Pești

20 februarie – 20 martie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia pesti
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul anului Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna ianuarie toate planetele vor fi concentrate în emisfera estică pentru nativii zodiei pești. Este de așteptat să dați dovadă de o gândire orientată către sine, către propriile păreri și valori.

Venus are un parcurs retrograd în casa a XI-a și aduce unele complicații legate de cercurile sociale. Este o perioadă bună pentru a vă da seama dacă persoanele care vă înconjoară sunt într-adevăr cele ce vă definesc. Unii vechi prieteni cu care ați pierdut legătura pot să reapară în viața dvs., poate doar pentru a vă face să realizați cât de mult ați v-ați dezvoltat. Nu este cazul să vă simțiți obligați să primiți în apropierea dvs. persoane care nu se mai aliniază cu statutul dvs. actual.

Cu tranzitul lui Marte în casa a X-a, sunteți orientați spre reușită. Oricât de mult succes ați fi avut, vi se pare că nu este suficient. Aveți impresia că întotdeauna puteți face mai multe. Ambiția dvs. este în creștere și vă concentrați pe obiectivele pe termen lung. Sunteți muncitori și puteți face planuri realiste pentru a obține ceea ce doriți. S-ar putea să vă concentrați mai mult pe carieră decât orice altceva, ceea ce poate fi favorabil pentru cariera dvs., dar nefavorabil pentru orice altceva. Este o perioadă bună pentru a face progrese în carieră sau pentru a începe o nouă afacere.

Nu uitați că Marte este planeta care vă conduce finanțele. Plasamentul în casa a X-a arată că în ianuarie banii vor veni ca urmare a profesiei dvs. Cum nu există alte impulsuri astrale semnificative, nu este cazul să vă așteptați la alte surse de bani în afară de muncă.

Jupiter intră în semnul dvs., iar atunci când marele benefic se află în casa I, vă simțiți optimiști cu privire la viața dvs. Deveniți mai încrezători și vă simțiți bine cu privire la modul în care merg lucrurile. Acest lucru vă poate determina să faceți îmbunătățiri în viața dvs. pentru a vă simți din ce în ce mai bine. Noi oportunități se vor ivi și vă vor oferi ocazia să realizați mai multe și să aveți experiențe minunate. Sunteți mai prietenoși, mai direcți și aveți o atitudine mai fericită. Vă simțiți liberi să vă manifestați și să vă exprimați așa cum doriți.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei pești este vorba de casele a VII-a și a VI-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Dragostea nu vă stârnește prea tare interesul acum. Această lună este mai degrabă dedicată prieteniei și vieții profesionale decât relațiilor sentimentale. Ținând cont că Mercur este planeta care vă guvernează sentimentele, perioada retrogradă din a doua jumătate a lui ianuarie, nu va fi una foarte romantică.

Sănătatea este îmbunătățită față de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă.  Totuși, este posibil să aveți zile în care nu doriți să faceți mai nimic. Nu este vorba de vreo problemă de sănătate, ci de o stare de lene care vă îndeamnă spre relaxare. Sunt favorizate transformările corporale, așadar acum este momentul pentru a acționa dacă doriți să vă remodelați silueta.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Pești: 3, 5, 8, 11, 17, 25, 29.