Gemeni

21 mai -21 iunie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia gemeni
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 60% 60%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul anului Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia gemeni, cea de-a doua parte a lunii octombrie vă fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Casa a V-a este foarte activă în această lună, lucru care în mod normal ar trebui să fie de bun augur, aducând bucurie și distracții. Însă, din păcate, Mercur aflat în tranzit retrograd în primele două decade în aceeași casă vă umbrește bucuria. Nu reușiți să vă deconectați și simțiți că nu vă puteți distra la modul la care o făceați cu alte ocazii. Nu este cazul să vă îngrijorați, este vorba de o stare de spirit trecătoare. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Casa banilor s-a golit încă din iulie, așadar este de așteptat că avântul financiar de care ați beneficiat la începutul verii să nu mai fie de actualitate acum. Se recomandă o atitudine echilibrată și prudentă în ceea ce privește cheltuielile. Cu toate acestea, nu este cazul să vă îngrijorați, deoarece nu veți încheia luna pe minus. Dacă este neapărat să faceți o investiție importantă, încercați să o programați spre sfârșitul lui octombrie, când Luna, cea care vă conduce finanțele, va tranzita casa a II-a.

În ceea ce privește cariera, ați pierdut de ceva timp sprijinul oferit de jupiter în casa a X-a. Pe cale de consecință, este firesc că parcursul dvs. profesional să fie încetinit și să nu dați randament maxim în cariera dvs. Țînând cont că nici tendințele generale nu sunt favorabile carierei, este recomandat să nu vă axați pe acest domeniu al vieții în această perioadă.

Un domeniu pe care ar trebui să vă axați este cel al iubirii. Dragostea este susținută în această lună de tranzitul lui Venus în casa a VII-a. Chiar dacă viața nu se derulează cum v-ați dori în această perioadă, cei aflați în relații stabile vor găsi sprijin în brațele partenerului. Nu va fi vorba de o iubire cu scântei, ci de un parteneriat pe care vă puteți baza.

Sănătatea este îmbunătățită față de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică bună.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Gemeni: 4, 14, 17, 23, 30.