Leu

23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia leu
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 85% 85%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul anului Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Nativii zodiei leu sunt favorizați din punct de vedere astral în mai. Deși luna nu este una ușoară, plasamentul evenimentelor astrale cu potențial negativ îi afectează mai puțin decât pe celelalte zodii.

O eclipsă de Lună are loc pe data de 26 mai în casa a V-a, iar această configurație îi domolește efectul asupra dvs. Cel mai probabil consecințele negative se vor rezuma la câteva planuri date peste cap în ceea ce privește activitățile de divertisment. De asemenea, cei care au copii vor constata că aceștia le dau bătăi de cap puțin mai mari decât de obicei. Pe de alta parte, talentele dvs. creative vor fi potențate și nu este exclus să veniți cu idei foarte bune.

Pluto începe un parcurs retrograd în casa muncii. Acum este momentul pentru a vă analiza rutina zilnică și a vedea în ce mod vă puteți eficientiza viața. Dacă ați amânat o sarcină sau un proiect, acum este momentul pentru a le rezolva odată pentru totdeauna. Trebuie să vă faceți curaj și să vă ocupați și de acele sarcini care nu vă sunt pe plac. Țineți cont că Soarele se află în casa carierei pe parcursul primelor două decade ale lunii mai. Acest tranzit vă oferă sprijin în sectorul muncii, prin urmare chiar și îndatoririle mai puțin plăcute pot fi duse la bun sfârșit.

Tot Pluto vă oferă și șansa de a rezolva o problemă de sănătate mai veche. Dacă știți că ați amânat o vizită la medic sau efectuarea unui set de analize, acum este momentul. În prima parte a lunii veți avea ocazia să identificați problema, iar pe măsură ce luna se desfășoară, vă fi mai ușor să o tratați. Nu este o lună excelentă din acest punct de vedere, dar nici nu este nimic de speriat. Trebuie doar să vă ocupați de starea dvs. de sănătate.

Dragostea are un parcurs liniar în ceea ce privește relațiile stabile. Ultima jumătate a lunii beneficiază de un ajutor din partea lui Jupiter în casa a VIII-a, iar acest lucru vă sporește atractivitatea și apetitul pentru intimitate.

Nici finanțele nu înregistrează modificări, dar nici nu veți avea probleme din acest punct de vedere. Un Mercur plasat în casa a IX-a vă ajută și vă atrage sprijin de pe urma interacțiunilor sociale. De fapt, întreaga lună este benefică din punct de vedere al prietenilor și cunoștințelor. Veți fi populari și apreciați în cercurile în care vă învârtiți. De asemenea, dacă aveți în vedere mișcări pe partea materială, ar trebui să le puneți în practică în această lună, deoarece Mercur va retrograda în luna următoare.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Leu: 1, 6, 17, 30.