Gemeni

21 mai -21 iunie

Horoscopul lunii Octombrie 2023

zodia gemeni
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 60% 60%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul anului Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna octombrie este caracterizată de o distribuție amplă a planetelor pe bolta cerească, fenomen ce aduce în atenția nativilor multiple domenii ale vieții. Toate planetele cu mișcare rapidă vor avea un parcurs direct, în timp ce planetele cu mișcare lentă vor fi retrograde. Luna octombrie mai este caracterizată și de două eclipse. O eclipsă de Soare va avea loc în zodia balanță pe 14 octombrie, iar o eclipsă de Lună va avea loc pe 28 octombrie în zodia taur.

Eclipsa de Soare are loc în casa a V-a. Este foarte probabil ca cei afectați să fie copiii dvs, așadar aveți grijă la aceștia și încercați să îi feriți de orice pericol. Lucrurile care nu suportă amânare ar trebui făcute, dar orice lucru neesențial, mai ales dacă este stresant, este mai bine să fie reprogramat. Energia eclipsei din această casă este despre asumarea riscurilor. Așteptați-vă să simțiți nevoia de a depăși limitele, dar aveți grijă căci acest lucru poate avea consecințe nebănuite. Încercați să găsiți o modalitate mai sigură de a vă condimenta viața amoroasă sau de a vă spori creativitatea. Trebuie să ajungeți la un echilibru între ceea ce oferiți și ceea ce primiți.

Eclipsa de Lună are loc în casa a XII-a, prin urmare efectele resimțite nu vor fi foarte puternice. Veți simți nevoia de a vă ocupa de sufletul dvs., de a vă asculta intuiția și de a vă analiza trăirile. În același timp, veți fi foarte receptivi la nevoile celorlalți și veți atrage în jurul dvs. oameni care au nevoie de ajutor. Este nevoie să fiți atenți și să nu lăsați ca empatia pe care o manifestați acum să vă pună cu totul în slujba semenilor, iar astfel să rămâneți fără resurse. Sunteți mult mai înțelegători decât de obicei și aveți capacitatea de a oferi iertare și mângâiere. De asemenea, este posibil să aveți parte de o revelație.

Cariera are parte de unele provocări. Atât Neptun, cât și Saturn retrogradează în casa a X-a, iar alte poziționări astrale favorabile nu se întrevăd. Perioada actuală aduce cu sine greutăți și obstacole în ceea ce privește parcursul profesional.

În plus, nici casa banilor nu are parte de tranzite planetare. În acest context este recomandat să vă administrați bugetul cu prudență și să nu vă angajați în cheltuieli care nu sunt obligatorii.

Sănătatea nu pune probleme majore, dar nici nu se poate spune că veți fi într-o formă foarte bună. Este o perioadă în care trebuie să evitați să vă suprasolicitați organismul.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Gemeni: 3, 8, 22, 24.