Horoscop 11 Decembrie 2022

Horoscopul zilei de Duminică 11 Decembrie 2022

Aspectele zilei:

Luna în opoziție cu Pluto
Luna în trigon cu Neptun
Luna în trigon cu Jupiter

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

Horoscop 11 Decembrie 2022

Acum este momentul ideal pentru a rezolva probleme legate de familie și pentru a petrece timpul în confortul casei sau alături de rudele dvs. Între cei patru pereți ai propriei locuințe vă veți simți cel mai bine pentru că veți avea o dorință mai mare de intimitate decât de obicei. Este un moment potrivit pentru a vă face casa mai frumoasă, deoarece veți fi inspirați în ceea ce privește designul interior.

Taur

Taur

Horoscop 11 Decembrie 2022

Tranzitul Lunii prin casa a III-a este de un moment în care mintea este alertă și capabilă să se ocupe cu ușurință de corespondență și alte chestiuni care necesită energie mentală și agilitate. Nevoia dvs. de comunicare, de a face călătorii scurte și vizite crește astăzi. Poate doriți să luați legătura cu membrii familiei și vecinii. Emoțiile vă pot influența raționamentul.

Gemeni

Gemeni

Horoscop 11 Decembrie 2022

Este posibil să aveți o reacție mai emoțională cu privire la bani decât de obicei. Sunteți atrași de lucruri frumoase, fapt care vă poate face să păreți superficiali, dar acesta nu este singurul criteriu după care evaluați obiectele. De asemenea, sunteți interesați de valoarea intrinsecă a lucrurilor și cautați compania persoanelor care împărtășesc gustul dvs. estetic.

Rac

Rac

Horoscop 11 Decembrie 2022

Unele sentimente pe care le puteți experimenta în acest moment sunt lipsa de speranță, frica, gelozia și obsesivitatea. Este foarte important să împărtășiti aceste sentimente. Dacă nu vă simțiți suficient de încrezători pentru a vorbi cu familia sau prietenii despre sentimentele dvs. întunecate, consultați un terapeut sau psiholog.

Leu

Leu

Horoscop 11 Decembrie 2022

Aceasta este o zi de muncă grea pentru a asigura proiecte care sunt deja în mișcare, astfel încât să fiți mai pregătiți să faceți față provocărilor viitoare. Simțul dvs. de responsabilitate este puternic și sunteți mai disciplinați și mai organizați în afaceri. Acesta este un moment bun pentru a vă reevalua planurile de afaceri sau pentru a vă consulta cu experții pentru a înțelege mai bine cum să vă îndepliniți obiectivele.

Fecioara

Fecioară

Horoscop 11 Decembrie 2022

Vă puteți simți încurajați și motivați să vă stabiliți obiective și chiar vă puteți include prietenii și familia în acest proces. Perspectiva dvs. este mai liberală decât de obicei și sunteți dornici să discutați toate tipurile de probleme care au o semnificație socială. Pe de altă parte, s-ar putea să aveți chef să vă relaxați și să stați cu cei mai buni prieteni și cei dragi într-un mod foarte dezinvolt și degajat.

Balanta

Balanță

Horoscop 11 Decembrie 2022

Atenția dvs. este acum îndreptată asupra aprobării și recunoașterii. Vă doriți să aveți ordine în viață și să dețineți control asupra evenimentelor care vă privesc. O nevoie mai puternică de recunoaștere și de succes concret este tipică pentru ziua de azi. Dacă sunteți nemulțumiți în legătură cu statutul dvs., aceste sentimente negative vor fi acutizate acum.

Scorpion

Scorpion

Horoscop 11 Decembrie 2022

Așteptați-vă la mai multă intensitate în relații. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele cu care aveți un conflict. S-ar putea să existe un război al orgoliilor, manipulare și încercări de a declanșa sentimente de vinovăție și gelozie. Aceste jocuri mentale pot fi inițiate fie de dvs., fie de cealaltă persoană. Încercați să vă distanțați de acest comportament și concentrați-vă pe aspecte mai pozitive ale vieții dvs.

Sagetator

Săgetător

Horoscop 11 Decembrie 2022

Deși această perioadă poate indica că încetiniți în anumite domenii ale vieții dvs., probabil că beneficiați de ritmul cumpătat, mai degrabă decât de viteza vertiginoasă. Abordați problemele importante care vă afectează identitatea cu mai multă atenție. De asemenea, aveți capacitatea de a distinge ceea ce contează cu adevărat de ceea ce pare a fi un interes trecător.

Capricorn

Capricorn

Horoscop 11 Decembrie 2022

Veți avea relații bune cu superiorii, iar aceștia vă vor ajuta și mai mult de acum înainte. Ar trebui să vă străduiți să păstrați liniile de comunicare deschise cu figurile de autoritate și să le arătați cât de dispuși sunteți să munciți din greu, deoarece acest lucru vă va aduce beneficii în viitor. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a dobândi mai multă experiență sau educație în domeniul ales, ceea ce vă va întări încrederea și vă va permite să mergeți mai departe cu o bază mai solidă.

Varsator

Vărsător

Horoscop 11 Decembrie 2022

Aveți ocazia să deveniți mai siguri cu privire la direcția dvs. în viață și la obiectivele pe care v-ați propus să le urmăriți. Reflecția profundă asupra a ceea ce doriți să exprimați lumii poate aduce răspunsuri valide. Deciziile pe care le luați acum cu privire la obiectivele pe care doriți să le atingeți în viitor pot începe un proces care se desfășoară de la sine.

Pesti

Pești

Horoscop 11 Decembrie 2022

Trigonul format de Lună și Neptun este special, deoarece vă face să treceți prin experiențe psihice. Mintea este mai sensibilă și mai deschisă la energiile provenite dintr-un tărâm superior al existenței. Din acest motiv, ar trebui să fiți atenți la visele dvs. și să citiți materiale despre trezirea spirituală, deoarece veți ajunge într-o stare mai înaltă a conștiinței dvs.