Leu

23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii August 2022

zodia leu
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul anului Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru lei. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Când Jupiter intră în casa a IX-a, el se află în casa pe care o stăpânește în mod natural, fapt care vă aduce avantaje. Acesta este un moment în care vă puteți îmbunătăți viața și puteți avea o mulțime de oportunități pentru a face acest lucru. Sunteți mult mai optimiști și nu doriți să vă concentrați asupra problemelor. Viața este bună și vreți să aveți parte de cât mai multe experiențe pozitive.

Marte își continuă parcursul în casa a X-a, astfel că veți experimenta o perioadă energică pentru cariera dvs. Ambiția dvs. este în creștere și vă concentrați pe obiectivele pe termen lung. Sunteți muncitori și puteți face planuri realiste pentru a obține ceea ce doriți. S-ar putea să vă concentrați mai mult pe carieră decât orice altceva, ceea ce poate fi favorabil pentru cariera dvs., dar nefavorabil pentru orice altceva. Este o perioadă bună pentru a face progrese în carieră sau pentru a începe o nouă afacere.

Casa banilor a fost goală o bună perioadă, dar acum Mercur activează acest sectpr. Aceasta este o perioadă puternică pentru analiza fluxului de numerar, a veniturilor și a puterii de câștig. Acum sunteți mai practici și mai raționali în abordarea finanțelor. Cu mintea concentrată pe bani și bunuri, precum și pe valorile personale, aceasta poate fi o perioadă puternică pentru a veni cu noi idei de a face bani. Acesta este un moment bun pentru a vă analiza bugetul. Ar fi bine să studiați detaliile acestuia pentru a veni cu un plan exact care vă va permite să vă puneți ordine în finanțe. Câștigul financiar poate veni și prin comunicare.

Dragostea nu este favorizată în această lună. Saturn va retrograda în casa a VII-a, iar acest fenomen aduce frustrare în relațiile de cuplu. Dacă până acum ați tolerat tipare de comportament nepotrivit, acum nu mai sunteți dispuși la compromisuri.

Sănătatea este ușor mai bună față de lună trecută, dar nu exceptională. În plus, este un moment bun pentru îmbunătățiri de ordin fizic.

Zile norocoase în August pentru zodia Leu: 1, 3, 7, 16, 18, 22, 24, 25, 31.