Fecioară

23 august – 21 septembrie

Horoscopul lunii Martie 2024

zodia fecioara
  • Dragoste 95% 95%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Fecioară

$

Horoscopul anului Fecioară

$

Caracteristici zodia Fecioară

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna martie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru fecioare. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Tranzitele retrograde s-au încheiat pentru moment, astfel încât viața se poate desfășura cu o mai mare lejeritate. Toate planetele sunt plasate în emisfera vestică pentru fecioare. În acest context, atenția lor se va îndrepta către persoanele din jur, iar egoismul și interesele personale vor fi lăsate deoparte.

Când Jupiter tranzitează casa a IX-a, el se află în casa pe care o stăpânește în mod natural, fapt care vă aduce avantaje. Acesta este un moment în care vă puteți îmbunătăți viața și puteți avea o mulțime de oportunități pentru a face acest lucru. Sunteți mult mai optimiști și nu doriți să vă concentrați asupra problemelor. Viața este bună și vreți să aveți parte de cât mai multe experiențe pozitive. Acum puteți vedea imaginea de ansamblu și, din această cauză, sunteți mult mai puțin stresați în legătură cu micile probleme care apar zilnic.

Când Marte se află în casa a VI-a, sunteți orientați spre muncă. Există multe de făcut și vă concentrați complet pe realizarea fiecărei mici sarcini. Abordați mai întâi elementele de bază, lucrurile care trebuie absolvite rezolvate de a putea face altceva și vă focusați pe responsabilități. Puteți să vă asumați mai multe proiecte și îndatoriri și să fiți mai ocupați acum.

Cu Mercur în tranzit în casa a VIII-a, aveți abilitați excelente pentru a desfășura orice acțiune care presupune cercetare. Nu vă veți opri până nu veți ajunge la miezul problemei. Aveți capacitatea să investigați orice situație sau persoană acum. Nu puteți suporta vorbăria inutilă și cu atât mai puțin superficialitatea. Vă doriți ca toate conversațiile dvs. să fie despre ceva important, iar experiențele trăite să aibă sens. Sunteți mai serioși decât de obicei și vă concentrați pe subiecte la fel de serioase. Aceasta poate fi o perioadă bună pentru o transformare mentală.

Cea mai activă casă astrologică în această lună este cea care guvernează parteneriatele de cuplu. Este un moment foarte bun pentru a vă consolida relația actuală sau pentru a începe una nouă. Veți avea capacitatea de a aborda orice problemă de cuplu cu seriozitate, dar în același timp veți avea și noroc.

Casa banilor este momentan goală și va rămâne așa pentru o lungă perioadă. Marile oportunități financiare au trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă panicați. Este o perioadă în care lucrurile se așază și au un parcurs liniar. În această perioadă banii vin ca urmare a muncii depuse.

Acum aveți mai multă disponibilitate pentru a aborda problemele de sănătate și vă puteți decide să vă îmbunătățiți stilul de viață. Este un moment bun pentru a identifica factorii care pun presiune pe organismul dvs. și a determina prin ce modalitate puteți ameliora situația.

Zile norocoase în Martie pentru zodia Fecioară: 1, 4, 6, 11, 16, 21.