Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia balanta
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul anului Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia balanță, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

În mod normal strălucirea balanțelor ar fi trebuit să fie maximă în primele două decade ale lunii octombrie, căci Soarele le tranzitează semnul propriu, secondat de Marte care aduce energie suplimentară în acest sector. Cu toate acestea, nu veți reuși să vă arătați adevăratul potențial, întrucât Mercur retrogradează în aceeași primă casă și pe parcursul acelorași prime două decade. Ambiția și stima de sine nu vor ajunge la maximul caracteristic acestei perioade, iar unele îndoieli și priviri aruncate în trecut vă vor da de furcă. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Finanțele nu sunt tocmai pe roze, dar au totuși parte de ceva susținere. Casa banilor beneficiază în primele zile ale lunii de vizita benefică a lui Venus, iar spre sfârșitul lunii Soarele se mută tot în casa a II-a. Așadar, deși nu sunteți în formă maximă din punct de vedere financiar, nici nu vă veți afla în postura în care să nu vă puteți acoperi cheltuielile. Este un moment în care trebuie să reflectați la modul în care v-ați putea creste încasările, mai ales că luna următoare va fi una benefică din acest punct de vedere.

Cariera nu se remarcă deocamdată prin nimic deosebit, așadar este de așteptat ca lucrurile să se deruleze în același mod ca și până acum.

Marte, planeta care vă guvernează dragostea va petrece luna în semnul dvs. Acest lucru aduce o vibrație pozitivă în planul iubirii, domeniu al vieții care a fost neglijat până în a doua jumătate a lui septembrie. În plus, activitatea retrogradă din casa a V-a va lua sfârșit la mijlocul lunii. Veți constata că sunteți mai atrăgători în ochii celor din jur și ocaziile de a flirta nu vor lipsi. Nu este încă timpul angajamentelor serioase, ci doar al tatonărilor.

Sănătatea se prezintă destul de bine în luna octombrie, chiar dacă activitatea retrogradă din prima casă vă atenuează avântul. Primele două decade trebuie dedicate analizei aspectului fizic, iar din ultima decadă sunteți liberi să faceți schimbările pe care vi le doriți.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Balanță: 4, 5, 13, 15, 19, 28.