Berbec

21 martie – 20 aprilie

Horoscopul lunii Martie 2024

zodia berbec
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 90% 90%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul anului Berbec

$

Caracteristici zodia Berbec

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna martie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru berbeci. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Tranzitele retrograde s-au încheiat pentru moment, astfel încât viața se poate desfășura cu o mai mare lejeritate. Toate planetele sunt plasate în emisfera estică pentru berbeci. În acest context, atenția lor se va îndrepta către sinele interior, către propriile dorințe și speranțe.

Când Jupiter tranzitează casa a II-a, puteți experimenta o creștere a stimei de sine și a valorii pe care v-o atribuiți. Nu sunteți pregătiți să încercați nimic diferit sau drastic, respectați valorile tradiționale și lucrurile pe care le-ați încercat înainte. Acest aspect poate fi bun pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. De asemenea, puteți achiziționa mai multe articole de valoare și puteți fi mai materialiști, ceea ce vă poate face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Deși puteți câștiga o mulțime de bani, sunteți la fel de înclinați să cheltuiți mult. Ar trebui să aveți o perioadă productivă și să realizați lucruri care trebuiau de mult făcute.

Când Marte tranzitează casa a XI-a, sunteți înclinați să inovați, să visați și să sperați. Adoptați o abordare total diferită a situațiilor și sunteți mai entuziasmați de ideile care sunt considerate futuriste și ingenioase. Acesta este un moment bun pentru a lucra într-un grup care deține aceleași convingeri cu ale dvs. față de un obiectiv comun. Puteți face fapte umanitare acum și sunteți destul de ocupați cu un calendar social plin. Visați mai mult în legătură cu viitorul dvs. și ceea ce în mod ideal v-ar plăcea să se întâmple.

Cu Mercur în tranzit în casa I-a, veți constatata că viteza de gândire se accelerează și adoptați o abordare cerebrală a situațiilor. Gândiți lucrurile cu atenție, uneori chiar prea mult. Aveți mult mai multe subiecte de discuție cu ceilalți și nu aveți probleme să oferiți sfaturi și să vorbiți cu oricine din jur. Gandiți logic și sunteți raționali, iar acest fapt vă permite să vă exprimați cu claritate. Este probabil că veți iniția discuții în această perioadă, vă veți evalua aspectul și impactul pe care îl aveți asupra celor din jur și veți intra în contact cu ceilalți, mai degrabă decât să rămâneți blocați în orice loc sau activitate. Acesta este momentul pentru a fi direcți și pentru a vă comunica nevoile și interesele.

Cariera a pierdut susținerea astrală de care s-a bucurat în ultima perioada. Este de așteptat ca în viața dvs. profesională să urmeze un parcurs liniar.

Iubirea nu reprezintă un domeniu favorizat în această perioadă. Nu vor avea loc tranzite care să anime viața de cuplu, așadar se preconizează o perioadă mai așezată.

Sănătatea se prezintă bine în această lună. Câtă vreme nu exagerați în nici o privință, veți avea parte de o lună relativ mulțumitoare din punct de vedere al sănătății, chiar dacă mivelul de energie nu este foarte ridicat.

Zile norocoase în Martie pentru zodia Berbec: 3, 11, 16, 21, 30.