Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Horoscopul lunii Mai 2021

zodia varsator
  • Dragoste 90% 90%
  • Bani 85% 85%
  • Carieră 65% 65%
  • Sănătate 85% 85%
$

Horoscopul zilei Vărsător

$

Horoscopul anului Vărsător

$

Caracteristici zodia Vărsător

$

Horoscopul lunii pentru toate zodiile

Nativii zodiei vărsător au parte de câteva provocări în această lună. Cu toate acestea, sunt una dintre zodiile favorizate, căci atât consecințele eclipsei, cât și ale lui Pluto retrograd vor fi destul de blânde cu ei.

Eclipsa de Lună de pe data de 26 mai are loc în casa a XI-a, prin urmare efectele resimțite nu vor fi prea puternice. Vor fi testate prieteniile și este posibil ca amicii dvs. să treacă prin evenimente în care să aibă nevoie de ajutorul dvs. Nu este exclus ca unele alianțe care nu vă mai aduceau beneficii să ia acum sfârșit și este posibil să cunoașteți persoane excentrice în această perioadă. De asemenea, veți simți nevoia de a aparține unui grup, așadar este posibil să vă alăturați unei organizații.

Pluto își începe transitul retrograd în cea de-a XII-a casa, mișcare care vă va oferi un sentiment eliberator. Veți învăța să vă iubiți mai mult, să lăsați auto-critica la o parte și să renunțați la vina pe care ați purtat-o cu dvs. Acum aveți ocazia să scapti de bagajul emoțional care nu vă ajuta cu nimic, ci doar vă împovăra.

Casa a V-a este activată de Mercur și de Venus, urmând ca în ultima decadă acestor două planete să li se alăture și Soarele. Prin urmare, este de așteptat ca în această lună să fiți într-o dispoziție jucăușă și să aveți parte de momente romantice. Dragostea nu este împovărătoare, ci relaxată și distractivă. Vă este foarte ușor să treziți interesul persoanelor de sex opus și veți descoperi că în permanență sunteți obiectul admirației celor din jur. Cei singuri vor constata că le este foarte ușor să comunice cu alte persoane și vor face conexiuni cu lejeritate.

În ceea ce privește cariera, sunt posibile tensiuni și schimbări la locul de muncă. Nu este exclus să fiți stresați și să vă descărcați nervii pe colegi. Este indicat să nu dați prea multă amploare evenimentelor curente, urmând ca în perioada următoare lucrurile să se liniștească.

După o perioadă destul de aridă din punct de vedere financiar, Jupiter va intra la mijlocul lunii în casa banilor. Acest tranzit este unul benefic și nu va dura foarte mult, așadar este timpul să profitați de acest sprijin oferit de astre.

Este posibil să aveți unele îngrijorări cu privire la starea de sănătate, dar vor fi simple sperieturi, căci în fapt sănătatea dvs. este bună. Nu este cazul să vă îngrijorați inutil, ținând cont că nu există mișcări astrale care să vă pună probleme.

Zile norocoase în Mai pentru zodia Vărsător: 5, 10, 12, 20, 30.