Rac

22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia rac
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 65% 65%
$

Horoscopul zilei Rac

$

Horoscopul anului Rac

$

Caracteristici zodia Rac

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru raci. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Când Jupiter tranzitează casa a IX-a, el se află în casa pe care o stăpânește în mod natural, fapt care vă aduce avantaje. Puteți să învățați ceva nou, să vă întoarceți la școală, să obțineți o diplomă sau să încercați să vă transmiteți cunoștințele altor persoane. Relațiile cu persoanele cu autoritate merg mai ușor.

Cariera a intrat într-un con de umbră. O stare de acalmie va domina viața dvs. profesională și vă veți rezuma la a vă îndeplini sarcinile de rutină. În plus, și finanțele continuă tredul neinteresant de luna trecută. Este recomandat să nu vă preocupați prea mult de aceste aspecte ale vieții dvs., ci să aveți puțină răbdare, deoarece luna următoare va fi mult mai favorabilă.

Dragostea, în schimb, este favorizată. Veți fi foarte atrăgători în ochii persoanelor de sex opus. Atracția nu va fi una doar fizică, ci veți reuși să vă faceți plăcuți prin modul de a vorbi și de a vă comporta.

Cum Marte va fi retrograd în cea de-a XII-a casă, este posibil ca unele probleme din trecut să se reactiveze acum, fapt care poate duce la frustrare. Este timpul să vă confruntați cu acele lucruri din trecut și din subconștient care v-au creat blocaje în viață. Intuiția dvs. nu vă dă semnalele cele mai potrivite acum. Fiți atenți la dușmani și evitați conjuncturile care vă pot aduce în apropierea persoanelor nocive.

Sănătatea va intra acum in atenția dvs. Veți resimți o tensiune psihică care nu vă va lăsa să vă desfășurați activitățile la capacitate maximă. Este posibil să aveți insomnii, dar și să vă simțiți epuizați pe parcursul zilei. Orice problemă minoră de sănătate va fi resimțită mult mai acut.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Rac: 2, 3, 10, 14, 21, 27.