Horoscop 18 Mai 2021

Horoscopul zilei de Marți 18 Mai 2021

Aspectele zilei:

Luna în sextil cu Venus
Luna în cuadratură cu Uranus
Luna în opoziție cu Saturn

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Luna în casa a V-a vă încurajează să ieșiți zona de confort și încercați posibilități noi și creative. Emoțiile vă îndeamnă să vă urmăriți dorințele inimii. Căutați să trăiți momentul și lăsați-vă sentimentele să vă ghideze. În acest moment, aveți tendința de a fi mai deschiși cu privire la sentimentele dvs. și sunteți înclinați să exprimați ceea ce simțiți cu adevărat.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Instinctele și reflexele pot fi puternice și rapide, dar nu foarte exacte. Acesta nu este un moment bun pentru a face schimbări bruște, mai ales în relații strânse. Este posibil să experimentați izbucniri emoționale de la prieteni sau familie care necesită răbdare și implicare din partea dvs. Instinctul dvs. natural va fi să fugiți de orice situație solicitantă emoțional.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Astăzi sunteți ușor de satisfăcut. Fie că sunteți singuri sau în compania celor apropiați, trăiți momente de mulțumire. Găsirea modalităților de a vă destinde diminuează stresul. Distracțiile sunt la ordinea zilei, mai ales dacă vă aflați într-un cadru confortabil. Acesta este un moment pentru a întări legăturile cu oamenii din jurul dvs.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Planurile dvs. s-ar putea lovi de blocaje sau pur și simplu nu se concretizează așa cum era de așteptat. V-ați putea simți neinetlesi, iare eforturile dvs. vor rămâne neremunerate corespunzător. Este posibil să percepeți persoanele din jur cu o oarecare neîncredere. Deoarece s-ar putea să vă simțiți  epuizați, ziua de azi este cel mai bine folosită pentru odihnă.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Vă simțiți blocați în a vă exprima sentimentele, iar asta nu vă permite să fiți spontani. Trebuie să evitați ți ciocnirile cu persoanele cu autoritate sau cu persoanele în vârstă. Cu siguranță astăzi nu veți obține recunoașterea pe care o meritați. Saturn în opoziție cu Luna aduce adesea cu sine unele blocaje, greutăți sau restricții.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Vă doriți să aveți parte de liniște, pace și să luați o pauză de la lumea ce vă înconjoară. Profitați de această stare pentru a vă deconecta și a vă încărca bateriile. Totuși, aveți grijă să nu dați prea multă amploare stărilor emoționale, deoarece sunt întrunite premisele pentru a cădea în stări negative precum depresia, melancolia, singurătatea sau lipsa de valoare.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Cei care sunt îndrăgostiți și încă nu au făcut nimic ar trebui să ia inițiativa, căci este puțin probabil să fie refuzați. Dacă ieșiți acum la o întălnire veți constata că persoana respectivă se apropie destul de mult de idealul dvs., iar legătura formată va fi putenica și profundă.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Acesta este un moment de succes pentru dvs. Aveți capacitatea de a vedea ceea ce este vital și de a renunța la tot ceea ce nu este necesar. Sunteți siguri de poziția dvs. și v-o afirmați cu încredere. Puteți face ajustări fundamentale cu privire la viața dvs. Vă exprimați cu ușurință, mai ales atunci când sunteți pasionați de preocupările dvs.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Studiul se va dovedi foarte productiv întrucât vă puteți expune la noi idei și concepte care pot fi eliberatoare. Vă puteți satisface dorința de nou prin explorarea universului la nivel conceptul, dacă în mod fizic nu vă este la îndemână. Este, de asemenea, un moment bun pentru a cunoaște oameni noi.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Deși doriți să îi controlați pe ceilalți, sunteți lideri eficienți. De asemenea, veți arăta o atitudine neînfricată în abordarea dvs. față de orice situație. Acum vă puteți descurca în orice circumstanță, ceea ce vă poate spori încrederea. Dați dovadă de o atitudine fără compromisuri bazată pe principii solide. Cu toate acestea, nu sunteți dispuși la compromisuri, mai ales atunci când știți ce doriți să realizați.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Este probabil să aveți o dispoziție proastă și să vă simțiți deprimați. S-ar putea să vă fie greu să vă exprimați, puteți avea probleme cu autoritățile și nu veți avea încredere în ceilalți. Fizic, vă veți simți mai puțin energici decât de obicei. Prin urmare, este potrivit să vă odihniți în confortul casei dvs. și să evitați evenimentele sociale de anvergură pe durata opoziției dintre Saturn și Lună.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Veți fi sistematici și organizați atunci când vă desfășurați activitățile de zi cu zi. Este un moment ideal pentru curățenie generală și organizarea garderobei și a documentelor. De asemenea, veți preocupați de problemele legate de muncă. S-ar putea aveți stări emoționale fluctuante.