Săgetător

Horoscopul anului 2021

zodia sagetator
  • Noroc 80% 80%
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani și carieră 75% 75%
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul lunii Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Cu Jupiter, guvernatorul zodiei dvs., în casa a III-a pe tot parcursul anului, vreți să învățați, iar acest aspect vă oferă șansa de a asimila foarte multe cunoștinte. Ați putea să vă înscrieți la un curs, să vă continuați studiile sau să începeți să învățați ceva pe cont propriu pentru a vă extinde cunoștințele. Sunteți mai deschiși cu oamenii și vă puteți exprima sincer. Veți avea multe discuții și vă puteți articula gândurile și ideile. Tehnologia ar putea fi un domeniu de interes în timpul acestui tranzit și puteți cumpăra echipamente noi sau o mașină nouă.

O eclipsă de Lună va avea loc în semnul dvs. pe 26 mai și acesta poate fi un moment în care culegeți ceea ce ați semănat în perioada anterioară. Dacă ați activat în domenii de care sunteți pasionați și ați făcut progrese majore, acum veți avea parte de recompense. Dar puteți experimenta, de asemenea, eșecuri majore cu lucrurile pe care nu le-ați făcut corect, de care nu v-a păsat sau în privința cărora trebuie să vă schimbați abordarea. Emoțiile dvs. își vor face simțită prezența, așadar încercați să aveți grijă de dvs. din punct de vedere emoțional și să fiți înțelegători cu propria persoană.

O eclipsă de Soare în semnul propriu pe 4 decembrie implică un puternic sentiment de sine. S-ar putea să experimentați dorința de a vă consolida poziția făcând planuri care au legătură directă cu dvs. Este un prilej bun pentru a face schimbări în aspectul dvs., fiind astfel echipați să intrați în noul an cu o imagine de sine mult îmbunătățită.

Marte intră în casa I la mijlocul lunii decembrie, astfel încât veți încheia anul cu o energie excelentă pentru a începe noi proiecte și pentru a profita la maximum de toate oportunitățile pe care Universul vi le oferă. Totuși, trebuie să fiți atenți pentru că Venus, planeta muncii pentru zodia dvs., va încheia anul în mișcare retrogradă. Acest parcurs vă face să vă doriți să leneviți, așadar vă poate împiedica în realizarea obiectivelor. Dacă vreți să ieșiți din acest an câștigători, trebuie să profitați de influența lui Marte și să o contracarați pe cea a lui Venus.

Dragoste

Marte vă energizeaza casa a VII-a din martie până la mijlocul lunii aprilie, iar acest lucru aduce entuziasm și curajul de a vă lua angajamente față de persoanele potrivite din viața dvs. Acum sunteți deciși să păstrați în viața dvs. doar acele persoane care merită devotamentul dvs. Nu veți ezita în a rupe legăturile cu cei care nu vă răspund cu aceleași sentimente. Dacă sunteți singuri, vă veți concentra în această perioadă pe găsirea unei persoane deschise angajamentelor pe termen lung. Dacă sunteți într-un parteneriat de lungă durată, sunteți dispuși în a vă consolida relația.

Mercur, planeta iubirii pentru zodia dvs., retrogradează pentru cea mai mare parte a lunii iunie în casa a VII-a. Este foarte posibil ca în relația de cuplu să existe un dezechilibru de forțe care acum va ieși la iveală. Poate v-ați implicat mai mult decât partenerul sau, dimpotrivă, l-ați lăsat pe celălalt să ducă tot greul. Este momentul să analizați situația și să vedeți în ce mod puteți clădi o relație mai armonioasă în viitor. Va trebui să fiți dispuși la compromisuri, deoarece nu va fi posibil să vă urmăriți doar propriile interese fără a ține cont de dorințele partenerului. Mai mult, o eclipsă de Soare are loc în tot acest sector pe 10 iunie, deci este posibil să trebuiască să lucrați la problemele de relație și angajament și să încercați să îmbunătățiți relațiile pe care le aveți. S-ar putea să decideți să adoptați o abordare diferită a relației cu oamenii din viața dvs. și puteți fi martori ai întoarcerii unor persoane din trecutul dvs.

Marte se află în casa a VIII-a de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, iar acest lucru vă crește intensitatea sentimentelor și pasiunea în relațiile dvs. Vreți să îi înțelegeți mai bine pe cei de care vă apropiați și să creați legături emoționale, spirituale și fizice mai puternice. Sunteți dispuși să dați totul în relațiile dvs. și să împărtășiți totul cu partenerul. Trebuie să fiți atenți pentru a nu deveni copleșitori din prea multă iubire.

Bani și carieră

Uranus rămâne în casa a VI-a tot anul și acest lucru vă determină să doriți să faceți schimbări în mediul dvs. de lucru. Dacă nu sunteți mulțumiți de situația actuală, este posibil să doriți și mai multe schimbări și să căutați să faceți ceva complet diferit. Dacă sunteți mulțumiți de stadiul în care vă aflați, veți găsi noi modalități de a fi mai productivi, proiecte noi care vă permit să continuați să faceți ceea ce vă place. Nu este exclus să apară oportunități neașteptate.

Marte i se alătură lui Uranus în acest sector de la începutul anului și până în februarie, iar acest lucru adaugă energie și stimulează casa muncii. Vă puteți organiza mai bine, vă puteți optimiza timpul și energia și vă puteți bucura de o productivitate sporită. O eclipsă de Lună are loc în acest sector pe 19 noiembrie și vă oferă ocazia de a rezolva problemele de lucru și de a progresa în proiectele derulate.

Pluto rămâne în casa banilor tot anul, astfel încât să puteți continua să vă transformați abordarea față de bani, fie că este vorba de modul în care gestionați banii sau de cel în care îi câștigați. Venus va retrograda în acest sector la sfârșitul anului, astfel încât orice problemă financiară poate fi amplificată în acel moment. Este indicat să vă pregătiți pentru acel tranzit retrograd, astfel încât să nu fiți prinși descoperiți.

Marte se află în casa a X-a din august până la mijlocul lunii septembrie, așadar veți mai ambițioși. Puteți să vă stabiliți noi obiective, să lucrați la planuri pe termen lung și să vă gândiți mai mult la direcția în care mergeți.