Rac

22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia rac
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul anului Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru nativii zodiei rac luna ianuarie va fi una destul de bună. Domeniile vieții lor vor fi relativ echilibrate.

Venus este retrograd în casa a VII-a, punând sub lupă relațiile dvs. Vă evaluați nevoile și dorințele pe care le aveți de la un parteneriat, dar în același timp căutați armonia. Este o perioadă când complezența nu vă aduce nimic benefic. Trebuie să vă exprimați cu onestitate, să cereți direct ceea ce vă doriți și să vă revigorați parteneriatul. Dacă relația de cuplu pare consumată și s-a ajuns la deznodământul unei singurătăți în doi, acum este momentul pentru a o readuce la viață. Este necesar să țineți cont de faptul că aveți parte de sprijinul Soarelui în aceeași casa a VII-a pe parcursul primelor două decade. Soarele aduce energie în acest sector și armonizează relațiile de cuplu. În ansamblu, luna ianuarie vă aduce schimbări binevenite în viața dvs. sentimentală, chiar dacă pe moment nu veți percepe lucrurile în acest mod.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei rac este vorba de casele a IX-a și a VIII-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Când Jupiter tranzitează casa a IX-a, el se află în casa pe care o stăpânește în mod natural, fapt care vă aduce avantaje. Acesta este un moment în care vă puteți îmbunătăți viața și puteți avea o mulțime de oportunități pentru a face acest lucru. Sunteți mult mai optimiști și nu doriți să vă concentrați asupra problemelor. Viața este bună și vreți să aveți parte de cât mai multe experiențe pozitive. Puteți să învățați ceva nou, să vă întoarceți la școală, să obțineți o diplomă sau să încercați să vă transmiteți cunoștințele altor persoane.

În această lună finanțele și cariera nu au parte de impulsuri directe. Așadar un noroc neașteptat la bani sau o șansă unică în cariera sunt improbabile acum. Ceea ce va face diferență în această perioadă este munca. Există multe de făcut și vă concentrați complet pe realizarea fiecărei mici sarcini. Abordați mai întâi elementele de bază, lucrurile care trebuie absolvite rezolvate de a putea face altceva și vă focusați pe responsabilități. Puteți să vă asumați mai multe proiecte și îndatoriri și să fiți mai ocupați acum. Este în mod cert o perioada în care munca de rutină va fi cea care vă generează câștigurile.

În ceea ce privește tonusul fizic, ianuarie este o lună bună. Cu Marte în casa a VI-a aveți mai multă energie pentru a aborda problemele de sănătate și vă puteți decide să vă îmbunătățiți stilul de viață.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Rac: 2, 6, 8, 12, 21, 24.