Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia scorpion
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru scorpioni. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Toate planetele sunt plasate în emisfera vestică pentru scorpioni. În acest context, atenția lor se va îndrepta către persoanele din jur, iar egoismul și interesele personale vor fi lăsate deoparte.

Când Jupiter se află în casa a VIII-a, vă simțiți mai confortabili în legătură cu cantitatea de putere și control pe care o aveți în viața dvs. Este posibil să doriți mai mult și să câștigați mai mult, dar este puțin probabil să încercați să obțineți avantaje necuvenite sau să apelați la manipulare. Veți avea parte de momente de instrospectie și vă veți împăca cu problemele din trecutul dvs. Aceasta poate fi o perioadă excelentă de vindecare și creștere. Se anunță perspective bune și în ceea ce privește averea și ați putea câștiga mai mult dacă luați decizii bune privind investițiile.

Când Marte tranzitează casa a VII-a, sunteți dispuși să vă luați angajamente și știți când e cazul să faceți compromisuri. Ideea de angajament pe termen lung nu este atât de înspăimântătoare pe cât ar putea fi de obicei. Puteți să aveți dispute cu cei dragi, dar găsiți o modalitate de a face rapid compromisuri, astfel încât situația tensionată nu va dura prea mult. Dacă sunteți singuri, acesta poate fi un moment în care decideți să abordați relațiile de cuplu cu mai multă seriozitate. De asemenea, vă puteți strădui să aduceți mai mult echilibru și armonie în viața dvs, având nevoie de acestea pentru a vă menține energia pozitivă.

Sectoarele care vizează viața profesională nu sunt activate. În acest context, este indicat să aveți o conduită echilibrată, fără derapaje și extravaganțe la locul de muncă.

Sănătatea se prezintă bine în acestă lună. Este o perioadă în care aveți suficientă energie pentru desfășurarea activităților zilnice și sunteți într-o formă bună.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Scorpion: 1, 3, 4, 15, 18, 28.