Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia capricorn
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul anului Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru capricorni luna mai începe într-o notă mai jovială, urmând să se încheie prin introspecție.

Eclipsa de Lună de pe data de 26 mai are loc în casa a XII-a, prin urmare efectele resimțite nu vor fi foarte puternice. Veți simți nevoia de a vă ocupa de sufletul dvs., de a vă asculta intuiția și de a vă analiza trăirile. În același timp, veți fi foarte receptivi la nevoile celorlalți și veți atrage în jurul dvs. oameni care au nevoie de ajutor. Este nevoie să fiți atenți și să nu lăsați ca empatia pe care o manifestați acum să vă pună cu totul în slujba semenilor, iar astfel să rămâneți fără resurse.  Sunteți mult mai înțelegători decât de obicei și aveți capacitatea de a oferi iertare și mângâiere. De asemenea, este posibil să aveți parte de o revelație. În ansamblu, sfârșitul lui mai va fi caracterizat de seriozitate, căci Soarele vă părăsi joviala casă a V-a și se va muta în cea de-a șasea casă.

Pluto își începe transitul retrograd chiar în semnul dvs., dând tonul unei serii de transformări. Vă veți reinventa și vă veți afirma poziția cu încredere. Sub nici o formă nu veți accepta că alții să vorbesca în numele dvs. sau să ia decizii în locul dvs. De asemenea, veți fi mult mai atenți la imaginea pe care o proiectați în exterior și la modul în care aceasta se aliniază cu mesajul pe care doriți să îl transmiteți.

Venus, planeta care vă guvernează cariera se va afla toată luna în casa muncii împreună cu Mercur, iar în ultima decadă li se vă alătura și Soarele. Acest context este foarte favorabil găsirii unui loc de muncă. În cazul în care ați rămas fără serviciu sau dacă cel actual nu este foarte promițător, acum aveți perspective bune pentru a găsi o alternativă favorabilă. Nu va fi vorba despre o reușită nemaivăzută în carieră, ci de faptul că aveți șansa de a da peste un loc de muncă care să vă acopere cheltuielile strict necesare.

În ceea ce privește dragostea, primele două decade vor fi mai favorabile, căci veți fi mai jucăuși, veți flirta mai mult și vă veți dori să petreceți timp în compania persoanei iubite. Totuși, chiar și în spatele distracțiilor în cuplu va sta seriozitatea care caracterizează acum relațiile dvs. Pe măsură ce luna se vă apropia de sfârșit, atenția dvs. se va îndrepta spre chestiuni mai profunde, iar interesul pentru romantism va scădea.

În ceea ce privește sănătatea, ar fi cazul să ascultați cu mai mare atenție semnalele pe care vi le transmite organismul. Trebuie să găsiți timp pentru exerciții fizice, dar și pentru odihnă. De asemenea, nu este cazul să neglijați obiceiurile alimentare sănătoase.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Capricorn: 2, 6, 12, 17.