Berbec

21 martie – 20 aprilie

Horoscopul lunii August 2022

zodia berbec
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 90% 90%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 95% 95%
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul anului Berbec

$

Caracteristici zodia Berbec

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru berbeci. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Jupiter își va continua tranzitul în semnul dvs., iar atunci când marele benefic se află în casa I, vă simțiți optimiști cu privire la viața dvs. Deveniți mai încrezători și vă simțiți bine cu privire la modul în care merg lucrurile. Acest lucru vă poate determina să faceți îmbunătățiri în viața dvs. pentru a vă simți din ce în ce mai bine. Noi oportunități se vor ivi și vă vor oferi ocazia să realizați mai multe și să aveți experiențe minunate. Sunteți mai prietenoși, mai direcți și aveți o atitudine mai fericită.

Cum Marte se află în tranzit în casa a II-a, sunteți doritori de a avea mai multă siguranță în viața dvs. Vreți să fiți stabili din punct de vedere financiar și sunteți dispuși să munciți pentru a câștiga mai mulți bani. S-ar putea să vă orientați spre un al doilea loc de muncă, să începeți un proiect adițional sau să vă doriți să porniți o investiție. Cu cât aveți mai mulți bani, cu atât vă simțiți mai în siguranță. Trebuie să fructificați ocaziile financiale ale perioadei, deoarece casa banilor nu va mai fi atât de activă pentru o vreme.

Cu Mercur în tranzit în casa a VI-a, mintea dvs. este concentrată pe muncă. Gândiți mai logic și mai analitic. Puteți face față proiectelor și sarcinilor de lucru mult mai ușor și sunteți mai productivi și mai eficienți. Dacă sunteți scriitori sau lucrați în comunicații sau cu tehnologie, aceasta este o perioadă bună pentru dvs. Este posibil să purtați mai multe conversații cu colegii de muncă sau să vă ocupați de tehnologie mai mult decât de obicei.

Iubirea a intrat pe un făgaș bun. Casa a V-a primește căldura Soarelui, dar și carisma lui Venus, așadar veți fi mai mult decât atrăgători pentru persoanele de sex opus. În luna august veți trăi dragostea la modul degajat și distractiv, fără presiune și angajamente împovărătoare. Distracțiile în cuplu și veselia vor fi la ordinea zilei.

Sănătatea este îmbunătățită față de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică de invidiat. Acum este momentul în care organismul vă susține și aveți forța fizică de a realiza aproape orice.

Zile norocoase în August pentru zodia Berbec: 1, 3, 10, 12, 15, 18, 20, 24, 25.