Taur

21 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii Ianuarie 2021

zodia taur
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 70% 70%
  • Sanatate 95% 95%
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul anului Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna ianuarie aduce unele transformări pentru zodia taur. Există dorința de a face schimbări atât în ceea ce privește relaționarea, cât și la nivel de idei.

Venus este retrograd în cea de-a IX-a casă, iar asta vă aduce unele frustrări legate de limitările actuale. V-ați dori să călătoriți mai mult și să vă extindeți orizonturile, dar în acest moment nu aveți posibilitatea. Chiar și la nivel mental lucrurile nu vor merge exact cum vă doriți. Chiar dacă sunteți dispuși să vă împărtășiți ideile cu cei din jur, aceștia nu vor fi pe deplin receptivi sau nu vor da dovadă de același entuziasm. Este un moment bun pentru a vă așterne planurile pe hârtie, urmând să le puneți în aplicare atunci când configurația astrală o vă permite.

Casa a X-a a fost părăsită de Jupiter care nu se va mai întoarce aici degrabă, ci peste aproximativ 10 ani. Prezența gigantului benefic a fost de bun augur pentru parcursul dvs. profesional și v-a purtat noroc în carieră. Luna aceasta o aură de seriozitate va domina acest domeniu al vieții dvs. Nu este un lucru neapărat de rău augur, ci doar un moment în care responsabilitatea domină atmosfera.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu va fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei taur este vorba de casele a X-a și a IX-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

Finanțele au parte de o stagnare, așadar este de așteptat că situația să fie asemănătoare cu cea de luna trecută. Cu siguranță banii nu vor cădea din cer, dar nici nu veți ajunge în imposibilitatea de a vă descurca. Nu este recomandat sub nici o formă să vă angajați în datorii în cea de-a doua jumătate a lunii. Mercur este planeta care vă conduce câștigurile, iar perioada retrogradă este favorabilă achitării datoriilor, dar nu și pentru a contracta noi credite.

Când Marte se află în casa a VIII-a, aveți o puternică dorință de transformare. Percepeți lucrurile mărunte pe care le spun și le fac cei din jur, astfel încât aveți o viziune clară asupra mediului incojurator. Este posibil să fiți nevoiți să munciți în echipa mai mult decât de obicei. S-ar putea să doriți să fiți cei care controlează situația, dar dorința de dominație totală nu vă va ajuta. Și în iubire veți avea tendință de a domina, iar relațiile vor fi extrem de intense acum. Fără alte planete care să susțină dragostea, luna nu va fi cea mai plăcută din punct de vedere sentimental.

Jupiter trece în casa a XI-a, fapt care semnalează o perioadă socială. Vă veți face prieteni cu ușurință și veți fi foarte populari. Ați putea avea ocazia să vă împliniți unul dintre visele mai vechi sau cel puțin reușiți să vă apropiați de realizarea unui vechi obiectiv. Sunteți mai deschiși la lucruri originale, inventive, excentrice și unice și sunteți dispuși să vă îmbrățișați individualitatea.

Sănătatea este îmbunătățită față de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică de invidiat. Acum este momentul în care organismul vă susține și aveți forța fizică de a realiza aproape orice.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Taur: 1, 5, 9, 12, 21.