Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia capricorn
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul anului Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Nativii zodiei capricorn vor avea parte de o lună ianuarie în care tot interesul se îndreaptă către propria persoană. Nu este un lucru rău, ba dimpotrivă, atâta timp cât nu se exagerează.

Venus retrograd în prima casă vă face să vă gândiți la o transformare din punct de vedere fizic. Sunteți foarte preocupați de felul în care arătați și de modul în care imaginea dvs. se reflectă în societate. Puteți simți un putenic impuls spre a vă reinventa. Trebuie să rezitati tentației de a vă judeca pe dvs. și pe cei din jur având că singur reper aspectul fizic. Este un moment bun pentru imbunatiri de ordin fizic, dar trebuie să aveți grijă să nu cădeți în extrema vanității. Soarele se află și el în prima casă, aducând și mai mult atenția către propria persoană și vă face să vă doriți să aveți parte de o creștere personală.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate. În cazul nativilor zodiei caricorn este vorba de casele a VII-a și a VI-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Din punct de vedere financiar, luna ianuarie nu este pe atât de bună ca și precedenta. Jupiter a părăsit casa banilor și nu se vă mai întoarce aici pentru o lungă perioadă de timp. Nu este cazul să vă îngrijorați, căci în curând veți avea parte de vibrații pozitive în acest sector. Acum trebuie doar să vă gestionați bugetul cu prudență și să așteptați vremuri mai bune.

Cariera nu este activată astral, așadar interesul dvs. pentru acest sector scade. Lucrurile se desfășoară într-un ritm așezat și fără prea mari bătăi de cap. Ați ajuns în momentul în care veți dormi așa cum v-ați așezat în lunile precedente. Nu este timpul pentru schimbări, mai ales că Venus, planeta care vă conduce cariera, va fi în mișcare retrogradă.

Nici când vine vorba de activități romantice nu veți fi în cea mai bună formă. Ținând cont de faptul că iubirea nu este susținută în această lună, ar fi mai bine să vă concentrați pe altceva. Celor singuri nu le este recomandat să iasă la întâlniri, deoarece acestea nu vor fi prea reușite. Este o lună mai potrivită pentru orintarea către sine, decât înspre relații.

Cum Marte se află în casa a XII-a, aveți tendința de a vă retrage și de a reflecta. A fi în preajma altor oameni poate fi epuizant acum pentru dvs. și preferați să fiți singuri. Visele dvs. devin mai vii și este posibil să întâmpinați probleme cu somnul. Asigurați-vă că vă acordați mult timp să vă odihniți, să vă umpleți bateriile și să vă recuperați energia, astfel veți fi pregătiți pentru perioada când viața va redeveni agitată. Sănătatea nu are parte de provocări, așadar trebuie doar să aveți grijă de dvs. și să vă recuperați energia.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Capricorn: 1, 5, 6, 9, 11, 22, 26.