Vărsător

Horoscopul anului 2021

zodia varsator
  • Noroc 90% 90%
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani și carieră 80% 80%
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul lunii Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul anului 2021 pentru toate zodiile

Tendințe generale

Saturn va fi în zodia dvs. tot anul 2021, proaspăt intrat în decembrie 2020. Și Jupiter va fi în semnul dvs. pentru cea mai mare parte a anului, așadar acești doi giganți vă domină horoscopul, degajând o energie uriașă. Aceasta este o perioadă importantă, începutul unui nou ciclu astral de lungă durată. Vă puteți asuma noi responsabilități, puteți stabili noi obiective, puteți lucra la noi planuri pe termen lung, puteți urmări noi oportunități, vă puteți extinde viața în moduri noi și puteți lua inițiativa pentru ceea ce doriți să realizați. Veți fi inteligenți și grijulii în abordarea dvs. și veți face lucrurile în modul corect și din motivele corecte. Din cauza lui Saturn, unele momente vor părea copleșitoare, dar veți reuși să vă descurcați în orice situație.

Când Saturn se află în casa I, vă vedeți exact așa cum sunteți, iar acest lucru vă ajută să fiți mai realiști. Negarea nu este ceva ce puteți face bine acum. În timpul acestui tranzit veți conștientiza ceva important care se întâmplă în viața dvs., fie cu un impact pozitiv, fie cu unul negativ. Puteți petrece acest tranzit îmbunătățindu-vă încrederea. Acest lucru nu se va realiza obținând aprobarea celor din jur, ci găsind forța și siguranța din interiorul dvs. În urma acestui tranzit vă veți simți mult mai puternici și mai siguri de ceea ce sunteți ca persoane.

Când Jupiter se află în casa I, vă simțiți optimiști cu privire la viața dvs. Deveniți mai încrezători și vă simțiți bine cu privire la modul în care merg lucrurile. Acest lucru vă poate determina să faceți îmbunătățiri în viața dvs. pentru a vă simți din ce în ce mai bine. Noi oportunități se vor ivi și vă vor oferi ocazia să realizați mai multe și să aveți experiențe minunate. Sunteți mai prietenoși, mai direcți și aveți o atitudine mai fericită. Vă simțiți liberi să vă manifestați și să vă exprimați așa cum doriți.

Mercur va retrograda în semnul dvs. pentru cea mai mare parte a lunii februarie, deci aceasta va fi cea mai dificilă perioadă a anului pentru dvs. S-ar putea să simțiți că fiecare lucru mic care poate merge prost, chiar va merge prost sau veți avea o mulțime de mici probleme pe care numai dvs. le puteți rezolva. S-ar putea să nu aveți răbdare cu ceilalți, să aveți neînțelegeri și să aveți nevoie de o pauză. Nu fiți atât de exigenți cu dvs. înșivă și încercați să vă planificați mici pauze, astfel încât să nu ajungeți la un nivel foarte ridicat de stres.

Dragoste

Marte se află în casa a V-a în perioada martie-aprilie, iar acest tranzit vă oferă energie pentru a vă concentra asupra iubirii din viața dvs. Sunteți mai motivați să vă împărtășiți sentimentele cu ceilalți și să îi faceți pe ceilalți să se simtă la fel de bine ca dvs. În această perioadă veți fi mult mai afectuoși și mai romantici și puteți urmări dragostea cu mai mult interes. Cei singuri își vor pastra opțiunile deschise, iar cei aflați în relații ar trebui să planifice câteva ieșiri romantice.

Mercur va fi retrograd în casa a V-a pentru cea mai mare parte a lunii iunie, iar acest lucru se suprapune cu cu o eclipsă de Soare în același sector pe 10 iunie. Problemele de dragoste pot fi expuse și veți întâmpina provocări în relațiile de dragoste. Este posibil ca partenerul să vă irite, așadar trebuie să vă exersați răbdarea și înțelegerea. Eclipsa oferă o șansă celor care doresc să se împace cu un fost partener.

Marte face un tur al casei a VII-a în perioada iunie-iulie, iar acest lucru vă poate face mai serioși în ceea ce privește angajamentele și relațiile dvs. Poate doriți să faceți următorul pas în relația dvs., dacă sunteți siguri de partenerul dvs. Dacă nu sunteți singuri, veți avea prea puțin interes față de oricine nu vă apreciază și nu vă respectă.

Marte se mută în sectorul dvs. de intimitate din august până la mijlocul lunii septembrie, iar acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătățiți legăturile emoționale pe care le aveți cu jumătatea dvs. Vreți să simțiți că relațiile dvs. pot rezista oricărei presiuni din lumea exterioară. Pasiunea va fi la cote maxime, așa că o escapadă în doi e cea mai bună idee.

Bani și carieră

Neptun rămâne în casa a II-a pe tot parcursul anului 2021 și puteți continua să folosiți banii în moduri care îi ajută pe ceilalți sau vă îmbogățesc spiritual. Este posibil să simțiți mai puțin atașament față de obiectele fizice și, în schimb, să vă concentrați asupra experiențelor și hranei spirituale. Uneori va părea că situația dvs. financiară e șubredă, dar puteți câștiga bani conectându-vă cu ceea ce vă dictează intuiția. Jupiter i se alătură lui Neptun în acest sector pentru scurt timp de la mijlocul lunii mai până în iulie. Acum este ocazia pentru a avea parte de mai multe oportunități financiare, puteți profita de proiecte și sfaturi financiare și puteți lucra la îmbunătățirea situației dvs. financiare în general. Vă puteți simți mai concentrați, iar acest lucru vă ajută să vă stabilizați finanțele și să vă extindeți oportunitățile.

Marte se află în casa muncii de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie și vă puteți concentra pe încercarea de a îndeplini cât mai multe sarcini. Aceasta poate fi o perioadă extrem de productivă și puteți să vă organizați, să faceți liste, să respectați un program și să dezvoltați o schemă de lucru eficientă. Poate fi un moment bun pentru a aborda micile sarcini și îndatoriri care se acumulează și care trebuie finalizate. Gradul de satisfacție provenit din munca pe care o faceți este factorul care vă dictează starea de spirit în această perioadă.

Marte se află în casa a X-a din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, iar asta vă ambiționează. Puteți îmbunătăți planurile pe termen lung, veți avea o abordare practică și progresele în carieră vor fi evidente. Dacă ați avut realizări pentru care nu v-au fost recunoscute meritele, acum veți culege roadele muncii din perioada anterioară. Cei care au fost delăsători în cariera lor, vor fi nevoiți acum să își revizuiască atitudinea și să facă schimbări.