Scorpion

Horoscopul anului 2022

zodia scorpion

Scorpion – noroc în 2022

Dragoste : aprilie, iunie

Bani: noiembrie, decembrie

Carieră: iulie, august

$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul lunii Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Pluto va petrece tot anul în cea de-a III-a casă. Când Pluto se află în acest sector, cuvintele dvs. au greutate, iar oamenii vă iau în serios gândurile și ideile. Puteți influența oamenii și acesta este un moment excelent pentru dvs. dacă lucrați cu cuvintele. Vă puteți transforma relațiile cu frații, vecinii și comunitatea. De asemenea, puteți să vă adânciți în propria minte, obținând controlul asupra capacităților mentale și să folosiți această putere mentală în avantajul dvs. Acest tranzit pe termen lung aduce schimbări treptate, dar profunde în mentalitatea dvs. Acesta este un moment pentru gândirea profundă, expunerea adevărurilor, cercetare și investigație. S-ar putea să începeți o linie nouă de studiu în această perioadă. Este posibil să disprețuiți conversațiile superficiale, preferând subiecte mai profunde. Intensitatea și pasiunea sunt definitorii atunci când vine vorba de proiectele dvs. personale, iar mediocritatea nu vă mulțumește. Este timpul să vă urmăriți visele, idealurile și ideile. 

Atunci când Saturn tranzitează casa a IV-a, așa cum este cazul în 2022, veți avea în centrul intereselor dvs. consolidarea bazei de acasă, familia dvs., și fundația dvs. interioară. Vă puteți concentra asupra problemelor legate de familie și puteți încerca să lucrați pentru a întări legăturile pe care le aveți cu membrii ei. Puteți decide să întrerupeți legăturile cu un membru al familiei, recunoscând că relația nu poate fi salvată. Vă veți asuma mai multă responsabilitate în legătură cu unii membrii ai familiei, încercând să îi ajutați cât de mult se poate. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă focusa pe fundația dvs. interioară și a încerca să o faceți mai puternică, mai solidă. Acum puteți construi ceva memorabil și care își va dovedi durabilitatea.

Dragoste

Uranus rămâne în casa a VII-a tot anul, astfel încât este posibil să experimentați schimbări în relații și cu noii oameni care întră în viața dvs. Puteți fi mai deschiși la parteneriate cu oameni neconvenționali. Vor apărea situații care provoacă schimbări. Dacă sunteți singuri, veți fi atrași de persoane neobișnuite sau veți avea nevoie de relație ieșite din tipare. Acum aveți nevoie de o anumită libertate în relații și nu sunteți lipicioși. Puteți rupe rapid relațiile, dar puteți intra și foarte rapid în ele.

Neptun rămâne în casa a V-a pe tot parcursul anului, fapt care este caracterizat de un romantism idealist însoțit de multe fantezii. Prin urmare, ceea ce căutați este o uniune în care spiritualul predomină asupra fizicului. Unul dintre pericole este să confundați ceea ce vedeți cu un ideal. Aveți tendința de a urca partenerul pe un piedestal. Jupiter i se alătură lui Neptun pentru pentru primele patru și ultimele două luni din an. Veți mai deschiși spre romantism și dragoste și vă veți concentra pe relațiile de iubire în care simțiți o legătură spirituală. Sunteți mai dispuși să cunoașteți oameni noi și să împărtășiți mai liber dragostea pe care o simțiți.

Anul 2022 este unul activ din punct de vedere al relațiilor de cuplu. Trebuie să țineți cont de faptul că cele două case ale iubirii nu vor fi niciodată goale, așadar dragostea va fi mereu între preocupările dvs. În plus, în perioada de primăvară și vară traficul în aceste case va fi și mai intens, aducând energie pozitivă în viața dvs. de cuplu.

Bani și carieră

În perioada mai-octombrie Jupiter tranzitează casa a VI-a, așadar munciți cu entuziasm și sunteți mult mai productivi și mai eficienți decât în trecut. Știți exact ce sarcini trebuie executate și în ce ordine. Vă mișcați rapid și vă puneți abilitățile în valoare. Aveți multe așteptări de la propria persoană, dar trebui să fiți atenți pentru a vă feri de tendințele perfecționiste. Ar trebui să vă înțelegeți mai bine cu colegii, deși este posibil să doriți mai multă libertate la locul de muncă pentru a face lucrurile după cum doriți. V-ați putea muta într-un birou sau spațiu de lucru mai mare. Aceasta poate fi o perioadă bună pentru a obține un nou loc de muncă sau pentru a vi se oferi câteva noi oportunități de colaborare. Jupiter este planeta care vă guvernează finanțele, așadar în această perioadă veți culege roadele muncii dvs.

Din punct de vedere al progresului profesional, perioada iulie-august va fi cea mai favorabilă. Soarele, planeta care vă conduce cariera, dar și Mercur și Venus vă vor tranzita casa a X-a. Acest lucru vă va permite să vă îndreptați cariera în direcția dorită și să aveți parte de recunoaștere din punct de vedere al vieții profesionale.

Finanțele au un parcurs relativ liniar în primele zece luni ale lui 2022. Veți avea fondurile necesare pentru a vă acoperi chetuielile și chiar vă veți permite unele mici placeri pe parcursul verii. Așadar situația este un mulțumitoare în marea parte a anului. Apoi, în ultimele două luni, apar tranzite de bun augur în casa banilor. Concomitent, Marte va retrograda în casa a VIII-a, iar asta poate aduce probleme legate de finanțe comune, impozite sau moșteniri. Ținând cont de aceste mișcări planetare care se suprapun, succesul financiar depinde de modul în care veți gestiona lucrurile. Dacă veți știi să fructificați susținerea din casa a II-a și să fiți prevăzători în ceea ce privește problemele pe care le poate genera Marte retrograd, puteți înregistra câștiguri foarte bune. Este absolut necesar să vă controlați reacțiile și potențialul furiei.