Horoscop 27 Septembrie 2021

Horoscopul zilei de Luni 27 Septembrie 2021

Aspectele zilei:

Luna în cuadratură cu Neptun
Luna în trigon cu Jupiter

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Vă veți putea face noi cunoștințe sau chiar prieteni noi cu ușurință. Pe de altă parte, datorită energiei crescute și a dorinței de a vă implica la maxim în orice acțiune, este posibil să aveți dificultăți de concentrare și să fiți mai puțin receptivi la ceea ce alții încearcă să vă spună. Încercați să abordați lucrurile cu atenție și răbdare, fără a lăsa graba să vă pună piedici.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Interpretați totul pornind de la partea materială a lucrurilor și aveți impresia constantă că aveți nevoie de mai mulți bani și de mai multe lucruri. Aveți o puternică dorință de a vă simți în siguranță. Trebuie să aveți grijă când ieșiți la cumpărături, pentru că este foarte posibil să faceți achiziții din impuls și astfel să vă destabilizați bugetul.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Este mai ușor să fiți răniți acum pentru sunteți extrem de sensibili din punct de vedere emoțional. De asemenea, sunteți mai vulnerabili la a fi induși în eroare, deoarece starea dvs. confuză poate fi ușor recunoscută de oamenii înșelători. Ar trebui să evitați să citiți prea mult în vise sau superstiții. Căutați divertisment sau orice altceva creativ care să vă satisfacă imaginația.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Veți experimenta tot felul de emoții care vă fac să puneți la îndoială ce este real și ce nu. Este foarte posibil să nu percepeți realitatea corect, ceea ce înseamnă că puteți avea fantezii, dar și să fiți înșelați. Din acest motiv, ar trebui să evitați să luați decizii importante astăzi. Mulți nativi vor fi ușor de rănit, deoarece această perioadă îi va face prea sensibili.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Când Luna trece prin casa a XI-a, prietenii și rudele din copilărie pot reveni în viața dvs. într-o formă sau alta. Este posibil să aveți dorința de a vă conecta sau de a lua legătura cu persoane cu care ați lucrat sau cu care ați avut vreun tip de asociere în urmă cu mai mult timp. S-ar putea să descoperiți că sunteți capabili să vă înțelegeți mai ușor cu cei din jur și că există un spirit general de camaraderie și de lucru în echipă care face relațiile cu ceilalți relativ ușoare.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Simțiți nevoia de a avansa în viață, în special pe plan profesional. E posibil să constatați că sunteți nemulțumiți de stadiul actual al vieții dvs. și să vă doriți o schimbare. Sunteți responsabili și munciți cu spor. Încercați să vă înconjurați de oameni care vă sprijină și cu care rezonați. Dacă gestionați bine lucrurile, veți culege roadele în perioada care urmează.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

În acest moment, este posibil să simțiți un sentiment sporit de nesiguranță cu privire la cantitatea de experiență și cunoștințe pe care le dețineți în prezent. S-ar putea să simțiți o nevoie bruscă de a compensa acest lucru, dorind să vă extindeți orizonturile și să vă lărgiți baza de cunoștințe. Acest lucru vă poate motiva să vă continuați educația sau să vă abordați un nou domeniu pe care îl considerați de interes.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să treceți printr-o perioadă de autoevaluare și autoanaliză. În plus, s-ar putea să vă simțiți constrânși să preluați controlul asupra vieții dvs., mai ales dacă ați lașat lucrurile să decurgă de la sine în ultima perioadă. Sunteți motivați să inițiați unele schimbări și să vă transformați în moduri care pot fi o surpriză pentru alții.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Emoțiile pozitive și dorința de a face bine sunt definitorii pentru ziua de azi. Starea dvs. mentală este pozitivă și poate atrage atât persoane cât și circumstanțe favorabile. Este un moment bun pentru a cumpăra un bilet la loto sau la alte joc de noroc. Sunteți mai atenți la imaginea de ansamblu și mai puțin înclinați să vă faceți griji cu privire la detalii minore. Le inspirați încredere celor din jur și sunteți generoși atât cu banii cât și cu timpul dvs.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Acesta este un moment dedicat muncii, sănătății și rutinei. Simțurile dvs. sunt mai ascuțite și veți sesiza orice neplăcere minoră legată de sănătate. De asemenea, ați putea descoperi că lucrurile mici care nu funcționează în viața dvs. devin mai evidente și vă deranjează mai mult decât de obicei. Curățenia și reorganizarea sunt activități favorizate acum.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

În timpul trigonului dintre Lună și Jupiter aveți o atitudine calmă și generoasă. Această zi este perfectă pentru a vă împărtăși sentimentele și a socializa, mai ales pentru cei care nu și-au găsit cealaltă jumătate. Conexiunile intime sunt, de asemenea, favorizate de acest trigon, deoarece sunteți mai deschiși și mai sinceri. Relațiile începute acum se bazează pe calități uimitoare.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Luna în cuadratură cu Neptun vă poate aduce sentimente sau experiențe ciudate care vă lasă să puneți la îndoială realitatea. Șansele sunt că nu percepeți lucrurile corect. S-ar putea să vă lăsăți înșelați de dușmani. Cel mai bine este să evitați să luați o decizie importantă pe baza primelor impresii. Confesați-vă cuiva dacă suferiți sau dați o mână de ajutor cuiva care are nevoie.