Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia sagetator
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 60% 60%
  • Sănătate 95% 95%
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul anului Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna ianuarie toate planetele se află în emisfera nordică pentru navitii zodiei săgetător. În acest context, vor fi orientați spre lumea lor interioară și spre lucrurile care sunt cele mai imporante pentru ei.

Venus, care retrogradează în cea de-a II-a casă, vă va determina să vă reevaluați convingerile despre bani și bunuri materiale. Este posibil să dezvoltați o tendință spre extravaganță. Vă doriți să achiziționați lucruri scumpe și nu vă mulțumiți cu nimic banal. Această tendință spre cheltuieli poate pune presiune pe bugetul dvs., dar poate avea și efecte pozitive precum găsirea unor oportunități de câștig. Soarele se va afla și el pe durata primelor doua decade în casa banilor, iar acest tranzit vă ajută. În acest moment lucrurile pot evolua atât în sens pozitiv, cât și în sens negativ în ceea ce privește banii. Totul depinde doar de modul în care reușiți să gestionați situația.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei săgetător este vorba de casele a VII-a și a VI-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Dragostea nu reprezintă acum un punct de interes. Casele iubirii nu înregistrează tranzite astrale. În schimb, trebuie să țineți cont că Mercur este planeta care vă conduce sentimentele, iar tranzitul retrograd va încetini parcursul dvs. în acest sector.

Nici cariera nu vă ocupă acum gândurile. Viața dvs. profesională se desfășoară previzibil. Nu este cazul să luați în considerare schimbări în acest domeniu câtă vreme Mercur este retrograd, căci aceasta planetă vă conduce și cariera.

Cum Jupiter se mută în casa a IV-a, vreți să aveți mai multă libertate de mișcare acasă, motiv pentru care simțiți nevoia unui spațiu mai mare. Nu este exclus să începeți să investiți în imobiliare. Vă place să petreceți timpul acasă împreună cu familia și sunteți deciși să vă îmbunătățiți relațiile familiale. De asemenea, veți demonstra mai multă susținere față de cei dragi în timpul acestui tranzit.

Când Marte tranzitează direct casa I-a, vă simțiți mai energici decât în ultimul timp. Aveți mai multă forță pentru a pune lucrurile în mișcare și sunteți entuziasmați de noile începuturi. Acesta este un moment bun pentru a începe ceva nou. Totuși, trebuie să fiți atenți la tendința de a începe prea multe proiecte personale deodată, fără a avea posibilitatea de a le finaliza pe toate. Asigurați-vă că aveți modalități constructive de degajare a energiei, altfel riscați să deveniți agitați.

Sănătatea este bună în ianuarie și, ținând cont de nivelul crescut al energiei, veți putea să vă desfășurați fără probleme toate activitățile. Vă simțiți în formă și organismul vă susține în această perioadă.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Săgetător: 2, 5, 6, 10, 20.