Fecioară

23 august – 21 septembrie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia fecioara
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru fecioare. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Aproape toate planetele sunt plasate în emisfera sudică pentru fecioare. În acest context, atenția lor se va îndrepta către evenimentele ce se petrec în jurul lor, dar și către modul în care acestea îi afectează.

Datorită faptului că Jupiter se află în casa a X-a, veți experimenta o perioadă bună pentru cariera dvs. Puteți fi recunoscuți pentru munca pe care ați făcut-o în trecut și faceți pași siguri spre un statut mai bun. Dacă sunteți în vizorul publicului, faceți o impresie foarte bună. Ați putea să călătoriți prin intemediul muncii dvs. Veți vedea o creștere a statutului dvs. ca o consecință a succesului și e foarte probabil să vi se prezinte oportunități grozave.

Când Marte se află în casa a IX-a, aveți dorința de a vă extinde perspectivele. Există atât de multe lucruri în lume pentru a experimenta și a învăța despre ele și doriți să faceți ceva nou. Acesta poate fi un moment bun pentru a începe să învățați ceva nou, să vă înscrieți la un curs sau să vă aprofundați studiile.

Sectorul care vizează finanțele nu este activat. În acest context, este indicat să aveți o conduită echilibrată, fără derapaje și extravaganțe în ceea ce privește cheltuielile.

Iubirea a pierdut avântul care a caracterizat ultimele luni. Urmează o perioadă în care viața dvs. sentimentală va fi caracterizată de seriozitate.

Sănătatea nu mai este chiar la nivelul lunii trecute ca urmare a unor unghiuri mai stresante pe care le fac planetele. Este indicat să fiți atenți la semnalele pe care vi le transmite organismul și să evitați excesele de orice tip.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Fecioară: 3, 4, 21, 26, 30.