Fecioară

23 august – 21 septembrie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia fecioara
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru nativii zodiei fecioară se anunță o lună destul de aglomerată. Vor fi nevoiți să facă față atât provocărilor de acasă cât și celor de la locul de muncă.

O eclipsă de Lună are loc pe data de 26 mai în casa a IV-a, fapt care anunță perturbări în ceea ce privește casa și familia. Sunt posibile tensiuni în cercul dvs. apropiat, precum și situații dramatice prin care trec membrii familie. Cei dragi trec printr-o serie de transformări acum, iar asta are un impact direct asupra dvs. Este nevoie să fiți alături de ei și să le acordați atenția cerută, neputandu-vă detașa de responsabilități. De asemenea, este foarte posibil să fie nevoie să faceți niște reparații în locuința dvs. Unele probleme mai vechi își fac acum apariția sau încep acum să vă deranjeze și veți fi nevoiți să vă ocupați de renovări. Nu este exclus ca un eveniment să vă declanșeze o serie de amintiri legate de copilăria dvs.

Pluto își începe parcursul retrograd în casa a V-a, determinandu-vă să reevaluați modul în care vă distrați. Este posibil să constatați că este cazul să faceți o schimbare în modul în care vă petreceți timpul liber. În cazul în care ați fost prea petrecăreți acum veți dori să vă potoliți și veți prefera distracțiile mai relaxante. Pe de alta parte, dacă ați avut unele inhibiții în modul de manifestare, acum veți da frâu liber adevăratei dvs. personalități și veți scoate la iveală umorul și creativitatea pe care le-ați ținut ascunse.

Și iubirea vine în prim plan în cea de-a doua jumătate a lunii. Jupiter va intra pentru o scurtă perioadă în casa a VII-a și vă va face să simțiți fiorii dragostei. Cei singuri pot întâlni o persoană diferită de partenerii pe care i-au avut în trecut.

Finanțele și cariera sunt în strânsă legătură în mai, în special în ultima decadă a lunii când Soarele se alătură lui Venus și lui Mercur în casa a X-a. Chiar dacă problemele de acasă par a vă acapara cu totul, este cazul să le lăsați deoparte atunci când vine vorba de viața dvs. profesională. Acum aveți șansa de a face mutări importante în cariera dvs. Aveți parte de sprijin din partea persoanelor care contează și reușiți să faceți o impresie foarte bună oriunde vă prezentați. Cu o casă a banilor goală nu este cazul să vă așteptați la alte câștiguri în afara celor venite de pe urma muncii dvs., așadar acesta este sectorul unde trebuie să insistați.

Începeți luna cu un tonus bun, dar pe măsură ce evenimentele se derulează veți începe să resimțiți oboseala și veți avea nevoie de mai multa odihnă. Încercați să vă programați mici pauze care să vă permită reîncărcarea bateriilor în utima parte a lunii.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Fecioară: 2, 8, 12, 29