Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia capricorn
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul anului Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia capricorn, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Casa a X-a este deosebit de puternică și în această lună. Aveți mai multe discuții cu privire la cariera dvs. și la direcția în care merge viața dvs. Vă gândiți care sunt obiectivele dvs. și cum puteți ajunge din punctul în care vă aflați și până în cel unde v-ați dori să fiți.  Aveți capacitatea de a privi imaginea în ansamblu și de a fi realiști în legătură cu planurile dvs., dar nu este un moment bun pentru a trece la acțiune. Mercur este regtrograd în aceeași casă a X-a pentru primele două decade. Acest fenomen poate aduce neînțelegeri și probleme de comunicare în viața profesională. Așadar este timpul pentru a reflecat, urmând să vă puneți planurile în aplicare după ce perioada retrogradă se va sfârși. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Din punct de vedere financiar, luna octombrie debutează în același mod ca și cea precedentă. Pe cale de consecință, prima jumătate a acestei luni nu va fi foarte grozavă din punct de vedere financiar. Din fericire, lucrurile încep să se desfășoare în favoarea dvs. în cea de-a doua parte a lunii. Atât Jupiter cât și Saturn își vor înceta parcursul retrograd în casa banilor. Având parte de susținerea acestor doi giganți, veți lua decizii financiare mult mai bune și veți fi mai norocoși.

Dragostea cade în plan secund în luna septembrie. Acum aveți alte procupari, unele mult mai practice, așadar nu vă deranjează faptul că nu veți trece prin cea mai romantică perioadă. Este recomandat să concentrați pe celalte domenii ale vieții, lăsând întâlnirile romantice pentru o perioadă mai favorabilă din punct de vedere astral.

Sănătatea va necesita puțin mai multă atenție din partea dvs., căci se întrevăd câteva alinieri planetare strasante. Așadar se recomandă grijă și odihnă suficientă. Nu este cazul să vă forțați organismul și nici să vă expuneți unor situații periculoase. Câtă vreme veți manifesta prudență și grijă față de organismul dvs., luna octombrie se va desfășura fără evenimente neplăcute.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Capricorn: 2, 5, 6, 10, 13, 19.