Berbec

21 martie – 20 aprilie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia berbec
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul anului Berbec

$

Caracteristici zodia Berbec

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna ianuarie activitatea astrală este puternic concentrată în al IV-lea cadran pentru nativii zodiei berbec. În acest context, se conturează o perioadă în care dezvoltarea lor profesională, socială și spirituală vine în prim-plan.

Pe tot parcursul lunii, Venus va avea un parcurs retrograd în casa a X-a, așadar este de așteptat să vă focusați pe modul în care se derulează cariera dvs. și mai ales pe imaginea pe care o proiectați în câmpul profesional. Trebuie să identificați cerințele sectorului în care activați și să vă pliați cât mai mult pe acestea. De asemenea, este momentul pentru a vă analiza obiectivele profesionale și a vedea dacă acestea se aliniază cu dorințele, dar și cu posibilitățile actuale. Soarele se află tot în casa a X-a în primele două decade, iar acest lucru vă ajută să vă evidențiați din punct de vedere profesional.

Iubirea nu este un punct focal al intereselor dvs. acum. Nici nu ar fi recomandat să vă preocupe prea mult, întrucât Venus, planeta care vă conduce sentimentele se află în mișcare retrogradă pe tot parcursul lunii.

Finanțele nu vor străluci în ianuarie. Doar Uranus se află în casa banilor și va fi retrograd toată luna. Nici parcursul retrograd al lui Venus nu vă favorizează, întrucât această planetă vă conduce și finanțele. Luând acești factori în considerare, cel mai prudent ar fi să manifestați o atitudine economă față de bani și să evitați să vă întindeți mai mult decât vă permite plapuma.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei berbec este vorba de casele a XI-a și a X-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Jupiter se mută în casa a XII-a, așadar puteți să vă eliberați de obiceiurile pe care le-ați dezvoltat în ultima periodă și care nu vă erau benefice. Puteți fi mai puțin autodistructivi în timpul acestui tranzit și puteți elimina o parte din bagajul emoțional pe care l-ați transportat până acum. Compasiunea se va face simțită și încercați să-i ajutați pe ceilalți prin muncă voluntară sau caritate. Nu doriți să fiți în centrul atenției și preferați să vă faceți treaba în liniște. Când veți avea nevoie de ajutor, îl veți găsi, iar acest tranzit vă protejează în momentele dificile.

Cum Marte se află în casa a IX-a, aveți dorința de a vă extinde perspectivele. Există atât de multe lucruri în lume pentru a experimenta și a învăța despre ele și doriți să faceți ceva nou. Cei care au posibilitatea vor dori acum să călătorească cât mai mult și în locuri cât mai îndepărtate. Ceilalți vor încercă să călătorească la nivel mental. Vor urmări filme realizate în locații cât mai diverse, vor experimenta preparate culinare exotice și vor lua contact cu oameni care provin din culturi diferite. Acesta poate fi un moment bun pentru a începe să învățați ceva nou, să vă înscrieți la un curs sau să vă aprofundați studiile. S-ar putea să vă simțiți neliniștiți dacă sunteți forțați să respectați căile tradiționale și rutina normală.

În ceea ce privește sănătatea, acesta poate fi un moment minunat pentru a orice fel de terapie. Puteți să vă explorați spiritualitatea și să vă interesați de subiecte metafizice. Ați putea începe meditația sau un fel de practică spirituală. Acum psihicul este cel care vă generează starea.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Berbec: 5, 8, 9, 20, 25.