Taur

Horoscopul anului 2024

zodia taur
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul lunii Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2024 pentru zodia Taur

Uranus rămâne în semnul dvs. tot anul, astfel încât să puteți continua să vă concentrați asupra schimbărilor majore ale personalității sau ale vieții dvs. Modificările pe care le faceți ar putea fi mari și pot dura o perioadă mai lungă. Puteți fi mai deschiși la nou sau neconvenționali și veți dori să fiți mai independenți și mai fideli individualității dvs.

Neptun rămâne în casa a XI-a tot anul, iar acest lucru vă face să vă doriți să aveți o mulțime de prieteni, dar vă vine greu să-i alegeți pe cei care vă merită. Veți avea impulsul de a aduce o contribuție în lume și să îi ajutați pe ceilalți cât puteți, așadar puteți fi foarte darnici. Poate doriți să vă implicați într-o organizație caritabilă sau într-un fel grup organizat pentru a avea un impact mai mare. Totuși, trebuie să fiți atenți atunci când vă alegeți prietenii, deoarece există tendința de a-i supraestima pe cei din jur. Veți cunoaște oameni noi care vă împărtășesc idealurile. Totuși, trebuie să aveți grijă ca acest lucru să nu vă provoace iluzii care devin obstacole în calea dezvoltării dvs.

Pe parcursul anului 2024 Saturn va tranzita aceeași casă a XI-a. Din acest motiv este posibil să vedeți câțiva prieteni și cunoscuți părăsindu-vă. Nu sunteți mulțumiți de relațiile superficiale, iar acest aspect astral e potrivit pentru a face curățenie în această arie a vieții. Oamenii care pleacă nu au fost o influență benefică, dar totuși s-ar putea să vă simțiți singuri la început. Puteți deveni mai concentrați pe viitorul și pe visele dvs. Este indicat să lucrați din greu pentru visele dvs. și să adoptați o abordare lentă, dar constantă. Sunteți mai practici și mai realiști. Acest lucru vă poate ajuta să faceți un plan de succes pentru a vă atinge obiectivele. Vă puteți dedica unei cauze nobile, încercând să vă găsiți scopul în lume.

Dragoste în 2024 pentru zodia Taur

Pluto, planeta care vă guvernează iubirea, va petrece aproape tot anul în casa a X-a. Acest lucru înseamnă că așteptați să primiți susținere de la partenerul de viață. Si nu orice fel de susținere, ci acel sprijin care să vă ajute să vă dezvoltați și să avansați în ceea ce privește profilul dvs. public.

Anul 2024 nu este în ansamblu un an dedicat dragostei în cazul dvs. Totuși, vor fi perioade care sunt mai favorabile romantismului. Ca regulă generală, lunile de toamnă vor fi cele mai iubărețe, intrucât casele iubirii vor avea parte de tranzite planetare. În acea perioadă veți fi mai deschiși spre a primi și oferi iubire. În același timp, veți fi mai joviali și mai atrăgători. Prin urmare, aceea este perioada cea mai propice pentru nativii singuri care doresc să formeze o relație.

Bani și carieră în 2024 pentru zodia Taur

Pluto se va muta în casa a X-a, așadar puteți deveni obsedați de ambițiile dvs. și să fiți dispuși la orice doar pentru a avea succes. Nu trebuie să evitați schimbările din carieră, deoarece acestea se vor întâmpla indiferent dacă doriți sau nu. Încercați să preluați controlul și să faceți singuri ajustările necesare pentru a vă face viața mai ușoară. Acest tranzit aduce schimbări treptate, dar profunde în carieră sau în obiectivele pe termen lung. Ambiția este foarte intensă în această fază. Nevoia de a găsi o semnificație profundă în ceea ce privește poziția dvs. socială sau viața profesională devine evidentă. Unii nativi ar putea atrage atenția negativă a superiorilor care sunt geloși, amenințatori sau găsesc greșeli în munca pe care o fac. Cu toate acestea, orice încercări survenite acum vă vor împinge pe calea cea bună și vă vor provoca să deveniți mai puternici și mai încrezători în propriile abilități. Este posibil să vă schimbați locul de muncă sau să vă atingeți obiectivele profesionale pe termen lung. Unii nativi ar putea continua pe aceelasi traseu al carierei, dar își pot schimba obiectivele și îndatoririle, deoarece Pluto acționează pentru a se reforma și transforma.

Finanțele intră pe un făgaș foarte bun începând cu sfârșitul lunii mai. Jupiter se va muta în casa banilor, casă ce urmează să fie tranzitată pe rând și de Soare, Venus, Mercur sau Marte. Este recomandat ca achizițiile importante, precum și demararea proiectelor financiare să fie programate în aceste luni. Primele luni ale anului vor fi mai aride din punct de vedere al banilor, prin urmare se recomandă prudență și așteptarea perioadei favorabile.