Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia capricorn
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 95% 95%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Capricorn

$

Horoscopul anului Capricorn

$

Caracteristici zodia Capricorn

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru capricorni. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Aproape toate planetele sunt plasate în emisfera nordică pentru capricorni. În acest context, atenția lor se va îndrepta către lucrurile și persoanele care le sunt cele mai apropiate și vor fi foarte subiectivi.

Când Jupiter tranzitează casa a VI-a, munciți cu entuziasm și sunteți mult mai productivi și mai eficienți decât în trecut. Știți exact ce sarcini trebuie executate și în ce ordine. Vă mișcați rapid și vă puneți abilitățile în valoare. Aveți multe așteptări de la propria persoană, dar trebui să fiți atenți pentru a vă feri de tendințele perfecționiste. Ar trebui să vă înțelegeți mai bine cu colegii de muncă, deși este posibil să doriți mai multă libertate la locul de muncă pentru a face lucrurile după cum doriți.

Când Marte se află în casa a V-a, aveți impulsul de a vă exprima personalitatea. Creativitatea dvs. crește și puteți adopta o abordare inovativă a problemelor și proiectelor. Aveți mai multă energie pentru distracție în loc de muncă și vă este greu să vă concentrați pe îndatoririle și responsabilitățile dvs. Încercați să vă luați cât mai mult timp liber sau să vă acordați suficient timp pentru a face tot ceea ce vă face plăcere. Acesta este un moment bun pentru dragoste, deoarece sunteți într-o dispoziție optimă pentru a petrece momente romantice. Cei singuri vor avea ocazia să întâlnească oameni noi, iar magnetismul de care dau dovadă le sporește atractivitatea. Dacă vă aflați într-o relație, acum aveți ocazia să reaprindeți flacăra iubirii.

Casa banilor este momentan goală și va rămâne așa pentru o lungă perioadă. Marile oportunități financiare au trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă panicați. Este o perioadă în care lucrurile se așază și au un parcurs liniar. În această perioadă banii vin ca urmare a muncii depuse.

Aceasta este o perioadă excelentă pentru a dedica timp sănătății dvs. și puteți face pași mari în problemele de sănătate. Asigurați-vă că mâncați corect și faceți mișcare, altfel s-ar putea să vă îngrășați.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Capricorn: 4, 18, 23, 24, 26.