Săgetător

Horoscopul anului 2022

zodia sagetator

Săgetător – noroc în 2022

Dragoste : mai, iulie

Bani: ianuarie, februarie

Carieră: august, septembrie

$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul lunii Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Săgetător

Pe tot parcursul anului 2022 Saturn va fi în casa a III-a, ceea ce face ca optimismul dvs. să fie temperat. Realitatea își face simțită prezența și sunteți mai serioși și mai atenți. Este posibil să fiți predispuși la îngrijorare și crize de anxietate. Trebuie să ajungeți la cauza problemei, la motivele care stau în spatele îngrijorărilor dvs. Numai prin eliminarea sursei durerii puteți să vă vindecați cu adevărat din punct de vedere spiritual. Încercati să eficientizați tot ceea ce ține de viața de zi cu zi, eliminând tot ceea ce pare doar o risipă de timp și energie. Inevitabil veți deveni mai productivi. Modul în care comunicați se poate schimba și veți ajunge la o mai mare capabilitatea în ceea ce privește trasmiterea ideilor. Este posibil să întâmpinați probleme în comunitatea dvs., cu vecinii dvs., cu un frate sau cu tehnologia. Dacă sunteți la școală, fie veți avea dificultăți, fie veți avea parte de o dezvoltare academică, calea de mijloc nu există acum.

Uranus nu schimba sectorul și va rămâne și în acest an în casa a VI-a, iar asta generează un sentiment de nemulțumire față de ceea ce credeți că ar trebui să faceți acum. Este probabil să fiți prea rigizi pentru anumite tipare de comportament, așa că acum este momentul să vă eliberați. Uranus vă forțează să ieșiți din blocajul rutinei obișnuite. Vă schimbați programul și faceți lucrurile diferit. S-ar putea să vă interesați de metodele alternative de sănătate. Veți beneficia foarte mult de yoga sau alte terapii minte-corp acum.

Tranzitul lui Neptun în casa a IV-a poate aduce o oarecare confuzie cu privire la conexiunile dvs. cu trecutul, familia sau viața de acasă. Sunteți mai idealiști decât de obicei atunci când vine vorba de relații cu cei apropiați, în special cu familia, fapt care care poate cauza câteva probleme dacă nu sunteți atenți. Ezitarea de a vă lua angajamente în viața personală i-ar putea lăsa pe cei din jur să se simtă frustrați în timp ce dvs. încercați să vă regăsiți. Alternativ, ar putea exista o anumită distanțare cu membrii familiei sau aceștia vor avea nevoie de îngrijire specială care să necesite sacrificii.

Dragoste în 2022 pentru zodia Săgetător

În perioada mai-octombrie Jupiter va tranzita casa a V-a, lucru deosebit de favorabil pentru romantism. Distracțiile în cuplu vor fi frecvente și veți reuși să vă bine-dispuneți în timpul petrecut alături de persoana iubită. Sunteți mai sociabili și, dacă sunteți singuri, puteți întâlni noi parteneri romantici. S-ar putea să vă îndrăgostiți în timpul acestui tranzit,și cu certitudine veți avea parte de multe întâlniri. Cei aflați în parteneriate stabile vor avea parte de mai mult romatism în relație. Aceasta poate fi, de asemenea, o perioadă bună pentru a avea un copil, iar dacă aveți deja copii, poate fi o perioadă bună pentru ei.

În general perioada aprilie-octombrie va fi orientată către iubire. Pe lângă tranzitul lui Jupiter, veți avea parte de și de tranzitul Soarelui, a lui Venus, Mercur și Marte prin casele iubirii. Veți fi preocupați de viața de cuplu și veți acorda importanță sentimentelor. Veți dori să împărtășiți momente speciale alături de persoana iubită și veți dori să oferiți și să primiți iubire.

În schimb, ultimele două luni ale anului, vor aduce provocări pe plan sentimental, căci Marte va retrograda în casa a VII-a, iar alte planete nu vă vor oferi susținere. Cu această configurație astrală puteți avea probleme în relațiile dvs. Intrați cu ușurință în conflicte cu cei dragi și cu partenerii și puteți fi extrem de defensivi. Sunteți neliniștiți și ușor de frustrat de oamenii din viața dvs., așadar este nevoie să vă regăsiți calmul. Nu sunteți dispuși la compromisuri. Este important să nu lăsați furia sau stresul să vă întoarcă împotriva celor dragi, altfel relațiile pot ajunge la un punct de rupere. Pentru unii, acesta poate fi un moment de despărțire. Alții pot avea de-a face cu întoarcerea unui vechi partener.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Săgetător

Pluto rămâne în casa banilor tot anul, astfel încât să puteți continua să vă transformați abordarea față de bani, fie că este vorba de modul în care gestionați banii sau de cel în care îi câștigați. Puteți simți o puternică nevoie de control asupra banilor și bunurilor dvs. sau să simțiți o urgență în a câștiga bani. Sentimentul dvs. de proprietate este sporit. De asemenea, veți observa instinctiv o afacere bună sau obiecte de valoare. Sfaturile dvs. cu privire la aceste probleme pot fi de neprețuit pentru alții.

Mișcările în casa banilor nu vor fi prea prezente în acest an. Primele două luni ale anului aduc ceva activitate aici, urmând ca restul lui 2022 să fie caracterizat de un parcurs liniar și deloc spectaculos. Este mai mult un an al transformării modului în care priviți finanțele, decât al acțiunilor concrete.

Cu Uranus în casa a VI-a, munca va sta sub semnul neregularităților, căci fie vă veți schimba des locul de muncă, fie veți lucra independent sau după un program în schimburi. Puteți lucra din greu pentru o perioadă de timp și apoi vă puteți pierde interesul pentru o perioadă de timp. Aveți nevoie de muncă care vă oferă multă libertate și vă permite să lucrați după propriul program. Încercați să desfășurați un tip de muncă care vă oferă mai multe oportunități de a avea experiențe noi.

Cariera va prinde ceva avânt la sfârșitul verii și începutul toamnei. Nici aici nu va fi vorba despre mari progrese, ci despre descoperirea unei pasiuni care să poată fi fructificată în anii care vor urma.