Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia scorpion
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia scorpion, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activitățîi retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Starea dvs. meditativă din luna precedentă se prelungste și în octombrie, ca o consecință a activității intense din casa a XII-a. Totuși, dacă în septembrie ați reușit să vă puneți ordine în gânduri și să vă eliberați de unele bagaje emoționale cu conotație negativă, situația este diferită în această lună. Mercur retrogradează în aceeași casă a XII-a, iar asta vă va împovăra pe durata primelor două decade. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Finanțele debutează într-un mod nu tocmai plăcut, căci sunt întrunite aceleași condiții astrale din luna anterioară. Din fericire, în cea de-a doua parte a lunii vor apărea îmbunătățiri. Jupiter, planeta care vă conduce partea materială, își va înceta parcursul retrograd și va avansa pe bolta cerească. Este de așteptat ca lucrurile să dezmorțească ușor. Mai mult, nu este exclus să aveți parte de câștiguri de pe urma unor membri apropiați ai familiei. Și cum beneficul Venus tranzitează casa banilor, puteți fi siguri că veți avea parte de o lună mai bună din punct de vedere financiar.

Cariera și-a pierdut din avântul ce a caracterizat lunile de vară, așadar este de așteptat ca lucrurile să treneze în acest sector. Priviți partea profesională a viețîi într-un mod contemplativ, aveți dorința de a ajunge mai departe, dar deocamdată nu veți acționa în acest sens.

În ceea ce privește dragostea, luna octombrie nu va fi cea mai veselă. Cu casele V și VII dominate doar de câte o planetă retrogradă, nu trebuie să vă așteptați la seri romantice sau întâlniri pasionale. Cei singuri vor fi atrași doar de acele persoane care pot să îi ajute din punct de vedere financiar.

Sănătatea este legată de starea dvs. emoțională în această lună. Este indicat să urmăriți nivelurile de energie și să vă odihniți atunci când oboseala își face simțită prezența. Țineți cont de faptul că această lună este una mai liniștită, urmând că lucrurile să se desfășoare într-un ritm mai accelerat în perioada următoare. Așadar, este indicat să aveți grijă de organismul dvs. acum, cât timpul vă permite acest lucru.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Scorpion: 2, 5, 9, 26.