Leu

23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia leu
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul anului Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru lei. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Toate planetele sunt plasate în emisfera sudică pentru lei. În acest context, atenția lor se va îndrepta către evenimentele ce se petrec în jurul lor, dar și către modul în care acestea îi afectează.

Întrucât Jupiter se află în casa a XI-a, vă veți face mulți prieteni. Calendarul dvs. social este cu mult mai plin decât a fost în ultimul timp, iar noii cunoscuți pot veni cu noi oportunități pentru dvs. Vă doriți să fiți în preajma oamenilor care împărtășesc aceleași interese cu dvs. Sunteți mai deschiși la lucruri originale, inventive, excentrice și unice și sunteți dispuși să vă îmbrățișați individualitatea.

Cu tranzitul lui Marte în casa a X-a, sunteti orientați spre reușită. Oricât de mult succes ați fi avut, vi se pare că nu este suficient. Aveți impresia că întotdeauna puteți face mai multe. Ambiția dvs. este în creștere și vă concentrați pe obiectivele pe termen lung. Sunteți muncitori și puteți face planuri realiste pentru a obține ceea ce doriți. Este foarte probabil să vă concentrați mai mult pe carieră decât orice altceva. Puteți fi recunoscuți pentru valoarea muncii pe care o prestați. Încredea în forțele proprii crește cu cât realizați mai multe și cu cât deveniți mai remarcați.

Iubirea nu reprezintă un domeniu favorizat în această perioadă. Nu vor avea loc tranzite care să anime viața de cuplu, așadar lucrurile evoluează într-un ritm previzibil și prea puțin interesant.

Nici finanțele nu sunt favorizate în această lună. Este un moment în care se recomandă să fiți prudenți în ceea ce privește organizarea bugetului, singurele câștiguri putând veni de pe urma carierei.

Sănătatea se află pe un trend ascendent în comparație cu luna precedentă. Vă simțiți mai bine și veți avea mai multă energie pentru a vă desfășura activitățile zilnice, fiind aproape de forma maximă.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Leu: 2, 4, 6, 11, 17, 26.