Taur

Horoscopul anului 2023

zodia taur
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul lunii Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Taur

Uranus rămâne în semnul dvs. tot anul, astfel încât să puteți continua să vă concentrați asupra schimbărilor majore ale personalității sau ale vieții dvs. Modificările pe care le faceți ar putea fi mari și pot dura o perioadă mai lungă. Puteți fi mai deschiși la nou sau neconvenționali și veți dori să fiți mai independenți și mai fideli individualității dvs.

Neptun rămâne în casa a XI-a tot anul, iar acest lucru vă face să vă doriți să aveți o mulțime de prieteni, dar vă vine greu să-i alegeți pe cei care vă merită. Veți avea impulsul de a aduce o contribuție în lume și să îi ajutați pe ceilalți cât puteți, așadar puteți fi foarte darnici. Poate doriți să vă implicați într-o organizație caritabilă sau într-un fel grup organizat pentru a avea un impact mai mare. Totuși, trebuie să fiți atenți atunci când vă alegeți prietenii, deoarece există tendința de a-i supraestima pe cei din jur. Veți cunoaște oameni noi care vă împărtășesc idealurile, dar trebuie să aveți grijă ca acest lucru să nu vă provoace iluzii care devin obstacole în calea dezvoltării dvs.

În cea mai mare parte a anului 2023 Saturn va tranzita aceeași casă a XI-a. Din acest motiv este posibil să vedeți câțiva prieteni și cunoscuți părăsindu-vă. Nu sunteți mulțumiți de relațiile superficiale, iar acest aspect astral e potrivit pentru a face curățenie în această arie a vieții. Oamenii care pleacă nu au fost o influență benefică, dar totuși s-ar putea să vă simțiți singuri la început. Puteți deveni mai concentrați pe viitorul și pe visele dvs. Este indicat să lucrați din greu pentru visele dvs. și să adoptați o abordare lentă, dar constantă. Sunteți mai practici și mai realiști, iar acest lucru vă poate ajuta să faceți un plan de succes pentru a vă atinge obiectivele. Vă puteți dedica unei cauze nobile, încercând să vă găsiți scopul în lume.

Dragoste în 2023 pentru zodia Taur

Pluto, planeta care vă guvernează iubirea, va petrece aproape tot anul în casa a IX-a. Acest lucru înseamnă că nu așteptați doar potrivire fizică de la jumătatea dvs., ci și să împărtășiți o viziune comună despre viață. Cei singuri pot întâlni oameni interesanți și veți merge în locuri care vă schimbă modul de gândire. Trebuie să aveți grijă la tendința de vă impune opiniile cu forța. Chiar dacă este bine să vă identificați puternic cu ceea ce credeți, nu trebuie să le impuneți și celorlalți viziunile dvs. Doar dacă luați în considerare părerile persoanei iubite, puteți clădi o relație armonioasă.

Anul 2023 nu este în ansamblu un an dedicat dragostei în cazul dvs. Totuși, vor fi perioade care sunt mai favorabile romantismului. Ca regulă generală, lunile de toamnă vor fi cele mai iubărețe, intrucât casele iubirii vor avea parte de tranzite planetare. În acea perioadă veți fi mai deschiși spre a primi și oferi iubire. În același timp, veți fi mai joviali și mai atrăgători, așadar aceea este perioada cea mai propice pentru nativii singuri care doresc să formeze o relație.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Taur

Cariera nu mai este sub influența lui Saturn în acest an, iar acest lucru atenuează puțin presiunea și suprasolicitarea pe care ați simțit-o anul trecut. Primele luni ale anului vor fi caracterizate de un impuls mai mai mare în carieră. În această perioadă Soarele, Venus și Mercur vor tranzita  casa a X-a. Se va simți o mai mare energie în acest sector și veți fi motivați să acționați în sensul consolidării poziției în profesia dvs.

Finanțele nu stau rău în 2023, dar ar fi loc și de mai bine. Prima jumătate a anului va fi mai activă din punct de vedere al banilor. În această perioadă casa a II-a va fi tranzitată fie de Marte, fie de Soare, Venus sau Mercur.  Este recomandat ca achizițiile importante, precum și demararea proiectelor financiare să fie programate în aceste luni. Mai cu seamă că a doua jumătate a anului nu va mai aduce tranzite planetare în casa banilor.