Leu

23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia leu
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul anului Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru nativii zodiei leu prima luna din an se învârte în jurul relațiilor. Este cel mai vizat sector și aspectul care îi preocupă cel mai mult.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu vă fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei leu este vorba de casele a VIII-a și a VII-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Jupiter a părăsit definitiv casa a VII-a și nu va mai reveni aici pentru o lungă perioadă. Luna aceasta o aură de seriozitate va domina relațiile. Nu este un lucru neapărat de rău augur, ci doar un moment în care responsabilitatea domină atmosferă. Veți lua foarte serios latura sentimentală a vieții și nu vă veți juca cu dragostea. Din fericire, Marte în tranzit în casa a V-a aduce și puțină voioșie, dar și intensitate în relații. Pe de altă parte, Jupiter intrat în casa a VIII-a intensifică nevoia de intimitate și va face să emanați o aură de magnetism. Cei singuri își vor dori o relație serioasă, dar este posibil că până la urmă persoana vizată să se dovedească a fi doar o aventură.

Venus are un parcurs retrograd în casa a VI-a, iar acest lucru are impact asupra vieții dvs. de zi cu zi. Cel mai probabil veți simți că nu vă acordați pe atât de multă atenție pe cât ar fi necesar. Acest lucru adevărat, dar acum aveți ocazia de a vă purifica stilul de viață. Trebuie să identificați care sunt obiceiurile care vă ajuta și care este balastul care doar vă împovărează fără a vă aduce beneficii.

Finanțele nu au parte de impulsuri semnificative. În această perioadă banii vor veni din muncă și nu din câștiguri nesperate. Nu este cazul să vă așteptați la cadouri de mare valoare. Totuși, este foarte posibil că în aceasta perioadă să vă fie recunoscută munca și să aveți parte de aprecieri ca urmare a eforturilor depuse. În ultima jumătate a lunii nu este indicat să vă angajați în datorii, căci Mercur este planeta care vă conduce câștigurile materiale.

Sănătatea are parte de mici provocări în această perioadă. Este momentul pentru a începe să vă îngrijiți mai mult, să vă alimentați mai corect, să vă odihniți mai bine și să aveți mai multa grijă de starea dvs. de sănătate, care nu este la cote maxime acum.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Leu: 1, 6, 9, 11, 12, 20, 27.