Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia scorpion
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 85% 85%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Scorpion

$

Horoscopul anului Scorpion

$

Caracteristici zodia Scorpion

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru scorpioni. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Când Marte retrogradează în casa a VIII-a, puteți avea unele probleme de furie. Dacă aveți vreo nemulțumire pe care o țineți adânc în interiorul dvs., aceasta poate să iasă la suprafață acum. Încercați să găsiți o metodă de destindere și de eliberare a energie negative, pentru a nu izbucni atunci când nu trebuie. De asemenea, puteți avea probleme legate de impozite, datorii, moșteniri, împrumuturi, finanțe comune și parteneriate de afaceri. Încercați să nu dominați sau să vă lăsați dominați. Trebuie să fiți precauți și să așteptați să treacă această luna, mai ales că în perioada următoare lucrurile se vor îmbunătăți.

Deoarece Jupiter încă se află în casa a V-a, vă doriți doar să vă distrați și ar trebui să aveți parte de momente agreabile. Vă puteți distra și face lucrurile pe care le iubiți cel mai mult. Puteți petrece mai mult timp ocupându-vă de hobby-urile dvs. și puteți decoperi altele noi. Sunteți mai sociabili și, dacă sunteți singuri, puteți întâlni noi parteneri romantici. S-ar putea să vă îndrăgostiți în timpul acestui tranzit, și cu certitudine veți avea parte de multe întâlniri. Cei aflați în parteneriate stabile vor avea parte de mai mult romatism în relație.

Cu Soarele în tranzit în casa a II-a, posesiunile dvs. vă aduc un sentiment de mândrie și vă identificați cu ceea ce dețineți. Încercați să nu exagerați cu accentul pus pe valori materiale și să vă demonstrați valoarea prin felul în care interacționați cu cei din jur. Este posibil să munciți în plus pentru a câștiga mai mult. Gândiți totul din perspectivă practică și sunteți înclinați spre investiții pe termen lung. Dacă nu sunteți atenți la comportamentul dvs. veți lăsa impresia că sunteți infatuați și materialiști.

Cariera nu prezintă acum nici un interes. Nu vă doriți să vă faceți remarcați din punct de vedere al expertizei profesionale, ci sunteți interesați doar de recompensele materiale.

Sănătatea continuă pe trendul bun de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică bună.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Scorpion: 2, 6, 16, 21, 29.