Vărsător

Horoscopul anului 2022

zodia varsator

Vărsător – noroc în 2022

Dragoste : iunie, august

Bani: martie, aprilie

Carieră: iulie, noiembrie

$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul lunii Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul anului 2022 pentru toate zodiile

Tendințe generale în 2022 pentru zodia Vărsător

Saturn se va afla în casa I pe tot parcursul anului 2022. Vă vedeți exact așa cum sunteți, iar acest lucru vă ajută să fiți mai realiști. Negarea nu este ceva ce puteți face bine acum. În timpul acestui tranzit veți conștientiza ceva important care se întâmplă în viața dvs., fie cu un impact pozitiv, fie cu unul negativ. Puteți petrece acest tranzit îmbunătățindu-vă încrederea. Acest lucru nu se va realiza obținând aprobarea celor din jur, ci găsind forța și siguranța din interiorul dvs. În urma acestui tranzit vă veți simți mult mai puternici și mai siguri de ceea ce sunteți ca persoane. Puteți face modificări asupra dvs., a corpului sau a perspectivelor. Vă puteți asuma mai multă responsabilitate și vă puteți simți mai maturi. Încercați să corectați ceea ce ați făcut greșit în trecut și veți ajunge la rezultatele dorite. Mai mult, acest tranzit este un moment excelent pentru a începe ceva nou, dar va fi un proiect cu bătaie lungă și nu ceva pentru care veți primi recompense pe termen scurt.

Cum Pluto se află în casa a XII-a, puteți intra în legătură cu problemele vechi și puteți lucra la ele acum. Este un moment minunat pentru a începe terapia și a lucra la probleme psihologice. Dacă fugiți de aceste probleme, se vor prezenta probleme mai mari. Nu va fi pe atât de înfricoșător să vă ocupați de ele pe cât vă imaginați că este. Vă puteți transforma complet și puteți elimina o mulțime de bagaje emoționale, dacă nu vă luptați împotriva acestui fenomen. Încercați să vă ocupați de aceste aspecte ascunse și neplăcute ale vieții și ale trecutului dvs., cu sinceritate și fără vinovăție. Țineți cont că acesta este ultimul an întreg în care Pluto va staționa în casa a XII-a, așadar nu mai amânați aceste transformări care se impun a fi făcute.

Uranus își continuă parcursul în casa a IV-a. Viața de acasă poate fi într-o stare fluctuantă în timpul acestui tranzit. S-ar putea să începeți multe proiecte de îmbunătățire a locuinței, dar să nu finalizați niciunul dintre ele. Viața accelerează, iar luarea deciziilor poate fi foarte grăbită acum. Simțiți cu siguranță nevoia de acțiune, dar dacă nu știți încotro vă îndreptați, s-ar putea să luați decizii greșite. Schimbările neașteptate în planuri sau evenimente vă vor testa răbdarea. Eliberarea condiționărilor vechi de familie este necesară acum.

Dragoste în 2022 pentru zodia Vărsător

Iubirea nu va fi punctul de maxim interes în acest an. Nu există planete care să petreacă tot anul în casele iubirii, așadar tranzitele scurte vor fi cele care vor anima sentimentele. Lunile de vară vor fi cele mai favorabile din punct de vedere romantic. Atunci iubirea va fi trăita la cote maxime, iar distracțiile în cuplu vor întări parteneriatele vechi. Cei singuri ar trebui să profite de lunile călduroase pentru a interacționa cu persoane de sex opus, cunoscând în acest fel oameni noi.

Ultimele două luni ale anului vor aduce provocări în iubire, întrucât Marte va retrograda în casa a V-a. Configurația astrală poate aduce probleme cu cei dragi și mai multe dispute cu aceștia, mai ales într-o nouă relație sau în ceea ce privește copiii. Poate doriți să vă concentrați atât de mult pe hobby-urile dvs. încât să vă ignorați responsabilitățile de cuplu. Dacă sunteți singuri, puteți avea dificultăți în a găsi persoana potrivită, întâlnind o mulțime de pretendenți ocazionali. Este posibil ca o fostă iubire să dorească să revină în viața dvs., dar perspectivele pe termen lung nu sunt bune.

Bani și carieră în 2022 pentru zodia Vărsător

Neptun va petrece și acest an în casa a II-a. Nu de puține ori veți avea dificultăți în a fi responsabili cu finanțele dvs. și s-ar putea să nu fiți atenți la modul în care se cheltuie banii. Apoi vă veți da brusc seama că nu mai aveți suficienți bani pentru necesitățile zilnice. Este necesar să fiți atenți la escrocherii sau investiții speculative riscante. Trebuie să aveți o atitudine complet realistă față de orice afacere în acest an.

Jupiter va fi alături de Neptun în casa banilor în primele patru și în ultimele două luni ale anului. Când Jupiter tranzitează casa a II-a, puteți experimenta o creștere a stimei de sine și a valorii pe care v-o atribuiți. Acest tranzit este bun pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. De asemenea, puteți achiziționa mai multe articole de valoare și puteți fi mai materialiști, ceea ce vă poate face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Deși puteți câștiga o mulțime de bani, sunteți la fel de înclinați să cheltuiți mult. Ar trebui să aveți o perioadă productivă și să realizați lucruri care trebuiau de mult făcute.

Cariera nu are parte de foarte multă susținere în anul 2022. Casa a X-a nu primește vizita planetelor decât într-o perioadă scurtă cuprinsă între sfârșitul lui octombrie și al lui noiembrie. Și atunci tranzitul este unul rapid, căci planetele nu vor zăbovi prea mult în acest sector. În acest context, este necesar să fiți atenți la mișcările pe care le faceți pe plan profesional în acest an. Nu trebuie să vă angajați în lucruri care vă depășesc. Orice schimbare de parcurs profesional este cel mai bine să fie amânată pentru această perioadă a toamnei care este mai favorabilă din punct de vedere al carierei. În luna iulie veți avea parte de o perioadă propice pentru munca de rutină.