Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Horoscopul lunii Iunie 2024

zodia varsator
  • Dragoste 85% 85%
  • Bani 80% 80%
  • Carieră 75% 75%
  • Sănătate 90% 90%
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul anului Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Luna iunie se anunță a fi o perioadă destul de activă pentru toți nativii zodiacului, inclusiv pentru vărsători. Acest lucru se datorează tabloului astral care este compus în întregime din planete aflate în mișcare directă. Cu excepția lui Pluto care va fi retrograd toată luna, restul planetelor vor avansa pe bolta cerească. Toate planetele sunt plasate în emisfera nordică pentru vărsatori. În acest context, atenția lor se va îndrepta către lucrurile și persoanele care le sunt cele mai apropiate și vor fi foarte subiectivi.

Când Jupiter se află în casa a V-a, vă doriți doar să vă distrați și ar trebui să aveți parte de momente agreabile. Vă puteți distra și face lucrurile pe care le iubiți cel mai mult. Puteți petrece mai mult timp ocupându-vă de hobby-urile dvs. și puteți descoperi altele noi. Sunteți mai sociabili și, dacă sunteți singuri, puteți întâlni noi parteneri romantici.

Cu Marte în tranzit prin în casa a IV-a, vă doriți un mediu ambiant cât mai confortabil și tânjiți după familiaritate. Nu aveți dorința de a încerca lucruri noi acum, preferând să rămâneți la lucrurile care vă sunt cunoscute și pe care le-ați mai făcut înainte. Sunteți mai puțin sociali și doriți să petreceți mai mult timp acasă sau cu familia. Este posibil ca familia dvs. să solicite mai multă atenție din anumite motive.

Chiar dacă aveți o situație finaciara stabilă, veți avea tendința să vă analizați în permanență bugetul. Vă faceți griji că s-ar putea întâmpla ceva și vreți să vă asigurați prin toate mijloacele posibile. Șansele ca bugetul să vă fie afectat cu adevărat tind să fie mici. Acesta este un moment excelent pentru a economisi în loc să cheltuiți, pentru a crea un plan financiar pe termen lung care creează stabilitate în viața dvs., pentru a investi în mod conservator.

Cariera a pierdut susținerea astrală de ceva timp. Este de așteptat ca viața dvs. profesională să urmeze un parcurs liniar.

Sănătatea se prezintă bine în acestă lună. Este o perioadă în care aveți suficientă energie pentru desfășurarea activităților zilnice și sunteți într-o formă bună.

Zile norocoase în Iunie pentru zodia Vărsător: 3, 4, 9, 14, 15, 23, 28, 30.