Horoscop 8 Decembrie 2022

Horoscopul zilei de Joi 8 Decembrie 2022

Aspectele zilei:

Soarele în opoziție cu Marte
Soarele în opoziție cu Luna
Luna în cuadratură cu Neptun
Luna în conjuncție cu Marte
Luna în trigon cu Saturn

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

Horoscop 8 Decembrie 2022

Evitați asumarea de riscuri și acțiunile imprudente. Asigurați-vă că vă exprimați în siguranță atunci când apar certuri. Există o stare de agitație care vă face să fiți impulsivi mai mult decât este nevoie. Exercițiile fizice, sportul și munca fizică sunt modalități de a canaliza această energie și de a evita acumularea acesteia în corpul dvs.

Taur

Taur

Horoscop 8 Decembrie 2022

Această perioadă de timp vă aduce sentimente de optimism și dorință de plăcere, căci toate simțurile dvs. sunt sporite. Răsfățul în exces poate fi o mare problemă acum, provocând probleme mai târziu, atunci când va trebui să recuperați. Aveți o dorință puternică de a vă conecta cu alți oameni și probabil că vă veți angaja în mai multe activități sociale, unde veți fi prietenoși și amuzanți. Puteți iniția chiar o nouă relație personală sau profesională în acest timp, bazată pe respect reciproc.

Gemeni

Gemeni

Horoscop 8 Decembrie 2022

Soarele în opoziție cu Marte vă crește nivelul de asertivitate în realizarea celor mai puternice dorințe. Concurența este cuvântul cheie, deoarece sunteți forțați să luptați pentru drepturile sau dorințele dvs. Acest tranzit necesită răbdare, tactică și o abordare mai subtilă pentru a reuși. Instinctul dvs. va fi să forțați nota, dar această abordare vă aduce doar rezistență și opoziție sporite.

Rac

Rac

Horoscop 8 Decembrie 2022

Ziua de azi aduce tensiune în casa dvs. S-ar putea să vă simțiți supărați fără o cauză evidentă. Cu toate acestea, acesta nu este un moment cu totul negativ. Cel mai probabil veți fi mai încrezători și mai motivați să luptați pentru drepturile și opiniile dvs. Dacă nu reușiți să vă liniștiți, încercați să vă consumați energia făcând lucruri constructive, de la curățenia casei până la ajutorul oferit persoanelor dragi.

Leu

Leu

Horoscop 8 Decembrie 2022

Este foarte probabil ca alții să încerce să se afirme în fața dvs., mai ales dacă sunteți genul tăcut sau supus. Tensiunea poate fi primul semn de creștere a competitivității într-o relație. Cheia pentru a face față oricărui argument sau conflict este să fiți deschiși și sinceri cu privire la dorințele dvs. Acest lucru vă elibera presiunea și vă reduce probabilitatea ca situația să escaladeze la un nivel periculos.

Fecioara

Fecioară

Horoscop 8 Decembrie 2022

Veți avea dorința de recunoaștere și apreciere a eforturilor dvs. Dacă nu vă simțiți respectați, s-ar putea să le cereți celor din jur să vă respecte mai mult. Veți avea nevoie în special de aprecierea superiorilor dvs. De asemenea, este posibil să fiți sensibil la statutul dvs. social. De exemplu, puteți reacționa exagerat dacă cineva vă întreabă cât câștigați sau ce studii aveți.

Balanta

Balanță

Horoscop 8 Decembrie 2022

Azi ar trebui să fiți prudenți în relațiile financiare, deoarece sunteți conduși de un sentiment exacerbat de optimism și puteți supraestima cifrele atunci când vorbiți cu alții. Este, de asemenea, mai dificil să vă încadrați în buget, căci aveți tendința de a cheltui banii într-un mod impulsiv. Pe de altă parte, creativitatea dvs. este stimulată și acesta este un moment bun pentru a vă promova.

Scorpion

Scorpion

Horoscop 8 Decembrie 2022

În relațiile personale veți fi dominați de posesivitate și gelozie, mai ales dacă sunteți înclinați din fire spre așa ceva. Trebuie să încercați să acordați spațiul necesar persoanelor apropiate și mai ales partenerului de viață. Tendința de a manifesta o atitudine mămoasă față de persoana iubită, poate avea efectul contrar celui dorit de dvs. În loc să oferiți partenerului senzația că este iubit, îl veți face să se simtă sufocat.

Sagetator

Săgetător

Horoscop 8 Decembrie 2022

Deși s-ar putea să fie nevoie să vă atenuați ego-ul și nivelul de agresivitate, este totuși permis să fiți direcți în exprimare. Tacticile murdare precum agresivitatea pasivă nu vor funcționa în favoarea dvs. Așa cum argumentele și furia celorlalți vă vor face să știți că abordați lucrurile într-un mod greșit, la fel vă crește iritabilitatea, furia sau gelozia din partea dvs.

Capricorn

Capricorn

Horoscop 8 Decembrie 2022

Vă puteți baza pe instincte puternice și bun simț pentru a lua decizii importante cu privire la casa, familia și relațiile dvs. Cereți sfatul unei femei mai în vârstă sau înțelepte. Sunt favorizate terapile emotionale. Acesta este un moment bun pentru a-i vizita pe părinți și bunici sau pentru a respecta strămoșii. Vă veți simți atrași de trecut și veți câștiga multă satisfacție răsfoind fotografii vechi și suveniruri. Este o zi bună pentru a vizita un muzeu.

Varsator

Vărsător

Horoscop 8 Decembrie 2022

Trigonul dintre Luna si Saturn oferă răbdare și forță emoțională pentru a face față problemelor relationale. Alții pot veni la dvs. pentru sfaturi cu privire la o problemă personală sau doar pentru un umăr pe care să plângă. Valorile tradiționale și obiceiurile vechi pot aduce soluții la probleme actuale. Veți folosi mai multă logică în gândire și veți fi echilibrați din puct de vedere emoțional. Prin urmare, este un moment bun pentru a lua decizii și a aborda probleme importante.

Pesti

Pești

Horoscop 8 Decembrie 2022

Aveți tendința de a exagera și vă faceți plăcere să faceți lucrurile într-un mod grandios. Mai generoși decât de obicei, vă place să cheltuiți pe lucruri care vă fac pe dvs. și pe ceilalți fericiți. Deoarece aveți dificultăți în stabilirea limitelor în acest moment, este ușor să cădeți în capcana îndeplinirii tuturor plăcerilor. Trebuie să fiți atenți la epuizarea resurselor sau pierderea timpului pe superficialități.