Leu

Horoscopul anului 2021

zodia leu
  • Noroc 70% 70%
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani și carieră 60% 60%
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul lunii Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Marte este în semnul dvs. de la mijlocul lunii iunie și până la sfârșitul lui iulie, iar acest lucru vă oferă multă energie și curaj pentru a vă pune planurile în aplicare. Vă puteți simți mai entuziaști și dispuși să luați inițiativa pentru a derula un proiect nou. Marte tranzitează semnul dvs. o dată la doi ani, iar aceasta este în mod tradițional o perioadă excelentă pentru a începe noi proiecte și a urmări oportunități care vor da tonul pentru următorii doi ani. Trebuie să profitați din plin de energia oferită de astre.

Chiar înainte de aceast tranzit, Mercur va retrograda în prima jumătate a lunii iunie în casa a III-a, iar o eclipsă de Soare are loc în acest sector pe data de 10 iunie. În acest context astral, s-ar putea să vă puneți la îndoială unele dintre visele pe care le aveți. Vă gândiți foarte serios la ce vă rezervă viitorul și aveți mai puține speranțe decât de obicei. Trebuie să lucrați la încrederea în propriile forțe și abilitați. Eclipsa ajută la readucerea în atenție a unui vis mai vechi și puteți căuta oportunități de a readuce la viață planuri la care ați renunțat înainte. Cu Marte care se deplasează în semnul propriu după această perioadă, veți primi energia necesară pentru a continua și a ieși din această perioadă cu un sentiment mai bun de sine.

Dragoste

Sectorul relațiilor va fi foarte activ în 2021, întrucât atât Jupiter cât și Saturn se află în casa a VII-a. Vă veți angaja mai mult în relațiile care reprezintă influențe sănătoase și pozitive în viața dvs. Totodată, s-ar putea ca unii oameni să iasă din viața dvs. în următorul an sau doi, dar este vorba de persoane care oricum nu reprezentau prezențe benefice în viața dvs., prin umare nu veți pierde nimic. Veți avea mai mult discernământ cu privire la oamenii noi care intră în viața dvs., iar acest lucru va duce la conexiuni mai durabile.

Mercur retrogradează tot în casa a VII-a pentru cea mai mare parte a lunii februarie, iar acesta va fi momentul din 2021 în care experimentați cele mai multe urcușuri și coborâșuri cu oamenii din viața dvs. Luați-vă timp pentru a obține o viziune clară a problemelor de relație și a ceea ce trebuie îmbunătățit. Asigurați-vă că există un echilibru și că nu vă aflați în postura în care ceea ce oferiți nu e în concordanță cu ceea ce primiți.

Marte se află în casa a V-a în a doua jumătate a lunii decembrie, iar acest lucru este asociat cu o eclipsă de Soare în același sector pe 4 decembrie. Vă puteți concentra pe a aduce mai multă dragoste în viața dvs. și a exprima iubirea pe care o aveți pentru ceilalți. Dacă sunteți singuri, vă puteți bucura mai mult de întâlniri. Totuși, dacă întâlniți pe cineva care vă captează atenția, aveți tendința de a lua lucrurile prea în serios de la început. Cei aflați în relații stabile vor încheia anul sub semnul romantismului și a iubirii exprimate fără ascunzișuri.

Neptun rămâne în sectorul dvs. de intimitate tot anul, iar acest lucru continuă să facă din conexiunea spirituală și emoțională un aspect important al relațiilor amoroase. Legăturile de dragoste stau sub influența neptuniană care le oferă profunzime și le scutură de superficialitate. În perioada mai-iulie Jupiter i se alătură pentru scurt timp lui Neptun. Așadar, vă va fi mai ușor să vă deschideți din punct de vedere emoțional față de partener. Relațiile vor fi consolidate, iar intimitatea va reprezenta o punte de legătură între fizic și spiritual.

Bani și carieră

Uranus rămâne în casa a X-a tot anul, iar acest lucru vă poate zdruncina direcția. Este posibil să simțiți nevoia să schimbați lucrurile, să creați noi obiective și să ieșiți zona de confort. Puteți găsi modalități noi și neconvenționale, de a ajunge la obiectivele dorite. Calea către succes poate fi una la care nu v-ați fi gândit în alte circumstanțe, dar acum ajunge să aibă sens.

Marte se alătură lui Uranus în această casă de la începutul lunii ianuarie până în februarie și vă transmite impulsul de a vă îndeplini dorințele. Puteți obține recunoaștere și atenție pentru ceea ce ați făcut deja, vă puteți conecta cu oameni în locurile potrivite și puteți primi sfaturi bune de la cei pe care îi respectați. Ambiția dvs. va crește și puteți face planuri viabile pe termen lung. O eclipsă de Lună are loc în casa a X-a pe 19 noiembrie și este posibil să vedeți că un proiect se realizează sau că ceva la care munciți de mult timp se concretizează acum.

Pluto rămâne în casa muncii tot anul 2021 și vă puteți concentra în continuare pe activitățile care vă pasionează. Veți face transformări în muncă și în viața de zi cu zi pentru a fi mai productivi și mai eficienți. Vă doriți să aveți mai mult control, iar acest lucru poate duce la conflicte dacă lucrați cu alții, dar poate fi foarte util dacă lucrați pentru dvs.

Venus va retrograda tot în casa a VI-a începând cu mijlocul lunii decembrie, astfel încât s-ar putea să simțiți nevoia unei pauze pe măsură ce anul se încheie. Dacă sunteți epuizați, acordați-vă o pauză binemeritată. Este o ocazie bună și pentru a vă revizui metodele de lucru și a concepe îmbunătățiri.

Marte va fi în casa banilor de la începutul lui august și până la mijlocul lunii septembrie, iar acesta este moment bun pentru a vă concentra asupra finanțelor. S-ar putea să lucrați pentru a câștiga mai mulți bani, pentru a face o achiziție importantă, pentru a aduna informații financiare sau pentru a lua decizii majore legate de bani. Trebuie să aveți grijă la tendințele de a face cheltuieli care nu sunt necesare.