Leu

Horoscopul anului 2022

zodia leu

Leu – noroc în 2022

Dragoste : ianuarie, martie

Bani: august, septembrie

Carieră: mai, august

$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul lunii Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Leu

Neptun rămâne și în acest an în casa a VIII-a, o tendință a anilor anteriori, care face posibil să vă oferiți prea ușor bunurile sau banii. E posibil să vă împărțiți bunurile cu cei din jur, dar aceștia să nu fie dispuși să împartă nimic cu dvs. Tânjiți după o legătură intimă profund spirituală cu cineva și trebuie să vă asigurați că nu vă mulțumiți cu oricine și orice. Este posibil să întâmpinați unele provocări în ceea ce privește finanțele comune sau proprietatea. Pe de altă parte, un împrumut sau o altă formă de sprijin poate apărea în mod neașteptat, chiar într-un mod misterios. Aveți grijă în realizarea tranzacțiilor pentru a evita eventuale fraude.

Jupiter va petrece primele patru și ultimele două luni din an în aceeași casă a VIII-a. Veți avea parte de momente de instrospectie și vă veți împăca cu problemele din trecutul dvs. Aceasta poate fi o perioadă excelentă de vindecare și creștere. Dificultățile puse de Neptun se atenuează în perioada în care Jupiter i se alătură. În perioada mai-octombrie marele benefic se mută în casa a IX-a. Puteți să învățați ceva nou, să vă întoarceți la școală, să obțineți o diplomă sau să încercați să vă transmiteți cunoștințele altor persoane. Relațiile cu persoanele cu autoritate merg mai ușor. În afaceri, ați putea să aveți de-a face cu oameni care vă ajută și vă promovează, iar acest lucru nu poate fi decât benefic. În acele luni puteți vedea imaginea de ansamblu și, din această cauză, sunteți mult mai puțin stresați în legătură cu lucrurile mai mici care apar zilnic.

Dragoste în 2022 pentru zodia Leu

Marte începe anul în casa a V-a, așadar veți intra în noul an cu gândul la iubire. Vă veți simți mai iubitori, veți dori să dăruiți afecțiune și să împărtășiți sentimentele dvs. cu altă persoană. Începutul anului este o perioadă când veți avea mai multe interacțiuni cu persoane de sex opus și un bun prilej de a cunoaște pe cineva. Se poate reaprinde flacăra iubirii în relațiile existente, dar nu este exclusă nici revenirea la o mai veche iubire.

Pe tot parcursul anului 2022 Saturn va tranzita casa a VII-a. Puteți experimenta unele dificultăți în relațiile dvs. existente și trebuie să vă confruntați cu orice problemă apare. Problemele care survin sunt menite să vă ajute să vă îmbunătățiți relația, să o întăriți și să o faceți mai durabilă. Unele relații pot ajunge însă la sfârșit. Acum veți învăța ce anume vă doriți, ce aveți nevoie să primiți de la cineva, ce înseamnă angajamentul pentru dvs. și în ce mod puteți contribui la o relație. Este posibil să aveți unele blocaje în a începe noi relații sau parteneriate și să fiți mai precauți când alegeți persoanele cărora vă dedicați. Acest lucru poate fi benefic, căci vă determină să fiți mai responsabili în relațiile dvs. Vă preocupă să aveți relații bune, care aduc împlinire, chiar dacă aceasta înseamnă să aveți mult mai puține relații. Veți fi focusați pe calitatea și nu pe cantitatea relațiilor.

În perioada februarie-martie, seriozitatea adusă de Saturn va fi domolită de Soare și de Venus care i se vor alătura. În acest cotext, este de așteptat ca sobrietatatea acestui gigant să nu fie resimțită din plin chiar de la începutul anului, ci să își facă mai bine simțită prezența în lunile ce vor urma.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Leu

Uranus rămâne în casa a X-a tot anul, iar acest lucru vă poate zdruncina direcția. Este posibil să simțiți nevoia să schimbați lucrurile, să creați noi obiective și să ieșiți zona de confort. Puteți găsi modalități noi și neconvenționale, de a ajunge la obiectivele dorite. Calea către succes poate fi una la care nu v-ați fi gândit în alte circumstanțe, dar acum ajunge să aibă sens. Marte în aceeași casă aduce energie în zona profesională în perioada iulie-august. Acest tranzit vă face extram de ambițioși și hotărați să realizați cât mai multe. Și lunile aprilie și mai au parte de o îndulcire a necunoscutului produs de Uranus, ca urmare a beneficiilor aduse de Soare și Venus.

Pluto rămâne și el în casa muncii, precum a fost o lungă periodă. Acest tranzit aduce schimbări treptate, dar profunde rutinelor și obiceiurilor dvs. zilnice. Cu siguranță ar trebui să fiți atenți la tendința de a lucra prea mult atunci când Pluto este tensionat sau sub presiune în această casă. Munca și obiceiurile dvs. evoluează în moduri importante. Aceasta este o perioadă bună pentru a scăpa de obiceiurile sau rutinele proaste, dar aveți grijă să nu înlocuiți un obicei prost cu altul. Frica de critică poate crește atunci când vine vorba de rezultatele dvs. profesionale.

Casa banilor nu va fi foarte activă în acest an. Este de așteptat ca lucrurile să continue pe făgașul deja stabilit, fără prea mari realizări, dar totodată fără probleme majore. O perioadă mai favorabilă se întrevede în lunile august și septembrie. Atunci veți avea o mai bună imagine de ansamblu asupra bugetului dvs. și veți avea capacitatea de a lua decizii financiare în deplină cunoștință. Încercați să programați achizițiile majore în jurul acestei perioade, pentru a vă mări șansele de succes.