Rac

22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia rac
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul anului Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia rac, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Legătura racilor cu casa și familia este una foarte puternică. Activitatea din casa a IV-a este intensă, dar nu neapărat într-un sens pozitiv. Mercur retrograd vă aduce unele îndoieli în acest sector. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Finanțele au pierdut susținerea astrală din lunile de vara. Fluxul de numerar este în continuare încetinit și veți constata că probleme de rutină vă împing la mici cheltuieli. De asemenea, în primele două decade ale lunii, veți face achiziții legate de locuința dvs., dar veți cheltui și pentru membrii familiei.

Dragostea este domeniul vieții care are parte de o revigorare în această lună. În primul rand, în această lună veți scapă de mișcarea retrogradă a lui Pluto care a dominat timp de luni bune casa a VII-a. Mai mult, Saturn, planeta care vă guvernează iubirea, își va înceta de asemenea parcursul retrograd. Pe măsură ce luna se desfășoară, veți constata că relația de cuplu începe să se așeze și că unele conflicte din trecut și-au pierdut forța distructivă. În ultima decadă veți lua lucrurile mai ușor și vă veți permite să vă destindeți și să vă distrați alături de persoana iubită. Soarele începe să răsară și pe strada celor singuri, care vor scăpa ușor de blocajele care nu le-au permis să înceapă o relație.

Cariera încă nu dă semne de revigorare. În această perioadă misiunea dvs. este reprezentată de casă și familie, după cum indică tranzitul lui Marte în casa a IV-a. Viața profesională cade într-un plan secundar și veți face doar strictul necesar la locul de muncă.

Sănătatea va necesita puțin mai multă atenție față de luna trecută, căci se întrevăd câteva alinieri planetare strasante. Așadar se recomandă grijă și odihnă suficientă. Trebuie să țineți cont de ponderea importantă pe care moralul o are în starea dvs. generală, așadar nu vă încarcați cu problemele celor apropiați mai mult decât este neapărat nevoie.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Rac: 4, 5, 10, 15, 18, 23, 26, 31.