Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii Octombrie 2023

zodia scorpion
  • Dragoste 75% 75%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna octombrie este caracterizată de o distribuție amplă a planetelor pe bolta cerească, fenomen ce aduce în atenția nativilor multiple domenii ale vieții. Toate planetele cu mișcare rapidă vor avea un parcurs direct, în timp ce planetele cu mișcare lentă vor fi retrograde. Luna octombrie mai este caracterizată și de două eclipse. O eclipsă de Soare va avea loc în zodia balanță pe 14 octombrie, iar o eclipsă de Lună va avea loc pe 28 octombrie în zodia taur.

Eclipsa de Soare are loc în casa a XII-a, casă a spiritualității. Această perioadă de învățare și creștere poate părea dureroasă și în unele momente va părea că sunteți gata să renunțați, dar de fapt sunteți mai aproape decât credeți de obiectivele dvs. Accentul este pus pe dezvoltare psihologică și creștere spirituală. Expresiile exterioare ale activitățîi psihice și spirituale au impact asupra persoanei interioare. Trebuie să conștientizați care sunt domeniile ce necesită îmbunatățire, să fiți sinceri  și corecți cu dvs. înșivă, dacă doriți să aveți parte de beneficii în urma acestei eclipse. Este o lună bună pentru studiul literaturii, meditație și implicarea în cauze idealiste și caritabile.

Dragostea este vizată de eclipsa de Lună care are loc în casa a VII-a, prin urmare relațiile sunt puse la încercare. Cele puternice vor supraviețui, dar cele cu probleme sunt în pericol, lucru care nu este neapărat rău. Cu această ocazie veți vedea cine merită să rămână în viața dvs. și cine nu, eclipsa acționând ca un catalizator al relațiilor tensionate. Un Uranus retrograd în casa a VIII-a, stârnește și mai mult lucrurile din punct de vedere al schimbărilor în relații.Trebuie să luați această perioadă că pe o șansă de a scăpa de o eventuală relație toxică.

Cariera nu mai are parte de tranzitul favorabil al lui Venus de luna trecută. Urmează o perioadă în care lucrurile se vor desfășura într-un mod previzibil la locul de muncă. Este timpul a vă îndeplini sarcinile cât de bine puteți, dar fără a aștepta recompense surprinzătoare.

Nici planul financiar nu este favorizat. Nu este cazul să vă alarmați, ci doar să fiți prudenți atunci când cheltuiți banii. În lunile următoare în casa banilor vor avea loc tranzite planetare, așadar nu mai aveți mult de așteptat până când lucrurile se vor dezmorți.

Sănătatea se prezintă la fel de ca și luna precedentă. Vă simțiți bine și aveți suficientă energie pentru a desfășura orice tip de activitate.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Scorpion: 3, 13, 17, 22, 24, 26.