Horoscop 12 Decembrie 2022

Horoscopul zilei de Luni 12 Decembrie 2022

Aspectele zilei:

Soarele în sextil cu Saturn

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

Horoscop 12 Decembrie 2022

Veți fi mai sociabili decât de obicei și veți dori să vă petreceți timpul liber în compania prietenilor, să vă dedicați hobby-urilor sau să vă distrați cu partenerul. Veți dori să vă exprimați nu numai emoțiile romantice, ci și gândurile inventive. Veți simți dorința de a fi creativi și de a vă arăta talentele și latura ludică. Trebuie să fiți atenți pentru a nu vă expune la riscuri inutile din dorință de a vă distra și de a experimenta lucruri noi.

Taur

Taur

Horoscop 12 Decembrie 2022

Tranzitul Lunii în casa a IV-a vă determină să vă doriți să rămâneți acasă pentru a vă ocupa de probleme domestice. Tinde să fie un moment pentru retragere și introspecție, mai degrabă decât pentru socializare. Instinctele domestice și parentale sunt accentuate astăzi. Vă doriți confortul și activitățile de acasă și implicarea emoțională a familiei dvs.

Gemeni

Gemeni

Horoscop 12 Decembrie 2022

Sunteți mai conectați cu sentimentele dvs. în acest moment și puteți să le exprimați într-un mod logic. Este posibil să fiți mai expresivi din punct de vedere emoțional în conversațiile cu ceilalți și să simțiți o nevoie mai puternică de a fi înțeleși sau auziți. Comunicarea cu femeile poate fi o sursă de împlinire și confort. Vă veți gândi la modul în care vă simțiți și vă puteți bucura să vă scrieți emoțiile într-un jurnal ca o formă de terapie.

Rac

Rac

Horoscop 12 Decembrie 2022

Astăzi sunteți concentrați asupra securității emoționale și financiare. Cât de mult aveți în ceea ce privește banii și bunurile poate reprezenta o problemă acum și tinde să aibă un impact asupra modului în care vă simțiți în legătură cu propria persoană. Acesta nu este un moment pentru inițiative mărețe. Mai degrabă, aveți tendința de a păstra starea actuală a lucrurilor. Prețuiți predictibilitatea și aveți nevoie de stabilitate.

Leu

Leu

Horoscop 12 Decembrie 2022

Astăzi știți ce obligații merită îndeplinite. Acele îndatoriri necesare pot părea mai puțîn o corvoadă și mai mult o oportunitate de a vă dezvolta sau de a învăța. Este posibil ca o poziție de conducere să fie disponibilă pentru dvs., deși vă puteți îndoi de acreditările sau capacitatea dvs. de a îndeplini misiunea. Cu toate acestea, asumând responsabilități mai mari, aveți tendința de a câștiga mai multă încredere, deoarece eforturile dvs. vor fi răsplătite.

Fecioara

Fecioară

Horoscop 12 Decembrie 2022

Trebuie să vă comunicați sentimentele profunde cuiva în care puteți avea încredere cu adevărat. Dacă încrederea în cei din jur este o problemă pentru dvs., este necesar să determinați care anume este motivul care vă împiedică să acordați credit persoanelor apropiate. Este un moment bun pentru petrece timpul de unii singuri și a face față acelor aspecte ale vieții dvs. lăuntrice pe care le-ați evitat. Meditația sau alte practici spirituale pot ajuta foarte mult.

Balanta

Balanță

Horoscop 12 Decembrie 2022

Astăzi aveți un interes mai puternic decât de obicei pentru subiectele actuale și pentru ideile de natură reformatoare. Acum puteți simți cu tărie lipsa de folos și izolarea unei vieți trăite exclusiv pentru câștigul personal. Sunteți deosebit de nerăbdători să petreceți timp în compania și prietenilor și a familiei, a căror existență oferă un rost vieții dvs.

Scorpion

Scorpion

Horoscop 12 Decembrie 2022

Când Luna trece prin casa a X-a, o serie de lucruri trebuie să se întâmple în viața dvs. profesională sau în viața publică. În acest timp, lucrurile din trecutul dvs., bune sau rele, pot intra în joc, afectându-vă reputația și chiar vă pot amenința existența. Este nevoie să depuneți un efort special în gestionarea imaginii dvs. profesionale.

Sagetator

Săgetător

Horoscop 12 Decembrie 2022

Soarele în sextil cu Saturn oferă răbdare, perseverență și o etică a muncii solidă. Aceste atribute împreună cu simțul datoriei și atitudinea serioasă fac din ziua de azi un moment excelent pentru a vă atinge obiectivele. Veți fi hotărât să obțineți rezultate practice și să nu faceți greșeli. Dacă vă era teamă să luați o decizie importantă, acum este momentul. Faceți alegeri înțelepte acum și asumarea unui risc calculat atunci când șansele sunt în favoarea dvs. vă va aduce în avantaj.

Capricorn

Capricorn

Horoscop 12 Decembrie 2022

Aveți capacitatea de a accepta viața așa cum este, ceea ce vă permite să nu grăbiți lucrurile. Încetinind, puteți recunoaște mai ușor când să mergeți înainte, să opriți sau să vă deplasați înapoi. Aceasta nu este neapărat o perioadă de odihnă, deoarece vă puteți apleca cu mare concentrare asupra unei anumite sarcini cu rezultate bune. Cu toate acestea, este un moment excelent pentru a face bilanțul direcției dvs. în viață, deoarece aveți tendința de a vedea lucrurile cu o mare claritate.

Varsator

Vărsător

Horoscop 12 Decembrie 2022

Configurația astrală vă ajută să vă concentrați asupra detaliilor pe care de obicei le-ați putea rata, detalii care pot face o diferență semnificativă. infinit. Un angajament luat acum tinde să dureze, iar o responsabilitate asumată vă întăreşte caracterul. Sunteți eficienți în rezolvarea problemelor și în pregătirea meticuloasă a proiectelor viitoare.

Pesti

Pești

Horoscop 12 Decembrie 2022

Veți fi preocupați de problemele legate de muncă. S-ar putea aveți stări emoționale fluctuante. Fie veți aduce problemele de la muncă acasă, fie vă veți focusa doar pe partea profesională, uitând de cei dragi. De asemenea, puteți reacționa exagerat la criticile din partea șefului sau a colegilor, indiferent dacă critica este constructivă sau nu. Feriți-vă de tendința de a deveni prea stresați de problemele de muncă întrucât vă poate epuiza emoțional.