Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia sagetator
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul anului Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia săgetător, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Cu siguranță relațiile interumane vor fi foarte importante în această perioadă. Activitatea în casele a XI-a și a III-a este deosebit de intensă și aduce cu sine atât lucruri plăcute, cât și mai puțin plăcute. Pe de-o parte, veți socializa mai mult decât în orice altă perioadă. De la discuții mărunte, la interacțiuni zilnice și adunări cu familia extinsa. Este posibil ca unele tensiuni cu pritenii, rudele mai îndepărtate sau vecinii să se atenueze spre sfârșitul lunii, având în vedere că Jupiter și Saturn își vor înceta parcursul retrograd. Pe de alta parte, Mercur retrograd în casa a XI-a, va atenua energia adusă de Soare și Marte în aceeași casă. Nu este exclus să descoperiți că unele persoane pe care le credeați apropiate nu sunt întru totul de partea dvs. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Cum Mercur vă guvernează și sentimentele, este de așteptat ca nici iubirea să nu fie pe roze. Mai mult, cu casele a V-a și a VII-a goale nu trebuie să vă așteptați la mari progrese pe acest plan.

Cariera și-a pierdut din avântul lunilor trecute. Pe acest plan lucrurile vor evolua fară prea mari surprize, iar entuziasmul dvs. legat de viața profesională se va domoli. Cum Mercur, guvernatorul carierei dvs. va fi retrograd, este contraindicat să faceți schimbări în carieră în primele două decade.

Din punct de vedere financiar ați traversat o periodă mai proastă decât ar fi fost de dorit. În octombrie veți avea parte de o mică îmbunatățire, mai precis în a doua parte a lunii. Saturn, planeta care vă conduce partea materială își va înceta parcursul retrograd, iar asta vă aduce un sentiment de ușurare. Totuși, nu e cazul să vă angajați în cheltuieli sau să deveniți risipitori, căci nu aveți parte de suficientă susținere astrală.

În acest tumult al evenimentelor, sănătatea este cea care vă susține. Veți fi în formă, așadar veți face față agitației din această perioadă fără a resimți oboseala care în alte circumstanțe ar pune presiune asupra dvs.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Săgetător: 4, 13, 15, 17, 19, 28.