Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia sagetator
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 90% 90%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul anului Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru săgetători. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Cu Marte care retrogradează în casa a VII-a, puteți avea probleme în relațiile dvs. Intrați cu ușurință în conflicte cu cei dragi și cu partenerii și puteți fi extrem de defensivi față de aceștia. Sunteți neliniștiți și ușor frustrați de oamenii din viața dvs., așadar este nevoie să vă regăsiți calmul. Nu sunteți dispuși la compromisuri. Este important să nu lăsați furia sau stresul să vă întoarcă împotriva celor dragi, altfel relațiile pot ajunge la un punct de rupere. Pentru unii, acesta poate fi un moment de despărțire. Alții pot avea de-a face cu întoarcerea unui vechi partener. Încercați să nu exagerați cu competitivitatea.

Cum Jupiter încă se află în casa a IV-a, ați putea avea ocazia să vă extindeți spațiul locativ. Poate că faceți modificări astfel încât spațiul să pară mai mare sau vă mutați într-o locuință mai generoasă. Trebuie să profitați acum dacă vă doriți o mișcare în acest sens, deoarece nu veți mai avea o șansă atât de bună prea curând. Vă place să petreceți timpul acasă împreună cu familia și sunteți deciși să vă îmbunătățiți relațiile familiale.

Tranzitul lui Venus în casa a II-a vă determină să simțiți nevoia de securitate financiară. Achiziționarea de noi obiecte vă dă o stare de bine, iar banii vor fi cheltuiți cu ușurință. Tot cu ușurință este posibil să și vină în această perioadă. Cu Mercur în aceeași casă, aceasta este o perioadă puternică pentru analiza fluxului de numerar, a veniturilor și a puterii de câștig. Acum sunteți mai practici și mai raționali în abordarea finanțelor. Cu mintea concentrată pe bani și bunuri, precum și pe valorile personale, aceasta poate fi o perioadă puternică pentru a veni cu noi idei de a face bani.

Cariera nu beneficiază de susținere astrală. În acest context, lucrurile au un parcurs constant la locul de muncă. Vă veți îndeplini îndatoririle fără a atrage atenția asupra dvs.

Sănătatea se prezintă destul de bine în această lună. Nivelul energiei va fi unul bun și nu veți avea parte de neplăceri din acest punct de vedere.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Săgetător: 12, 19, 25, 29.