Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii August 2022

zodia sagetator
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 85% 85%
  • Sănătate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Săgetător

$

Horoscopul anului Săgetător

$

Caracteristici zodia Săgetător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru săgetători. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Când Jupiter se află în casa a V-a, vă doriți să vă distrați și ar trebui să aveți parte de momente agreabile. Vă puteți distra și face lucrurile pe care le iubiți cel mai mult. Puteți petrece mai mult timp ocupându-vă de hobby-urile dvs. și puteți decoperi altele noi. Este o perioada extraordinar de bună pentru oamenii creativi sau care profesează meserii artistice. Vă puteți inspira pentru a crea cea mai bună lucrare de până acum. Un tranzit al lui Venus prin același sector vă stimula și mai mult creativitatea și apetitul pentru distracții.

Iubirea va fi experimentată tot la un nivel lejer și distractiv. Nu vă doriți să vă încărcați cu angajamente serioase sau planuri prea rigide de viitor, ci preferați să vă axați pe petrecerea unor momente cât mai agreabile.

Când Marte se află în casa a VI-a, sunteți orientați spre muncă. Există multe de făcut și vă concentrați complet pe realizarea fiecărei mici sarcini. Abordați mai întâi elementele de bază, lucrurile care trebuie absolvite rezolvate de a putea face altceva și vă focusați pe responsabilități. S-ar putea să aveți unele probleme la locul de muncă cu colegii dvs. de muncă, să vă certați sau să aveți un prejudiciu la serviciu. În același timp, cu Mercur in casa a X-a , este posibil să vă fie cerut sfatul sau opinia cu privire la chestiuni importante. Deși amicali și gata de comunicare, sunteți mai puțin înclinați să discutați despre chestiuni frivole acum. Aveți tendința să vă gândiți mai frecvent la poziția dvs. profesională. Trebuie să fiți atenți deoarece sunteți predispuși la a vă  face griji inutile cu privire la reputația și responsabilitățile dvs.

Finanțele nu sunt favorizate în mod deosebit, dar nici nu vor pune probleme. Veți avea parte de câștiguri previzibile de pe urma muncii dvs.

Sănătatea se menține pe trendul de luna trecută. Prin urmare nu veți fi în formă maximă, dar nici nu veți întâmpina probleme semnificative. Câtă vreme nu exagerați în nici o privință, veți avea parte de o lună relativ mulțumitoare din punct de vedere al sănătății.

Zile norocoase în August pentru zodia Săgetător: 1, 7, 11, 18, 20, 25.