Scorpion

Horoscopul anului 2024

zodia scorpion
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul lunii Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2024 pentru zodia Scorpion

Când Pluto intră în casa a IV-a, puteți să vă schimbați locuința prin mutări sau renovări. Chiar dacă nu doriți să remediați nimic acasă, probabil veți întâlni probleme care vă obligă să faceți modificări. De asemenea, puteți întâmpina probleme cu familia. Dacă există un conflict mocnit între dvs. și ceilalți membri ai familiei, acum poate să izbucnească. Puteți transforma relația pe care o aveți cu familia. Acest tranzit pe termen lung aduce schimbări treptate, dar profunde, în viața de acasă sau de familie și în psihicul dvs. Această influență aduce treptat modificări structurii interne de bază. Conexiunile dvs. cu membrii familiei pot evolua la un nivel fundamental, în special în ceea ce privește responsabilitățile, sprijinul sau rolurile alocate pentru fiecare.

Dragoste în 2024 pentru zodia Scorpion

Uranus rămâne în casa a VII-a tot anul, astfel încât este posibil să experimentați schimbări în relații și cu persoanele care intră în viața dvs. Puteți fi mai deschiși la parteneriate cu oameni neconvenționali. Vor apărea situații care provoacă schimbări. Dacă sunteți singuri, veți fi atrași de persoane neobișnuite sau veți avea nevoie de relație ieșite din tipare. Acum aveți nevoie de o anumită libertate în relații și nu sunteți lipicioși. Puteți rupe rapid relațiile, dar puteți intra și foarte rapid în ele.

Cu Saturn în casa a V-a pe aproape tot parcursul anului , în romantism s-ar putea să simți că primiți mai puțină dragoste de la persoana iubită sau de la potențialii parteneri. Este necesar să învățați să vă simțiți demni de a primi iubire datorită structurii dvs. interioare. Trebuie să încetați să puneți prea mult preț pe ceea ce cred alții despre dvs. Iubirea de sine este o atitudine care va trebui cultivată în perioada acestui tranzit.

Neptun rămâne în casa a V-a pe tot parcursul anului, care este caracterizat de un romantism idealist însoțit de multe fantezii. Prin urmare, ceea ce căutați este o uniune în care spiritualul predomină asupra fizicului. Unul dintre pericole este să confundați ceea ce vedeți cu un ideal. Aveți tendința de a urca partenerul pe un piedestal, chiar dacă în realitate nimeni nu este perfect.

Anul 2024 este unul activ din punct de vedere al relațiilor de cuplu. Trebuie să țineți cont de faptul că cele două case ale iubirii nu vor fi niciodată goale, așadar dragostea va fi mereu între preocupările dvs. În plus, în perioada de primăvară și vară traficul în aceste case va fi și mai intens, aducând energie pozitivă în viața dvs. de cuplu.

Bani și carieră în 2024 pentru zodia Scorpion

Din punct de vedere al progresului profesional, perioada iulie-august va fi cea mai favorabilă. Soarele, planeta care vă conduce cariera, dar și Mercur și Venus vă vor tranzita casa a X-a. Acest lucru vă va permite să vă îndreptați cariera în direcția dorită și să aveți parte de recunoaștere din punct de vedere al vieții profesionale.

Finanțele au un parcurs relativ liniar în primele zece luni ale lui 2024. Veți avea fondurile necesare pentru a vă acoperi chetuielile, dar fără a exagera în ceea ce privește cumpărăturile extravagante. Apoi, în ultimele trei luni ale anului, apar tranzite în casa banilor, dar și acestea nu se vor derula la potențialul maxim, ca urmare a unui parcurs retrograd al lui Mercur. În acest context, aveți în față un an în care se impune prudență în ceea ce privește finanțele.