Berbec

21 martie – 20 aprilie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia berbec
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Berbec

$

Horoscopul anului Berbec

$

Caracteristici zodia Berbec

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru berbeci. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Cu Marte retrograd în cea de-a treia casă, puteți fi mai defensivi decât de obicei, mai ales în ceea ce privește ideile dvs. pentru care sunteți dispuși să luptați cu ceilalți. Este posibil să vă implicați în dispute cauzate de motive minore. Nu este recomandat să faceți muncă care necesită precizie, deoarece vă plicitisiti ușor, aveți tendința de a fi uituci și grăbiți. Doriți să dispuneți de o mulțime de lucruri diferite pentru a vă menține mintea ocupată, dar puteți fi totuși nemulțumiți.

În casa banilor se află doar Uranus în tranzit retrograd, așadar oportunitățile financiare au trecut. Este momentul pentru a vă tempera apetitul pentru cumpărături.

Nici iubirea nu vă stârnește prea mult interesul în această perioadă. Cuplurile vor merge pe drumul deja cunoscut, iar cei singuri vor fi mai mult interesați de flirturi care le pot aduce beneficii, decât de relații serioase.

În schimb, sectorul legat de carieră beneficiază de tranzite favorabile. Vorbiți cu autoritate în această perioadă și sunteți mai responsabili decât de obicei pentru ceea ce comunicați. Ideile dvs. pot intra în vizorul publicului acum. Folosiți puterea cuvintelor pentru a influența figurile cu autoritate. Aceasta este o perioadă excelentă pentru dezvoltarea carierei și a planurilor sau strategiilor profesionale. Este posibil să vă fie cerut sfatul sau opinia cu privire la chestiuni importante. În acest context, vă puteți spori vizibilitatea și acumula mai multă recunoaștere în cercurile profesionale care vă interesează.

Jupiter tranzitează casa a XII-a. Acesta poate fi un moment minunat pentru a orice fel de terapie. Puteți să vă explorați spiritualitatea și să vă interesați de subiecte metafizice. Ați putea începe meditația sau un fel de practică spirituală. Compasiunea se va face simțită și încercați să-i ajutați pe ceilalți prin muncă voluntară sau caritate. Nu doriți să fiți în centrul atenției și preferați să vă faceți treaba în liniște. Când veți avea nevoie de ajutor, îl veți găsi, iar acest tranzit vă protejează în momentele dificile.

Sănătatea nu pune probleme din punct de vedere fizic, dar psihicul va resimți o presiune considerabilă. Aveți prea multe pe cap, aveți multă energie mentală și sunteți mai agitați și mai anxioși din această cauză. Este foarte important să găsiți metode de a vă relaxa. Acesta poate fi un moment minunat pentru a orice fel de terapie care vă poate aduce o stare de calmitate.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Berbec: 3, 13, 17, 25, 26.