Horoscop 29 Septembrie 2021

Horoscopul zilei de Miercuri 29 Septembrie 2021

Aspectele zilei:

Soarele în trigon cu Saturn
Venus în trigon cu Neptun
Soarele în cuadratură cu Luna
Luna în sextil cu Uranus
Luna în cuadratură cu Marte

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Există un pericol atunci când vă asumați riscuri sau acționati impulsiv. Cheia pentru gestionarea acestei furii este să vă eliberați frustrările într-un mod controlat. Tăieturile sau arsurile, în special în bucătărie, ar fi semne că nu vă ocupați de problemele dvs. emoționale. Este nevoie de curaj pentru a înfrunta ceea ce vă face să vă simțiți amenințați. Atacurile emoționale ale celorlalți sunt la fel de probabile, precum și a vă pierdeți cumpătul cu cineva drag.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Uitând grijile, vă puteți bucura de viață și de timpul petrecut cu ceilalți. Fericirea este infecțioasă – mai ales cu oamenii care îți plac. O abordare blândă vindecă diferențele. Datorită empatiei și compasiunii de care dați dovadă, puteți oferi ajutor și consolare celor care au nevoie. Bunătatea face astăzi diferența. Sunteți sincer interesați de bunăstarea celorlalți și vă puteți implica în acte de caritate.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Veți fi mai preocupați de problemele legate de bani și de bunurile pe care le dețineți. S-ar putea să aveți tendința de a vă aprecia propria valoare în raport cu situația dvs. materială. Încercați să nu lăsați aceste probleme să vă afecteze și evitați să vă comparați situația financiară cu cea a altor persoane. Cu toate acestea, este un moment bun pentru a vă gândi la ce soluții ați putea găsi în vederea obținerii unei mai bune securități financiare.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Veți avea dificultăți în luarea deciziilor. Deși sunteți sunteți atenți la emoțiile dvs., nu puteți determina cu certitudine ceea ce simțiți, nici ce anume a generat aceste sentimente. Puteți da dovadă de o atitudine copilărească sau temperamentală. De asemenea, este posibil să existe certuri minore în familie.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Este ușor să vă mențineți atenția asupra unei anumite sarcini și înregistrați progrese constante. Atitudinea față de ceilalți este caracterizată de bun simț. Sunteți realiști în viziunea dvs. despre viață și nu ezitați în a vă asuma responsabilități. Problemele practice, profesionale și de afaceri vin în prim plan. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a face o investiție durabilă.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Aveți dispoziția necesară pentru socializare și vă veți bucura de relații calde cu cei apropiați. Sunteți mai sensibili și mai grijulii și vreți să fiți alături de persoanele pe care le considerați apropiate. Relațiile cu prietenii ar trebui să fie foarte reconfortante, veți oferi și veți primi la rândul dvs. sprijin. De asemenea, este posibil să simțiți nevoia de a face parte dintr-un grup sau asociație și este un moment bun să vă alăturați unei structuri organizaționale.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Tranzitul Soarelui în trigon cu Saturn aduce realizare și recunoaștere pentru eforturile anterioare. Vă veți concentra pe atingerea obiectivelor pe termen lung și veți avea o atitudine echilibrată. Veți reuși să armonizați toate domeniile vieții dvs., astfel că nu veți ajunge să fiți deficitari în nici o zona. Răbdarea și atenția acordată detaliilor fac din această zi un moment bun pentru treburile de rutină.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Tranzitul lui Venus în trigon cu Neptun este perfect pentru romantism, relaxare și visare cu ochii deschiși. Fanteziile sunt foarte vii și puteți să profitați de creativitatea dvs. sub această influență. Acest tranzit favorizează în special domeniile legate de muzică, dar orice demers creativ poate duce la ceva frumos.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Când Luna trece prin casa a VIII-a, starea dvs. emoțională este instabilă. S-ar putea să constatați că sunteți și mai perspicace în ceea ce privește limbajul corpului, stările emoționale și intențiile celorlalți. Trebuie să aveți grijă pentru a evita problemele, deoarece sunteți mai dispuși să reacționați din impuls și să vă angajați în confruntări dacă sunteți provocați.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Abordați mai serios viața și comunicați mai bine cu persoanele în vârstă. S-ar putea să începeți un nou proiect care necesită diligență și timp. Atitudinea responsabilă și realistă vă ajută în orice demers. Sunteți conștienți de abilitatie dvs., iar asta vă dă o stare de bine. Ziua de azi va fi calmă și nu veți avea parte de surprize neașteptate.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

S-ar putea să vă asumați mai multă responsabilitate, dar fără stresul suplimentar. Promovarea la locul de muncă este o altă posibilitate. Fie că este vorba de o realizare sau de mai multă recunoaștere, ar trebui să aveți cu un sentiment de satisfacție, mulțumire și o stimă de sine mai mare. Acum este mai ușor să vă atingeți obiectivele datorită respectului și înțelegerii reciproce.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Trigonul dintre Venus și Neptun vă va învăța să vă împărtășiți emoțiile cu alte persoane. Veți fi mai sensibili și mai vulnerabili. De aceea, nu uitați să vă păstrați mintea alertă atunci când vă deschideți inima. Acest tranzit poate trezi o dorință profundă pentru ceva mai mult decât viața obișnuită.