Rac

22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii August 2022

zodia rac
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 90% 90%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul anului Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru raci. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Cu Jupiter care se se află în casa a X-a, chiar dacă în tranzit retrograd, veți experimenta o perioadă bună pentru cariera dvs. Puteți fi recunoscuți pentru munca pe care ați făcut-o în trecut și faceți pași siguri spre un statut mai bun. Dacă sunteți în vizorul publicului, faceți o impresie foarte bună. Ați putea să călătoriți prin intemediul muncii dvs. Veți vedea o creștere a statutului dvs. ca o consecință a succesului și e foarte probabil să vi se prezinte oportunități grozave. Totuși, aveți grijă la tendințele de exagerare.

Cu Soarele în tranzit în casa a II-a, posesiunile dvs. vă aduc un sentiment de mândrie și vă identificați cu ceea ce dețineți. Încercați să nu exagerați cu accentul pus pe valori materiale și să vă demonstrați valoarea prin felul în care interacționați cu cei din jur. Este posibil să munciți în plus pentru a câștiga mai mult. Gândiți totul din perspectivă practică și sunteți înclinați spre investiții pe termen lung. Dacă nu sunteți atenți la comportamentul dvs. veți lăsa impresia că sunteți infatuați și materialiști. Venus în aceeași casă astrologică aduce vibrații pozitive și noroc.

Cum Marte tranzitează casa a XI-a, sunteți înclinați să inovați, să visați și să sperați. Adoptați o abordare total diferită a situațiilor și sunteți mai entuziasmați de ideile care sunt considerate futuriste și ingenioase. Acesta este un moment bun pentru a lucra într-un grup care deține aceleași convingeri cu ale dvs. față de un obiectiv comun. Puteți face fapte umanitare acum și sunteți destul de ocupați cu un calendar social plin. Visați mai mult în legătură cu viitorul dvs. și ceea ce în mod ideal v-ar plăcea să se întâmple.

Iubirea nu este vizată într-un mod foarte pozitiv. Casele iubirii sunt goale, dar în casa a VIII-a un Saturn retrograd aduce unele fricțiuni in relațiile intime. Este un moment bun pentru a analiza dacă modul în care vă raportați la raporturile din viața de cuplu este cel mai adecvat.

Sănătatea este bună în august, astfel că veți putea să vă desfășurați fără probleme toate activitățile. Vă simțiți în formă și organismul vă susține în această perioadă.

Zile norocoase în August pentru zodia Rac: 2, 3, 7, 11, 15, 20, 23, 25, 28.