Berbec

21 martie – 20 aprilie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia berbec
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 80% 80%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul anului Berbec

$

Caracteristici zodia Berbec

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia berbec, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Casa a VII-a este puternic activată în această lună. Dragostea este în prim-planul intereselor dvs., dar trebuie să fiți atenți la modul în care gestionați relațiile de cuplu. Prima jumătate a lunii va fi sub influența lui Mercur retrograd. Se recomandă maximă atenție în interacțiunile cu persoana iubită. Egoismul va trebui lăsat la o parte de asemenea și acțiunile impulsive, chiar dacă Marte aflat în aceeași casă a VII-a agită spiritele. Mai multe despre modul în care se exercită influența lui Mercur retrograd în această perioadă asupra zodiilor puteți citi aici.

Cariera începe să dea semne de revenire. Nu trebuie să vă așteptați la escaladări specatculoase pe scara ierarhică, dar cu siguranță se va simți o îmbunatățire față de luna precedentă. Pluto, aflat în casa a X-a, și Saturn, planeta care vă guvernează cariera, vor începe să avanseze. Lunga perioadă retrogradă în care s-au aflat nu a fost ușoară, așadar luna octombrie se vă simți precum o gură de aer proaspăt în ceea ce privește cariera.

Finanțele nu înregistrează schimbări semnificative. Vă aflați în situația în care nici aveți încasări consistente, dar nici nu ajungeți în postura în care să rămâneți descoperiți. Banii nu se afla în centrul preocupărilor dvs. și nici nu este cazul să vă faceți griji din pricina lor. Chiar dacă abundența se lasă așteptată, veți avea suficiente resurse pentru cheltuielile zilnice.

Calendarul dvs. social este cu mult mai plin decât a fost în ultimul timp, iar noii cunoscuți pot veni cu noi oportunități pentru dvs. Ați putea să vă alăturați unui nou grup sau să lucrați din greu pentru o nouă cauză pe care o alegeți. Spiritul dvs. umanitar iese acum la iveală și vă doriți să contribuiți la transformarea lumii într-un loc mai bun. Nu este exclus să vă alăturați unui grup caritabil. Vă doriți să fiți în preajma oamenilor care împărtășesc aceleași interese cu dvs.

Sănătatea nu vă pune probleme deosebite, dar în primele două decade sunteți predispuși la neplăceri minore. Este important să vă ocupați și de acest aspect și să nu vă lăsați prinși în vâltoarea venimentelor cotidiene, uitând de sănătatea dvs.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Berbec: 2, 15, 19, 25, 30.