiciul lui Neptun, iar lucrurile continuă în același mod și în acest an, cu mențiunea că până acum sunteți deja obișnuiți cu această influență. Neptun în casa a X-a, care vă încețoșează viziunea despre locul spre care vă îndreptați în viață, poate provoca o anumită neliniște și confuzie interioară. Împrejurări neobișnuite, coincidențe sau un anumit nivel de secret și mister înconjoară cariera sau reputația dvs. Este posibil că alții să nu vă vadă pentru ceea ce sunteți, ci mai degrabă pentru ceea ce ei ar dori să fiți. Încercați să nu încurajați acest comportament, pe cât de tentant ar fi să faceți acest lucru. Este posibil să aveți fantezii ciudate despre faimă și prosperitate, dar fără sprijinul unor acțiuni practice care să le transforme în realitate.

Și Saturn se va afla tot în casa a X-a, iar asta vă face să vă concentrați pe construirea unei baze solide în carieră. Vă doriți să munciți din greu pentru a înregistra progrese și pentru a avea succes. Evaluați reușitele pe care le-ați avut până în acest moment, dar și eșecurile care v-au împiedicat în atingerea obiectivelor. Dacă ați muncit din greu și inteligent, acest tranzit poate aduce multe recompense. Dacă nu ați fost suficient de responsabili, vă veți confrunta cu consecințele acțiunilor dvs. Sunteți capabili să vă asumați mai multă responsabilitate și să fiți mai maturi, dar acest lucru poate fi perceput și ca o povară. Acesta este un tranzit care poate evolua în orice sens, rezultând într-o perioadă extrem de reușită în viața dvs. sau una plină de presiune și probleme. Totul depinde de ceea ce ați făcut până acum și de corectitudinea de care dați dovadă.

Finanțele nu vor străluci în acest an pentru nativii zodiei gemeni. Casa banilor nu este activă decât în lunile aprilie-iulie. Aceasta este și perioada în care veți fi orientați către câștiguri. Este un moment bun pentru a începe să vă gândiți mai serios la investiții. De exemplu, dacă vă gândiți să achiziționați bunuri de mare valoare, aceasta este o perioadă propice. În restul anului se recomandă prudență în ceea ce privește banii. Chiar dacă vă doriți să cheltuiți, este mai bine să vedeți mai întâi dacă aveți de unde și dacă se justifică acea cheltuială.