Fecioară

23 august – 21 septembrie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia fecioara
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În prim planul intereselor nativilor zodiei fecioară se află sentimentele. Prima lună a noului an îi găsește într-o dispoziție romantică și doritori de a fi într-o relație.

Venus va fi retrograd în casa a V-a și, în ciuda aparențelor, este un lucru de bun augur. Acum vă puteți alege un mod mai productiv pentru a vă canaliza energia creativă. Este un moment perfect pentru a descoperi activități de divertisment care să vă aducă și satisfacție, nu doar o petrecere a timpului liber. Cei care au copii ar trebui să strecoare în program și puțin timp pentru a-l petrece cu aceștia. Aveți grijă pentru a nu vă angaja în mai multe activități decât puteți jongla.

Jupiter va intra în casa a VII-a, iar în acest context funcționați cel mai bine atunci când aveți un partener alături. Sunteți mai fericiți în relații, iar oamenii pe care îi întâlniți tind să aducă un aport pozitiv în viața dvs. Pe de altă parte, ați putea încheia o relație în timpul acestui tranzit, dar este una care nu a fost benefică, iar despărțirea reprezintă o ușurare. Sunteți dispuși să faceți compromisuri, să gășiți puncte de mijloc și să negociați. De asemenea, sunteți mai fermecători și mai abili în situații sociale. Dacă trebuie să vă prezentați în fața oamenilor, veți face o impresie bună.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei fecioară este vorba de casele a VII-a și a VI-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Cu Marte în tranzit prin în casa a IV-a, vă doriți un mediu ambiant cât mai confortabil și tânjiți după familiaritate. Nu aveți dorința de a încerca lucruri noi acum, preferând să rămâneți la lucrurile care vă sunt cunoscute și pe care le-ați mai făcut înainte. Sunteți mai puțin sociali și doriți să petreceți mai mult timp acasă sau cu familia. Este posibil ca familia dvs. să solicite mai multă atenție din anumite motive.

Casa banilor este goală, așadar este de așteptat ca problemele financiare să cadă în plan secund. Pe de-o parte nu este cazul să vă așteptați la câștiguri prea mari, dar pe de altă parte nici nu veți fi copleșiți de gânduri legate de bani. De asemenea, nu este indicat să faceți mișcări importante pe plan financiar cât timp Venus este retrograd, căci această planetă va conduce câștigurile materiale.

Cariera nu înregistrează mișcări astrale care să o pună în valoare, așadar lucrurile trenează în acest domeniu. Nu este cazul să vă așteptați la promovări sau la recunoaștere publică.

Sănătatea are nevoie de mai multă grijă față de luna trecută. Trebuie să fiți atenți și să nu vă lăsați copleșiți de prea multele treburi care se ivesc acasă.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Fecioară: 8, 14, 21, 27.