Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia scorpion
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 75% 75%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru cei născuți în zodia scorpion luna mai aduce unele schimbări, dar nu este vorba de nimic la care să nu facă față. Dacă vor avea o abordare corectă a situațiilor care se ivesc în această perioadă, vor reuși să gestioneze lucrurile.

Eclipsa de Lună de pe 26 mai are loc în casa a II-a, fenomen care are impact asupra problemelor de natură materială. Veți fi nevoiți să faceți ajustări și corecții de ordin financiar. Va fi nevoie să vă reevaluați modul în care vă raportați la valorile materiale și atenția dvs. se vă indepta spre ceea ce primiți și ceea ce oferiți la schimb. Nu este cazul să intrați în panică, căci eclipsa de Luna nu are neapărat o conotație negativă. Va fi vorba doar de necesitatea de a vă reconsidera bugetul. În plus, Jupiter va intra pentru a doua jumătate a lunii în casa a V-a. Acest tranzit al planetei dvs. financiare vă va aduce noroc în activitățile speculative. De asemenea, veți cheltui mai mult pe activități de divertisment și lucruri care vă fac plăcere.

Pluto retrograd în casa a III-a poate face că vorbele dvs. să nu fie înțelese în mod corect. De asemenea, persoanele pe care le întâlniți acum nu vor fi tocmai prietenoase cu dvs. Este nevoie să vă adaptați la contextul actual și vă schimbați felul în care interacționați cu cei din jur. Nu este cazul să amplificați și mai mult lucrurile printr-o atitudine colerică.

În ceea ce privește iubirea, luna mai va fi una reușită. Veți comunica mai bine cu partenerul dvs. și veți avea parte de activități distractive în cuplu. Vă veți bucura de timpul petrecut împreună și vă veți răsfăța reciproc. În același timp, este de așteptat să aveți parte de momente intime intense. Dacă sunteți singuri, este o perioadă bună pentru a ieși la întâlniri și pentru a profita de popularitatea dvs.

Cariera nu este vizată în mod deosebit, dar tranzitul Soarelui prin casa a VII-a vă poate ajuta. Dacă contextul în care vă aflați ar beneficia de pe urma unor parteneriate de afaceri, primele două decade ale lui mai reprezintă un moment potrivit pentru a fructifica o alianță.

În ceea ce privește sănătatea, prima parte a lunii va pune mici probleme. Este nevoie de atenție în acest sector. Din fericire, în a doua jumătate a lui mai, tonusul fizic se va îmbunătăți și vă veți simți mult mai bine.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Scorpion: 2, 6, 17, 24, 26.