Pești

Horoscopul anului 2021

zodia pesti
  • Noroc 80% 80%
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani și carieră 85% 85%
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul lunii Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Neptun, guvernatorul zodiei dvs., rămâne în semnul personal pentru tot anul 2021 și vă permite să continuați să vă întăriți intuiția, imaginația, compasiunea și empatia. Creativitatea și abilitățile dvs. artistice vor crește și sunteți mai carismatici și mai ușor de înțeles. Vreți schimbare în viața dvs. Dacă știți ce vreți, puteți să vă dați seama cum se aliniază dorințele cu scopul dvs. în viață. Dacă nu știți ce vreți, puteți rătăci și vă puteți simți nesiguri. Vă faceți utili și îi puneți pe alții pe primul loc. Trebuie să vă setați limite clare și să nu cedați mereu în fața celor care ar putea să profite de bunătatea dvs. De asemenea, fiți atenți ca oamenii să nu depindă prea mult de dvs., deoarece asta i-ar putea împiedica să se împlinească.

Jupiter va fi în semnul dvs. pentru o perioadă scurtă, de la mijlocul lunii mai până în iulie. Aceasta este o energie excelentă pentru noi începuturi, extinzându-vă viața și deschizându-vă către noi experiențe. Veți fi mai optimiști cu privire la viață și la posibilitățile dvs. Puteți veni cu idei mari, veți gândi în perspectivă și veți crede în forțele proprii. Considerați această perioadă ca o avampremiera a anului 2022 când Jupiter se va muta definitiv în casa I. Profitați la maximum de timpul în care Jupiter este cu Saturn în casa a XII-a pentru a elimina dezordinea mentală, emoțională și spirituală din viața dvs., astfel încât să fiți gata să porniți cu dreptul atunci când marele benefic va intra în semnul dvs.

Dragoste

Marte se află în casa a V-a de la mijlocul lunii aprilie și până la mijlocul lunii iunie, iar acest lucru vă poate spori dorința de a exprima iubire și afecțiune. Veți fi mai romantici și doriți să primiti mai mult timp și atenție de la alții. Puteți petrece mai mult timp împărtășind dragostea pe care o simțiți și vă puteți simți mai iubitori și mai centrați pe sentimentele dvs. Aveți mai multă energie pentru romantism în loc de muncă și vă este greu să vă concentrați pe îndatoririle și responsabilitățile dvs. Încercați să vă luați cât mai mult timp liber sau să vă acordați suficient timp pentru tot ceea ce vă face plăcere.

Marte se află în casa a VII-a din august și până la mijlocul lunii septembrie, iar acest lucru vă face să aveți mai multă dispoziție spre a vă lua angajamente serioase. Dacă aveți o relație, vă puteți consolida legătura cu partenerul dvs. sau puteți face următorul pas în relație. Dacă sunteți singuri, este posibil să doriți să vă stabiliți cu o singură persoană pentru o vreme și veți alege cineva pentru care aveți mult respect.

Marte se află în sectorul dvs. de intimitate de la mijlocul lunii septembrie până în octombrie, iar acest lucru se suprapune cu Mercur retrograd în acest sector în cea mai mare parte a lunii octombrie. Problemele de intimitate pot apărea și trebuie să lucrați la rezolvarea acestora. Cel mai probabil nu va fi o perioadă foarte plăcută din punct de vedere al relațiilor, dar nu este nimic ce nu poate fi depășit prin comunicare și deschidere față de partener. Dacă veți aborda cu calm și înțelepciune acest tranzit, veți ieși din el mai conectați din punct de vedere spiritual cu jumatatea dvs. Fiți atenți la tendințele de gelozie și posesivitate care pot să apară acum.

Bani și carieră

Marte se află în casa muncii la mijlocul lunii iunie până în iulie, așadar aceasta reprezintă o bună perioadă pentru a vă ocupa de îndatoririle dvs. sunteți orientați spre muncă. Există multe de făcut și vă concentrați complet pe realizarea fiecărei mici sarcini. Abordați mai întâi elementele de bază, lucrurile care trebuie rezolvate de a putea face altceva. De asemenea, vă focusati pe responsabilități. Puteți să vă asumați mai multe proiecte și îndatoriri și să fiți mai ocupați acum. Puteți părea împrăștiați, dar vă doriți să fiți ocupați, altfel energia se va transforma în anxietate. S-ar putea să aveți unele probleme la locul de muncă cu colegii dvs. de muncă, să vă certați sau să aveți un prejudiciu la serviciu. Acesta poate fi un moment excelent pentru a căuta un nou loc de muncă. Încercați să aduceți în viața dvs. de zi cu zi cât mai multe sarcini care să vă aducă bucurie și pe care să le executați cu plăcere.

O eclipsă de Lună are loc în casa a X-a pe 26 mai și puteți face progrese mari și atinge noi culmi în ceea ce privește obiectivele de care ați fost pasionați și pentru care ați lucrat din greu. Recompensele vor veni acum și puteți obține recunoașterea pentru ceea ce ați făcut. Dacă nu ați făcut lucrurile corect în cariera dvs., este posibil să vă confruntați cu blocaje și să fie necesar să îndreptați lucrurile.

Marte se află în sectorul carierei în a doua jumătate a lunii decembrie și va sta acolo până la sfârșitul anului, iar o eclipsă de Soare are loc tot în această casă pe 4 decembrie. Aceasta poate fi o energie excelentă pentru lucrul la noi planuri pe termen lung, stabilirea de noi obiective și urmărirea oportunităților de a începe noi proiecte. Veți fi ambițioși și energizati, gata de muncă și dispuși să faceți primii pași spre un viitor mai bun. Acum puteți face conexiuni cu oamenii potriviți la momentul potrivit.

Planeta carierei dvs, Pluto, va rămâne în casa a XI-a pe tot parcursul anului. Când Pluto se află în acest sector, puteți deveni obsedați de cauzele dvs. și să încercați să vă aduceți aportul în lumea aceasta. Acest lucru poate duce la mari eforturi caritabile. Puteți să renunțați la visele pe care le aveți și care nu par viabile și să vă orientați spre altele mai palpabile, lucru care vă va ajuta și din punct de vedere financiar. Veți lega prietenii cu oameni puternici și influenți.

Mercur va activa casa banilor la începutul lui aprilie. Aceasta este o perioadă puternică pentru analiza fluxului de numerar, a veniturilor și a puterii de câștig. Acum sunteți mai practici și mai raționali în abordarea finanțelor. Cu mintea concentrată pe bani și bunuri, precum și pe valorile personale, aceasta poate fi o perioadă puternică pentru a veni cu noi idei de a face bani. Alternativ, ar putea fi o perioadă în care aveți tendința de a vă îngrijora asupra finanțelor. Câștigul financiar poate veni prin comunicare.