Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia sagetator
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 75% 75%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul anului Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Nativii zodiei săgetător vor avea parte de câteva provocări în această lună. Deznodământul va depinde doar de modul în care se pregătesc pentru evenimentele următoare.

Eclipsa de Lună de pe data de 26 mai are loc în semnul dvs. Veți simți o puternică nevoie de a vă redefini atât stilul personal cât și modul în care ceilalți vă percep. Emoțiile vor fi greu de ascuns și vă vă fi mai greu să vă controlați trăirile. Doriți să vă afirmați identitatea, dar exista riscul de a trece peste sentimentele celorlalți. Cel mai indicat ar fi să gestionați orice situație cu prudență și să nu faceți mișcări negândite.

Pluto își începe parcursul retrograd în cea de-a II-a casă, mișcare care vă pune în situația de a face o reevaluare a nevoilor dvs. financiare. În cazul în care nu sunteți independenți din punct de vedere al banilor, veți simți o nevoie arzătoare de a lua masuri în acest sens. Nu este cazul să vă precipitați, chiar dacă experimentați o stare profundă de nemulțumire. Din contra, este timpul pentru a găsi noi metode de a câștiga bani și pentru a vă reorganiza bugetul. Sunt posibile accese de lăcomie sau o inclinație spre fapte de corupție, așadar se impune să fiți precauți. Trebuie să încercați să vă detașați de material și să vă ancorați în propria dvs. valoare.

Dragostea se prezintă bine în această lună. Având parte de impulsurile oferite de Venus în casa a VII-a, aveți dorința de a vă lua angajamente serioase. De asemenea, sunteți atrași de acele persoane care nu se tem de angajamente pe termen lung, care stiu să facă compromisuri și care pot să se facă plăcute în interacțiunea cu ceilalți. Este posibil ca o persoană apropiată să vă prezinte pe cineva. Prezența lui Mercur în aceeași casă astrologică vă permite să comunicați deschis cu persoana iubită. Orice problemă poate fi acum remediată prin înțelegere și dialog.

Este foarte important să profitați de prima parte a lunii pentru a vă îngriji de starea de sănătate. Acum este momentul pentru tratamente și terapii, dar și pentru a vă reîncărca bateriile. În ultima decadă veți fi mult mai solicitați din punct de vedere fizic, așadar este important să oferiți organismului un start bun. Oboseala va fi resimțită mult mai ușor și orice problemă cronică se va acutiza.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Săgetător: 5, 10, 15, 24.