Săgetător

Horoscopul anului 2023

zodia sagetator
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul lunii Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Săgetător

Uranus nu schimbă sectorul și va rămâne și în 2023 an în casa a VI-a. Acest tranzit generează un sentiment de nemulțumire față de ceea ce credeți că ar trebui să faceți acum. Este probabil să fiți prea rigizi pentru anumite tipare de comportament, așa că acum este momentul să vă eliberați. Uranus vă forțează să ieșiți din blocajul rutinei obișnuite. Vă schimbați programul și faceți lucrurile diferit. S-ar putea să vă interesați de metodele alternative de sănătate. Veți beneficia foarte mult de yoga sau alte terapii care se bazează pe conexiunea dintre minte și corp.

Tranzitul lui Neptun în casa a IV-a poate aduce o oarecare confuzie cu privire la conexiunile dvs. cu trecutul, familia sau viața de acasă. Sunteți mai idealiști decât de obicei atunci când vine vorba de relații cu cei apropiați, în special cu familia. Acest fapt care care poate cauza câteva probleme dacă nu sunteți atenți. Ezitarea de a vă lua angajamente în viața personală, i-ar putea lăsa pe cei din jur să se simtă frustrați în timp ce dvs. încercați să vă regăsiți. Alternativ, ar putea exista o anumită distanțare cu membrii familiei sau aceștia vor avea nevoie de îngrijire specială care să necesite sacrificii.

Atunci când Saturn tranzitează casa a IV-a, așa cum este cazul în 2023, veți avea în centrul intereselor dvs. consolidarea bazei de acasă, familia dvs., și fundația dvs. interioară. Vă puteți concentra asupra problemelor legate de familie și puteți încerca să lucrați pentru a întări legăturile pe care le aveți cu membrii ei. Puteți decide să întrerupeți legăturile cu un membru al familiei, recunoscând că relația nu poate fi salvată. Vă veți asuma mai multă responsabilitate în legătură cu unii membrii ai familiei, încercând să îi ajutați cât de mult se poate. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă focusa pe fundația dvs. interioară și a încerca să o faceți mai puternică, mai solidă. Acum puteți construi ceva memorabil și care își va dovedi durabilitatea.

Dragoste în 2023 pentru zodia Săgetător

În prima jumătate a anului Jupiter va tranzita casa a V-a, lucru deosebit de favorabil pentru romantism. Distracțiile în cuplu vor fi frecvente și veți reuși să vă binedispuneți în timpul petrecut alături de persoana iubită. Sunteți mai sociabili și, dacă sunteți singuri, puteți întâlni noi parteneri romantici. S-ar putea să vă îndrăgostiți în timpul acestui tranzit și cu certitudine veți avea parte de multe întâlniri. Cei aflați în parteneriate stabile vor avea parte de mai mult romatism în relație. Aceasta poate fi, de asemenea, o perioadă bună pentru a avea un copil, iar dacă aveți deja copii, poate fi o perioadă bună pentru ei.

În general perioada de primăvară va fi orientată către iubire. Pe lângă tranzitul lui Jupiter, veți avea parte de și de tranzitul Soarelui, a lui Venus și Mercur prin casele iubirii. Ve fi preocupați de viața de cuplu și veți acorda importanță sentimentelor. Veți dori să împărtășiți momente speciale alături de persoana iubită și veți dori să oferiți și să primiți iubire.

Ținând cont ca planeta care vă guvernează relația de cuplu este Mercur, este indicat să aveți grijă la gestionarea parteneriatelor amoroase în perioadele retrograde. Este vorba de intervalele 1-18 ianuarie, 21 aprilie – 15 mai, 23 august – 15 septembrie, 13-31 decembrie.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Săgetător

Pluto rămâne în casa banilor aproape tot anul. Prin urmare puteți continua să vă transformați abordarea față de bani, fie că este vorba de modul în care gestionați banii sau de cel în care îi câștigați. Puteți simți o puternică nevoie de control asupra banilor și bunurilor dvs. sau să simțiți o urgență în a câștiga bani. Sentimentul dvs. de proprietate este sporit. De asemenea, veți observa instinctiv o afacere bună sau obiecte de valoare. Sfaturile dvs. cu privire la aceste probleme pot fi de neprețuit pentru alții.

Mișcările în casa banilor nu vor fi prea prezente în acest an. Primele două luni ale anului aduc ceva activitate aici, urmând ca restul lui 2023 să fie caracterizat de un parcurs liniar și deloc spectaculos. Este mai mult un an al transformării modului în care priviți finanțele, decât al acțiunilor concrete.

Cu Uranus în casa a VI-a, munca va sta sub semnul neregularităților, căci fie vă veți schimba des locul de muncă, fie veți lucra independent sau după un program în schimburi. Puteți lucra din greu pentru o perioadă de timp și apoi vă puteți pierde interesul pentru. Aveți nevoie de o muncă care vă oferă multă libertate și vă permite să lucrați după propriul program. Încercați să desfășurați un tip de muncă care vă oferă mai multe oportunități de a avea experiențe noi.

Cariera va prinde ceva avânt la sfârșitul verii și începutul toamnei. Nici aici nu va fi vorba despre mari progrese, ci despre descoperirea unei pasiuni care să poată fi fructificată în anii care vor urma.