Horoscop 17 Mai 2021

Horoscopul zilei de Luni 17 Mai 2021

Aspectele zilei:

Soarele în trigon cu Pluto
Soarele în sextil cu Luna
Luna în trigon cu Neptun
Luna în opoziție cu Pluto

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Vă doriți să petreceți cât mai mult timp acasă, fie de unii singuri, fie alături de cei dragi. Gândul vă duce spre rădăcini, spre fundația dvs. interioară și este un moment bun pentru a înțelege relațiile pe care le aveți cu cei apropiați. Nu doriți să vă împărtășiți sentimentele și preferați liniștea în defavoarea agitației. Este posibil să apară probleme legate de casă și familie care să vă tulbure emoțional.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Tranzitul Soarelui în trigon cu Pluto aduce experiențe intense și profunde. Indiferent de ceea ce vă interesează în acest moment, veți fi conduși să cercetați și să investigați funcționarea interioară, astfel încât să înțelegeți pe deplin subiectul. Veți avea o putere și o influență sporită asupra propriei vieți, lucru care permite transformări pozitive. De asemenea, puteți exercita această putere și influență mai mare asupra evenimentelor din viața dvs. și asupra oamenilor din jurul dvs.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Lucrurile de natură materială sau dorința de securitate financiară vor veni în prim planul gândurilor dvs. S-ar putea să vă doriți să cumpărați lucruri pentru a obține satisfacție. O masă rafinată, obiecte de lux, parfumuri fine și lucruri valoroase vă vor aduce un sentiment de confort. De asemenea, este posibil să primiți bani sau cadouri în aceste zile.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Este ușor să vă exprimați sentimentele astăzi. Veți căuta conversații cu oameni care să poată arunca o lumină nouă asupra nevoilor dvs. interioare și în același timp să vă susțină eforturile. Intuiția vă ajută în interacțiunile cu cei din jur, așadar ar trebui să vă încredeți în aceasta.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Eforturi mici aduc rezultate mari în această perioadă. Sunteți mai decisivi decât de obicei, iar capacitatea dvs. de concentrare vă ajută să realizați ceea ce v-ați propus. Aceasta este o zi potrivită pentru inițierea unui efort de a face bani sau a unui nou proiect. Sunt întrunite premisele pentru a câștiga o anumită putere sau influență personală. S-ar putea să descoperiți informații care vă ajută să vă atingeți obiectivele.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Vă simțiți atrași de extraordinar, de inovație, de tehnologie și de idei interesante despre viitor. Atmosfera emoțională este detașată și aveți nevoie de multă libertate pentru a vă desfășura după bunul plac. Chiar daca sunteți în compania altor persoane, nu suportați să vi se facă program. Puteți fi atrași de meditație sau de informațiile spirituale care vă conduc la perspective semnificative.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Astăzi veți fi mai preocupați de aspectele profesionale ale vieții. Viața personală poate ajunge în atenția publicului și va fi mai greu să ascundeți anumite lucrurile de oamenii în general. Cel mai bine este să fiți sinceri și să nu ascundeți nimic. Este un moment bun pentru a fi mai empatici și mai sensibili la nevoile colegilor dvs. de lucru.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Concentrarea dvs. se va îmbunătăți și veți fi conduși de dorința de putere. Este un moment ideal pentru probleme financiare și pentru a explora orice subiect în profunzime. Veți avea ocazia să vă îndepliniți ambițiile. Veți găși resurse care vă vor ajuta să fiți mai creativi și mai eficienți. Puteți câștiga recompense și premii.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Trebuie să încercați să acordați spațiul necesar persoanelor apropiate și mai ales partenerului de viață. Tendința de a manifesta o atitudine mămoasă față de persoana iubită, poate avea efectul contrar celui dorit de dvs. În loc să oferiți partenerului senzația că este iubit, îl veți face să se simtă sufocat.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Relațiile cu oameni în poziții de putere și autoritate, organizații mari și companii ar trebui să meargă bine. De asemenea, puteți face o impresie bună superiorilor. Problemele personale sau profesionale pot fi rezolvate mai ușor acum. Mai mult, puteți să vă asumați un rol de lider în carieră și în grupuri, unde abilitatea dvs. de a face schimbări pozitive vă va câștiga credit și vă va îmbunătăți stima de sine.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Acesta este un moment dedicat muncii, sănătății și rutinei. Simțurile dvs. sunt mai ascuțite și veți sesiza orice neplăcere minoră legată de sănătate. De asemenea, ați putea descoperi că lucrurile mici care nu funcționează în viața dvs. devin mai evidente și vă deranjează mai mult decât de obicei.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Trigonul format de Lună și Neptun este special, deoarece vă face să treceți prin experiențe psihice. Mintea este mai sensibilă și mai deschisă la energiile provenite dintr-un tărâm superior al existenței. Din acest motiv, ar trebui să fiți atenți la visele dvs. și să citiți materiale despre trezirea spirituală, deoarece veți ajunge într-o stare mai înaltă a conștiinței dvs.