Taur

21 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii Martie 2024

zodia taur
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 90% 90%
  • Sanatate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul anului Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna martie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru tauri. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Tranzitele retrograde s-au încheiat pentru moment, astfel încât viața se poate desfășura cu o mai mare lejeritate. Toate planetele sunt plasate în emisfera estică pentru tauri. În acest context, atenția lor se va îndrepta către sinele interior, către propriile dorințe și speranțe.

Cu Jupiter în casa I, vă simțiți optimiști cu privire la viața dvs. Deveniți mai încrezători și vă simțiți bine cu privire la modul în care merg lucrurile. Acest lucru vă poate determina să faceți îmbunătățiri în viața dvs. pentru a vă simți din ce în ce mai bine. Vă simțiți liberi să vă manifestați și să vă exprimați așa cum doriți.

Cu tranzitul lui Marte în casa a X-a, sunteti orientați spre reușită. Oricât de mult succes ați fi avut, vi se pare că nu este suficient. Aveți impresia că întotdeauna puteți face mai multe. Ambiția dvs. este în creștere și vă concentrați pe obiectivele pe termen lung. Sunteți muncitori și puteți face planuri realiste pentru a obține ceea ce doriți. Este foarte probabil să vă concentrați mai mult pe carieră decât orice altceva. Puteți fi recunoscuți pentru valoarea muncii pe care o prestați. Încredea în forțele proprii crește cu cât realizați mai multe și cu cât deveniți mai remarcați.

Iubirea nu reprezintă un domeniu favorizat în această perioadă. Nu vor avea loc tranzite care să anime viața de cuplu, așadar lucrurile evoluează într-un ritm previzibil și prea puțin interesant.

Nici finanțele nu sunt favorizate în această lună. Este un moment în care se recomandă să fiți prudenți în ceea ce privește organizarea bugetului, singurele câștiguri putând veni de pe carierei.

Sănătatea se prezintă bine în această lună. Câtă vreme nu exagerați în nici o privință, veți avea parte de o lună relativ din punct de vedere al sănătății.

Zile norocoase în Martie pentru zodia Taur: 1, 4, 6, 18, 19, 24, 28.