Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia balanta
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 80% 80%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul anului Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna ianuarie nu va fi cea mai interesantă pentru nativii zodiei balanță. Emisfera vestică este puternic activată, așadar vor fi preocupați de ceilalți, dar într-un mod practic, nu într-un mod creativ sau romantic.

Venus retrogradează în cea de-a IV-a casă și vă aduce atenția spre chestiuni legate de casă și familie. Este foarte probabil ca gândul să vă ducă spre trecut, pentru a vedea în ce mod experiențele anterioare vă modelează trăirile actuale. De asemenea, veți putea să vă desprindeți de anumite gânduri și amintiri care nu vă aduceau nimic pozitiv. La nivel practic, puteți tatona cu ideea de a face transformări în locuință dvs. Totuși, nu este momentul pentru a iniția schimbări, întrucât gusturile dvs. pot suferi modificări în scurt timp.

Jupiter se mută în casa a VI-a, aducând energie pozitivă la locul de muncă. V-ați putea muta într-un birou sau spațiu de lucru mai mare. Aceasta poate fi o perioadă bună pentru a obține un nou loc de muncă sau pentru a vi se oferi câteva noi oportunități de colaborare. Vă puteți descurca mai ușor cu afacerile de zi cu zi și nu veți găși plictisitoare sarcinile mici.

Casa banilor s-a golit, așadar atenția dvs. nu se mai îndreaptă atât de mult asupra finanțelor. În această perioadă câștigurilor pot proveni doar din munca și nu din speculații sau cadouri.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei balanță este vorba de casele a VII-a și a VI-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Când Marte tranzitează casa a III-a, sunteți capabili să comunicați deschis. Aveți multe de spus și nu vă veți feri să rostiți cuvintele necesare. Acum este momentul pentru orice conversație care trebuia purtată de mult timp. Mintea dvs. este mult mai activă, iar acest lucru poate fi bun pentru proiectele mentale și activitățile intelectuale. Trebuie să rămâneți ocupați, altfel activitatea mentală în exces vă duce la anxietate. Este posibil să se ivească călătorii pe distanțe scurte.

Iubirea nu se remarcă prin nimic deosebit în această lună. Este de așteptat ca lucrurile să continue în același ritm atât pentru cei aflați în relații, cât și pentru cei singuri. Jupiter a părăsit casa a V-a, așadar luna ianuarie nu va fi una dedicată distracțiilor în cuplu.

Luna ianuarie este un moment bun pentru a vă ocupa de starea de sănătate, chiar și de o eventuală problemă care vă supără de mai mult timp. Acum veți realiza că nu sunteți în formă maximă și veți simți că trebuie să aveți mai multă grijă de organismul dvs.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Balanță: 5, 7, 9, 12, 24, 26.