Horoscop 28 Septembrie 2021

Horoscopul zilei de Marți 28 Septembrie 2021

Aspectele zilei:

Luna în trigon cu Mercur

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Mintea dvs. este preocupată de o mulțime de gânduri și emoțiile dvs. pot oscila cu ușurință de la un moment la altul. Vă simțiți curioși, sociabili și neliniștiți și vă exprimați într-un mod detașat. Nevoile vă sunt îndeplinite cel mai bine prin stimulare mentală precum cititul, scrisul, călătoriile scurte, dansul, lucrul manual sau orice altă activitate care relaxează sistemul nervos.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Veți fi mai concentrați pe fanteziile dvs. și vă veți trăi visele în imaginația dvs., mai degrabă decât să încercați să le transformați în realitate. Sunteți în ton cu sinele interior și asta vă ajută să vă conectați cu ceilalți la un nivel mai profund. Finanțele sunt favorizate. Banii nu vor constitui o problemă și îi veți putea investi fie în bunuri materiale, fie în domenii legate de suflet.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Trigonul Lunii cu Mercur vă permite să vedeți lucrurile clar. Sentimentele si latura intuitivă sunt echilibrate cu procesele de gândire rațională pentru a oferi abilități acute de percepție. Puteți citi cu ușurință și rapid alte persoane pentru a evalua orice situație. Sunteți în legătură cu propriile sentimente, iar asta vă oferă abilități de judecată și de luare a deciziilor.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Visele și amintirile ar trebui să fie vii și informative. S-ar putea să aflați ceva despre copilăria dvs. sau despre istoria familiei.  Întâlnirile cu membrii familiei sau cu femeile, în general, vor fi armonioase și semnificative la nivel emoțional. Dacă este cazul, programați acum negocieri, tranzacții și alte comunicări. Onestitatea vă va ajuta în orice demers.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Folosiți acest timp pentru a câștiga mai multă experiență în domeniul ales, deoarece acest lucru vă va consolida cunoștințele și vă va pregăti pentru provocările viitoare. Veți avea relații mai bune cu angajatorii și cu autoritățile și vi se poate da mai multă responsabilitate. Amintiți-vă că nimic benefic nu vine fără muncă grea și, dacă rămâneți concentrați, veți avea numai de câștigat.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Deoarece înțelegeți ce este important și ce nu, acesta este un moment favorabil pentru a rezolva diferite probleme. Capabili să îndepliniți orice responsabilitate, funcționați cel mai bine acolo unde parametrii sunt clar definiți. Când terenul pe care stați este ferm, acceptați mai ușor orice lecție pe care o primiți. Eforturile pe care le depuneți sunt recompensate, dar succesul necesită muncă. Făcând un mic pas în direcția corectă, puteți stabili o tendință favorabilă de durată.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Productivitatea nu este atât de crescută în acest moment. Și s-ar putea ca nici măcar să nu vă deranjeze acest lucru. Astăzi este vorba doar de relaxare și de a vă bucura de viață. Nici măcar apariția unor eventuale mici probleme nu vă putea să vă scoată din starea dvs. de pace. Ieșirile, distracția împreună cu prietenii sau familia vă fac mare plăcere. Legăturile interumane și relaxarea sunt ceea ce este cu adevărat important pentru dvs. și nu pierdeți timp în a profita din plin de această perioadă. Aprinderea flăcării unei vechi iubiri sau întâlnirile cu vechi prieteni nu sunt excluse.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Sunteți foarte intuitivi atunci când aveți de-a face cu alte persoane și puteți să le citiții starea de spirit, facilitând detectarea necinstei. Va fi mai dificil să vă concentrați pe responsabilitățile zilnice deoarece sunteți predispuși la a visa cu ochii deschiși. S-ar putea să vă simțiți mai intuitivi în materie financiară, dar idealismul dvs. vă poate atrage către proiecte care promit recompense mari, dar au șanse mari să fie nerealiste. Cel mai bine este să cereți o a doua opinie atunci când vă ocupați de probleme financiare.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Există un sentiment mai puternic de empatie în relațiile cu ceilalți și nu vă concentrați pur și simplu pe propria dvs. agendă. Căutați să fiți echitabili și echilibrați în relațiile cu oamenii și puteți dezaproba în mod deosebit persoanele pe care le percepeți ca fiind egoiste și indiferente față de semenii lor. Din punct de vedere romantic, este posibil să simțiți o legătură puternică cu cineva care prezintă caracteristici care sunt foarte diferite de personalitatea dvs.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Această perioadă de timp vă aduce oportunități de a avansa în carieră, dar vi se vă cere să lucrați din greu și să vă concentrați asupra obiectivelor dvs. Proiectele dvs. de afaceri se pot desfășura mai ușor acum, dar acest lucru se datorează atitudinii dvs. responsabile, mai degrabă decât norocului. Apreciați nevoia de disciplină și organizare în munca dvs. și nu veți fi distrași cu ușurință de la sarcini.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Aveți o mare răbdare în abordarea proiectelor de afaceri și un puternic sentiment de prudență. Vă ocupați cu ușurință de responsabilități și veți depune toate eforturile necesare. Vă setați standarde înalte în legătură cu propria dvs. muncă, iar superiorii vor aprecia acest lucru. Dacă lucrați într-un domeniu creativ, astăzi s-ar putea să nu fie momentul cel mai bun pentru fluxul imaginativ, dar puteți oferi formă ideilor dvs. sau puteți gestiona detaliile mai tehnice. Sunteți serioși, atenți și mai conservatori în abordarea față de alte persoane.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Chiar dacă vă dați toată silință, metodele dvs. sunt destul de neproductive și s-ar putea să nu ofere rezultate. Din punct de vedere financiar, este mai bine să analizați oportunitățile înainte de a cheltui, deoarece s-ar putea să fiți tentați să investiți bazându-vă mai mult pe fantezii care nu vor da în final randamentul scontat. Așadar, fie acționați cu înțelepciune, fie lăsați chestiunile practice pentru altă zi și alegeți ca pe cea de azi să o dedicați relaxării.