Taur

21 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia taur
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 90% 90%
  • Carieră 70% 70%
  • Sanatate 70% 70%
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul anului Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru tauri. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească.  Toate planetele sunt plasate în emisfera estică pentru tauri. În acest context, atenția lor se va îndrepta către sinele interior, către propriile dorințe și speranțe.

Când Jupiter tranzitează casa a II-a, puteți experimenta o creștere a stimei de sine și a valorii pe care v-o atribuiți. Nu sunteți pregătiți să încercați nimic diferit sau drastic, respectați valorile tradiționale și lucrurile pe care le-ați încercat înainte. Acest aspect poate fi bun pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. De asemenea, puteți achiziționa mai multe articole de valoare și puteți fi mai materialiști, ceea ce vă poate face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Ar trebui să aveți o perioadă productivă și să realizați lucruri care trebuiau de mult făcute.

Când Marte tranzitează direct casa I-a, vă simțiți mai energici decât în ultimul timp. Aveți mai multă forță pentru a pune lucrurile în mișcare și sunteți entuziasmați de noile începuturi. Acesta este un moment bun pentru a începe ceva nou. Totuși, trebuie să fiți atenți la tendința de a începe prea multe proiecte deodată, fără a avea posibilitatea de a le finaliza pe toate. Asigurați-vă că aveți modalități constructive de degajare a energiei, altfel riscați să deveniți agitați. Sunteți mai impulsivi, mai asertivi și mai competitivi.

Cariera a pierdut susținerea astrală de ceva timp. Este de așteptat ca viața dvs. profesională să urmeze un parcurs liniar.

Iubirea nu reprezintă un domeniu favorizat în această perioadă. Nu vor avea loc tranzite care să anime viața de cuplu, așadar se preconizează o perioadă mai așezată.

Sănătatea nu pune probleme din punct de vedere al bolilor care ar putea apărea. Totuși, puteți fi înclinați spre mici accidente precum tăieturi, julituri sau fracturi. Dacă sunteți predispuși la dureri de cap, este posibil să aveți parte de acutizări ale migrenelor.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Taur: 3, 4, 6, 21, 23, 27, 29, 30.