Leu

Horoscopul anului 2024

zodia leu
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul lunii Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2024 pentru zodia Leu

Neptun rămâne și în acest an în casa a VIII-a, o tendință a anilor anteriori, care face posibil să vă oferiți prea ușor bunurile sau banii. E posibil să vă împărțiți bunurile cu cei din jur, dar aceștia să nu fie dispuși să împartă nimic cu dvs. Tânjiți după o legătură intimă profund spirituală cu cineva și trebuie să vă asigurați că nu vă mulțumiți cu oricine și orice. În această perioadă, vechiul dvs. mod de viață se încheie și se naște unul nou. Este un proces foarte subtil și este posibil să nu vă dați seama decât după câțiva ani. Veți învăța despre dvs. înșivă și acest lucru vă va ajuta să faceți față mai cu succes pornirilor izvorâte din subconștient.

Saturn se va afla în casa a VIII-a pe tot parcursul anului 2024. Așadar, trebuie să dați dovadă de putere și control în rezolvarea problemelor. Evitați să faceți o obsesie din a deține controlul, dr nu e cazul nici să cedați întotdeauna puterea în mâinile altcuiva sau să duceți lupte interminabile pentru putere. Dacă sunteți o personalitate obsesivă sau aveți dependențe de orice fel, acestea pot ieși la iveală și sunteți forțați să vă confruntați cu ele. Dacă vă duceți viața într-un mod nesănătos, Saturn va încerca să vă facă să vă schimbați. Puteți suferi o transformare importantă în acest timp, ceva profund și semnificativ, incomod și stresant, dar care vă va schimba viața în bine dacă permiteți acest lucru. Acest tranzit nu este unul ușor, dar dacă dați dovadă de responsabilitate veți trece cu bine peste.

Dragoste în 2024 pentru zodia Leu

Deoarece Pluto se află în casa a VII-a pe aproape tot parcursul anului, puteți experimenta lupte de putere în oricare dintre relațiile dvs., iar oamenii față de care vă luați angajamente pot încerca să vă controleze. Puteți deveni obsedați de a avea un partener, iar gelozia se poate strecura în relații. Nu trebuie să exagerați cu posesivitatea, altmiteri îi puteți îndepărta pe cei pe care îi iubiți cel mai mult. Puteți fi atrași de persoane intense, geloase, posesive sau pe care le simțiți puternice. S-ar putea să vă simțiți prinși într-o relație complicată sau să găsiți cu greu conexiunea profundă pe care o doriți Acesta ar putea fi, de asemenea, un moment în care viața dvs. este transformată printr-un nou parteneriat. Învățați multe despre dvs., inclusiv despre dorințele și temerile profunde, prin intermediul relațiilor dvs. Poate exista dramatism în relații pe măsură ce vă confruntați cu emoții sau părți din dvs. pe care nu le-ați cunoscut până acum. Orice întâlnire acum poate duce la căsătorie sau poate provoca o schimbare definitivă, pentru că acum sunteți cu adevărat în căutarea unei persoane care să vă ajute să vă transformați viața.

În ansamblu, anul 2024 nu este unul dedicat iubirii. Lunile de iarnă reprezintă cam singura perioadă când veți avea mai multe interacțiuni cu persoane de sex opus și un bun prilej de a cunoaște pe cineva. Tranzitul lui Uranus, planeta care vă conduce iubirea, prin casa a X-a indică faptul că veți dori alături de dvs. un partener cu un statut profesional înalt.

Bani și carieră în 2024 pentru zodia Leu

Uranus rămâne în casa a X-a tot anul, iar acest lucru vă poate zdruncina direcția. Este posibil să simțiți nevoia să schimbați lucrurile, să creați noi obiective și să ieșiți zona de confort. Puteți găsi modalități noi și neconvenționale, de a ajunge la obiectivele dorite. Calea către succes poate fi una la care nu v-ați fi gândit în alte circumstanțe, dar acum ajunge să capete sens. Până la sfârșitul lunii mai veți beneficia de prezența lui Jupiter în casa carierei. Este important să profitați de acest context, întrucât marele benefic nu va mai reveni aici prea curând.

Pluto părăsește casa muncii, după o lungă periodă, astfel că rutina de zi cu zi va fi mai așezată, iar raporturile de muncă vor fi mai lipsite de lupte pentru putere. În ansamblu, această mișcare astrală va fi resimțită ca o ușurare.

Casa banilor nu va fi foarte activă în acest an. Este de așteptat ca lucrurile să continue pe făgașul deja stabilit, fără prea mari realizări, dar totodată fără probleme majore. O perioadă mai favorabilă se întrevede în perioada august-septembrie. Atunci veți avea o mai bună imagine de ansamblu asupra bugetului dvs. și veți avea capacitatea de a lua decizii financiare în deplină cunoștință. Încercați să programați achizițiile majore în jurul acestei perioade, pentru a vă mări șansele de succes.