Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia scorpion
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru nativii zodiei scorpion luna ianuarie aduce o perioada de subiectivitate, dar și de orientare către sine.

Venus retrogradează în cea de-a III-a casă, așadar trebuie să vă asigurați că modul în care vă comunicați ideile este unul eficient. De asemenea, relațiile cu rudele sau prietenii pot suferi transformări în această perioadă. Sunteți mai atenți la persoanele cărora le alocați timpul dvs. și sunteți dispuși să renunțați la relațiile care erau doar de complezență. Este un moment bun pentru a vă retrage din tumultul evenimentelor sociale care nu au prea mare importanță, și a vă îndrepta energia spre proiecte creative.

Când Marte se află în tranzit în casa a II-a, sunteți doritori de a avea mai multă siguranță în viața dvs. Vreți să fiți stabili din punct de vedere financiar și sunteți dispuși să munciți pentru a câștiga mai mulți bani. S-ar putea să vă orientați spre un al doilea loc de muncă, să începeți un proiect adițional sau să vă doriți să porniți o investiție. De asemenea, puteți cheltui și mai mulți bani în acest timp, fără a fi atenți la cât risipiți. Puteți să vă apărați puternic convingerile, identificându-vă mai mult că de obicei cu acestea. Este un moment bun pentru a vă evalua valorile și a vă asigura că se potrivesc cu viața dvs. Trebuie să profitați de acest tranzit al lui Marte, deorece începând cu luna februarie casa banilor se va goli și nu veți mai avea parte de tranzite planetare prea curând în acest sector.

Pe plan sentimental lucrurile încep să se dezmorțească și asta datorită lui Jupiter care trece în casa a V-a. Aceasta mișcare astrală aduce jovialitate în viața dvs. de cuplu și poate aduce o relație în viața celor singuri. Totuși, nu e cazul să vă entuzismati prea tare. Retrogradul lui Venus, planeta care vă conduce iubirea, are un efect de temperare a emoțiilor. În ansamblu se va simți o îmbunatățire în dragoste față de luna precedentă, dar nu va fi totul roz.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei scorpion este vorba de casele a VII-a și a VI-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Cariera este într-un cont de umbră în acest moment și nu vă preocupă în mod deosebit. La locul de muncă lucrurile se desfaosra într-un ritm previzibil, fără schimbări fie ele bune sau rele.

Sănătatea este îmbunătățită față de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică bună.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Scorpion: 8, 12, 16, 22, 27.