Fecioară

23 august – 21 septembrie

Horoscopul lunii August 2022

zodia fecioara
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru fecioare. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Când Jupiter tranzitează casa a VIII-a, vă simțiți mai confortabili în legătură cu cantitatea de putere și control pe care o aveți în viața dvs. Este posibil să doriți mai mult și să câștigați mai mult, dar este puțin probabil să încercați să obțineți avantaje necuvenite sau să apelați la manipulare. Se anunță perspective bune și în ceea ce privește averea și ați putea câștiga mai mult dacă luați decizii bune privind investițiile. Ați putea rezolva o situție legată de o datorie, un împrumut, o problemă fiscală, o moștenire sau o problemă cu finanțele comune.

Cu Mercur în tranzit în prima casă astrologică, veți constatata că viteza de gândire se accelerează și adoptați o abordare cerebrală a situațiilor. Gândiți lucrurile cu atenție, uneori chiar prea mult. Aveți mult mai multe subiecte de discuție cu ceilalți și nu aveți probleme să oferiți sfaturi și să vorbiți cu oricine din jur. S-ar putea să vă ocupați de sarcini mai mici și să vă concentrați mai mult pe detalii, astfel că vă va fi greu să vedeți imaginea de ansamblu. Puteți veni rapid cu idei noi, dar este posibil să nu duceți la final niciuna dintre ele.

Iubirea și-a pierdut avântul de ceva timp. Nu mai sunteți la fel de preocupați de relația cu partenerul, ci mai mult de latura pasională a legăturii de cuplu. Este posibil și să manifestați dorința de a domina partenerul, dar acest lucru nu este recomandat în contextul actual.

În ceea ce privește cariera, este de așteptat să nu aveți parte de o lună foarte reușită. Casa a X-a s-a golit, iar Saturn retrograd în casa a VI-a aduce unele întârzieri în fluxul activităților la locul de muncă. Este un moment bun pentru a evalua modul în care sarcinile dvs. sunt organizate și să aduceți îmbunătățiri acolo unde se impune acest lucru.

În această lună este nevoie să acordați puțin mai multa atenție sănătății, și mai cu seamă stilului dvs. de viață. Este necesar să identificați acele obiceiuri care vă epuizează inutil energia și să conștientizați că este nevoie să vă dozați mai bine resursele.

Zile norocoase în August pentru zodia Fecioară: 2, 4, 9, 16, 18, 23.