Gemeni

21 mai -21 iunie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia gemeni
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Gemeni

$

Horoscopul anului Gemeni

$

Caracteristici zodia Gemeni

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna ianuarie îi găsește pe nativii zodiei gemeni cu toate planetele în emisfera sudică. În acest context este de așteptat ca gândirea și preocupările lor să fie orientate către exterior, către ceilalți.

Trazitul lui Marte prin casa a VII-a vă determină să doriți să aveți mai multă stabilitate în viața dvs., prin relațiile personale și prin proiectele în care vă angajați. Ideea de angajament pe termen lung nu este atât de înspăimântătoare pe cât ar putea fi de obicei. Puteți să aveți dispute cu persoana iubită, dar gășiți o modalitate de a face rapid compromisuri, astfel încât situația tensionată nu va dura prea mult. Dacă sunteți singuri, acesta poate fi un moment în care decideți să abordați relațiile de cuplu cu mai multă seriozitate. Ianuarie nu va fi cea mai romantică lună, dar tendința generală este totuși una bună la capitolul dragoste.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei gemeni este vorba de casele a IX-a și a VIII-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Venus este retrograd în cea de-a VIII-a casă, iar asta vă face să simțiți în permanență că vă lipsește ceva pentru a fi fericiți. Aveți impresia că schimbările din ultima perioadă nu v-au adus exact în locul în care v-ați fi dorit. Este timpul pentru a aprecia ceea ce aveți, a vă da credit pentru ceea ce ați realizat și a vă bucura de stadiul actual al vieții.

Ați putea fi tentați să cheltuiți sume mari pentru a vă cumpăra fericirea, dar este recomandat să rezistați acestui impuls de moment. Trebuie să tineți cont de faptul că sectorul banilor nu beneficiază de nici un tranzit, prin urmare nu există susținere astrală care să contrabalanseze excesele făcute acum.

Sectorul care înregistrează acum un influx de energie pozitivă este cel al carierei. În casa a X-a își face simțită prezența planeta Jupiter. Veți vedea o creștere a statutului dvs. ca o consecință a succesului și e foarte probabil să vi se prezinte oportunități grozave. Puteți face ceea ce doriți în carieră cu o ușurință mai mare și ar trebui să încercați să vă puneți în valoare, deoarece cu cât faceți mai mult, cu atât veți obține mai mult. De asemenea, ați putea atinge un obiectiv la care ați lucrat din greu până acum. Mai mult, vă puteți seta noi obiective mai mari și mai îndrăznețe decât ați fi crezut că este posibil. Aceasta este zona înspre care trebuie să vă direcționați energia în perioada următoare.

Sănătatea se menține pe trendul de luna trecută. Prin urmare nu veți fi în formă maximă, dar nici nu veți întâmpina probleme semnificative. Câtă vreme nu exagerați în nici o privință, veți avea parte de o lună relativ mulțumitoare din punct de vedere al sănătății.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Gemeni: 8, 14, 23, 27.