Rac

Horoscopul anului 2021

zodia rac
  • Noroc 80% 80%
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 75% 75%
$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul lunii Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Neptun rămâne în casa a IX-a tot anul 2021, iar acest lucru vă stimulează dorința de a vă concentra asupra credințelor dvs. și de vă extinde orizonturile. Cu cât aveți mai multe experiențe în viață, cu atât puteți învăța, deveni mai înțelepți și vă puteți simți conectați spiritual cu Universul. Puteți înțelege cu adevărat care sunt convingerile dvs. și vă puteți forma propriile opinii și idei. Jupiter se mută tot în casa a IX-a de la mijlocul lunii mai până în iulie, amplificând această idee. Poate doriți să urmați un program de studiu, să petreceți ceva timp călătorind sau să scrieți. Starea dvs. de spirit se va îmbunătăți și puteți veni cu idei foarte bune. Veți privi lumea într-o lumină mai optimistă și doriți să vă deschideți mai mult la oportunități de aventură.

Uranus se află în casa a XI-a pe tot parcursul anului, iar acest lucru vă activează prieteniile, speranțele și visele. Vă puteți deschide către diferite persoane, extinzându-vă cercul social și puteți fi atrași de oameni diferiți. Visele dvs. pot deveni mai neconvenționale. Vă puteți gândi mai mult la viitorul dvs. și la ceea ce sperați să fie și puteți acționa în direcția dorită. Marte se află în acest sector de la începutul lunii ianuarie și până în februarie, deci veți începe anul orientați spre viitor.

Marte este în semnul dvs. de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, iar acest lucru vă crește energia și vă face mai determinați. Vă simțiți entuziasmați de posibilitățile din fața dvs. și doriți să începeți ceva nou imediat. Totuși, trebuie să fiți atenți la tendința de a începe prea multe proiecte deodată, fără a avea posibilitatea de a le finaliza pe toate. Marte tranzitează semnul dvs. doar o dată la doi ani, deci acesta este un moment pentru a profita de toată energia, de dorința de a lua inițiativă și de curajul de a face primul pas către ceva nou.

Dragoste

Pluto rămâne în casa a VII-a în acest an, așadar puteți experimenta lupte de putere în oricare dintre relațiile dvs., iar oamenii față de care vă luați angajamente pot încerca să vă controleze. Este posibil să deveniți obsedați de a avea un partener, iar gelozia se poate strecura în relații. Nu trebuie să exagerați cu posesivitatea, altmiteri îi puteți îndepărta pe cei pe care îi iubiți cel mai mult. S-ar putea să vă regăsiți atât atrași, cât și descurajați de parteneriate strânse, temându-vă de pierderea controlului asupra propriei vieți.

Saturn, planeta care vă guvernează iubirea, și Jupiter trec în casa a VIII-a și vor petrece acolo aproape tot anul 2021. Această mișcare astrală aduce intimitatea în prim-planul intereselor dvs. în ceea ce privește relațiile. Vă doriți să creați conexiuni profunde, să trăiți sentimente intense și nu puteți fi mulțumiți de către parteneri superficiali. Pasiunea și magnetismul stau la baza relațiilor sentimentale în acest an.

Problemele de intimitate existente pot fi scoase la suprafață de Mercur retrograd în acest sector în luna februarie. Veți avea ocazia să lucrați la eliminarea blocajelor ce țin de legături fizice, astfel încât să puteți îmbunătăți conexiunile pe care le aveți cu partenerul. Relațiile care au supraviețuit cu bine anului trecut, vor fi acum caracterizate de seriozitate și stabilitate emoțională.

Marte se află în casa a V-a din noiembrie și până la mijlocul lunii decembrie, astfel că vă puteți concentra pe aducerea mai multor emoții în viața dvs. și pe consolidarea relațiilor de dragoste. Dacă sunteți singuri, veți fi deschiși spre a întâlni oameni noi și veți lua decizii cu inima. Dacă aveți un partener stabil veți profita de această perioadă pentru a petrece clipe romantice și a vă suda legătura de dragoste.

Bani și carieră

Marte tranzitează casa banilor de la jumătatea lunii iunie până în iulie, așadar aceasta poate fi o perioadă în care încercați să câștigați cât mai mulți bani. S-ar putea să fiți tentați să cheltuiți peste măsură. Dacă puteți să controlați aceasta tendință, atunci veți profita din plin de energia legată de bani pe care astrele v-o oferă. S-ar putea să vă orientați spre un al doilea loc de muncă, să începeți un proiect adițional sau să vă doriți să porniți o investiție. Puteți deveni creativi și puteți lucra la planuri ingenioase pentru a vă maximiza potențialul de câștig.

Soarele, cel care vă guvernează finanțele, va trece prin casa banilor în perioada iulie-august. Este un moment bun pentru a începe să vă gândiți mai serios la investiții. De exemplu, dacă vă gândiți să achiziționați bunuri de mare valoare, acum este o perioadă propice. Cu toate acestea, investițiile nu trebuie să fie doar materiale, căci configurația astrală vă face să vă gândiți și la valoarea dvs. personală. De exemplu, este posibil să simțiți dorința de a vă dezvolta abilitățile și cunoștințele. Feriți-vă de cheltuielile nesăbuite, dar nu trebuie nici să exagerați cu zgârcenia. Doar trebuie să vă gândiți bine înainte de a face cheltuieli majore.

Marte se va afla în casa muncii începând cu mijlocul lunii decembrie și tot acolo va încheia anul, iar acest lucru vă poate spori foarte mult atenția la detalii, productivitatea și dorința de a respecta un program. S-ar putea să descoperiți că cu cât faceți mai multe, cu atât vă descurcați mai bine și aveți mai multă energie. Trebuie doar să vă asigurați că nu exagerați în asumarea prea multor angajamente. Dacă sunteți pasionați de munca pe care o faceți, veți avea și mai mult entuziasm și veți reuși să vă remarcați în profesia dvs. Este posibil să obțineți acum recunoaștere pentru munca prestată pe parcursul anului. Dacă nu activați într-un domeniu pe placul dvs,. veți încheia anul cu dorința de a vă schimba parcursul profesional.