Pești

20 februarie – 20 martie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia pesti
  • Dragoste 95% 95%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Pești

$

Horoscopul anului Pești

$

Caracteristici zodia Pești

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia pești, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Iubirea e cu dus și întors în această lună. Pe de-o parte dați dovadă de un magnetism exacerbat și sunteți atrași de persoane puternice. Pe de alta parte, este posibil ca interese materiale să destabilizeze relațiile de cuplu sau să duca la formarea unora noi. Activitatea intensă din casa a VIII-a este potențată de tranzitul retrograd al lui Mercur aflat în același sector. Cum Mercur este și planeta care vă guvernează sentimentele, primele două decade ale lunii au un potențial riscant. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Și în ceea ce privește finanțele se recomandă prudența. Evitați să vă angajați în afaceri despre care nu aveți certitudinea că vor reuși. Într-o perioadă cu o încărcătură astrală atât de mare, este indicat să manifestați cumpătare și să exercitați un control cât mai mare asupra bugetului dvs.

Cariera s-a aflat într-un con de umbră în ultima perioadă, dar acum vor începe să fie resimțite mici progrese. Venus va activa casa a X-a în această lună, iar această mișcare dezmorțește puțin lucrurile. Nu este cazul să vă faceți mari speranțe, va fi vorba doar de o aducere a vieții profesionale mai aproape de interesele dvs. În plus, Jupiter, planeta acre vă guvernează cariera își vă înceta parcursul fretrograd în cea de-a doua parte a lui octombrie, fapt care este de asemenea de bun augur. Este momentul să începeți să vă pregătiți pentru impulsurile astrale pe care cariera le va primi în lunile următoare.

Sănătatea se vă îmbunătăți în a doua jumătate a lunii octombrie. Acest lucru se datorează stării dvs. emoționale care va urma același parcurs ascendent. Odată scăpați de activitatea retrogradă din casa a XII-a. veți avea o stare de spirit mai pozitivă, fapt care este în strânsă legătură cu vitalitatea organismului.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Pești: 9, 13, 18, 22.