Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii August 2022

zodia scorpion
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 90% 90%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru scorpioni. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Saturn va retrograda în casa a IV-a, iar în acest context astral este nevoie să vă reconsiderați obligațiile față de membrii familiei. Este necesar să acordați atenție la modul în care vă alocați resursele de timp, astfel încât să vă ocupați și de dvs., nu doar de cei dragi.

Deoarece Marte încă tranzitează casa a VII-a, vreți să aveți mai multă stabilitate în viața dvs., mai ales în relația de cuplu, dar și prin proiectele în care vă angajați. Ideea de angajament pe termen lung nu este atât de înspăimântătoare pe cât ar putea fi de obicei. Puteți să aveți dispute cu cei dragi, dar găsiți o modalitate de a face rapid compromisuri, astfel încât situația tensionată nu va dura prea mult. Dacă sunteți singuri, acesta poate fi un moment în care decideți să abordați relațiile de cuplu cu mai multă seriozitate.

Când Jupiter se află în casa a VI-a, munciți cu entuziasm și sunteți mult mai productivi și mai eficienți decât în trecut. Știți exact ce sarcini trebuie executate și în ce ordine. Vă mișcați rapid și vă puneți abilitățile în valoare. Aveți multe așteptări de la propria persoană, dar trebui să fiți atenți pentru a vă feri de tendințele perfecționiste. Ar trebui să vă înțelegeți mai bine cu colegii de muncă, deși este posibil să doriți mai multă libertate la locul de muncă pentru a face lucrurile după cum doriți. V-ați putea muta într-un birou sau spațiu de lucru mai mare. Soarele tranzitează casa a X-a, aducând energie în acest domeniu al vieții. Aveți ambiții mari, dar și mai multe multe discuții cu privire la cariera dvs. și direcția în care merge viața dvs. Vă gândiți la acestea și care sunt obiectivele dvs. și cum puteți ajunge din punctul în care vă aflați și până în cel unde v-ați dori să fiți.

Casa banilor s-a golit de ceva timp și va rămâne așa pentru o lungă perioadă. Marile oportunități financiare au trecut, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă panicați. Este o perioadă în care lucrurile se așază și au un parcurs liniar. Deocamdata banii vin intr-un ritm constat, dar deloc spectaculos, ca urmare a muncii dvs.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă bună pentru a dedica timp sănătății dvs. și puteți face pași mari în problemele de sănătate. Asigurați-vă că mâncați corect și faceți mișcare, altfel s-ar putea să vă îngrășați. Chiar dacă acesta este un moment benefic stării de sănătate, eventualele excese vă pot aduce neplăceri, așadar aveți grijă să nu exagerați. De asemenea, este nevoie sa fiți atenție la evenualele accidentări ce pot apărea acum.

Zile norocoase în August pentru zodia Scorpion: 2, 4, 6, 15, 15, 23, 29.