Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Horoscopul lunii August 2022

zodia varsator
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul anului Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

În luna august viața se va desfășura într-un ritm mai domol pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru vărsători. Acest fapt este cauzat de plantele cu mișcare lentă care vor avea un tranzit retrograd. Nu este cazul să vă îngrijorați, ci este timpul pentru a vă acorda răgazul necesar descoperirii de sine. Încercați să analizați modul în care vă conectați cu mediul înconjurător și faceți ajustări acolo unde este necesar.

Când Jupiter se află în casa a III-a, vreți să învățați, iar acest aspect vă oferă șansa de a asimila foarte multe cunoștinte. Ați putea să vă înscrieți la un curs, să vă continuați studiile sau să începeți să învățați ceva pe cont propriu pentru a vă extinde cunoștințele. Sunteți mai deschiși cu oamenii și vă puteți exprima sincer. Veți avea multe dicutii și vă puteți articula bine gândurile și ideile. Tehnologia ar putea fi proeminentă în timpul acestui tranzit și puteți cumpăra echipamente noi sau o mașină nouă. S-ar putea să desfășurați mai multe activități în comunitatea dvs., cu vecinii sau cu rudele. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi foarte prezente în perioada următoare.

În casa banilor a rămas doar Neptun și așa va rămâne situația deocamdată. Marile oportunități financiare au trecut și acalmia s-a instalat în plan financiar. Este indicat să vă gestionați finanțele cu prudență și să vă administrați bugetul cu cumpătare.

Cu Soarele în casa a VII-a, atenția se va muta de la sinele personal la relațiile cu alte persoane. Poate exista o schimbare pozitivă în relațiile romantice. Veți comunica mai bine cu partenerul dvs., vă veți bucura de timpul petrecut împreună și vă veți răsfăța reciproc. Dacă vă confruntați cu o criză în relația romantică, puteți decide să apelați la consiliere sau puteți rezolva singuri problema. Dacă sunteți singuri, este momentul perfect pentru a începe să ieșiți la întâlniri. Veți fi foarte populari în rândul prietenilor și veți coopera mai eficient cu ceilalți. Nu veți dori să petreceți prea mult timp singuri, deoarece relațiile interumane vă vor aduce bucurie.

Sănătatea nu mai este în atenția dvs. și nici nu ar fi cazul să mai fie. Sunteți într-o formă destul de bună, iar asta vă permite să vă desfășurați activitățile zilnice fără probleme. Ritmul de viață este unul stabil, iar asta vă ajută în ceea ce privește dozarea energiei.

Zile norocoase în August pentru zodia Vărsător: 2, 4, 16, 21, 23, 31.