Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia balanta
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Balanță

$

Horoscopul anului Balanță

$

Caracteristici zodia Balanță

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru balanțe. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Cu Jupiter care încă se află în casa a VI-a, munciți cu entuziasm și sunteți mult mai productivi și mai eficienți decât în trecut. Știți exact ce sarcini trebuie executate și în ce ordine. Vă mișcați rapid și vă puneți abilitățile în valoare. Aveți multe așteptări de la propria persoană, dar trebui să fiți atenți pentru a vă feri de tendințele perfecționiste. Ar trebui să vă înțelegeți mai bine cu colegii de muncă, deși este posibil să doriți mai multă libertate la locul de muncă pentru a face lucrurile după cum doriți.

Activitatea din casa banilor ce a caracterizat luna precedentă s-a disipat acum. În perioada urmatoare nu trebuie să vă așteptați la oportunități financiare. Este mai potrivit să vă gestionați bugetul cu chibzuință și să nu vă aventurați în ceea ce privește achizițiile extravagante. De asemenea, trebuie să fiți conștineți că banii pot veni acum doar din muncă.

Cum Marte este retrograd în casa a IX-a, puteți fi prea defensivi în ceea ce privește convingerile dvs., luptând împotriva oricui nu este de acord.  Nu trebuie să forțați nota atunci când doriți să îi convingeți pe oameni de părerile, de alegerile tale sau de calea dvs. Toată lumea are dreptul la propriile opinii și vă agitați inutil încercând să îi convingeți pe oameni că greșesc. De asemenea, puteți avea probleme cu călătoriile, în special în locuri îndepărtate sau cu avionul.

Dragostea nu va fi prea favorizată în această perioadă. Nu veți fi într-o dispoziție romantică și nu veți reuși să declanșați sentimente de atracție din partea partenerului. Totuși, nu e cazul să vă îngrijorați. Este vorba doar de o faza trecătoare, urmând ca de luna viitoare situația să fie mai bună.

Sănătatea se prezintă bine și în acestă lună. Nu veți avea neplăceri din acest punct de vedere, dar este necesar să fiți atenți în ceea ce privește excesele alimentare.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Balanță: 14, 20, 22, 28.