Taur

Horoscopul anului 2022

zodia taur

Taur – noroc în 2022

Dragoste : septembrie, noiembrie

Bani: mai, iunie

Carieră: februarie, martie

$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul lunii Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Taur

Uranus rămâne în semnul dvs. tot anul, astfel încât să puteți continua să vă concentrați asupra schimbărilor majore ale personalității sau ale vieții dvs. Modificările pe care le faceți ar putea fi mari și pot dura o perioadă mai lungă. Puteți fi mai deschiși la nou sau neconvenționali și veți dori să fiți mai independenți și mai fideli individualității dvs.

Neptun rămâne în casa a XI-a tot anul, iar acest lucru vă face să vă doriți să aveți o mulțime de prieteni, dar vă vine greu să-i alegeți pe cei care vă merită. Veți avea impulsul de a aduce o contribuție în lume și să îi ajutați pe ceilalți cât puteți, așadar puteți fi foarte darnici și caritabili. Poate doriți să vă implicați într-o organizație caritabilă sau într-un fel de grup pentru a avea un impact mai mare. Acest sentiment poate deveni mai puternic atunci când Jupiter i se alătură lui Neptun în primele și în ultimele luni ale lui 2022 Trebuie să fiți atenți atunci când vă alegeți prietenii, deoarece există tendința de a-i supraestima pe cei din jur. Veți cunoaște oameni noi care vă împărtășesc idealurile, dar trebuie să aveți grijă ca acest lucru să nu provoace iluzii care devin obstacole în calea dezvoltării dvs.

Dragoste în 2022 pentru zodia Taur

Pluto, planeta care vă guvernează iubirea, va petrece tot anul în casa a IX-a. Acest lucru înseamnă că nu așteptați doar potrivire fizică de la jumătatea dvs., ci și să împărtășiți o viziune comună despre viață. Cei singui pot întâlni oameni interesanți și mergeți în locuri care vă schimbă modul de gândire în timpul acestui tranzit. Trebuie să aveți grijă la tendința de vă impune opiniile cu forța. Chiar dacă este bine să vă identificați puternic cu ceea ce credeți, nu trebuie să le impuneți și celorlalți viziunile dvs. Doar dacă luați în considerare părerile persoanei iubite puteți clădi o relație armonioasă.

Anul 2022, nu este în ansamblu un an dedicat dragostei în cazul dvs. Totuși, vor fi perioade care sunt mai favorabile romantismului. Ca regulă generală, lunile de toamnă vor fi cele mai iubărețe, intrucât casele iubirii vor avea parte de tranzite planetare. În acea perioadă veți fi mai deschiși spre a primi și oferi iubire. În același veți fi mai joviali și mai atrăgători, așadar aceea este perioada cea mai propice pentru taurii singuri care doresc să formeze o relație.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Taur

Cariera este sub influența lui Saturn care domină acest sector pe tot parcursul anului. Când Saturn se află în casa a X-a vă concentrați pe construirea unei baze solide pentru succesul în carieră. Vă doriți să munciți din greu pentru a înregistra progrese în carieră și pentru a avea succes. Evaluați reușitele pe care le-ați avut până în acest moment și vă concentrați pe eșecurile care v-au împiedicat în atingerea obiectivelor. Dacă ați muncit din greu și inteligent, acest tranzit poate aduce multe recompense pentru munca dvs. Dacă nu ați fost suficient de responsabili, vă veți confrunta cu consecințele acțiunilor dvs. Vreți să știți unde vă situați pe scara ierarhică și cum vă privește lumea. Sunteți capabili să vă asumați mai multă responsabilitate și să fiți mai maturi, dar acest lucru poate fi perceput și ca o povară. Acesta este un tranzit care poate merge în orice sens, rezultând într-o perioadă extrem de reușită în viața dvs. sau una plină de presiune și probleme. Totul depinde de ceea ce ați făcut până în acest moment și de corectitudinea de care dați dovadă.

Primele luni ale anului vor fi caracterizate de un impuls mai mai mare în carieră. În această perioadă Soarele, Venus, Mercur și Marte i se vor alătura pe rând lui Saturn în casa a X-a. Se va simți o mai mare energie în acest sector și veți fi motivați să acționați în sensul consolidării în profesia dvs.

Finanțele nu stau rău în 2022, dar ar fi loc și de mai bine. Primele patru luni ale anului vor fi destul de aride din punct de vedere financiar. Apoi va urma perioada mai-iulie, când Soarele, Mercur și Venus vă vor aduce mai mult noroc în casa a II-a. Este recomandat ca achizițiile importante, precum și demararea proiectelor financiare să fie programate în aceste luni.

Sfârșitul anului 2022 vă fi caracterizat de Marte retrograd în aceeași casă a II-a. În ultimele două luni ale anului, vă veți concentra prea mult pe finanțe, dorind să obțineți mai mulți bani, dar și dorind să cheltuiți mai mult. Sunteți predispuși să faceți rate greu de plătit, așadar trebuie să fiți atenți la cumpărăturile făcute din impuls. Puteți pune prea mult accent pe bunuri și să vă apreciați valoarea în funcție de obiectele de valoare pe care le dețineți. Dacă aveți tendința de a fi o persoană materialistă, acest lucru va fi exacerbat în acel interval. Trebuie să lucrați pentru a fi chibzuiți cu banii dvs. în timpul acestui tranzit și pentru a găsi modalități mai bune de a vă măsura valoarea.