Fecioară

23 august – 21 septembrie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia fecioara
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru fecioare. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Deoarece Marte retrogradează în casa a X-a, este foarte probabil să aveți în vedere cariera, simțindu-vă frustrați de lipsa de progres. Nu este exclus să vă gândiți că mergeți în direcția greșită cu obiectivele dvs. Puteți intra în contradicții cu oamenii care încearcă să vă conducă precum părinții, șefii și mentorii. Puteți forța prea mult nota pentru a reuși și vă puteți judeca prea dur atunci când eșuați. Întreaga dvs. identitate poate fi legată de succesul dvs. sau de lipsa acestuia, dar nu trebuie să vă identificați doar cu acest aspect al vieții dvs. Este un moment bun pentru a reevalua opțiunile de carieră și obiectivele mai vechi.

Jupiter se află încă în casa a VII-a, astfel că funcționați cel mai bine atunci când aveți un partener alături, iar dragostea este trăită într-un mod echilibrat. Sunteți mai fericiți în relații, iar oamenii pe care îi întâlniți tind să aducă un aport pozitiv în viața dvs. Mercur și Venus în casa a V-a aduc jovialitate și momente agreabile în viața de cuplu.

Activitatea din casa banilor s-a disipat de ceva timp. În perioada urmatoare nu trebuie să vă așteptați la oportunități financiare. Este mai potrivit să vă gestionați bugetul cu chibzuință și să nu vă aventurați în ceea ce privește achizițiile extravagante.

Cu Soarele în casa a IV-a, este recomandat să petreceți mai mult timp cu familia decât de obicei. De asemenea, veți începe să vă gândiți mai mult la cum ar trebui să se simtă un mediu familial stabil. Vă doriți să petreceți cât mai mult timp în sânul familiei. Sunt favorizate ieșirile în familie, dar și reuniunile ținute acasă.

În această perioadă este necesar să fiți mai responsabili în ceea ce privește starea dvs. de sănătate. Trebuie să fiți atenți la stilul de viață și să încercați să reduceți frecvența obiceiurilor cu potential negativ.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Fecioară: 14, 15, 17, 20, 25, 29.