Rac

22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia rac
  • Dragoste 60% 60%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul anului Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna mai va fi plină de provocări pentru nativii zodiei rac. Viață va fi destul de agitată și vor fi nevoiți să se adapteze din mers. Totuși, dacă vor da dovadă de înțelepciune, vor trece cu bine peste această perioadă.

O eclipsă de Lună are loc în casa a VI-a pe data de 26 mai. Dat fiind faptul că acest corp ceresc vă guvernează horoscopul, impactul asupra dvs. este mai mare decât cel asupra altor zodii. În primul rand este nevoie de o detoxifiere a organismului și de o revizuire a stilului de viață. Dacă știți că unele obiceiuri pe care le aveți sunt nesănătoase, acum este momentul să le eliminați. Același lucru este valabil și când vine vorba de regimul alimentar. În plus, sunt probabile schimbări la locul dvs. de muncă. Este posibil să aveți parte de colegi noi sau să fiți chiar dvs. cei care își schimbă poziția în cadrul firmei. Nu este exclus nici să vă schimbați serviciul.

Dragostea este puțin problematică în această lună, căci Pluto retrogradează în casa a VII-a. Relațiile intră sub lupă și nu este momentul pentru a ascunde mizeria sub preș, ci pentru a adresa în mod direct dificultățile. Acest tranzit nu este unul ușor, dar sentimentul pe care îl veți avea la final va fi într-adevăr unul de ușurare. Este de așteptat să se pună acum bazele pentru ca relațiile distructive să ajungă la final. În orice caz, nu trebuie să aveți regrete cu privire la o relație destrămată acum, căci pe termen lung deznodământul va fi în favoarea dvs. Nu este exclus nici să întâlniți o persoană care să vă schimbe profund modul de a privi lumea. Așadar, nu este untranzit de care trebuie să vă temeți, ci o perioadă care trebuie gestionată cu grijă și cu încrederea ca Universul lucrează în favoarea dvs.

În ceea ce privește finanțele, nu se întrevăd schimbări. Lucrurile continua pe același făgaș ca și luna trecută și nici nu v-ați fi dorit să fie altfel. Cu atâtea provocări cărora trebuie să le faceți față, nu veți avea timpul sau dispoziția necesară pentru a face planuri de investiții sau pentru a demara proiecte.

Din fericire, sănătatea vă susține în eforturile dvs. din această lună. Aveți resursele necesare pentru a face față provocărilor și nu veți avea neplăceri legate de forma fizică.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Rac: 10, 12, 15, 22, 31.