Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Horoscopul lunii August 2022

zodia balanta
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 80% 80%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul anului Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru balanțe. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Când Jupiter se află în casa a VII-a, funcționați cel mai bine atunci când aveți un partener alături, iar dragostea este trăită într-un mod echilibrat. Puteți să vă mutați cu partenerul actual, să vă logodiți sau să vă căsătoriți și preferați să fiți mai degrabă într-o relație decât să fiți singuri. Sunteți mai fericiți în relații, iar oamenii pe care îi întâlniți tind să aducă un aport pozitiv în viața dvs. Pe de altă parte, ați putea încheia o relație în timpul acestui tranzit, dar este una care nu a fost benefică, iar despărțirea reprezintă o ușurare. Sunteți dispuși să faceți compromisuri, să găsiți puncte de mijloc și să negociați. De asemenea, sunteți mai fermecători și mai abili în situații sociale.

După o lună destul de activă în ceea ce privește cariera, iată că vine o perioadă de acalmie pe acest plan. Interesul dvs. pentru acest domeniu al vieții este mai scăzut și nu sunteți foarte dedicați profesiei dvs. Trebuie să finalizați orice obiectiv legat de cariera în prima decadă, când aveți încă parte de spijinul beneficului Venus. Ulterior, casa a X-a va fi goală pentru ceva vreme.

În ceea ce privește finanțele, este de constatat faptul că în această perioadă banii pot veni doar în urma activităților legate de profesia dvs., așadar acela este sectorul unde trebuie să insistați dacă doriți să aveți parte de câștiguri.

Sănătatea se prezintă mai bine în comparație cu luna trecută. Aveți mai multă energie și vă este mai ușor să ajungeți la starea de relaxare atât de benefică sănătății.

Zile norocoase în August pentru zodia Balanță: 2, 3, 7, 15, 31.