Horoscop 20 Mai

Horoscopul zilei de Joi 20 Mai 2021

Aspectele zilei:

Venus în trigon cu Saturn
Luna în opoziție cu Jupiter
Luna în trigon cu Uranus

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie 

Trebuie să fiți foarte atenți la regimul alimentar, să nu neglijați activitatea fizică și nici orele de somn, dar și să evitați stresul cu orice preț. Orice problemă de sănătate va fi exacerbată acum, așa că trebuie să aveți grijă de dvs. și să fiți receptivi la semnalele pe care vi le transmite organismul.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

În timpul trigonului dintre Lună și Uranus, veți simți dorința de aventuri și experiențe noi. Nu veți fi prea răbdători și, dacă apar probleme neașteptate, puteți reacționa cu iritare. Pe de altă parte, acest tranzit poate aduce, de asemenea, experiențe neașteptate, care vă vor aduce zâmbetul pe buze.

Gemeni

Gemeni

1 mai – 21 iunie

Venus în trigon cu Saturn este ideal pentru angajarea într-o relație și efectuarea de investiții pe termen lung. Toate relațiile pot beneficia de abordarea dvs. sensibilă, de afecțiune și atenție. O relație nouă incepută acum, posibil cu cineva dintr-o altă grupă de vârstă, ar fi o uniune de durată.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Vă doriți să vă abandonați în voia plăcerilor și va fi greu să vă gândiți la consecințele exagerării lucrurilor atunci când sunteți într-o dispoziție de zile mari. Încercați să nu vă angajați în ceva pentru care nu aveți resursele necesare și nici în lupte de opinii. Cu puțină grijă din partea dvs., această zi va fi una plăcută și potrivită pentru socializare.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Sunteți optimiști, dar cel mai probabil fără a avea o bază reală. Întrucât vă confruntați cu o neliniște crescută, aveți nevoie de un spațiu larg de desfășurare. Cei încrezători își vor supraestima abilitățile. Dacă sunteți lipsiți de siguranță de sine, vă puteți regăși în situații care necesită încredere. O lecție importantă poate apărea astăzi și va fi vorba despre una care extinde limitele a ceea ce credeți că este adevărat.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Ar trebui să vă simțiți mai relaxați și mai sociabili. Cu toate acestea, voia dvs. bună se poate transforma în nefericire dacă bunătatea dvs. este văzută că o slăbiciune de către alții. Aveți grijă ca starea dvs de spirit prea generoasă să nu fie speculată de către alții.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Relațiile de iubire se stabilizează și se maturizează acum. Se pot face mici progrese în afaceri și în parteneriate. Sprijinul din partea persoanelor în vârstă sau a autorităților poate fi obținut prin sfaturi solide sau ajutor tangibil. Este posibilă reînnoirea legăturilor cu vechii prieteni sau un nou simț al responsabilității în prietenii existente. Plăcerile simple ale unei relații sau ale prieteniei sunt apreciate acum.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Când Luna trece prin casa a XI-a, prietenii și rudele din copilărie pot reveni în viața dvs. într-o formă sau alta. Este posibil să aveți dorința de a vă conecta sau de a lua legătura cu persoane cu care ați lucrat sau cu care ați avut vreun tip de asociere în urmă cu mai mult timp. Vă simțiți confortabil în cadrul unui grup de prieteni și sunteți foarte pasionați de petreceri, ieșiri și adunări.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Aveți grijă să nu pierdeți din vedere considerentele practice. Evitați să promiteți mai mult decât puteți oferi, deoarece este puțin probabil să vă puteți îndeplini promisiunile. Un comportament arogant, lăudăros, risipitor sau extravagant este posibil. Canalizată bine, însă, această energie se poate tranforma în forță creatoare.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

A avea grijă de sarcinile necesare, fie ele și neplăcute, nu pare acum o povară atât de mare. Asumarea responsabilității vă câștigă aprecierea celorlalți care vă admiră angajamentul. Deși nu este o zi pentru bucurie neînfrânată, ea aduce plăceri care tind să dureze. Prieteniile se pot consolida acum, iar relațiile sentimentale se bazează pe sentimente durabile.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Cumpărăturile legate de petreceri, modă, cosmetice, bijuterii și artă vor fi favorizate și veți face achiziții la prețuri profitabile. Venus în trigon cu Saturn semnalează momentul potrivit pentru a face o cerere în căsătorie sau pentru a vă căsători. Tranzacțiile comerciale sunt favorizate atât timp cât prezintă un risc redus.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Luna în opoziție cu Jupiter vă ajută să fiți mai generoși, mai deschiși și cu o dispoziție foarte bună. Veți dori să îi răsfățați pe cei dragi, și să vă arătați afecțiunea. Totuși, nu ar trebui să faceți asemenea gesturi față de cei care nu merită dragostea sau atenția dvs., fiind în special vorba de persoanele care caută doar să profite de bunătatea celorlalți.