Pești

20 februarie – 20 martie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia pesti
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul anului Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru pești. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Cu Marte care retrogradează în casa a IV-a, puteți avea probleme cu gestionarea emoțiilor deoarece sunteți predispuși la izbucniri nervoase atunci când sunteți supărați. Trebuie să lucrați pentru a avea un control mai bun atunci când sunteți supărați și să aveți o metodă de a vă debarasa de energia negativă. Puteți pretinde mai mult sprijin din partea celor din jur, dar cel mai probabil veți fi nemulțumiți indiferent de cât de mult ajutor primiți. Problemele cu familia pot să apară și se poate ajunge la dispute.

Când Jupiter se află în casa I, vă simțiți optimiști cu privire la viața dvs. Deveniți mai încrezători și vă simțiți bine cu privire la modul în care merg lucrurile. Acest lucru vă poate determina să faceți îmbunătățiri în viața dvs. pentru a vă simți din ce în ce mai bine. Noi oportunități se vor ivi și vă vor oferi ocazia să realizați mai multe și să aveți experiențe minunate. Sunteți mai prietenoși, mai direcți și aveți o atitudine mai fericită. Vă simțiți liberi să vă manifestați și să vă exprimați așa cum doriți. Trebuie să aveți grijă deoarece veți avea tendința de a fi auto-îngăduitori sau leneși.

Soarele tranzitează casa a X-a, aducând energie în cariera dvs. Aveți ambiții mari, dar și mai multe multe discuții cu privire la cariera dvs. și direcția în care merge viața dvs. Vă gândiți la acestea și care sunt obiectivele dvs. și cum puteți ajunge din punctul în care vă aflați și până în cel unde v-ați dori să fiți.

Finanțele au pierdut susținerea din lunile trecute, așadar este indicat să vă gestionați bugetul cu prudență. Singura sursă de venit în această lună va fi profesia dvs.

Nici iubirea nu prezintă acum interes. Mergeți pe calea obișnuită și nu acordați importanță ocaziilor romantice. Aceasta este mai mult o perioadă dedicată prieteniei, decât iubirii.

Sănătatea nu se prezintă rău din perspectiva bolilor. Cu toate acestea, puteți provoca mici accidente din cauza stării de spirit agitate. De asemenea, nivelul energie nu va fi unul optim.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Pești: 11, 20, 25, 28.