Taur

Horoscopul anului 2021

zodia taur
  • Noroc 75% 75%
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani și carieră 90% 90%
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul lunii Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Uranus rămâne în semnul dvs. tot anul, astfel încât să puteți continua să vă concentrați asupra schimbărilor majore ale personalității sau ale vieții dvs. Modificările pe care le faceți ar putea fi mari și pot dura o perioadă. Puteți fi mai deschiși la nou sau neconvenționali și veți dori să fiți mai independenți și mai fideli individualității dvs.

Marte se mută rapid în semnul dvs. la începutul anului și va petrece acolo două luni, iar acest lucru vă crește energia și elanul de a pune lucrurile în mișcare. Veți dori să vă concentrați mai mult asupra a ceea ce doriți pentru dvs. și puteți fi mai dispuși să luați inițiativa. Aceasta reprezintă o energie excelentă pentru a începe anul de care trebuie să profitați la maximum.

Neptun rămâne în casa a XI-a tot anul, iar acest lucru vă face să vă doriți să aveți o mulțime de prieteni, dar vă vine greu să-i alegeți pe cei care vă merită. Veți avea impulsul de a aduce o contribuție în lume și să îi ajutați pe ceilalți cât puteți, așadar puteți fi foarte darnici și caritabili. Poate doriți să vă implicați într-o organizație caritabilă sau într-un fel de grup pentru a avea un impact mai mare. Acest sentiment poate deveni mai puternic atunci când Jupiter i se alătură lui Neptun la mijlocul lunii mai până în iulie.

Venus, guvernatorul zodiei dvs., retrogradează începând cu jumătatea lunii decembrie și până la sfârșitul anului 2021 în Capricorn, așadar veți încheia anul sub această vibrație. Venus retrograd care tranzitează casa a IX-a înseamnă că este posibil să vă reevaluați atitudinile și sistemele de valori referitoare la religie, credințe, alte țări și culturi. S-ar putea, de asemenea, să gândiți diferit în ceea ce privește învățământul superior și să vă doriți să vă lărgiți orizonturile.

Dragoste

Marte activează casa a V-a în perioada august-septembrie, iar acest lucru poate aduce multă energie în acest sector și, prin urmare, dragoste în viața dvs. Veți dori să petreceți mai mult timp cu cei dragi și să vă exprimați sentimentele pe care le aveți pentru aceștia. Dacă sunteți singuri, veți fi mai disponibili pentru a ieși la întâlniri și vă veți bucura de atenția pe care o primiți. Dacă aveți o relație stabilă, veți dori să simtiți emoțiile de la început și veți dori să petreceți cât mai mult timp cu partenerul de viață.

Marte va tranzita casa a VII-a în perioada noiembrie-decembrie, iar în timpul acestui tranzit sunteți dispuși să vă luați angajamente și știți când e cazul să faceți compromisuri. Cei aflați în relații de lungă durată se vor simți pregătiți să ducă legătura la următorul nivel. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să fiți interesați doar de relații serioase și să respingeți categoric persoanele pe care le considerați instabile din punct de vedere sentimental. Odată cu trecerea lui Marte în casa a VIII-a veți încheia anul sub semnul pasiunii și al erotismului. Vă consolidați relațiile cu ajutorul conexiunilor fizice și petreceți momente intense alături de partener. Trebuie doar să fiți atenți pentru a nu lăsa loc geloziei.

Pluto, planeta care vă guvernează iubirea, va petrece tot anul în casa a IX-a. Acest lucru înseamnă că nu așteptați doar potrivire fizică de la jumătatea dvs., ci și să împărtășiți o viziune comună despre viață. Cei singuri pot întâlni oameni interesanți și merge în locuri care le schimbă modul de gândire în timpul acestui tranzit. Trebuie să aveți grijă la tendința de vă impune opiniile cu forța. Chiar dacă este bine să vă identificați puternic cu ceea ce credeți, nu trebuie să le impuneți și celorlalți viziunile dvs. Doar dacă luați în considerare părerile persoanei iubite puteți clădi o relație armonioasă.

Bani și carieră

Jupiter și Saturn se mută în sectorul carierei la jumătatea lunii decembrie 2020. Saturn petrece tot anul 2021 în casa a X-10, iar Jupiter aproape tot anul, cu excepția unei scurte perioade în mai-iulie. Acest lucru vă poate oferi o oportunitate excelentă de a progresa. Veți fi concentrați pe obiectivele și ambițiile dvs. și vă puteți asigura că sunteți pe calea cea bună pentru mult timp. Dacă ați acționat metodic până în acest punct, este posibil să vedeți imediat recompense și să aveți un succes rapid. Dacă nu ați făcut pașii necesari în carieră până acum sau dacă aveți nevoie de o nouă direcție, atunci pot exista blocaje sau vă puteți simți coplesiți. În cazul in care veniți de pe o pantă descendentă în carieră, perioada cea mai probabilă pentru a avea parte de evenimente negative va fi în prima jumătate a lunii februarie, când Mercur va fi  retrograd în casa a X-a. În caz contrar, perioada respectivă poate fi una bună pentru reluarea obiectivelor vechi saurevizuirea și modificarea planurilor.

Marte se află în casa banilor din martie până la sfârșitul lunii aprilie, iar aceasta poate fi o perioadă bună pentru a vă îmbunătăți situația financiară, a elabora acorduri financiare sau parteneriate și a face planuri financiare pe termen lung. Dorința de a face chetuieli excesive vă poate pune în pericol bugetul, dar doar dacă nu reușiți să vă temperați înclinația spre risipă.

Mercur retrograd își face simțită prezența în casa a II-a în luna iunie, dar dacă veți fi pe deplin pregătiți cu siguranță veți reuși să faceți față acestei influențe. Cel mai probabil va fi nevoie să vă revizuiți bugetul, să faceți o evaluare completă și corectă a veniturilor, dar mai ales a cheltuielilor. Cu alegeri inteligente, aceasta poate fi o perioadă bună pentru a vă evalua planurile și deciziile financiare. De asemenea, s-ar putea să câștigați bani prin punerea în aplicare a unor idei pe care le aveați de mult timp, dar abia acum a venit rândul lor.

În perioada septembrie-octombrie Marte și Mercur retrograd se întâlnesc în casa a VI-a. Puteți petrece timp suplimentar revizuind și editând proiecte și planuri vechi de muncă sau reconectându-vă cu persoanele cu care ați lucrat. Este posibil să dați o nouă șansă unui angajator din trecut. Dacă ați pierdut pasiunea pentru cee ce faceți, acum o puteți redescoperi. În cazul în care vă detestați locul de muncă, configurația astrală vă presează să renunțați și să căutați alte metode de câștig. Asigurați-vă că acționați inteligent în acest sens, căci deciziile impulsive pot ajunge să fie regretate.