Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Horoscopul lunii Octombrie 2021

zodia varsator
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 65% 65%
  • Carieră 80% 80%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul anului Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru cei din zodia vărsător, cea de-a doua parte a lunii octombrie va fi mai bună decât prima. Acest lucru se datorează activității retrograde sub semnul căreia debutează această lună. Pe măsură ce zilele trec, planetele vor începe să avanseze în ritmul lor normal.

Casa a IX-a este deosebit de activă în această lună, iar asta vă face să tindeți spre o stare superioară a gândirii. Nu doriți să vă ocupați timpul cu preocupări banale, căci mintea dvs. se îndreaptă spre viziuni, gânduri și idealuri mai mari. Sunteți deschi și spre a vă extinde bagajul de cunoștințe. Este posibil să primiți vești sau să vorbiți la telefon cu cineva de la depărtare. Aveți tendința de a vă gândi mai degrabă la imaginea de ansamblu decât la circumstanțe și detalii minore. Totuși, Mercur retrogradează în aceeași casa a IX-a, iar asta vă poate face să vă îndoiți de unele lucruri din trecutul dvs. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur puteți citi aici.

Finanțele sunt în continuare aspectate destul de prost. Pe cale de consecință, se recomandă evitarea achizițiilor importante, precum și semnarea contractelor. Este recomndat să vă focusati pe alte domenii ale vieții și să vă gestionați bugetul cu prudență.

Și iubirea și-a pierdut din avântul lunilor trecute. Nu mai aveți același entuziasm în relație și preferați să mergeți pe calea deja statornicită, fără a schimba nimic. Cei singuri nu vor fi preocupați în mod deosebit de găsirea unui partener. În această perioadă interesul le poate fi stârnit doar de o persoană cu care simt că pot rezona la un nivel spiritual înalt.

Cariera va continua tendință de luna trecută. Chiar dacă Venus părăsește casa a X-a, Soarele se va muta acolo în ultima decadă, aducând energie și interes în această zonă. Spre sfârșitul lunii veți simți că viața dvs. profesională dă semne vizibile de revigorare și veți fi mai orientați către reușită.

În cea de-a doua parte a lui octombrie veți avea capacitatea de a vă privi în oglindă cu realism și optimism în același timp. Cei doi giganți din semnul dvs. își vor înceta parcursul retrograd, aducând o infuzie de energie pozitivă în viața dvs.

Sănătatea este îmbunătățită față de luna trecută, așadar nu veți întâmpina neplăceri în această zonă. Veți avea destulă energie pentru a vă îndeplini treburile zilnice și vă veți simți într-o formă fizică mai bună.

Zile norocoase în Octombrie pentru zodia Vărsător: 4, 6, 13, 15, 19, 28.