Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii Martie 2024

zodia capricorn
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 85% 85%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul anului Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna martie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru capricorni. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Tranzitele retrograde s-au încheiat pentru moment, astfel încât viața se poate desfășura cu o mai mare lejeritate. Toate planetele sunt plasate în emisfera nordică pentru capricorni. În acest context, atenția lor se va îndrepta către lucrurile și persoanele care le sunt cele mai apropiate și vor fi foarte subiectivi.

Când Jupiter se află în casa a V-a, vă doriți doar să vă distrați și ar trebui să aveți parte de momente agreabile. Vă puteți distra și face lucrurile pe care le iubiți cel mai mult. Puteți petrece mai mult timp ocupându-vă de hobby-urile dvs. și puteți descoperi altele noi. Sunteți mai sociabili și, dacă sunteți singuri, puteți întâlni noi parteneri romantici.

Deoarece Marte se află în tranzit în casa a II-a, sunteți doritori de a avea mai multă siguranță în viața dvs. Vreți să fiți stabili din punct de vedere financiar și sunteți dispuși să munciți pentru a câștiga mai mulți bani. S-ar putea să vă orientați spre un al doilea loc de muncă, să începeți un proiect adițional sau să vă doriți să porniți o investiție. Cu cât aveți mai mulți bani, cu atât vă simțiți mai în siguranță. De asemenea, puteți cheltui și mai mulți bani în acest timp, fără a fi atenți la cât risipiți. Plănuiți să finalizați proiectele pe care le-ați început deja.

Cu tranzitul lui Mercur în casa a IV-a, gândirea dvs. este influențată de emoții și luați decizii pe baza a ceea ce simțiți. Vă este ușor să comunicați cu familia și cu cei pe care îi considerați ca făcând parte din familie și cu care vă simțiți cel mai confortabil. Puteți veni cu cele mai bune idei atunci când discutați cu rudele sau când sunteți acasă. Gândiți mai clar acasă și în medii familiare.

Sectoarele care vizează viața profesională nu sunt activate. În acest context, este indicat să aveți o conduită echilibrată, fără derapaje și extravaganțe la locul de muncă.

Sănătatea se prezintă bine în acestă lună. Este o perioadă în care aveți suficientă energie pentru desfășurarea activităților zilnice și sunteți într-o formă bună.

Zile norocoase în Martie pentru zodia Capricorn: 5, 6, 13, 18, 28.