Rac

22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia rac
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul anului Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru raci. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Aproape toate planetele sunt plasate în emisfera sudică pentru raci. În acest context, atenția lor se va îndrepta către evenimentele ce se petrec în jurul lor, dar și către modul în care acestea îi afectează.

Când Jupiter se află în casa a XII-a, puteți să vă eliberați de obiceiurile pe care le-ați dezvoltat în ultimul timp și care nu vă erau benefice. Puteți fi mai puțin autodistructivi în timpul acestui tranzit și puteți elimina o parte din bagajul emoțional pe care l-ați transportat până acum. Vă este mai puțin frică să intrați în legătură cu problemele ascunse și să le aduceți la suprafață pentru a le rezolva. Puteți să vă explorați spiritualitatea și să vă interesați de subiecte metafizice. Ați putea începe meditația sau un fel de practică spirituală.

Când Marte tranzitează casa a XI-a, sunteți înclinați să inovați, să visați și să sperați. Adoptați o abordare total diferită a situațiilor și sunteți mai entuziasmați de ideile care sunt considerate futuriste și ingenioase. Acesta este un moment bun pentru a lucra într-un grup care deține aceleași convingeri cu ale dvs. față de un obiectiv comun. Puteți face fapte umanitare acum și sunteți destul de ocupați cu un calendar social plin. Visați mai mult în legătură cu viitorul dvs. și ceea ce în mod ideal v-ar plăcea să se întâmple.

Iubirea nu reprezintă un domeniu favorizat în această perioadă. Nu vor avea loc tranzite care să anime viața de cuplu, așadar lucrurile evoluează într-un ritm previzibil și prea puțin interesant.

Nici finanțele nu sunt favorizate în această lună. Este un moment în care se recomandă să fiți prudenți în ceea ce privește organizarea bugetului. Și cariera a pierdut susținerea astrală de care a beneficiat în ulyima perioadă, așadar nu e cazul să vă așteptați la ascensiuni pe scara ierarhică.

Sănătatea se prezintă bine în această lună. Câtă vreme nu exagerați în nici o privință, veți avea parte de o lună relativ mulțumitoare din punct de vedere al sănătății, chiar dacă nivelul de energie nu este foarte ridicat.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Rac: 2, 4, 15, 18, 21, 23, 26, 29.