Taur

21 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii August 2022

zodia taur
  • Dragoste 80% 80%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 60% 60%
  • Sanatate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul anului Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru tauri. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Sunteți mai sociabili și mai prietenoși, aveți un simț al umorului dezvoltat și faceți cu ușurință planuri atunci când e vorba de distracții. Dacă sunteți singuri, ați putea întâlni pe cineva pe internet, dar și în comunitatea dvs. Sunteți atrași de perosane joviale și cu o personalitate tânără. Aveți o nevoie mai puternică decât de obicei de stimulare intelectuală. Prin urmare, prietenii și partenerul de viață sunt cel mai bine apreciați acum dacă se ridică la nivelul dvs. intelectual.

Jupiter își continuă parcursul în casa a XII-a, așadar urmează o perioadă în care puteți să vă eliberați de obiceiurile pe care le-ați dezvoltat în ultima periodă și care nu vă erau benefice. Puteți fi mai puțin autodistructivi în timpul acestui tranzit și puteți elimina o parte din bagajul emoțional pe care l-ați transportat până acum. Compasiunea se va face simțită și încercați să-i ajutați pe ceilalți prin muncă voluntară sau caritate.

Cariera nu este susținută astral în luna august. Saturn va retrograda în casa a X-a, iar asta aduce rigiditate și unele tensiuni în viață dvs. profesională. Este un moment în care trebuie să faceți față unui volum de muncă mai mare decât v-ați fi dorit.

Pe altă parte, și finanțele au mai pierdut din susținerea astrală de lunile trecută, dar urmează sa reintre în curând în centrul preocupărilor dvs. Este recomandat să nu vă preocupați prea mult de acest aspect al vieții dvs., ci să așteptați o perioadă mai propice.

Cum Marte tranzitează direct casa I-a, vă simțiți mai energici decât în ultimul timp. Aveți mai multă forță pentru a pune lucrurile în mișcare și sunteți entuziasmați de noile începuturi. Acesta este un moment bun pentru a începe ceva nou. Totuși, trebuie să fiți atenți la tendința de a începe prea multe proiecte deodată, fără a avea posibilitatea de a le finaliza pe toate.

Sănătatea nu pune probleme prin prisma bolilor, dar puteți fi înclinați spre mici la accidente precum tăieturi, julituri sau fracturi. Dacă sunteți predispuși la dureri de cap, acum este posibil să aveți parte de unele acutizări ale migrenelor.

Zile norocoase în August pentru zodia Taur: 2, 3, 12, 15, 16, 18, 23.