Leu

Horoscopul anului 2023

zodia leu
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul lunii Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Leu

Neptun rămâne și în acest an în casa a VIII-a, o tendință a anilor anteriori, care face posibil să vă oferiți prea ușor bunurile sau banii. E posibil să vă împărțiți bunurile cu cei din jur, dar aceștia să nu fie dispuși să împartă nimic cu dvs. Tânjiți după o legătură intimă profund spirituală cu cineva și trebuie să vă asigurați că nu vă mulțumiți cu oricine și orice. În această perioadă, vechiul dvs. mod de viață se încheie și se naște unul nou. Este un proces foarte subtil și este posibil să nu vă dați seama decât după câțiva ani. Veți învăța despre dvs. înșivă și acest lucru vă va ajuta să faceți față mai cu succes pornirilor izvorâte din subconștient.

Saturn se va afla în casa a VIII-a pe tot parcursul anului 2023. Așadar, trebuie să dați dovadă de putere și control în rezolvarea problemelor. Evitați să faceți o obsesie din a deține controlul, dr nu e cazul nici să cedați întotdeauna puterea în mâinile altcuiva sau să duceți lupte interminabile pentru putere. Dacă sunteți o personalitate obsesivă sau aveți dependențe de orice fel, acestea pot ieși la iveală și sunteți forțați să vă confruntați cu ele. Dacă vă duceți viața într-un mod nesănătos, Saturn va încerca să vă facă să vă schimbați. Puteți suferi o transformare importantă în acest timp, ceva profund și semnificativ, incomod și stresant, dar care vă va schimba viața în bine dacă permiteți acest lucru. Acest tranzit nu este unul ușor, dar dacă dați dovadă de responsabilitate veți trece cu bine peste.

Dragoste în 2023 pentru zodia Leu

Ieșirea lui Saturn din casa a VII-a la începutul anului ridică presiunea pe care așteptările dvs. o exercitau asupra vieții de cuplu. Preocuparea pentru sfera sentimentală se diminuează, dar pot exista ciocniri ocazionale ale orgoliilor. Tranzitul lui Uranus, planeta care vă conduce iubirea, prin casa a X-a indică faptul că veți dori alături de dvs. un partener cu un statut profesional înalt.

În ansamblu, anul 2023 nu este unul dedicat iubirii. Începutul anului este cam singura perioadă când veți avea mai multe interacțiuni cu persoane de sex opus și un bun prilej de a cunoaște pe cineva. Se poate reaprinde flacăra iubirii în relațiile existente, dar nu este exclusă nici revenirea la o mai veche iubire.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Leu

Uranus rămâne în casa a X-a tot anul, iar acest lucru vă poate zdruncina direcția. Este posibil să simțiți nevoia să schimbați lucrurile, să creați noi obiective și să ieșiți zona de confort. Puteți găsi modalități noi și neconvenționale, de a ajunge la obiectivele dorite. Calea către succes poate fi una la care nu v-ați fi gândit în alte circumstanțe, dar acum ajunge să capete sens.

Jupiter i se va alătura lui Uranus în a doua jumătate a anului 2023. Acest lucru îndulcește derularea evenimentelor în viața dvs. profesională și vă aduce oportunități. Este momentul pentru a vă pune în valoare și a vă face remarcați.

Pluto rămâne și el în casa muncii, precum a fost o lungă periodă. Acest tranzit aduce schimbări treptate, dar profunde rutinelor și obiceiurilor dvs. zilnice. Cu siguranță ar trebui să fiți atenți la tendința de a lucra prea mult atunci când Pluto este tensionat sau sub presiune în această casă. Munca și obiceiurile dvs. evoluează în moduri importante. Aceasta este o perioadă bună pentru a scăpa de obiceiurile sau rutinele proaste, dar aveți grijă să nu înlocuiți un obicei prost cu altul. Frica de critică poate crește atunci când vine vorba de rezultatele dvs. profesionale.

Casa banilor nu va fi foarte activă în acest an. Este de așteptat ca lucrurile să continue pe făgașul deja stabilit, fără prea mari realizări, dar totodată fără probleme majore. O perioadă mai favorabilă se întrevede în perioada iulie-septembrie. Atunci veți avea o mai bună imagine de ansamblu asupra bugetului dvs. și veți avea capacitatea de a lua decizii financiare în deplină cunoștință. Încercați să programați achizițiile majore în jurul acestei perioade, pentru a vă mări șansele de succes.