Horoscop 16 Mai 2021

Horoscopul zilei de Duminică 16 Mai 2021

Aspectele zilei:

Luna în sextil cu Uranus
Luna în conjuncție cu Marte

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Astăzi veți fi iritabili dacă nu aveți de făcut ceva aventuros sau provocator. Acesta este un moment bun pentru a rișca, a spune ce simți sau a face ceva interesant în afara rutinei dvs. normale. Luarea inițiativei este potrivită acum. Sunteți mai curajoși și mai decisivi. Reacțiile dvs. instinctive sunt rapide și în mod natural preluați conducerea.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Starea dvs. de spirit poate fi schimbătoare și unele dintre comportamentele dvs. vor părea ciudate pentru alții. Cu toate acestea, ar trebui să vă simțiți confortabil exprimând latura unică a personalității dvs. Scăderea inhibițiilor este ceea ce facilitează schimbarea și entuziasmul în viața dvs. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a sparge vechile obiceiuri și a le înlocui cu ceva nou.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Veți fi mai preocupați de problemele legate de bani și de bunurile pe care le dețineți. În această perioadă, modul dvs. de gândire va fi destul de conservator și pragmatic și nu veți fi interesați de experiențe banale. Feriți-vă de cheltuielile impulsive, pe care s-ar putea să le regretați mai târziu.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Este o zi bună pentru a fi pasionali și pentru a începe noi relații. Conjuncția Lunii cu Marte este potrivită pentru pasiune și emoții, dar și pentru cuvinte de dragoste. Mai mult, un astfel de tranzit este benefic pentru cei care doresc să-și asume riscuri, să-și exprime sentimentele sau doar să scape de rutină. Totuși, dacă sunteți mai impulsivi și nu percepeți lucrurile foarte clar, puteți ajunge să vă asumați riscuri inutile sau să faceți schimbări regretabile.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Acum aveți o mare oportunitate de a face schimbări în viața dvs. care vă vor spori vizibilitatea în lume. Nivelul de încredere personală este foarte mare. Veți urmări doar schimbările necesare și nu veți simți nevoia să vă perturbați complet viața. Acum vă puteți baza pe succesul pe care l-ați obținut în trecut și vă veți urmări obiectivele cu pasiune și entuziasm.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

O conștientizare socială mai puternică și dorința de a aparține unui grup pot apărea acum, deși uneori este vorba mai mult despre exprimarea propriei individualități și încălcarea regulilor. Socializarea este cuvântul cheie al acestei zile. Este un moment bun pentru a petrece cu prietenii sau pentru activități de grup.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Este o zi bună pentru concentrare unilaterală asupra obiectivelor pe care vreți să le atingeți, dar și de singurătate, retragere și reflecție. Atmosfera nu este ușoară, întrucât vă confruntați cu responsabilități și termene limita. Cu toate acestea, este un moment propice pentru avansarea proiectelor și gândirea la chestiuni importante dintr-o perspectivă realistă.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Aveți o perspectivă excelentă asupra modului de a vă folosi puterea personală în mod eficient și fără a întâmpina rezistență din partea altor persoane. Sunteți mai preocupați de binele comun decât de propriile ambiții egoiste. Aveți relații bune cu cei aflați în pozițîi puternice și puteți beneficia de ajutorul lor. Cei din jur vă văd hotărâți și competenți și vor avea tendința de a avea încredere în dvs.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Nu veți simți nevoia să socializați prea mult și s-ar putea să nu aveți dispoziția necesară pentru a purta  conversații de complezență. Veți căuta experiențe semnificative și veți avea dorința unor relații mai profunde. Este posibil să încercați să analizați totul și să vă gândiți la sensul vieții.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Capabili să descoperiți ceea ce a fost ascuns, obțineți cu ușurință răspunsurile pe care le căutați. Puterea dvs. este maximă astăzi și reușiți datorită forței și perseverenței. O mai mare disponibilitate de introspecție, dar și de înțelegere a sentimentelor celorlalți poate ajuta la rezolvarea unei probleme de lungă durată. Lucrați pentru a trece peste orice vă va împiedica de la împlinire și nu vă este frică să faceți față provocărilor.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Veți depune eforturi pentru a găsi un nou nivel de libertate emoțională. Vă veți simți confortabili cu propria viziune unică asupra lumii. Veți lucra la îmbunătățirea relațiilor cu alte persoane pentru a vă permite o formă mai liberă de exprimare emoțională. Cei din jur vor fi mai cooperanți și veți căuta modalități de a vă îmbunătăți comunicarea. Sunteți dispuși să renunțați la obiceiurile și comportamentele din trecut și puteți ieși dintr-o situație veche care și-a depășit scopul în viața dvs.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Curățenia și reorganizarea sunt activități favorizate acum. S-ar putea să vă lăsați sentimentele deoparte pentru a avea grijă de detalii acum sau puteți fi mai sensibili din punct de vedere emoțional în legătură cu munca, sănătatea și rutina zilnică. Starea dvs. de spirit vă vă afecta sănătatea mai mult ca niciodată, așa că trebuie să încercați să nu vă stresați asupra lucrurilor mărunte.