Taur

21 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia taur
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 80% 80%
  • Sanatate 95% 95%
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul anului Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru tauri. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Cum Marte retrogradează în casa a II-a, vă puteți concentra prea mult pe finanțe, dorind să obțineți mai mulți bani, dar și dorind să cheltuiți mai mulți bani. Sunteți predispuși să faceți rate greu de plătit, așadar trebuie să fiți atenți la cumpărăturile făcute din impuls. Puteți pune prea mult accent pe bunuri și să vă apreciați valoarea în funcție de obiectele de valoare pe care le dețineți. Dacă aveți tendința de a fi o persoană materialistă, acest lucru va fi exacerbat acum. Trebuie să lucrați pentru a fi chibzuiți cu banii dvs. în timpul acestui tranzit și pentru a găsi modalități mai bune de a vă măsura valoarea.

Viața dvs. profesională se menține pe trendul de luna trecută. Vă doriți să munciți din greu pentru a înregistra progrese în carieră și pentru a avea succes. Evaluați reușitele pe care le-ați avut până în acest moment și vă concentrați pe eșecurile care v-au împiedicat în atingerea obiectivelor. Sunteți capabili să vă asumați mai multă responsabilitate și să fiți mai maturi, dar acest lucru poate fi perceput și ca o povară.

Iubirea a pierdut avântul din lunile precedente, așadar nu trebuie să vă așteptați la prea multe multe momente romantice sau seri pasionale.

Întrucât Jupiter tranzitează casa a XI-a, vă veți face mulți prieteni. Calendarul dvs. social este cu mult mai plin decât a fost în ultimul timp, iar noii cunoscuți pot veni cu noi oportunități pentru dvs. Vă doriți să fiți în preajma oamenilor care împărtășesc aceleași interese cu dvs. Când vă gândiți la viitor, aveți o atitudine mai optimistă și sperați că totul va merge bine. Ați putea avea ocazia să vă împliniți unul dintre visele mai vechi sau cel puțin reușiți să vă apropiați de realizarea unui vechi obiectiv. Sunteți mai deschiși la lucruri originale, inventive, excentrice și unice și sunteți dispuși să vă îmbrățișați individualitatea.

Sănătatea este foarte bună în decembrie. Ținând cont de nivelul crescut al energiei, veți putea să vă desfășurați fără probleme toate activitățile. Vă simțiți în formă și organismul vă susține în această perioadă.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Taur: 14, 15, 17, 22, 24, 28, 29.