Horoscop 25 Ianuarie 2022

Horoscopul zilei de Marți 25 Ianuarie 2022

Aspectele zilei:

Soarele în cuadratură cu Luna
Luna în cuadratură cu Mercur
Luna în trigon cu Jupiter
Luna în sextil cu Marte
Luna în cuadratură cu Pluto

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Persoanele competitive vor dori să coopereze mai mult, ceea ce înseamnă că vor avea șanse mai mari să reușească. Sunt favorizate inclusiv ieșirile și întâlnirile cu prietenii. În plus, acest aspect este favorabil celor care participă la competiții sportive, fapt datorat nivelului crescut de energie fizică. Nu veți reuși doar să câștigați, ci vă veți și distra alături de ceilalți competitori.

Taur

Taur

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Este posibil să simțiți un impuls de a-i îngriji și răsfăța pe cei dragi. A face lucruri frumoase pentru ei și a le satisface nevoile vă oferă multe satisfacții. Cu toate acestea, starea dvs. de spirit poate fi capricioasă și e foarte ușor să vă fie rănite sentimentele la cel mai mic semn de respingere sau dezaprobare venit din partea partenerului dvs.

Gemeni

Gemeni

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Ziua de azi poate aduce dezacorduri din cauza stărilor de spirit fluctuante. S-ar putea să vă simțiți foarte avizați cu privire la un anumit subiect și să vă pase prea puțin de ceea ce cred alții. Cu toate acestea, acesta nu este un moment bun pentru a predica altora și a spune cum ar trebui să gândească sau să acționeze. În mare măsură, această bătălie între gânduri și sentimente ar trebui să fie interiorizată.

Rac

Rac

Horoscop 18 Ianuarie 2022

În măsura în care este cu putință, trebuie să evitați să vă încurcați în conflicte emoționale, deoarece acestea sunt mai susceptibile să apară acum decât de obicei. S-ar putea să ajungeți la un dezacord cu privire la finanțe. Nu este indicat să vă irosiți energia cu lucruri inutile, precum amestecul în probleme care nu vă privesc sau bârfe.

Leu

Leu

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Puteți deveni conștienți că există un conflict între dorințele și nevoile dvs. Acest dezechilibru interior ar putea provoca unele tensiuni sau sentimentul de a nu fi susținuți de cei dragi. Acest lucru vă poate determina să fiți agresivi cu ceilalți sau vă poate stimula să găsiți răspunsuri la probleme, ține doar de dvs. cum folosiți această energie. Ar putea exista o discrepanță vizibilă între cerințele vieții personale și ceea ce se așteaptă de la dvs. la locul de muncă.

Fecioara

Fecioară

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Este foarte probabil să aveți dificultăți de concentrare. Acest lucru se va răsfrânge și asupra conversațiilor, astfel încât puteți transmite mesaje greșite fără să vă dați seama. Este indicat că astăzi să evitați călătoriile dar și semnarea unor contracte, în măsură în care acest lucru este posibil. Cel mai bine ar fi să vă dedicați activităților de rutină, precum munca în gospodărie.

Balanta

Balanță

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Luptele de putere cu familia sau partenerii sunt posibile și pot deveni destul de nemiloase. Poate fi implicată gelozia, manipularea, declanșarea vinovăției, agresiunea sau violența în familie. Fie că sunteți făptașul sau victima în orice criză relațională, această provocare poate fi transformată într-o oportunitate de transformare și evoluție.

Scorpion

Scorpion

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Este posibil să deveniți compulsivi și autodistructivi, dacă sentimentele dvs. ascunse vor fi expuse. Mulți nativi vor duce lupte pentru supremație cu cei pe care îi iubesc și vor deveni nemiloși atunci când vor încerca să demonstreze că sunt singurii care au dreptate. Aceasta este o perioadă în care secretele sunt dezvăluite, așa că cei care nu doresc să fie puși în posturi penibile în public ar trebui să fie atenți la informațiile pe care le împărtășesc despre ei înșiși.

Sagetator

Săgetător

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Configurația astrală vă oferă o ocazie perfectă pentru orice efort spiritual, pentru trezirea minții și pentru a vă gândi la aspirațiile dvs. Veți fi mai dedicați și mai sinceri și veți avea un nivel ridicat al conștiinței. Este o zi bună pentru a apela la ajutorul celor din jur, deoarece veți primi sprijinul cerut. Este posibil să avansați și în carieră, fiind promovați de către persoanele potrivite.

Capricorn

Capricorn

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Există un risc crescut de certuri și neînțelegeri, în special în ceea ce privește problemele legate de bani. De asemenea, puteți decide să faceți modificări importante. Uneori, cuadratura dintre Lună și Pluto este asociată cu crize și risipirea energiei pe lucruri care nu merită. De asemenea, pot să apară paranoia ușoară și suspiciunea. Așadar, încercați să priviți lucrurile în mod obiectiv și să evitați emoțiile intense.

Varsator

Vărsător

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Problemele minore în relații sunt mai probabile astăzi. Vă vine greu să luați decizii, deoarece vă simțiți debusolați între prea multe variante. Examinarea viselor  vă poate ajuta să înțelegeți ce anume vă deranjează. Folosiți energia dinamică a cuadraturii dintre Lună și Soare pentru a identifica problemele din viața dvs. și pentru a găsi soluții la ele, în loc să dați vina pe cei din jur.

Pesti

Pești

Horoscop 18 Ianuarie 2022

Oamenii sunt atrași de dvs. pentru că aveți o dispoziție grozavă și sunteți deschiși evenimentelor sociale din această perioadă. Încrederea în dvs. și în cei dragi vă va aduce satisfacții și recompense. Veți aborda orice situație cu optimism și o gândire pozitivă. Este un moment favorabil pentru speculații, pentru a juca la pariuri sau la loto.