Horoscop 30 Septembrie 2021

Horoscopul zilei de Joi 30 Septembrie 2021

Aspectele zilei:

Venus în cuadratură cu Jupiter
Luna în trigon cu Neptun
Luna în trigon cu Venus
Luna în opoziție cu Pluto
Luna în cuadratură cu Mercur

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Când Luna tranzitează casa a IV-a există un interes sporit pentru preocupările legate de viața personală și o dorință mai mare de a vă stabiliza situația. Acest accent pus pe securitate și stabilitate emoțională și fizică, poate genera un interes pentru diverse investiții cu potențial pe termen lung, cum ar fi achiziții de acțiuni și imobile. În acest moment, puteți fi atrași de lumea finanțelor și a imobiliarelor ca mijloc de a vă spori capitalul.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Acesta este un moment în care sunteți dispuși la demonstrații de forță pentru a vă face remarcați. Trebuie să evitați cumpărăturile impulsive, precum și deciziile pripite. S-ar putea să vă exagerați sentimentele sau să promiteți mai mult decât puteți oferi. Sentimentele de exaltare în dragoste sau cu privire la plăcerile vieții vă pot determina să exagerați și să cheltuiți excesiv și să vă exagerați sentimentele. De asemenea, vă puteți simți leneși și sunteți înclinați să amânați sarcinile neplăcute.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Particularitățile dvs. emoționale vă influențează gândurile, iar raționamentul intelectual poate influența părerile dvs. despre o persoană sau subiect. Cea mai bună utilizare a acestei energii tensionate este munca intelectuală. Prin analiză și gândire critica puteți să vă perfecționați ideile. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a face ordine în casă. Vă aflați în starea de spirit potrivită pentru îngrijirea copiilor, în timp ce vă ocupați și de treburile de rutină din casă.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Luna în opoziție cu Pluto face ca secretele să iasă la suprafață și provoacă conflicte emoționale. Este posibil să fiți nevoiți să faceți lucruri pe care nu le doriți sau puteți pierde lucruri pe care le prețuiți cu adevărat. Emoțiile sunt mai intense în această perioadă, dar în conflict cu cele ale altor oameni, ceea ce înseamnă că acest tranzit este dominat de lupte pentru supremație.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Puteți profita de acest moment pentru a vă spori încrederea în forțele proprii deoarece veți avea succes în orice sarcina întreprinsă. Chiar dacă pașii pe care îi faceți acum pot părea mici, aceștia vor constitui baza pentru o creștere viitoare constantă. Vă asumați doar riscuri calculate, iar asta sporește șansele obținerii unor rezultate pozitive.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Este posibil să existe un conflict intern între logica și emoțiile dvs. Aveți grijă să vă comunicați sentimentele foarte clar în această perioadă, deoarece acestea pot fi înțelese greșit de alții. De asemenea, puteți interpreta greșit ceea ce spun alții, în special persoanele mai tinere și frații. De asemenea, este posibil să aveți probleme cu vehiculele și dispozitivele electronice, care pot necesita reparații. Dar încercați să nu vă faceți griji cu privire la aceste probleme, căci în curând vor trece.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Aveți tendința de a exagera și vă faceți plăcere să faceți lucrurile într-un mod grandios. Mai generoși decât de obicei, vă place să cheltuiți pe lucruri care vă fac pe dvs. și pe ceilalți fericiți. Deoarece aveți dificultăți în stabilirea limitelor în acest moment, este ușor să cădeți în capcana îndeplinirii tuturor plăcerilor. Trebuie să fiți atenți la epuizarea resurselor sau pierderea timpului pe superficialități.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Vă lipsește autodisciplina, mai ales când mergeți la cumpărături sau ieșiți în oraș. Prin urmare, încercați să fiți precauți și să vă controlați dorința de experiențe plăcute. Vă veți înțelege foarte bine cu cei din jur, deoarece fericirea dvs. le vă aduce optimism și energie pozitivă. S-ar putea să tratați unii oameni cu aroganță, în special pe cei care vi se par plictisitori. Prin urmare, încercați să fiți modești și să acceptați oamenii așa cum sunt, ținând cont că nimeni nu este perfect.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Natura dvs. optimistă este stimulată și puteți rișca să vă extindeți prea orizonturile prea repede. Vă place să fiți în preajma altor oameni și veți simți nevoia să-i luminați cu înțelepciunea dvs, dar s-ar putea să deveniți un pic aroganți în ceea ce privește opiniile dvs. Aceasta nu este cea mai bună zi pentru autodisciplină. Există riscul să consuati în exces alimente și băuturi sau să fiți leneși.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Stabilitatea descrie această zi, în special în ceea ce privește scopurile pe care le urmariți. Dacă știți să apreciați predictibilitatea și volatilitatea redusă a acestui moment, veți reuși să abordați proiecte dificile. Acum puteți realiza multe lucruri, deoarece aveți tendința de a îndeplini orice angajament pe care vi-l asumați, fie față de dvs. înșivă, fie față de ceilalți.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Tranzitul lui Venus în cuadratură cu Jupiter este ideal pentru distracție, dar nu atât de indicat pentru a duce la îndeplinire sarcini dificile. Ar trebui să vă simțiți fericiți, optimiști, generoși și foarte sociabili. Problemele vor apărea dacă trebuie să participați la chestiuni mai serioase în care este necesară o atitudine responsabilă sau conservatoare.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Veți petrece mult timp ajutând pe oricine pare să aibă nevoie. Fie că pur și simplu vă petreceți puțin timp cu cineva, vizitați prieteni vechi sau luați cina cu rudele mai în vârstă, vă veți simți mai bine conectându-ve cu persoane care sunt importante pentru dvs. Bucuria pe care o simțiți provine în general din situații care implică sentimentele dvs. Compasiunea și afecțiunea sunt lucrurile care vă aduc acum mulțumire.