Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia balanta
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 80% 80%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul anului Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Nativii zodiei balanță au parte de câtva perturbări de rutină. Din fericire activitatea planetară din casa a IX-a le aduce mici beneficii care vor compensa neplăcerile.

O eclipsă de Lună are loc pe data de 26 mai în casa a III-a. Primii afectați vor fi elevi și studenții, așadar așteptați-vă la perturbări în ceea ce privește studiile în cazul în care sunteți la scoală. Este posibil să vă schimbați cu totul planurile pe care le aveați în legătură cu educația dvs. și să alegeți o direcție nouă. De asemenea, cei care conduc trebuie să fie foarte atenți la trafic, să aleagă conducerea preventiva în această perioadă și să nu se enerveze prea mult când vor avea parte de blocaje în trafic. Echipamentele electronice nu vor funcționa în parametrii corepsunzatori și este posibil să aibă nevoie de reparații sau chiar de înlocuire. Nu este cazul să vă lăsați frustrați de aceste mici incoveniente, ci să vă amintiți că este o perioadă care vă trece și lucrurile se vor calma.

Luna este corpul ceresc care vă guvernează cariera, așadar eclipsa poate aduce schimbări în industria în care activați sau în ierarhia din compania dvs. Din fericire, Marte se află în casa a X-a, iar asta vă dă energia necesară pentru a vă mișca cu agilitate pe plan profesional. Trebuie să profitați de această orientare către reușită de care dispuneți acum și să încercați să vă duceți la îndeplinire obiectivele profesionale pe termen scurt. Sunteți serioși în munca pe care o faceți, iar meritele vă sunt recunoscute. Reușiți să vă impuneți în profesia dvs. în această perioadă, așadar nu trebuie să lăsați această șansă să treacă fără să o fructificați.

Dragostea este prea puțin aspectată în această lună, prin urmare nu se află în centrul preocupărilor dvs. Cei aflați în relații serioase vor continua pe făgașul obsnuit, în timp ce cei singuri nu vor fi foarte activi în ceea ce privește întâlnirile. Singurele șanse pentru a cunoaște pe cineva sunt romantismele de birou.

Pluto își începe mișcarea retrogradă în casa a IV-a și vă aduce atenția asupra unor probleme legate de casă și familie. Cel mai probabil este cazul să renunțați la bagajul emoțional pe care îl purtați cu dvs. și să ajungeți la o stare de bine-meritată eliberare. Este indicat să renunțați la orice sentiment de ranchiună pe care l-ați purtat față de un membru al familiei. De asemenea, este cazul să puneți deoparte orice vină pe care o simțiți pentru un eveniment trecut. Conflictele vă ajută să scoateți la iveală problemele și să le rezolvați.

Cum Pluto este planeta dvs. financiară, este necesară o anumită prudență în această perioadă, cu atât mai mult cu cât casa banilor este goală.

Sănătatea este bună în această lună. Mai mult, un scurt tranzit al lui Jupiter în casa a VI-a vă oferă șansa să rezolvați o probleme de sănătate mai veche.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Balanță: 3, 6, 13, 20, 22, 29