Pești

20 februarie – 20 martie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia pesti
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul anului Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru pești. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Aproape toate planetele sunt plasate în emisfera nordică pentru pești. În acest context, atenția lor se va îndrepta către lucrurile și persoanele care le sunt cele mai apropiate și vor fi foarte subiectivi.

Când Jupiter se află în casa a IV-a, ați putea avea ocazia să vă extindeți spațiul locativ. Poate că faceți modificări astfel încât spațiul să pară mai mare sau vă mutați într-o locuință mai generoasă. Vreți să aveți mai multă libertate de mișcare acasă, motiv pentru care simțiți nevoia unui spațiu mai mare. Nu este exclus să începeți să investiți în imobiliare. Vă place să petreceți timpul acasă împreună cu familia și sunteți deciși să vă îmbunătățiți relațiile familiale. De asemenea, veți demonstra mai multă susținere față de cei dragi în timpul acestui tranzit.

Cum Marte tranzitează casa a III-a, sunteți capabili să comunicați deschis. Aveți multe de spus și nu vă veți feri să rostiți cuvintele necesare. Acum este momentul pentru orice conversație care trebuia purtată de mult timp. Mintea dvs. este mult mai activă, iar acest lucru poate fi bun pentru proiectele mentale și activitățile intelectuale. Trebuie să ramaneti ocupați, altfel activitatea mentală în exces va duce la anxietate. Este posibil să se ivească călătorii pe distante scurte. Programul dvs. este plin și sunteți mai sociali și mai interesați de interacțiunile cu ceilalți.

Iubirea nu reprezintă un domeniu favorizat în această perioadă. Nu vor avea loc tranzite care să anime viața de cuplu, așadar se preconizează o perioadă mai așezată..

Casa banilor s-a golit și va rămâne așa pentru o lungă perioadă. Marile oportunități financiare au trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă panicați. Este o perioadă în care lucrurile se așază și au un parcurs liniar. Nici cariera nu are parte de tranzite astrale stimulante, așadar este o perioadă în care este recomandat să aveți o atitudine prudentă

Sănătatea nu mai este chiar la nivelul lunii trecute ca urmare a unor unghiuri mai stresante pe care le fac planetele. Este indicat să fiți atenți la semnalele pe care vi le transmite organismul și să evitați excesele de orice tip.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Pești: 3, 5, 23, 24, 26.