Horoscop 20 Ianuarie 2022

Horoscopul zilei de Joi 20 Ianuarie 2022

Aspectele zilei:

Luna în trigon cu Marte

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Este o zi când este propice să fiți direcți și asertivi, caci veți fi admirați pentru onestitatea și sinceritatea dvs. Dacă sunteti o persoană timida, este o zi bună pentru a va face mai populari în situațiile sociale, datorită carismei de care dați dovadă. Calitățile bune de conducere și o atitudine pozitivă vor facilita obținerea sprijinului celorlalți.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Este posibil ca sentimentele de siguranță și confort să provină din faptul că sunteți acasă sau cu familia. Veți dori să petreceți mai mult timp cu cei pe care îi iubiți. Puteți avea relații calde cu membrii familiei și cu partenerii în acest moment. Vă puteți bucura de petrecerea timpului povestind amintirile copilăriei și parcurgând albume de familie sau cercetând arborele genealogic. Este, de asemenea, un moment bun pentru a organiza casa, cu scopul de a o face puțin mai confortabilă.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Este posibil ca ideile dvs. să fie de folos celor din jur. Comunicați cu ușurință, dar trebuie să aveți grijă să nu vorbiți prea mult fără a-i asculta pe ceilalți. Nu lăsați curiozitatea să vă determine să vă implicați în subiecte care nu vă privesc. E posibil să faceți o scurtă excursie sau să vă întâlniți cu rudele.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Emoțiile vă domină rațiunea. Prin urmare, ar trebui să amânați orice decizie care necesită logică. Este o zi minunata pentru romantism și intimitate. Dacă suneti singuri, este un moment propice un nou partener. Vă veți simți plini de viață. Este posibil să aveți o dorință puternică de a vă proteja casa și pe cei apropiați.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Vă veți simți fericiți cu dvs. înșivă și veți deborda de o stimă de sine justificată. Dorințele și emoțiile dvs. vor fi în deplină armonie și vă veți folos instinctele și pasiunile pentru a obține rezultate pozitive. Relațiile cu ceilalți vor fi marcate de onestitate și apreciere. Veți fi mai independenți și mai dispuși în a lua inițiativa.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Este important să încercați să fiți deschiși și sinceri atât cu dvs., cât și cu ceilalți, întrucât orice secrete și subterfugii pe care le-ați jonglat până în acest moment se pot prăbuși chiar acum. S-ar putea să vă fie frică să exprimați sau să dezvăluiți ceva despre dvs. care simțiți că vă poate dezavantaja într-un fel. Greșelile, amintirile din copilărie și dezamăgirile din trecutul dvs. pot să vă apară în minte în acest moment și să vă strice starea de spirit.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Conexiunile cu oameni cu idei asemănătoare vă provoacă bucurie. Totuși, este posibil să experimentați stări emoționale negative dacă constatați că nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu cei apropiați. Veți fi foarte interesați să fiți mai aproape de prietenii sau grupurile din care faceți parte. Vă simțiți confortabil în cadrul unui grup de prieteni și sunteți foarte pasionați de petreceri, ieșiri și adunări.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Fiți atenți pentru a nu vă afunda exagerat de mult în muncă. De asemenea, este indicat să analizați dacă scopul urmărit se aliniază intradevăr cu dorințele și nevoile dvs. actuale. Puteți avea tendința de a da ordine, fără a avea răbdarea de a asculta părerile celor din jur. Discuții cu persoanele cu autoritate din viața dvs. pot să apară acum.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele vă sporesc sentimentele, vă trezesc impulsurile și vă stârnesc pasiunile, mai ales într-un mod pozitiv. Nu este exclus să începeți o legătură pasională. Configurația astrală vă oferă abilitați de lideri, deci este momentul oportun să luați inițiativa. Faceți ceva care rupe rutina sau un lucru pe care ați dorit întotdeauna să-l faceți, dar ați ezitat din cauza timidității sau a fricii. Veți trece peste orice impediment cu finețe.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi e o zi potrivită pentru autoevaluare și autoanaliză. Asta vă va da un sentiment mai mare de împlinire și vă duce la vindecarea rănilor mai vechi. În plus, s-ar putea să vă simțiți constrânși să preluați controlul asupra situațiilor curente, mai ales dacă vă simțiți ca și cum ați fi stat prea mult timp pasivi la ceea s-a întâmplat în jurul dvs. Sunteți motivați să inițiați unele schimbări și să vă transformați în moduri care vor părea surprinzătoare pentru cei apropiați.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Nu veți simți nevoia să socializați prea mult și s-ar putea să nu aveți dispoziția necesară pentru a purta  conversații de complezență. Veți căuta experiențe semnificative și veți avea dorința unor relații mai profunde. Este posibil să încercați să analizați totul și să vă gândiți la sensul vieții. Veți avea tendința să faceți investigații, să rezolvați probleme și mistere. Feriți-vă de reacțiile exagerate, părtinitoare și, în special, de fluctuațiile stării de spirit.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Veți fi preocupați de problemele legate de muncă. S-ar putea aveți stări emoționale fluctuante. Fie veți aduce problemele de la muncă acasă, fie vă veți focusa doar pe partea profesională, uitând de cei dragi. De asemenea, puteți reacționa exagerat la criticile din partea șefului sau a colegilor, indiferent dacă critica este constructivă sau nu.