Gemeni

21 mai -21 iunie

Horoscopul lunii August 2022

zodia gemeni
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul anului Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru gemeni. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Jupiter își continuă tranzitul în casa a XI-a, iar asta înseamnă că vă veți face mulți prieteni. Calendarul dvs. social este cu mult mai plin decât a fost în ultimul timp, iar noii cunoscuți pot veni cu noi oportunități pentru dvs. Ați putea să vă alăturați unui nou grup sau să lucrați din greu pentru o nouă cauză pe care o alegeți. Spiritul dvs. umanitar iese acum la iveală și vă doriți să contribuiți la transformarea lumii într-un loc mai bun. Nu este exclus să vă alăturați unui grup caritabil. Vă doriți să fiți în preajma oamenilor care împărtășesc aceleași interese cu dvs. Când vă gândiți la viitor, aveți o atitudine mai optimistă și sperați că totul va merge bine.

Cariera a intrat într-un con de umbră de ceva timp, și tot așa vă rămâne și luna aceasta. O stare de acalmie va domina viața dvs. profesională.

În plus, și finanțele au mai pierdut din susținerea astrală de luna trecută, dar urmează sa reintre în curând în centrul preocupărilor dvs. Este recomandat să nu vă preocupați prea mult de acest aspect al vieții dvs., ci să așteptați o perioadă mai propice.

Iubirea nu este nici ea vizată în mod deosebit. Ținând cont de tranzitul lui Jupiter, planeta care vă conduce sentimentele, prin casa a XI-a, nu este exclus ca în această perioadă să aveți parte de un flirt în cercurile sociale în care vă învârtiți.

Sănătatea continuă pe trendul bun de luna trecută, cu mențiunea că este nevoie să acordați o atenție sporită perioadelor de odihnă. Asigurați-vă că vă acordați mult timp să vă odihniți, să vă umpleți bateriile și să vă recuperați energia.

Zile norocoase în August pentru zodia Gemeni: 4, 9, 16, 18, 23.