Pești

Horoscopul anului 2022

zodia pesti

Pești – noroc în 2022

Dragoste : iulie, septembrie

Bani: aprilie, iunie

Carieră: august, decembrie

$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul lunii Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Pești

Neptun, guvernatorul zodiei dvs., rămâne în semnul personal pentru tot anul 2022 și vă permite să continuați să vă întăriți intuiția, imaginația, compasiunea și empatia. Creativitatea și abilitățile dvs. artistice vor crește și sunteți fi mai carismatici și mai ușor de înțeles. Vreți schimbare în viața dvs. Dacă știți ce vreți, puteți să vă dați seama cum se aliniază dorințele cu scopul dvs. în viață. Dacă nu știți ce vreți, puteți rătăci și vă puteți simți nesiguri. Vă faceți utili și îi puneți pe alții pe primul loc. Trebuie să vă setați limite clare și să nu cedați mereu în fața celor care ar putea să profite de bunătatea dvs. De asemenea, fiți atenți ca oamenii să nu depindă prea mult de dvs., deoarece asta i-ar putea împiedica să se împlinească.

Când Saturn se află în casa a XII-a, așa cum este cazul în 2022, vă confruntați cu o perioadă serioasă, în care trebuie să faceți curățenie cu atenție în viața dvs. Trebuie să renunțați la balastul emoțional și la lucrurile care vă țin pe loc. Nu este ușor să vă confruntați cu problemele dvs., dar trebuie să faceți acest lucru. Lucrurile pe care le ascundeți chiar de dvs. înșivă sunt prezente și vă cer atenția. Dacă veți încerca să ascundeți adevărul și să fugiți de probleme, veți avea de suportat consecințe negative. Frica va crește și veți dezvolta obiceiuri nesănătoase și distructive. Acest tranzit vă oferă șansa de a scăpa de aceste vibrații negative, iar rezultatul final va fi satisfăcător. Acesta nu este de obicei un moment bun pentru a începe ceva nou, ci mai degrabă este un moment al sfârșiturilor. Este o perioadă bună pentru introspecție și pentru purificare energetică. Până la sfârșitul acestui tranzit, ar trebui să aveți o greutate mult mai mică pe umeri și, atunci când Saturn se va muta în prima dvs. casă, veți fi pregătiți pentru orice.

Și pe parcursul anului 2022 Uranus se va afla în casa a III-a. Veți fi neliniștiți din punct de vedere mental și veți avea nevoie de stimulare și schimbare constantă. Ați putea fi atrași de domenii de studiu care includ știința, tehnologia sau metafizicul. Puteți găși o modalitate nouă de a vă exprima și de a comunica. Aveți nevoie de schimbări în viața de zi cu zi și este foarte probabil să aveți parte de ele. Sunteți atrași de idei, domenii și concepte neobișnuite. Este posibil să comunicați mai multe despre trecutul dvs. sau să găsiți oameni cu care să relaționați mai ușor. Veți face schimbări în viața dvs. care vă vor rupe de rutina obișnuită. Este indicat să ieșiți puțin din cochilie și să vă asumați câteva riscuri sănătoase. Cunoscuții, frații sau prietenii pot fi catalizatori pentru această nouă exprimare de sine.

Dragoste în 2022 pentru zodia Pești

Iubirea nu va fi punctul de maxim interes în acest an. Nu există planete care să petreacă tot anul în casele iubirii, așadar tranzitele scurte vor fi cele care vor anima sentimentele. Lunile de vara, dar și începutul toamnei vor fi perioadele cele mai favorabile din punct de vedere romantic. Atunci dragostea va veni în centrul preocupărilor dvs. Veți fi mai drăgăstoși, dar și mai atrăgători în ochii partenerului. Cei singuri ar trebui să profite de această perioadă pentru a se dedica activităților care le pot scoate în cale posibili parteneri.

Ținând cont ca planeta care vă guvernează relația de cuplu este Mercur, este indicat să aveți grijă la gestionarea parteneriatelor amoroase în perioadele retrograde. Este vorba de intervalele 14 ianuarie – 4 februarie, 10 mai – 3 iunie, 10 septembrie – 2 octombrie, dar și ultimele 3 zile ale anului 2022.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Pești

Finanțele vor avea parte de o perioadă favorabilă începând cu luna aprilie, când Venus, Mercur și Soarele vor tranzita casa banilor. Apoi Jupiter va petrece perioada mai-octombrie în aceeași casa a II-a. Și acest tranzit este unul de bun augur, cunoscut fiind faptul că această planetă este una care aduce beneficii. Veți avea ocazia să câștigați mai mult și să vă lăsați ghidați de sistemul dvs. de valori în câștigarea banilor. Cu toate acestea, veți fi înclinați și spre cheltuieli și cumpărături extravangante. În ultima parte a anului se recomandă prudență în gestionarea bugetului, ținând cont că susținerea astrală nu va mai exista. În ultimele două luni ale anului Marte, planeta care vă guvernează finanțele, va retrograda, așadar și mai multă grijă se impune la final de an.

Cariera nu are parte de foarte multă susținere în anul 2022. Casa a X-a nu primește vizita planetelor decât într-o perioadă scurtă cuprinsă între mijlocul lui noiembrie și sfârșitul lui decembrie. Și atunci tranzitul este unul rapid, căci planetele nu vor zăbovi prea mult în acest sector. În acest context, este necesar să fiți atenți la mișcările pe care le faceți pe plan profesional în acest an. Nu trebuie să vă angajați în lucruri care vă depășesc. Orice schimbare de parcurs profesional este cel mai bine să fie amânată pentru această perioadă a anului care este mai favorabilă din punct de vedere al carierei. În luna august veți avea parte de o perioadă propice pentru munca de rutină.