Horoscop 14 August 2022

Horoscopul zilei de Duminică 14 August 2022

Aspectele zilei:

Soarele în opoziție cu Saturn
Luna în sextil cu Marte
Luna în sextil cu Uranus
Luna în conjuncție cu Neptun
Luna în sextil cu Pluto

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

În această perioadă de timp, simțiți un mare val de energie fizică și determinare pentru a vă atinge obiectivele. Proiectele necesită acum toată atenția dvs. și sunteți capabili de un volum mare de muncă. Chiar dacă organismul dvs. este mai puternic acum, ar trebui să vă supravegheați nivelul de energie și starea generală de sănătate. Aveți un curaj enorm atunci când întreprindeți activități noi și poate fi timpul să revărsați energie în demersurile existente.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Ziua de azi vă oferă posibilitatea de a vă atinge obiectivele, deoarece nu vor exista obstacole care să vă complice. Vă veți simți mai puternici decât de obicei, atât mental cât și fizic. Prin urmare, este o bună oportunitate de a vă testa starea fizică făcând niște sporturi solicitante. Exercițiile de forță vă vor aduce rezultatele dorite. Este, de asemenea, un moment bun pentru a începe o nouă dietă.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Veți avea dorința de recunoaștere și apreciere a eforturilor dvs. Dacă nu vă simțiți respectați, s-ar putea să le cereți celor din jur să vă respecte mai mult. Veți avea nevoie în special de aprecierea superiorilor dvs. De asemenea, este posibil să fiți sensibil la statutul dvs. social. De exemplu, puteți reacționa exagerat dacă cineva vă întreabă cât câștigați sau ce studii aveți.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

În această zi compasiunea și empatia dvs. sunt autentice. Puteți fi de mare ajutor pentru cei din jur, doarece confortul emoțional pe care îl oferiți are puteri vindecătoare. În afară de lucrările de caritate, puteți fi inspirați să creați o capodoperă în artă, modă sau divertisment. Visele dvs pot fi extrem de vii, dar dificil de descifrat. Romantismul este posibil, dar amintiți-vă diferența dintre fantezie și realitate pentru a evita respingerea și situațiile incomode.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Tranzitul Soarelui în opoziție cu Saturn poate aduce restricții și greutăți. Va fi o adevărată luptă pentru a depăși aceste condiții limitative, deoarece, pe lângă faptul că pune bariere în calea progresului, Saturn îngreunează exprimarea. Cel mai probabil va trebui să vă confruntați cu melancolie, îngrijorare, pierdere, durere, rușine sau stima de sine scăzută.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Relațiile și parteneriatele din viața dvs. sunt puse acum sub lupă și analizați totul din punct de vedere emoțional. Înțelegeți mai bine dinamica relațională, fapt care vă poate aduce mai multă comunicare dar și conflicte. Dacă ați întâmpinat probleme în relație, acum este momentul pentru a le rezolva. Totuși, o atitudine prea protectoare sau de dependență nu va face bine relației, echilibrul e intodeauna de preferat.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Dorința de vă transforma corpul este foarte mare și sunteți mai dispuși că oricând să vă apucați de treabă pentru a ajunge la forma fizică ideală. Este posibil ca cei din jur să vă ceară sfaturi privitoare la un stil de viață sănătos sau să fiți nevoiți să aveți grijă de cineva bolnav sau în vârstă. Trebuie să vedeți care sunt activitățile din perioada imediat următoare și să le alocați timp în ordinea priorității.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Configurația astrală vă oferă energia pentru a realiza lucrurile pe care doriți sau trebuie să le faceți. Veți avea capacitatea de a controla alte persoane, dar nu în mod conștient. Vor face tot ce vreți dvs. să facă de bunăvoie. Încercați să utilizați această energie cât de mult puteți pentru a obține productivitate maximă și rezultate pozitive. Folosiți această perioadă de timp pentru a vă promova propriile interese și pentru a construi pe succesele din trecut și veți găsi un nou nivel de încredere și putere interioară.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Vă doriți să petreceți cât mai mult timp acasă, fie de unii singuri, fie alături de cei dragi. Gândul vă duce spre rădăcini, spre fundația dvs. interioară și este un moment bun pentru a înțelege relațiile pe care le aveți cu cei apropiați. Nu doriți să vă împărtășiți sentimentele și preferați liniștea în defavoarea agitației. Este posibil să apară probleme legate de casă și familie care să vă tulbure emoțional.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Aveți tendința de a experimenta întârzieri în progresul dvs. sau este posibil să fiți nevoiți să vă redirecționați eforturile către alte domenii dacă obiectivul dvs. este prea departe. Deși această perioadă oferă adesea frustrare, ea servește pentru a vă clarifica scopul și pentru a face față consecințelor deciziilor luate în trecut. Respectând principii sănătoase puteți face ajustările necesare pentru a asigura succesul viitor.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Există tendința de a primi feedback negativ atunci când exprimați ceea ce credeți că este adevărat, de unde rezultă posibilitatea de îndoială de sine. Acest lucru vă face să vă abțineți să riscați și să vă expuneți criticilor celorlalți. Concentrați-vă pe ceea ce este cel mai important în viața dvs. în acest moment. Fiți răbdător cu dvs. înșivă, acceptați realitatea cu care vă confruntați și perseverați până ajungeți la destinație.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Neptun în conjuncție cu Luna crește sensibilitatea emoțională dar și nivelul de confuzie. Puteți percepe gândurile și sentimentele altora și acest lucru vă poate face să vă simțiți foarte neliniștiți sau chiar bolnavi. Visele se pot transforma în fantezii cu o viață proprie și suspiciunea se poate transforma în paranoia și vinovăție.