Gemeni

21 mai -21 iunie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia gemeni
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul anului Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru gemeni. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Planul favorizat în luna decembrie este cel al iubirii. Casa a VII-a are parte de energia pozitivă adusă de Soare, de Venus, precum și de Mercur în mișcare directă. Cu siguranță va exista o schimbare pozitivă în relațiile romantice. Veți comunica mai bine cu partenerul dvs., vă veți bucura de timpul petrecut împreună și vă veți răsfăța reciproc. Dacă vă confruntați cu o criză în relația romantică, puteți decide să apelați la consiliere sau puteți rezolva singuri problema. Dacă sunteți singuri, este momentul perfect pentru a începe să ieșiți la întâlniri. Pe parcursul lunii, cele trei corpuri cerești vor trece în casa a VIII-a, așadar în ultimele zile ale anului pasiunea va domina total viața de cuplu.

Cu Jupiter care se află în casa a X-a pentru ultima dată, veți experimenta o perioadă bună pentru cariera dvs. Puteți fi recunoscuți pentru munca pe care ați făcut-o în trecut și faceți pași siguri spre un statut mai bun. Dacă sunteți în vizorul publicului, faceți o impresie foarte bună. Ați putea să călătoriți prin intemediul muncii dvs. Veți vedea o creștere a statutului dvs. ca o consecință a succesului și e foarte probabil să vi se prezinte oportunități grozave. Totuși, aveți grijă la tendințele de exagerare. În schimb, este recomandat să profitați de atmosfera plăcută de la locul de muncă.

Finanțele nu sunt susținute din punct de vedere astral. În acest context, singura sursă de venit în această lună poate fi cariera dvs.

Ținând cont de tranzitul retrograd al lui Marte in semnul dvs., acesta poate fi un moment de agresiune majoră. Puteți avea un temperament aprig și vă puteți certa cu toată lumea pentru fiecare lucru mărunt. Vă înfuriati ușor și sunteți prea defensivi. Trebuie să lucrați pentru a vă controla mai bine furia, iar mișcările planetare ar putea evidenția problemele de temperament pe care le aveți. De asemenea, puteți fi mai impulsivi și să nu gândiți înainte de a acționa. Acesta este un moment bun pentru a descoperi cum să vă afirmați punctul de vedere.

În ceea ce privește sănătatea, este un moment bun pentru a vă schimba în bine stilul de viață și chiar pentru a rezolva o problemă mai veche. Totuși, este nevoie sa vă gestionați stările de nervozitate, dar și să aveți grijă la micile accidente și răni. Dacă sunteți predispuși la dureri de cap, acum este posibil să aveți parte de unele acutizări ale migrenelor.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Gemeni: 13, 17, 20, 25, 29.