Fecioară

23 august – 21 septembrie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia fecioara
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 60% 60%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 95% 95%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia fecioară, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Situația financiară are o configurație care pune provocări. Pe de-o parte Marte și Soarele în casa a II-a vă aduc atenția asupra banilor și vă îndeamnă la acțiune în a-i obține. În mod normal o lună în care aceste două planete energizeaza casa banilor ar trebui să vă aducă câștiguri frumoase. Dar în octombri Mercur vă retrograda în primele două decade în aceeași casa a banilor. Această mișcare este ca o frână care vă împiedică să profitați de avântul oferit de Marte și Soare. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Mercur nu este doar guvernatorul zodiei dvs., ci și planeta care vă conduce cariera. După cum e de așteptat, tranzitul sau retrograd nu este de bun augur. Câștigurile de pe urma profesiei dvs. nu vor fi la cotele sperate și nu este momentul în care să vă fie recompensate meritele. În plus, casa a X-a este goală, așadar nu există planete care să compenseze mișcarea retrogradă a lui Mercur. Nu este cazul să vă panicați, trebuie să acceptați că aceste conjuncturi au loc din timp în timp și că nu întotdeauna lucrurile pot avansa așa cum vă doriți.

Situația sentimentală nu este nici ea prea roz în octombrie. Jupiter a părăsit de mult casa a VII-a, iar Neptun retrogradează în aceeași casă a relațiilor. Singura schimbare pozitivă ar fi mișcarea lui Pluto în casa a V-a care își va înceta parcursul retrograd spre sfârșitul lunii. Totuși, acest fenomen nu este de ajuns pentru a vă revitaliza relația de cuplu, așadar monotonia este ceva de așteptat.

Dacă în ceea ce privește iubirea, cariera și banii, luna octombrie nu va fi cea mai grozavă, iată că sănătatea este cea care vă susține, mai ales spre sfârșitul lunii. Activitatea retrogradă din casa a VI-a va lua sfârșit, iar asta se va resimți ca o gură de oxigen binemeritată. Dacă vă confruntați cu o problemă mai veche de sănătate, nu ezitați să încercați să îi găsiți rezolvarea în ultima decadă a lunii.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Fecioară: 4, 14, 17, 23, 30, 31.