Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia sagetator
  • Dragoste 95% 95%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul anului Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru săgetători. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Aproape toate planetele sunt plasate în emisfera vestică pentru săgetători. În acest context, atenția lor se va îndrepta către persoanele din jur, iar egoismul și interesele personale vor fi lăsate deoparte.

Când Jupiter se află în casa a VII-a, funcționați cel mai bine atunci când aveți un partener alături. Puteți să vă mutați cu partenerul actual, să vă logodiți sau să vă căsătoriți și preferați să fiți mai degrabă într-o relație decât să fiți singuri. Sunteți mai fericiți în relații, iar oamenii pe care îi întâlniți tind să aducă un aport pozitiv în viața dvs.

Când Marte se află în casa a VI-a, sunteți orientați spre muncă. Există multe de făcut și vă concentrați complet pe realizarea fiecărei mici sarcini. Abordați mai întâi elementele de bază, lucrurile care trebuie absolvite rezolvate de a putea face altceva și vă focusați pe responsabilități. Puteți să vă asumați mai multe proiecte și îndatoriri și să fiți mai ocupați acum.

Casa banilor este momentan goală și va rămâne așa pentru o lungă perioadă. Marile oportunități financiare au trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă panicați. Este o perioadă în care lucrurile se așază și au un parcurs liniar. În această perioadă banii vin ca urmare a muncii depuse.

De asemenea, aveți mai multă energie pentru a aborda problemele de sănătate și vă puteți decide să vă îmbunătățiți stilul de viață.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Săgetător: 1, 3, 4, 10, 15, 19, 24.