Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia balanta
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul anului Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru balanțe. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Aproape toate planetele sunt plasate în emisfera vestică pentru balanțe. În acest context, atenția lor se va îndrepta către persoanele din jur, iar egoismul și interesele personale vor fi lăsate deoparte.

Când Jupiter tranzitează casa a IX-a, el se află în casa pe care o stăpânește în mod natural, fapt care vă aduce avantaje. Acesta este un moment în care vă puteți îmbunătăți viața și puteți avea o mulțime de oportunități pentru a face acest lucru. Sunteți mult mai optimiști și nu doriți să vă concentrați asupra problemelor. Viața este bună și vreți să aveți parte de cât mai multe experiențe pozitive. Acum puteți vedea imaginea de ansamblu și, din această cauză, sunteți mult mai puțin stresați în legătură cu micile probleme care apar zilnic.

Când Marte se află în casa a VIII-a, aveți o puternică dorință de transformare. Spiritul de investigație vă oferă energia necesară pentru a ajunge la miezul oricărei probleme. Percepeți lucrurile mărunte pe care le spun și le fac cei din jur, astfel încât aveți o viziune clară asupra mediului înconjurător. Puteți avea dispute cu un partener de afaceri sau cu privire la finanțele comune. S-ar putea să doriți să fiți cei care controlează situația, dar dorința de dominație totală nu vă va ajuta.

Când vine vorba de muncă, este posibil să vă asumați mai multă responsabilitate sau să simțiți stresul din cauza unei presiuni prea mari. Probabil că nu este atât de rău pe cât aveți impresia, dar trebuie să învățați să vă gestionați mai bine timpul și energia.

Iubirea nu reprezintă un domeniu favorizat în această perioadă. Nu vor avea loc tranzite care să anime viața de cuplu, așadar lucrurile evoluează într-un ritm previzibil și prea puțin interesant.

Nici finanțele nu sunt favorizate în această lună. Este un moment în care se recomandă să fiți prudenți în ceea ce privește organizarea bugetului.

În ceea ce privește sănătatea, este o perioadă potrivită pentru a găsi rezolvarea unei probleme care vă supără de mai multă vreme.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Balanță: 2, 4, 6, 15, 11, 27, 29.