Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Horoscopul lunii Decembrie 2022

zodia varsator
  • Dragoste 65% 65%
  • Bani 90% 90%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul anului Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna decembrie ritmul vieții este asemănător cu cel din luna precedentă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru vărsători. Acest fapt este cauzat tranzitul planetelor cu mișcare retrogradă care se păstrează și în acestă lună. De asemenea, cu excepția Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur, nici o planetă nu va schimba casa astrologică. În acest context în viața tuturor nativilor se vor păstra unele constante cu care deja s-au obișnuit.

Marte retrograd în casa a V-a poate aduce probleme cu cei dragi și mai multe dispute cu aceștia, mai ales într-o nouă relație sau în ceea ce privește copiii. Poate doriți să vă concentrați atât de mult pe hobby-urile dvs. încât să vă ignorați munca și responsabilitățile. De asemenea, este posibil să simțiți că aveți atât de multă treabă și responsabilități, încât nu aveți timp pentru hobby-uri și asta vă frustrează. Dacă sunteți singuri, puteți avea dificultăți în a găsi persoana potrivită, întâlnind o mulțime de pretendenți ocazionali. Este posibil ca o fostă iubire să dorească să revină în viața dvs., dar perspectivele pe termen lung nu sunt bune.

Când Jupiter se află în casa a II-a, puteți experimenta o creștere a stimei de sine și a valorii pe care v-o atribuiți. Puteți să vă concentrați asupra sistemului dvs. interior și să faceți ajustări sau să faceți schimbări în viața dvs. în conformitate cu sistemul dvs. de valori. Acest tranzit poate fi bun pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. De asemenea, puteți achiziționa mai multe articole de valoare și puteți fi mai materialiști, ceea ce vă poate face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Deși puteți câștiga o mulțime de bani, sunteți la fel de înclinați să cheltuiți mult.

Cariera a pierdut susținerea astrală de care a beneficiat lunile trecute. Este momentul pentru a merge pe calea previzibilă în ceea ce privește viața dvs. profesională.

Sănătatea continuă pe trendul destul de bun de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică bună. În acest moment organismul vă susține în tot ceea ce doriți să faceți.

Zile norocoase în Decembrie pentru zodia Vărsător: 1, 2, 8, 10, 12, 15, 17, 22, 24, 25.