Berbec

21 martie – 20 aprilie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia berbec
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 90% 90%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul anului Berbec

$

Caracteristici zodia Berbec

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru nativii zodiei berbec se anunță o lună destul de bună, în ciuda unor ușoare mișcări retrograde și a unei eclipse de Lună la sfârșitul lui mai.

Eclipsa de Lună va avea loc pe data de 26 mai în casa a IX-a, prin urmare nu veți fi la fel de afectați ca alte zodii. Studenții trebuie să se aștepte la schimbări în ceea ce privește studiile, fie că este vorba de o alegere proprie sau de modificări care survin fără voia lor. De asemenea, nu este o perioadă bună pentru a programa călătorii în starinatate. Dacă este neapărată nevoie să călătoriți, este recomandat să programați deplasările în așa fel încât să ocoliți data de 26. Dacă sunteți implicați într-un proces sau în alt demers legal, trebuie să vă așteptați la o schimbare de direcție.

Marte, conducătorul zodiei dvs., se va afla toată luna în casa a IV-a, aducând atenția asupra casei și familiei. Acordați foarte multă importanță mediului de acasă și doriți să vă creați un spațiu cât mai confortabil. Puteți lua în considerare unele renovări sau schimbări de design. De asemenea, preferați familiaritatea și nu doriți să vă rupeți de rutina cu care v-ați obișnuit. Cu toate acestea, pe măsură ce activitatea din casa a III-a creste, este foarte probabil că ritmul dvs. zilnic să fie perturbat de o mulțime de sarcini ce nu suportă amânare.

În primele două decade încă vă aflați într-un vârf finaciar, așadar este cazul să profitați și să vă asigurați stabilitatea din punct de vedere material. Casa banilor nu va mai avea parte de această activitate pentru o perioadă destul de mare de timp, așadar acum este momentul pentru a pune la punct ultimele detalii legate de viitorul dvs. financiar.

Cariera are parte de un Pluto retrograd în casa care o guvernează. Este cazul să reflectați la parcursul dvs. profesional și să decideți dacă vă aflați pe calea dorită. Nu este timpul pentru mișcări bruște, ci pentru analiza situației actuale, urmând ca atunci când acest tranzit va lua sfârșit să știți ce aveți de făcut. În orice caz, nu va fi o lună satisfăcătoare din punct de vedere al carierei.

Dragostea nu se află prea departe de dvs. în această lună. Cei singuri vor avea ocazia să cunoască pe cineva care locuiește în același cartier sau o persoană care studiază în aceelasi loc cu ei. Nu trebuie să vă așteptați la evenimente de neuitat din punct de vedere romantic, ci va fi o luna în care iubirea se manifestă în mod amical și fără prea multe angajamente.

Sănătatea are nevoie de atenție și nu vă permiteți să vă neglijați organismul în această perioadă. Jupiter în casa a XII-a în a doua jumătate a lunii vă ajută să vă eliberați de bagajul emoțional și să obțineți rezultate favorabile în urma terapiilor spirituale.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Berbec: 5, 10, 12, 31.