Rac

Horoscopul anului 2022

zodia rac

Rac – noroc în 2022

Dragoste : noiembrie, decembrie

Bani: iulie, august

Carieră: martie, aprilie

$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul lunii Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Rac

Saturn se va afla în casa a VIII-a pe tot parcursul anului 2022. Așadar, trebuie să dați dovadă de putere și control în rezolvarea problemelor. Evitați să faceți o obsesie din a deține controlul, dar nu e cazul nici să cedați întotdeauna puterea în mâinile altcuiva sau să duceți lupte interminabile pentru putere. Dacă sunteți o personalitate obsesivă sau aveți dependențe de orice fel, acestea pot ieși la iveală și sunteți forțați să vă confruntați cu ele. Dacă vă duceți viața într-un mod nesănătos, Saturn vă încerca să vă facă să vă schimbați. Puteți suferi o transformare importantă în acest timp, ceva profund și semnificativ, incomod și stresant, dar care vă va schimba viața în bine dacă permiteți acest lucru. Acest tranzit nu este unul ușor, dar dacă dați dovadă de responsabilitate veți trece cu bine peste.

Neptun rămâne în casa a IX-a tot anul 2022, iar acest lucru vă stimulează dorința de a vă concentra asupra credințelor dvs. și de vă extinde orizonturile. Cu cât aveți mai multe experiențe în viață, cu atât puteți învăța, deveni mai înțelepți și vă puteți simți conectați spiritual cu Universul. Puteți înțelege cu adevărat care sunt convingerile dvs. și vă puteți forma propriile opinii și idei. Jupiter se mută tot în casa a IX-a de la mijlocul lunii mai până în iulie, amplificând această idee. Poate doriți să urmați un program de studiu, să petreceți ceva timp călătorind sau să scrieți. Starea dvs. de spirit se va îmbunătăți și puteți veni cu idei foarte bune. Puteți privi lumea într-o lumină mai optimistă și doriți să vă deschideți mai mult la oportunități de aventură.

Jupiter se va afla în aceeași casă a IX-a pentru primele patru și ultimele două luni ale anului. Când Jupiter tranzitează casa a IX-a, el se află în casa pe care o stăpânește în mod natural, fapt care vă aduce avantaje. Acesta este un moment în care vă puteți îmbunătăți viața și puteți avea o mulțime de oportunități pentru a face acest lucru. Sunteți mult mai optimiști și nu doriți să vă concentrați asupra problemelor.

Dragoste în 2022 pentru zodia Rac

Pluto rămâne în casa a VII-a în acest an, așadar puteți experimenta lupte de putere în oricare dintre relațiile dvs., iar oamenii față de care vă luați angajamente pot încerca să vă controleze. Este posibil să deveniți obsedați de a avea un partener, iar gelozia se poate strecura în relații. Nu trebuie să exagerați cu posesivitatea, altmiteri îi puteți îndepărta pe cei pe care îi iubiți cel mai mult. S-ar putea să vă regăsiți atât atrași, cât și descurajați de parteneriate strânse, temându-vă de pierderea controlului asupra propriei vieți.

Saturn, planeta care vă guvernează iubirea, trece în casa a VIII-a și va petrece acolo tot anul 2022. Această mișcare astrală aduce intimitatea în prim-planul intereselor dvs. în ceea ce privește relațiile. Vă doriți să creați conexiuni profunde, să trăiți sentimente intense și nu puteți fi mulțumiți de către parteneri superficiali. Pasiunea și magnetismul stau la baza relațiilor sentimentale în acest an.

Sfârșitul anului va aduce cea mai roz perioadă în ceea ce privește iubirea. Este momentul când frunțile se descrețesc și permit distracției, dar și comunicării deschise să intre în viața de cuplu. Anotimpul rece vă va aduce suprize în cuplu și momente reușite alături de persoana iubită. De asemenea, petrecerile de sfârșit de an vor fi ocazia ideală pentru ca cei singuri să cunoască pe cineva.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Rac

În perioda mai-octombrie 2022, Jupiter se va afla în sectorul carierei. Când Jupiter se află în casa a X-a, veți experimenta o perioadă bună pentru cariera dvs. Ați putea să călătoriți prin intemediul muncii dvs. Puteți face ceea ce doriți în carieră cu o ușurință mai mare și ar trebui să încercați să vă puneți în valoare, deoarece cu cât faceți mai mult, cu atât veți obține mai mult. De asemenea, ați putea atinge un obiectiv la care ați lucrat din greu până acum. Mai mult, vă puteți seta noi obiective mai mari și mai îndrăznețe decât ați fi crezut că este posibil.

De asemenea, în lunile mai și iunie, tranzitul lui Jupiter se suprapune unor alte mișcări favorabile în casa a X-a. Este vorba despre vizita Marte și Venus. Trebuie să folosiți energia și impulsul astral pentru a vă face treaba, a scăpa de micile obstcole, a vă organiza și a vă crește productivitatea. În luna martie Soarele, cel care vă conduce finanțele, se va afla în casa carierei, semnalând momentul pentru a cere o mărire salarială sau pentru a începe un proiect rentabil.

Tot Soarele va fi cel care va tranzita casa banilor în vară, iar alături de Mercur și Jupiter va indica perioada cea mai favorabilă din punct de vedere financiar. Este vorba de lunile iulie și august, aceasta fiind cam singura perioadă din an când veți avea ocazia să străluciți din punct de vedere bănesc. În mod cert, anul 2022 nu va fi cel mai bun din punct de vedere al finanțelor, așadar profitați de lunile de vară când situația se îmbunătățește. În restul anului, este mai bine să vă estimați posibilitățile în mod realist și să vă gestionați corespunzător bugetul. Nu trebuie să vă așteptați la neplăceri, câtă vreme veți da dovadă de cumpătare.