Scorpion

Horoscopul anului 2023

zodia scorpion
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul lunii Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Scorpion

Pluto va petrece aproape tot anul în cea de-a III-a casă. Când Pluto se află în acest sector, cuvintele dvs. au greutate, iar oamenii vă iau în serios gândurile și ideile. Puteți influența oamenii și acesta este un moment excelent pentru dvs. dacă lucrați cu cuvintele. Vă puteți transforma relațiile cu frații, vecinii și comunitatea. De asemenea, puteți să vă adânciți în propria minte, obțînând controlul asupra capacităților mentale și să folosiți această putere mentală în avantajul dvs. Acest tranzit pe termen lung aduce schimbări treptate, dar profunde în mentalitatea dvs. Acesta este un moment pentru gândirea profundă, expunerea adevărurilor, cercetare și investigație. S-ar putea să începeți o linie nouă de studiu în această perioadă. Este posibil să disprețuiți conversațiile superficiale, preferând subiecte mai profunde. Intensitatea și pasiunea sunt definitorii atunci când vine vorba de proiectele dvs. personale, iar mediocritatea nu vă mulțumește. Este timpul să vă urmăriți visele, idealurile și ideile. 

Dragoste în 2023 pentru zodia Scorpion

Uranus rămâne în casa a VII-a tot anul, astfel încât este posibil să experimentați schimbări în relații și cu persoanele care intră în viața dvs. Puteți fi mai deschiși la parteneriate cu oameni neconvenționali. Vor apărea situații care provoacă schimbări. Dacă sunteți singuri, veți fi atrași de persoane neobișnuite sau veți avea nevoie de relație ieșite din tipare. Acum aveți nevoie de o anumită libertate în relații și nu sunteți lipicioși. Puteți rupe rapid relațiile, dar puteți intra și foarte rapid în ele.

Cu Saturn în casa a V-a pe aproape tot parcursul anului , în romantism s-ar putea să simți că primiți mai puțină dragoste de la persoana iubită sau de la potențialii parteneri. Este necesar să învățați să vă simțiți demni de a primi iubire datorită structurii dvs. interioare. Trebuie să încetați să puneți prea mult preț pe ceea ce cred alții despre dvs. Iubirea de sine este o atitudine care va trebui cultivată în perioada acestui tranzit.

Neptun rămâne în casa a V-a pe tot parcursul anului, care este caracterizat de un romantism idealist însoțit de multe fantezii. Prin urmare, ceea ce căutați este o uniune în care spiritualul predomină asupra fizicului. Unul dintre pericole este să confundați ceea ce vedeți cu un ideal. Aveți tendința de a urca partenerul pe un piedestal, chiar dacă în realitate nimeni nu este perfect.

Anul 2023 este unul activ din punct de vedere al relațiilor de cuplu. Trebuie să țineți cont de faptul că cele două case ale iubirii nu vor fi niciodată goale, așadar dragostea va fi mereu între preocupările dvs. În plus, în perioada de primăvară și vară traficul în aceste case va fi și mai intens, aducând energie pozitivă în viața dvs. de cuplu.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Scorpion

În prima jumătate a anului Jupiter tranzitează casa a VI-a, așadar munciți cu entuziasm și sunteți mult mai productivi și mai eficienți decât în trecut. Știți exact ce sarcini trebuie executate și în ce ordine. Vă mișcați rapid și vă puneți abilitățile în valoare. Aveți multe așteptări de la propria persoană, dar trebui să fiți atenți pentru a vă feri de tendințele perfecționiste. Ar trebui să vă înțelegeți mai bine cu colegii de muncă, deși este posibil să doriți mai multă libertate la locul de muncă pentru a face lucrurile după cum doriți. V-ați putea muta într-un birou sau spațiu de lucru mai mare. Aceasta poate fi o perioadă bună pentru a obține un nou loc de muncă sau pentru a vi se oferi câteva noi oportunități de colaborare. Jupiter este planeta care vă guvernează finanțele, așadar în această perioadă veți culege roadele muncii dvs.

Din punct de vedere al progresului profesional, perioada iulie-august va fi cea mai favorabilă. Soarele, planeta care vă conduce cariera, dar și Mercur, Marte și Venus vă vor tranzita casa a X-a. Acest lucru vă va permite să vă îndreptați cariera în direcția dorită și să aveți parte de recunoaștere din punct de vedere al vieții profesionale.

Finanțele au un parcurs relativ liniar în primele zece luni ale lui 2023. Veți avea fondurile necesare pentru a vă acoperi chetuielile și chiar vă veți permite unele mici placeri pe parcursul primăverii, dar fără a exagera. Apoi, în ultimele două luni, apar tranzite de bun augur în casa banilor, oferindu-vă ocazia de a vă consolida situația financiară.