Leu

23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia leu
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul anului Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia leu, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Primele două decade ale lunii octombrie vor fi dominate de treburi de rutină, discuții și evenimente care vă aglomerează programul și nu vă lasă să vă destindeți așa cum ați dori. Casa a III-a este foarte activă, iar Mercur care retrogradează în aceeași casa încarcă și mai mult atmosfera. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Finanțele și-au pierdut susținerea de care au beneficiat luna trecută. Casa banilor a fost părăsită de planetele care au tranzitat-o, iar Mercur retrograd nu vă favorizează nici în acest sector deoarece acest corp ceresc vă guvernează finanțele. Chiar dacă situația actuală nu vă este pe plac, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să luați evenimentele așa cum vin și să încercați să vă gestionați cât de bine puteți bugetul. Nu este exclus că unele obligații pe care le aveți față de rude sau prieteni să vă aducă cheltuieli pe care nu ați fi dorit să le faceți acum.

Cariera se menține pe trendul de lunile trecute, așadar lucrurile trenează. Nu este cazul să vă așteptați la schimbări și nici să fiți remarcați din punct de vedere profesional. Treburile de rutină vă țin ocupați și nu vă dau voie să străluciți din acest punct de vedere.

În dragoste luna octombrie continuă ca o prelungire a lui septembrie, prin urmare viața dvs. de cuplu va fi în continuare monotonă. Din fericire, pe măsură ce zilele se scurg, veți avea parte de o revigorare a relațiilor sentimentale. Jupiter și Saturn au dominat casa a VII-a prin tranzitul lor retrograd. Iată că în octombrie această mișcare va lua sfârșit și cei doi giganți vor începe să avanseze. Este de așteptat ca pe frontul iubirii să aveți parte de îmbunătățiri. Veți oferi și veți primi seriozitate în relația de cuplu, iar norocul va fi din nou de partea dvs.

Sănătatea se menține pe trendul de luna trecută. Prin urmare nu veți fi în formă maximă, dar nici nu veți întâmpina probleme semnificative. Terapiile dau rezultate bune, iar exercițiile fizice sunt bine venite. Câtă vreme nu exagerați în nici o privință, veți avea parte de o lună relativ mulțumitoare din punct de vedere al sănătății.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Leu: 1, 6, 15, 26.