Leu

23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia leu
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 80% 80%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Leu

$

Horoscopul anului Leu

$

Caracteristici zodia Leu

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru lei. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Cu Marte retrograd în casa a XI-a, este posibil să aveți în vedere visele legate de viitorul dvs., simțindu-vă frustrați sau nerăbdători. Cel mai probabil nu ați reușit să le realizați deocamdată și chiar dacă doriți ca totul să se întâmple acum, întâmpinați blocaje. Răbdarea este vitală, așadar evitați să manifestați un comportament impulsiv. S-ar putea să fiți iritabili în interacțiunile cu pritenii sau în mediul online. Vă doriți să manifestați un comportament excentric și deveniți rebeli atunci când acest lucru nu vă este permis.

În ceea ce privește planul sentimental, situația este asemănătoare cu luna precedentă. Saturn nu mai este retrograd în casa a VII-a, iar în primele două decade veți avea parte de tranzite favorabile în casa a V-a. Veți trăi iubirea intr-un mod jovial, lipsiți de griji și mereu cu zâmbetul pe buze.

Activitatea din casa banilor este inexistentă. În schimb, un tranzit al lui Jupiter in casa a VIII-a vă poate aduce ceva bani din partea altor persoane. Nu va fi vorba de recompense ale muncii, ci de sume venite doar din noroc.

Cu Mercur și Venus în tranzit în casa a VI-a, mintea dvs. este concentrată pe muncă. Gândiți mai logic și mai analitic. Puteți face față proiectelor și sarcinilor de lucru mult mai ușor și sunteți mai productivi și mai eficienți. Dacă sunteți scriitori sau lucrați în comunicații sau cu tehnologie, aceasta este o perioadă bună pentru dvs. Este posibil să purtați mai multe conversații cu colegii de muncă sau să vă ocupați de tehnologie mai mult decât de obicei. Mediul dvs. de lucru este mai solicitant.

Luna decembrie este una în care ați putea face planuri pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate, a primi sfaturi medicale sau a discuta cu medicul dvs. Dacă faceți modificări în felul în care vă îngrijiți de sănătate, asigurați-vă că sunt schimbări mici sau, dacă sunt mari, implementați-le treptat.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Leu: 3, 12, 19, 27.