Scorpion

Horoscopul anului 2021

zodia scorpion
  • Noroc 70% 70%
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani și carieră 70% 70%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul lunii Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Pluto va petrece tot anul în cea de-a III-a casă. Când Pluto se află în acest sector, cuvintele dvs. au greutate, iar oamenii vă iau în serios gândurile și ideile. Puteți influența oamenii și acesta este un moment excelent pentru dvs. dacă lucrați cu cuvintele. Vă puteți transforma relațiile cu frații, vecinii și comunitatea. De asemenea, puteți să vă adânciți în propria minte, obținând controlul asupra capacităților mentale și să folosiți această putere mentală în avantajul dvs. Acest tranzit pe termen lung aduce schimbări treptate, dar profunde în mentalitatea dvs. Acesta este un moment pentru gândirea profundă, expunerea adevărurilor, cercetare și investigație. S-ar putea să începeți o linie nouă de studiu în această perioadă. Este posibil să disprețuiți conversațiile superficiale, preferând subiecte mai profunde. Intensitatea și pasiunea sunt definitorii atunci când vine vorba de proiectele dvs. personale, iar mediocritatea nu vă mulțumește. Este timpul să vă urmați visele, idealurile și ideile.

Marte este în semnul dvs. de la începutul lui noiembrie și până la jumătatea lunii decembrie, tranzit care are loc odată la doi ani. Este o perioadă de care trebuie să profitați din plin. Marte în casa I vă oferă multă energie și entuziasm. Această vibrație pozitivă poate fi folosită pentru a începe noi proiecte și pentru a urmări noi oportunități care își vor face apariția în viața dvs. Sunteți pregătiți să luați inițiativa și nu ezitați în a vă îndeplini dorințele. Această energie astrală poate fi direcționată în beneficiul dvs. și puteți avea de câștigat de pe urma acțiunilor întreprinse în această perioadă.

Dragoste

Neptun rămâne în casa a V-a pe tot parcursul anului, care este caracterizat de un romantism idealist însoțit de multe fantezii. Neptun dizolvă materialul. Prin urmare, ceea ce căutați este o uniune în care spiritualul predomină asupra fizicului. Unul dintre pericole este să confundați ceea ce vedeți cu un ideal. Aveți tendința de a urca partenerul pe un piedestal. Jupiter i se alătură lui Neptun pentru un timp scurt de la mijlocul lunii mai până în iulie. Veți mai deschiși spre romantism și dragoste și vă veți concentra pe relațiile de iubire în care simțiți o legătură spirituală. Sunteți mai dispuși să cunoașteți oameni noi și să împărtășiți mai liber dragostea pe care o simțiți. Dacă sunteți singuri, vă veți păstra opțiunile deschise, dorind să gășiți pe cineva cu care simțiți o legătură spirituală sau karmică. Dacă vă aflați într-o relație de lungă durată, puteți întări legătura spirituală pe care o aveți și puteți încerca să readuceți scânteia în viața de cuplu.

Uranus rămâne în casa a VII-a tot anul, astfel încât este posibil să experimentați schimbări în relații și cu noii oameni care intră în viața dvs. Puteți fi mai deschiși la parteneriate cu oameni neconvenționali. Marte se suprapune în acest sector cu Uranus la începutul anului, în perioada ianuarie-februarie. Acest lucru vă poate oferi un plus de impuls pentru a vă lua angajamente față de persoanele de care vă pasă. În acest moment nu sunteți dispuși să faceți compromisuri cu privire la relațiile sentimentale. O eclipsă de Lună are loc tot în această casă pe 19 noiembrie și vă dă curajul de a renunța la o relație care nu vă era benefică, pentru a face loc unor noi experiențe mai bune.

Marte vă va vizita sectorul intimității din martie până la mijlocul lunii aprilie, iar acest lucru vă poate oferi un impuls mai puternic de a vă conecta la un nivel profund emoțional, spiritual și fizic. Nu veți avea nici un fel de toleranță pentru persoanele cu atitudine superficială. Mercur retrogradează tot în casa a VIII-a în cea mai mare parte a lunii iunie. Acest tranzit, suprapus cu o eclipsă de Soare în acest sector pe data de 10 iunie, poate să readucă o veche iubire înapoi în viața dvs. Poate fi un moment bun pentru a vă analiza sentimentele și a vă debarasa de balastul emoțional care nu vă este de folos.

Bani și carieră

De la jumătatea lunii iunie și până în iulie, Marte se află în casa a X-a, iar acest lucru vă va spori ambiția și vă poate determina să faceți progrese. Veți acorda o atenție mai mare planurilor dvs. pe termen lung, puteți face modificări de bun augur și puteți primi sfaturi utile. Reușiți să rămâneți practici și concentrați. Energia de care dispuneți va fi bine direcționată și vă dați seama de ce sunteți capabili. Este posibil să primiți o recompensă pentru o realizare din trecut. În cazul în care veți fi nevoiți să schimbați direcția în carieră, veți avea de-a face cu blocaje și întârzieri.

O eclipsă de Lună are loc în casa banilor pe data de 26 mai și vă dă un imbold cosmic pentru a face schimbările financiare necesare în viața dvs. Proprietatea va fi foarte importantă în această perioadă și nu veți fi dispuși să vă împărțiți bunurile. Securitatea financiară este prioritară și nu doriți să ieșiți din zona de confort. O eclipsă de Soare care are loc în același sectorul în 4 decembrie constituie fi un moment excelent pentru a căuta o nouă oportunitate financiară, pentru a câștiga bani în moduri noi și pentru a lua decizii financiare solide.

Marte va încheia anul tot în casa a II-a, așa că veți termina anul cu dorința de a avea mai multă siguranță în viața dvs. Vreți să fiți stabili din punct de vedere financiar și sunteți dispuși să munciți pentru a câștiga mai mulți bani. S-ar putea să vă orientați spre un al doilea loc de muncă, să începeți un proiect adițional sau să vă doriți să porniți o investiție. Cu cât aveți mai mulți bani, cu atât vă simțiți mai în siguranță. De asemenea, puteți cheltui și mai mulți bani în acest timp, fără a fi atenți la cât risipiți.