Horoscop 15 August 2022

Horoscopul zilei de Luni 15 August 2022

Aspectele zilei:

Marte în trigon cu Pluto
Luna în trigon cu Venus
Luna în conjuncție cu Jupiter

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 martie – 20 aprilie

Acum aveți un potențial imens de dezvoltare. Această perioadă este perfectă pentru a iniția schimbări fundamentale în viața dvs., în cazul în care sunteți pregătiți. Aveți multă energie, iar creativitatea sporită vă ajută în toate demersurile. Sunteți foarte concentrați atunci când munciți pentru un scop, astfel că nimeni nu vă poate distrage atenția.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Tranzitul lui Marte în trigon cu Pluto oferă un val uriaș de energie orientată spre obiective, ceea ce vă face foarte ambițioși în acest moment. Sunteți asertivi și direcți în realizarea dorințelor, menținând în același timp armonia. Această abordare fără amenințări vă va câștiga cooperarea și va impresiona oamenii. Vi se poate cere chiar să luați o poziție de putere sau să inițiați un proiect major la locul de muncă. Acest tranzit vă va evidenția orice potențial de conducere pe care îl aveți.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Ziua de azi vă va oferi o nouă perspectivă asupra problemelor vechi. Dacă vă luptați de mult timp pentru a rezolva o problemă dificilă, acum puteți descoperi soluția. Este un moment bun pentru călătorii, deoarece veți avea parte de experiențe inedite. A fi în preajma oamenilor interesanți este foarte important astăzi, deoarece veți obține o mulțime de informații prin intermediul schimburilor de idei. O nouă prietenie legată acum ar fi cu siguranță interesantă, dar poate să nu dureze prea mult.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Popularitatea dvs. personală crește, în proporție directă cu propria dispoziție entuziastă și pozitivă. Puteți avea parte de recunoașterea meritelor. Este o zi bună a lunii pentru a cumpăra un bilet la loto sau pariuri. Dorința dvs. de plăcere este puternică. Dezacordurile cu ceilalți sunt greu de imaginat astăzi, asta și datorită atitudinii dvs. generoase.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Viața nu este pe placul dvs. acum. O doză grea de realism pare forțată asupra dvs. acum, dar eforturile de a vă ridica la nivelul așteptărilor vă va crește încrederea în capacitatatile prprii și vă va responsabiliza. Atitudinea generală a zilei va fi una sobră și lecțiile de viață vor fi învățate prin experiențe mai dure. Încercați să examinați aceste obstacole mai obiectiv și vă vor arăta unde trebuie să fiți mai organizați sau mai răbdători.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Această zi este bună pentru a inspira idei creative, în cele mai interesante moduri. Dacă vă păstrați mintea deschisă vor crește șansele de a descoperi lucruri grozave și de a lega noi prietenii. Cei care sunt curioși și se gândesc la idei noi pot face conexiuni bune și pot dezvolta teorii. În același timp, vați putea descrie fiecare detaliu al structurilor care sunt complexe. Comunicarea poate aduce multe surprize și experiențe inedite.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Oamenii vă vor accepta și vă vor respecta mai mult. Prin urmare, ar trebui să utilizați acest tranzit pentru a vă îmbunătăți relațiile personale. Alte persoane vă pot cere sprijin emoțional sau material, dar ar trebui să vă amintiți să faceți și ceva pentru dvs. Este momentul perfect pentru tratamente de înfrumusețare, decorarea casei și schimbarea imaginii. Veți fi destul de pasivi la locul de muncă. Cu toate acestea, uneori nu există niciun rău în a încetini ritmul și a vă răsfăța.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Sunteți eficienți atunci când încercați să-i convingeți pe ceilalți cu pasiunea și încrederea dvs. Doriți să câștigați bani și aveți talentul de a selecta proiectele cu potențial. Sunteți energici și aveți o rezistență sporita. Chiar dacă veți întâmpina obstacole, veți fi capabili să le faceți față. Munciți cu spor, dar nu trebuie să uitați să aveți grijă și de corpul dvs.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Tânjiți după mai multă stabilitate și o după o fundație puternică. Prin urmare, este posibil să vă ocupați mai mult de problemele legate de casa dvs. Veți fi mai populari decât de obicei. Dacă aveți un conflict cu cineva, ar trebui să îl rezolvați acum. Dacă sunteți foarte stresați, ziua de azi vă va aduce ușurare. Feriți-vă de creșterea în greutate și de alimentația excesivă.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Marte în trigon cu Pluto vă oferă energie, dar și echilibru. O astfelde abordare vă aduce câștiguri prin intemediul cooperării și face o impresie bună celor din jur. Veți știi cum să vă folosiți puterea și influența cu înțelepciune. Veți avea oportunități mai bune de a iniția transformări pe care le-ați așteptat de mult timp. Totuși, schimbările vor avea loc numai dacă sunteți suficient de încăpățânați pentru a nu renunța.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Încrederea în forțele proprii va fi subminată de sentimente de îndoială, pesimism sau sentimente de vinovăție. Întâmpinarea obstacolelor în calea progresului și a inhibițiilor în propria atitudine sunt foarte probabile acum. Lipsa de credință în dvs., în ceilalți și în viața însăși ar putea împiedica inițiativele dvs. Acesta este un moment în care alții nu par să vă observe eforturile, când progresul pare a fi minim și nimeni nu pare să fie alături de dvs.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Luna din casa a II-a reprezintă un context astral care se poate manifesta ca un atașament emoțional față de bunuri materiale și bani. Siguranța financiară vă poate preocupa mai mult în acest moment și puteți avea, de asemenea, o dorință mai puternică de a dobândi obiecte de valoare. Toată energia dvs. este direcționată către obținerea unor câștiguri concrete. Intuiția dvs. este foarte puternică atunci când este vorba de identificarea oportunităților de profit, precum și pentru a alege lucruri de bună calitate.