Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia capricorn
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul anului Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru capricorni. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Cu Marte care retrogradează în casa a VI-a, sunt posibile probleme la locul de muncă și în legătură cu profesia dvs., cu colegii și cu colaboratorii. Aveți prea multă sau prea puțină energie pentru munca pe care o faceți sau vă simțiți frustrați de sarcini. Vă poate lipsi motivația în proiectele pe care le derulați și este posibil să vă doriți să renunțați.

Cu Jupiter care încă se află în casa a III-a, vreți să învățați, iar acest tranzit vă oferă șansa de a asimila foarte multe cunoștinte. Ați putea să vă înscrieți la un curs, să vă continuați studiile sau să începeți să învățați ceva pe cont propriu pentru a vă extinde cunoștințele. Trebuie să profitați acum, dacă vă doriți să începeți un proiect ce implică învățare, întrucât veți avea șansa unui start bun.

În ceea ce privește banii, se menține trendul lunii precedente. Este o perioadă mai bună pentru economisire decât pentru cheltuieli extravagante.

Dragostea nu este favorizată în luna decembrie. Starea dvs. interioară vă va îndemna să vă axați mai mult pe propria persoană și mai puțin pe partener.

În luna decembrie puteți avea probleme de sănătate și vă puteți confrunta cu probleme de ordin fizic ca urmare a furiei și a stresului. Trebuie să încercați să nu vă încărcați cu problemele și să lucrați la gestionarea furiei și a stresului într-un mod sănătos.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Capricorn: 2, 8, 12, 14, 15, 17, 20, 25, 28, 29.