Vărsător

Horoscopul anului 2023

zodia varsator
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul lunii Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul anului 2023 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2023 pentru zodia Vărsător

Cum Pluto se află în casa a XII-a, puteți intra în legătură cu problemele vechi și puteți lucra la ele acum. Este un moment minunat pentru a începe terapia și a lucra la probleme psihologice. Dacă fugiți de aceste probleme, se vor prezenta probleme mai mari. Nu va fi la fel de înfricoșător să vă ocupați de ele pe cât vă imaginați că este. Vă puteți transforma complet și puteți elimina o mulțime de bagaje emoționale, dacă nu vă luptați împotriva acestui fenomen. Încercați să vă ocupați de aceste aspecte ascunse și neplăcute ale vieții și ale trecutului dvs., cu sinceritate și fără vinovăție. Țineți cont că acesta este ultimul an în care Pluto va staționa în casa a XII-a, așadar nu mai amânați aceste transformări care se impun a fi făcute.

Uranus își continuă parcursul în casa a IV-a. Viața de acasă poate fi într-o stare fluctuantă în timpul acestui tranzit. S-ar putea să începeți multe proiecte de îmbunătățire a locuinței, dar să nu finalizați niciunul dintre ele. Viața accelerează, iar luarea deciziilor poate fi foarte grăbită acum. Simțiți cu siguranță nevoia de acțiune, dar dacă nu știți încotro vă îndreptați, s-ar putea să luați decizii greșite. Schimbările neașteptate în planuri sau evenimente vă vor testa răbdarea. Eliberarea condiționărilor vechi de familie este necesară acum.

Dragoste în 2023 pentru zodia Vărsător

Iubirea va prezenta mai mult interes în 2023, față de anul precedent. Din ianuarie și până în octombrie veți avea parte de tranzite planetare fie în casa a V-a, fie în casa a VII-a, fie în amândouă. Pe cale de consecință, cei aflați în relații stabile vor fi preocupați de modul în care decurge parteneriatul lor și vor dori să ducă legătura la un nivel mai profund. Cei singuri vor avea ocazia sa interacționeze cu persoane de sex opus și să dezvolte relații de cuplu.

Bani și carieră în 2023 pentru zodia Vărsător

Saturn se află în casa a II-a, așadar în 2023 trebuie să lucrați din greu și să adoptați o abordare mai practică în tot ceea ce faceți. Chiar dacă aveți o situație financiară stabilă, Saturn vă va determina să vă analizați în permanență bugetul. Vă faceți griji că s-ar putea întâmpla ceva și vreți să vă asigurați prin toate mijloacele posibile. Șansele ca bugetul să vă fie afectat cu adevărat tind să fie mai mici în timpul acestui tranzit. Acesta este un moment excelent pentru a economisi în loc să cheltuiți și pentru a crea un plan financiar pe termen lung care creează stabilitate în viața dvs. Deși este puțin probabil să câștigați la loterie, puteți vedea o creștere financiară în perioada acestui tranzit. Chiar dacă creșterea va fi lentă, ea se va realiza în mod constant. Puteți învăța cum să lucrați din greu și să obțineți rezultate durabile.

Neptun va petrece și acest an în casa a II-a, aducând unele dificultăți în gestionarea banilor. S-ar putea să nu fiți atenți la modul în care se cheltuie banii, mai ales din dorința de a le face pe plac celor dragi. Este necesar să fiți atenți la escrocherii sau investiții speculative riscante. Trebuie să aveți o atitudine complet realistă față de orice afacere în acest an.

Cariera nu are parte de foarte multă susținere în anul 2023. Casa a X-a nu primește vizita planetelor decât într-o perioadă scurtă cuprinsă între sfasitul lui octombrie și al lui decembrie. Și atunci tranzitul este unul rapid, căci planetele nu vor zăbovi prea mult în acest sector. În acest context, este necesar să fiți atenți la mișcările pe care le faceți pe plan profesional în acest an. Nu trebuie să vă angajați în lucruri care vă depășesc. Orice schimbare de parcurs profesional este cel mai bine să fie amânată pentru această perioadă a sfârșitului de an care este mai favorabilă din punct de vedere al carierei. În perioada iunie-iulie veți avea parte de o perioadă propice pentru munca de rutină.