Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii August 2022

zodia capricorn
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul anului Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru capricorni. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Dragostea nu mai este în prim-planul gândurilor dvs. Nu mai aveți același interes pentru momentele romantice, ci doriți să dedicați atenția unor scopuri mai idealiste.

Cu Mercur în tranzit în casa a IX-a, nu doriți să vă ocupați timpul cu preocupări banale, căci mintea dvs. se îndreaptă spre viziuni, gânduri și idealuri mai mari. Sunteți deschi și spre a vă extinde bagajul de cunoștințe. Este posibil să primiți vești sau să vorbiți la telefon cu cineva de la depărtare. Aveți tendința de a vă gândi mai degrabă la imaginea de ansamblu decât la circumstanțe și detalii minore. Dacă doriți să vă schimbați locul de muncă, acum este momentul propice pentru a aprecia mai bine alternativele.  Este posibil să fiți mai uituci decât de obicei.

Saturn retrograd în casa a II-a aduce unele provocări legate de finanțe. Ar fi indicat să identificați și implicit să eliminați acele tipare comportamentale care vă trag înapoi când este vorba de gestionarea banilor. Dacă ați fost prea cheltuitori acum este timpul să renunțați la a ceda tentațiilor și să vă rezumați doar la acele achiziții care într-adevăr vă sunt de folos. Sau dimpotrivă, dacă ați fost excesiv de zgârciți, ar fi cazul să vă dați voie să vă faceți anumite plăceri nevinovate.

Când Jupiter se află în casa a IV-a, ați putea avea ocazia să vă extindeți spațiul locativ. Poate că faceți modificări astfel încât spațiul să pară mai mare sau vă mutați într-o locuință mai generoasă. Nu este exclus să începeți să investiți în imobiliare. Vă place să petreceți timpul acasă împreună cu familia și sunteți deciși să vă îmbunătățiți relațiile familiale. Vă veți concentra, de asemenea, pe întărirea fundației dvs. interioare și puteți încerca să aduceți mai multă stabilitate în viața dvs.

Sănătatea este îmbunătățită față de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică bună.

Zile norocoase în August pentru zodia Capricorn: 2, 15, 19, 21, 23.