Horoscop 11 August 2022

Horoscopul zilei de Joi 11 August 2022

Aspectele zilei:

Soarele în cuadratură cu Uranus
Luna în sextil cu Jupiter

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Nivelul de energie va scădea în această perioadă, ceea ce vă poate ajuta să vă relaxați și să vă lăsați în voia curentului, mai degrabă decât să încercați să forțați un anume deznodământ. Unul dintre darurile acestei perioade este ușurința cu care vă puteți atinge scopurile atunci când permiți vieții să își urmeze cursul. A fi flexibili în așteptările dvs. vă poate permite să vă schimbați cu ușurință direcția, dacă este necesar.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Cel mai bun mod de a gestiona cuadratura dintre Soare și Uranus este să fiți proactivi în ceea ce privește schimbările pozitive. Aflați de ce vă simțiți neliniștiți sau ce vă cauzează sentimentul de dramă iminentă și haos. Dacă tensiunea dăunează unei relații, rămâneți flexibili și pregătiți pentru o schimbare, altfel ar putea rezulta o separare bruscă.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Când Luna trece prin casa a IX-a veți dori să rupeți tiparele rutinei dvs. obișnuite și s-ar putea să vă dezvoltați apetitul pentru aventură. Această înclinație poate fi satisfăcută prin explorarea mediului înconjurător, prin cărți sau filme. Probabil că sunteți mai receptivi la teorii și idei noi. Discuțiile dvs. vor căpăta un ton mai intelectual și s-ar putea să vă puneți întrebări profunde și să explorați concepte filozofice.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

S-ar putea să se ivească oportunități de a vă extinde orizontul prin călătorii, aprofundarea studiilor sau discuții cu persoane ce provin din culturi diferite de a dvs. Este o zi norocoasă pentru realizare și recunoaștere în afaceri. De asemenea, este o zi favorabilă pentru învățare, predare și susținerea examenelor. Se pot prezenta oportunități de afaceri. Este posibil să legați o nouă prietenie.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Cuadratura Soarelui cu Uranus necesită deschidere și flexibilitate pe măsură ce intrați într-o etapă de incertitudine. S-ar putea să începeți să simțiți acest tranzit că pe un sentiment de neliniște, că și cum o schimbare ar fi iminentă. O acumulare de tensiune nervoasă poate duce la un comportament imprevizibil din partea dvs., care poate avea ca și consecințe schimbări rapide de direcție sau chiar accidente.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Este un moment în care sunteți mai atenți la detalii decât de obicei, mai predispuși să vedeți ce anume nu funcționează într-o situație și ce anume trebuie remediat. La nivel emoțional, acest lucru poate duce la nesiguranță, îngrijorare sau autocritică. Este o idee bună să încetiniți ritmul, să luați lucrurile pe rând și să vă ancorați în momentul prezent.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Vă simțiți exuberanți, entuziaști și plini de dragoste. Emoțiile dvs. se adâncesc, loialitățile sunt puternice și aveți tendința de a vă exprima într-un mod dramatic. Astăzi aveți nevoie de mai multă atenție decât de obicei. Prin urmare este bine să vă înconjurați de oameni care vă fac să vă simțiți în siguranță și iubiți, oferindu-vă în același timp afecțiunea pe care o meritați.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Probabil că veți dori să rămâneți acasă și să vă ocupați de probleme domestice sau pur și simplu să vă odihniți. Este o zi excelentă de timp pentru a trage un pui de somn, pentru a curăța casa, pentru a începe o noua carte, pentru redecorare, pentru plata facturilor și pentru orice alte activități pe care le puteți face de acasă. Pot apărea probleme domestice cu familia sau cu cei care locuiesc cu dvs. care au nevoie de atenția dvs.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Această zi este perfectă pentru lucru în echipă și întâlniri de grup, deoarece veți colabora cu eficiență cu ceilalți. Veți începe noi proiecte și îi veți motiva pe ceilalți să fie cât mai productivi. Cei care doresc să încheie acorduri de afaceri vor dezvolta legături mai puternice cu asociații lor și vor avea parte de susținere și cooperare.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi sunteți concentrați asupra securității emoționale și financiare. Cât de mult aveți în ceea ce privește banii și bunurile poate reprezenta o problemă acum și tinde să aibă un impact asupra modului în care vă simțiți în legătură cu propria persoană. Acesta nu este un moment pentru inițiative mărețe. Mai degrabă, aveți tendința de a păstra starea actuală a lucrurilor. Prețuiți predictibilitatea și aveți nevoie de stabilitate.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Poate fi necesară schimbarea aspectului personal sau a felului în care vă raportați la propria persoană. Acest lucru ar putea duce la o nouă cale curajoasă care vă deschide viața către multe mai multe posibilități și oportunități. De asemenea, este un moment bun pentru a scapă de orice obiceiuri proaste sau dependențe. Aveți o dorință puternică de a vă elibera de restricții și de a arata cât de puternici sunteți de fapt.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Evenimentele din această perioadă de timp vă vor face mai conștienți de adevăratele motive din spatele acțiunilor dvs.. Acest lucru vă oferă mai multă claritate interioară și un sentiment de echilibru între succesul din lumea exterioară și nevoia de satisfacție spirituală. Nivelul de energie fizică este scăzut în această perioadă și poate fi necesar să vă ritmați activitățile și să vă odihniți atunci când este nevoie.