Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Horoscopul lunii Ianuarie 2022

zodia varsator
  • Dragoste 70% 70%
  • Bani 85% 85%
  • Carieră 70% 70%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul anului Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Nativii zodiei vărsător vor avea parte de o lună ianuarie liniștită. Nu vor experimenta perturbări neprevăzute și nici nu vor întâmpina probleme majore.

Venus retrogradează în ce de-a XII-a casă, iar acest lucru vă aduce sentimente de ușoară confuzie. Nu sunteți siguri de ceea ce vă doriți și nu aveți capacitatea de a afirma cu precizie în ce direcție se îndreaptă viața dvs. Nu este recomandat să luați decizii importante în această perioadă, ci să așteptați un moment în care gândurile dvs. vor fi mai clare. Pe de altă parte, compasiunea dvs. este la cote maxime. Veți găși o deosebită plăcere în activități care implică ajutorarea semenilor.

Mercur va retrograda în a doua jumătate a lunii, dar această influență nu vă fi prea puternică. Acest lucru se datorează faptului că Mercur va schimba casa astrologică pe parcursul mișcării retrograde. Prin urmare, chiar dacă tranzitul se răsfrânge asupra a două sectoare ale vieții dvs, efectele resimțite or fi mult diminuate.  În cazul nativilor zodiei vărsător este vorba de casele a VII-a și a VI-a, care vor fi vizitate de Mercur retrograd. Mai multe despre tranzitul retrograd al lui Mercur din această perioadă puteți citi aici.

În ceea ce privește banii, veți avea parte de o îmbunatățire începând cu această lună. Jupiter întră în casa a II-a, aducând noroc și bunăstare. Acest aspect va fi bun pentru finanțele dvs. și veți avea parte de oportunități care vă vor fi de ajutor în consolidarea situației financiare. De asemenea, puteți achiziționa mai multe articole de valoare și puteți fi mai materialiști, ceea ce vă poate face să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Deși puteți câștiga o mulțime de bani, sunteți la fel de înclinați să cheltuiți mult. Ar trebui să aveți o perioadă productivă și să realizați lucruri care trebuiau de mult făcute.

Când Marte tranzitează casa a XI-a, sunteți înclinați să inovați, să visați și să sperați. Adoptați o abordare total diferită a situațiilor și sunteți mai entuziasmați de ideile care sunt considerate futuriste și ingenioase. Acesta este un moment bun pentru a lucra într-un grup care deține aceleași convingeri cu ale dvs. față de un obiectiv comun.

Munca în echipă poate fi singurul mod în care puteți realiza orice în această perioadă. Cu atât mai mult cu cât cariera nu se evidențiază prin nimic deosebit. Nu este momentul pentru a ieși în evidență de unii singuri. Mai degrabă este un timp pentru a vă dedica muncii de rutina și pentru a face o treabă cât mai bună alături de colegii dvs.

Iubirea nu reprezintă un punct de interes acum. Cuplurile solide merg pe calea deja statornicită, iar cei singuri au preocupări îndreptate spre zona spiritualului și a socialului. Ținând cont că Soarele este cel care vă guvernează relațiile și acum se află în casa a XII-a, veți avea tendința de a analiza modul în care se derulează viața dvs. sentimentală din punct de vedere spiritual.

Sănătatea este destul de bună în luna ianuarie, cu mențiunea că nivelul energiei va fi mai scăzut. Nu este vorba de nimic îngrijorător, doar că veți avea nevoie de mai multă odihnă.

Zile norocoase în Ianuarie pentru zodia Vărsător: 2, 5, 6, 9, 16, 27.