Pești

Horoscopul anului 2024

zodia pesti
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul lunii Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2024 pentru zodia Pești

Neptun, guvernatorul zodiei dvs., rămâne în semnul personal pentru tot anul 2024 și vă permite să continuați să vă întăriți intuiția, imaginația, compasiunea și empatia. Creativitatea și abilitățile dvs. artistice vor crește și veți fi mai carismatici și mai ușor de înțeles. Vreți schimbare în viața dvs. Dacă știți ce vreți, puteți să vă dați seama cum se aliniază dorințele cu scopul dvs. în viață. Dacă nu știți ce vreți, puteți rătăci și vă puteți simți nesiguri. Vă faceți utili și îi puneți pe alții pe primul loc. Trebuie să vă setați limite clare și să nu cedați mereu în fața celor care ar putea să profite de bunătatea dvs. De asemenea, fiți atenți ca oamenii să nu depindă prea mult de dvs., deoarece asta i-ar putea împiedica să se împlinească pe plan personal.

Saturn se va afla în casa I pe tot parcursul anului 2024. Vă vedeți exact așa cum sunteți, iar acest lucru vă ajută să fiți mai realiști. Negarea nu este ceva ce puteți face bine acum. În timpul acestui transit veți conștientiza ceva important care se întâmplă în viața dvs., fie cu un impact pozitiv, fie cu unul negativ. Puteți petrece acest tranzit îmbunătățindu-vă încrederea. Acest lucru nu se va realiza obținând aprobarea celor din jur, ci găsind forța și siguranța din interiorul dvs. În urma acestui tranzit vă veți simți mult mai puternici și mai siguri de ceea ce sunteți ca persoane. Puteți face modificări asupra dvs., a corpului sau a perspectivelor. Vă puteți asuma mai multă responsabilitate și vă puteți simți mai maturi. Încercați să corectați ceea ce ați făcut greșit în trecut și veți ajunge la rezultatele dorite. Mai mult, acest tranzit este un moment excelent pentru a începe ceva nou, dar va fi un proiect cu bătaie lungă și nu ceva pentru care veți primi recompense pe termen scurt.

Și pe parcursul anului 2024 Uranus se va afla în casa a III-a. Veți fi neliniștiți din punct de vedere mental și veți avea nevoie de stimulare și schimbare constantă. Ați putea fi atrași de domenii de studiu care includ știința, tehnologia sau metafizicul. Puteți găși o modalitate nouă de a vă exprima și de a comunica. Aveți nevoie de schimbări în viața de zi cu zi și este foarte probabil să aveți parte de ele. Sunteți atrași de idei, domenii și concepte neobișnuite. Este posibil să comunicați mai multe despre trecutul dvs. sau să găsiți oameni cu care să relaționați mai ușor. Veți face schimbări în viața dvs. care vă vor rupe de rutina obișnuită. Este indicat să ieșiți puțin din cochilie și să vă asumați câteva riscuri sănătoase. Cunoscuții, frații sau prietenii pot fi catalizatori pentru această nouă exprimare de sine.

Cum Pluto intră în casa a XII-a, puteți intra în legătură cu problemele vechi și puteți lucra la ele acum. Este un moment minunat pentru a începe terapia și a lucra la probleme psihologice. Dacă fugiți de aceste probleme, se vor prezenta probleme mai mari. Nu va fi la fel de înfricoșător să vă ocupați de ele pe cât vă imaginați că este. Vă puteți transforma complet și puteți elimina o mulțime de bagaje emoționale, dacă nu vă luptați împotriva acestui fenomen. Încercați să vă ocupați de aceste aspecte ascunse și neplăcute ale vieții și ale trecutului dvs., cu sinceritate și fără vinovăție. Țineți cont că acesta este ultimul an în care Pluto va staționa în casa a XII-a, așadar nu mai amânați aceste transformări care se impun a fi făcute.

Dragoste în 2024 pentru zodia Pești

Iubirea nu va fi punctul de maxim interes în acest an. Nu există planete care să petreacă tot anul în casele iubirii, așadar trnzitele scurte vor fi cele care vor anima sentimentele. Lunile de vara, dar și începutul toamnei vor fi perioadele cele mai favorabile din punct de vedere romantic. Atunci dragostea va veni în centrul preocupărilor dvs. Veți fi mai drăgăstoși, dar și mai atrăgători în ochii partenerului. Cei singuri ar trebui să profite de această perioadă pentru a se dedica activităților care le pot scoate în cale posibili parteneri.

Ținând cont ca planeta care vă guvernează relația de cuplu este Mercur, este indicat să aveți grijă la gestionarea parteneriatelor amoroase în perioadele retrograde. Este vorba de intervalele 2-25 aprilie, 05-29 august, 26 noiembrie-15 decembrie.

Bani și carieră în 2024 pentru zodia Pești

Intervalele retrogarde ale lui Mercur impun atenție și în gestionarea finantelor. Trebuie ținut cont de faptul că cele perioade retrograde au loc pe rând în casa banilor, în casa muncii și în casa carierei. SE recomnada prudență în ceea ce privește banii și urmărirea tranzitelor lunare pentru a profita de scurtele perioade favorabile,

Cariera nu are parte de foarte multă susținere în anul 2024. Casa a X-a nu primește vizita planetelor decât ultimele două luni ale anului. Și atunci tranzitul este unul rapid, căci planetele nu vor zăbovi prea mult în acest sector, iar Mercur va avea și un parcurs retrograd aici. În acest context, este necesar să fiți atenți la mișcările pe care le faceți pe plan profesional în acest an. Nu trebuie să vă angajați în lucruri care vă depășesc. Orice schimbare de parcurs profesional este cel mai bine să fie amânată pentru această perioadă a anului care este mai favorabilă din punct de vedere al carierei. În luna iulie veți avea parte de o perioadă propice pentru munca de rutină.