Taur

21 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia taur
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 70% 70%
  • Carieră 75% 75%
  • Sanatate 80% 80%
$

Horoscopul zilei Taur

$

Horoscopul anului Taur

$

Caracteristici zodia Taur

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia taur, cea de-a doua parte a lunii octombrie vă fi mai buna decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Din punct de vedere sentimental, lucrurile se află pe un trend favorabil. Pluto, planeta care vă guvernează iubirea, își va înceta parcursul retrograd pe care l-a avut în ultima perioadă. Prin urmare, este de așteptat ca relația de cuplu să avanseze cu mai mare ușurință. Dacă relația cu perechea dvs. nu a fost cea mai bună în ultimul timp, pe măsură ce luna se derulează, veți constata că lucrurile se îmbunătățesc. Tranzitul lui Venus în casa a VIII-a face că pasiunea să fie cea care susține bunul mers al relației. Cei singuri vor dori să aibă alături un partener și vor pune atracția fizică pe primul loc atunci când vor analiza cine ar putea să fie viitorul lor partener.

Cariera a fost destul de slab aspectata în ultima perioadă, dar acum lucrurile încep să se schimbe. Casa a X-a a fost sub auspiciul lui Jupiter și Saturn, ambele retrograde. Din fericire, în această lună cei doi giganți își vor relua mișcarea normală și vor începe să avanseze pe bolta cerească. Acest lucru este de bun augur, aducând norocul în viața dvs. profesională. Veți începe să tratați lucrurile cu maximă seriozitate, iar asta nu vă poate aduce decât beneficii. Începând cu ultima decadă, va fi timpul pentru a vedea cum vă puteți face remarcați pe plan profesional. Pentru primele doua decade trebuie să țineți cont de situația generată de tranzitul retrograd al lui Mercur, despre care puteți citi mai multe aici.

În ceea ce privește finanțele, se recomandă prudență, mai ales în primele două decade cât Mercur este retrograd. Cu planeta care vă guvernează finanțele retrogradă și o casa a II-a goală, este de așteptat să aveți parte de unele întârzieri în încasările pe care le așteptați. Nu este cazul să vă lansați în activități specuative, iar investiile majore ar trebui amânate.

Cu o casă a VI-a extrem de activă, este momentul pentru a avea grijă de starea dvs. de sănătate. Încercați să vedeți care sunt obiceiurile care nu vă fac bine și ce anume ați putea îmbunătăți. Totuși, nu este cazul să faceți schimbări bruște, transformările trebuie implementate treptat pentru a nu stresa suplimentar organismul. Prima parte a lunii este dedicată identificării problemelor, urmad ca soluțiile să apară spre sfârșitul lui octombrie.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Taur: 4, 5, 13, 17, 28.