Gemeni

21 mai -21 iunie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia gemeni
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 80% 80%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul anului Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru nativii zodiei gemeni luna mai va fi una foarte activă. Trebuie să se aștepte la anumite schimbări, fie că le doresc sau nu.

Dragostea este vizată de o eclipsă de Lună care are loc pe 26 mai în casa a VII-a, prin urmare relațiile sunt puse la încercare. Cele puternice vor supraviețui, dar cele cu probleme sunt în pericol, lucru care nu este neapărat rău. Cu această ocazie veți vedea cine merită să rămână în viața dvs. și cine nu, eclipsa acționând ca un catalizator al relațiilor tensionate. Un Pluto retrograd în casa a VIII-a, stârnește și mai mult lucrurile din punct de vedere al relațiilor intime.Trebuie să luați această perioadă ca pe o șansă de a scăpa de o eventuală relație toxică. Cei singuri simt nevoia de iubire în viața lor și sunt atrași de persoane cu o aură de putere și prestigiu.

Jupiter, planeta care vă guvernează iubirea, va trece în casa carierei în ultima jumătate a lui mai. Această mișcare indică o împletire a celor două domenii ale vieții. Așadar, nu este exclus să primiți sprijin în carieră din partea persoanei iubite. În același timp, este posibil să vă orientați spre începerea unei relații cu o persoană ce vă poate influența parcursul profesional.

Cu Marte în tranzit în casa a II-a, sunteți doritori de a avea mai multă siguranță materială în viața dvs. Vreți să fiți stabili din punct de vedere financiar și sunteți dispuși să munciți pentru a câștiga mai mulți bani. S-ar putea să vă orientați spre un al doilea loc de muncă, să începeți un proiect adițional sau să vă doriți să porniți o investiție. De asemenea, puteți cheltui și mai mulți bani în acest timp, fără a fi atenți la cât risipiți. Doriți mai multă stabilitate și este puțin probabil să vă asumați riscuri mari. Plănuiți să finalizați proiectele pe care le-ați început deja. Dacă așteptați să primiti o moștenire, trebuie să aveți în vedere că vor fi anumite tensiuni cauzate de Pluto retrograd.

Luna nu va fi una ușoară, dar pe măsură ce se desfășoară, veți primi sprijin astral prin intrarea lui Mercur, a lui Venus și a Soarelui în semnul propriu. Aceste mișcări vă dau forță și încredere, astfel că veți gestiona eclipsa de Lună dintr-o poziție de stimă de sine.

Sănătatea este la un nivel destul de bun. Nu veți fi în formă maximă, dar nici nu veți avea parte de probleme care să vă împiedice în realizarea sarcinilor zilnice.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Gemeni: 12, 18, 20, 22, 29, 30.