Pești

20 februarie – 20 martie

Horoscopul lunii August 2022

zodia pesti
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 85% 85%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul anului Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru pești. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Când Jupiter se află în casa a II-a, puteți experimenta o creștere a stimei de sine și a valorii pe care v-o atribuiți. Puteți să vă concentrați asupra sistemului de valori și să faceți ajustări sau să faceți schimbări în viața dvs. în conformitate cu sistemul dvs. de valori. Acest aspect este bun pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. De asemenea, puteți achiziționa mai multe articole de valoare și puteți fi mai materialiști, ceea ce vă poate face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Deși puteți câștiga o mulțime de bani, sunteți la fel de înclinați să cheltuiți mult. Marte în aceeași casă a II-a, vă aduce dorința de a câștiga mai mulți bani și de a acumula mai multe resurse materiale.

Cu Soarele in cea de-a VI-a casă, vă identificați cu munca pe care o prestați, iar pentru a vă simți bine aveți nevoie să fiți ocupați și productivi. Nu aveți timp de jocuri și distracții, ci vă dedicați lucrurilor serioase. Sunteți foarte sensibili la posibilele critici referitoare la munca pe care o faceți. Părerile pozitive ale celor din jur vă dau o stare de mulțumire. Totuși, nu trebuie să depindeți în așa mare măsură de aprecierea celorlalți, ci să fiți conștienți de propria valoare.

Cu tranzitul lui Mercur în casa a VII-a, puteți comunica cel mai bine cu persoanele de care vă simțiți apropiați sau atunci când sunteți doar dvs. împreună cu o altă persoană. Nu vă simțiți prea confortabil cu întrunirile de grup, dar nici cu acțiunea pe cont propriu, ci aveți nevoie de un partener. Rezolvați orice problemă apărută în cuplu cu ajutorul cuvintelor potrivite, dar romantismul nu este la cote maxime. Dragostea este calculată în acestă luna, și nu pasională.

Sănătatea este un aspect important când Soarele este în casa a VI-a, astfel că fie puteți începe să aveți mai multă grijă de sănătatea dvs., fie puteți întâmpina probleme de sănătate neașteptate.

Zile norocoase în August pentru zodia Pești: 7, 10, 12, 19, 24.