Pești

20 februarie – 20 martie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia pesti
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul anului Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Nativii zodiei pești trebuie să se aștepte la o lună cu suișuri și coborâșuri. Vor avea parte de tulburări ale apelor din punct de vedere profesional, dar atmosfera de acasă și o intrare a lui Jupiter în semnul lor le mai ușurează parcursul din această lună.

Eclipsa de Lună de pe data de 26 mai are loc în casa a X-a și aduce schimbări în ceea ce privește carieră. Nu înseamnă ca aceste schimbări vor fi negative, ele pot fi și de bun augur. Totuși, indiferent de deznodământ, mișcările legate de carieră vor genera agitație și vă vor acapara atenția. Este posibil să aibă loc modificări în compania dvs. sau chiar să vă alegeți un nou drum profesional. În orice caz, trebuie să vă așteptați la răsturnări de situație și transformări în industria în care activați.

Pluto își începe mișcarea retrogradă în cea de-a XI-a casă, urmând să vă arate cine sunt cu adevărat prietenii dvs. Nu este exclus ca la finalul acestui tranzit să constatați că aveți mai puțini priteni, dar acest lucru este în fapt benefic, căci veți reuși să scăpați de oamenii care nu vă erau cu adevărat devotați. De asemenea, veți căpăta o altă perspectivă asupra obiectivelor și speranțelor dvs. și veți vedea lumea cu alți ochi.

Cea de-a IV-a casă este de asemenea foarte activă, aducând în prim planul intereselor dvs. casa și familia. Vă doriți să experimentați familiaritatea și liniștea căminului și agitația lumii exterioare nu vă atrage câtuși de puțin. Cu Mercur, planeta care vă guvernează dragostea, tot în casa a IV-a, este de așteptat că și pe plan sentimental să aveți gânduri statornice. Nu sunteți amatori ai aventurilor în aceasta perioada, ci vă doriți stabilitate și predictibilitate. Cei singuri vor fi atrași de persoane care le inspira încredere și care au intenții serioase.

Pe plan financiar nu se întrevăd mari progrese în această perioadă. Casa banilor a rămas goală, astfel că nu este cazul să vă așteptați la câștiguri prea mari.
În această perioadă puțin mai dificilă, situația este îndulcită de Jupier care intră în semnul dvs. în cea de-a doua jumătate a lui mai. Acest lucru vă aduce puțin noroc și vă ușurează într-o oarecare măsură viață.

Sănătatea are nevoie de atenție, în special în ultima decadă. Trebuie să fiți atenți la modul în care gestionați situațiile stresante, precum și la dozarea perioadelor de odihnă.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Pești: 2, 3, 13, 15, 31.