Horoscop 8 Decembrie 2021

Horoscopul zilei de Miercuri 8 Decembrie 2021

Aspectele zilei:

Marte în cuadratură cu Jupiter
Soarele în sextil cu Luna
Luna în conjuncție cu Saturn
Luna în cuadratură cu Uranus

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Astăzi sunteți entuziaști și încrezători, dar tindeți să fiți prea optimiști atunci când vă evaluați potențialul. Este foarte probabil să vă aglomerați cu proiecte și să aveți dificultăți în a respecta termenele. De asemenea, veți fi tentați să vă angajați în investiții cărora să le supraapreciați randamentul și astfel să deveniți risipitori cu banii dvs. Trebuie să fiți atenți la exagerările de orice fel și să tratați orice situație cu obiectivitate.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Cuadratura Lunii cu Uranus este o șansă bună de progres, mai ales pentru cei care știu să folosească acest tranzit în favoarea lor. În timp ce instinctele și reacțiile rapide sunt mai puternice, acestea nu sunt destul de exacte. Prin urmare, nu ar trebui să vă decideți brusc asupra unor schimbări, mai ales când vine vorba de relațiile foarte apropiate.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

În această perioadă gândirea este influențată de imaginație. Aveți tendință de alunecare în lumea fanteziilor și vă puteți înșela cu ușurință cu idei nerealiste. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii importante deoarece nu gândiți clar. Este posibil să credeți în situații prea bune pentru a fi adevărate, urmând ca în zilele următoare să vă treziți la trista realitate. Este posibil să experimentați neînțelegeri cu alte persoane.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Vă plictisiți cu ușurință, mai ales în ceea ce privește rutina și vă doriți să vă eliberați, cel puțin pentru moment. Întreruperile fac dificilă menținerea concentrării pentru perioade lungi și pot schimba în mod imprevizibil tiparele prestabilite. Schimbarea programului este foarte probabilă, fie că are loc din cauze externe, fie că se produce din proprie alegere.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Luați-vă timp pentru a vă satisface dorințele. Acestea se îndeplinesc mai ușor astăzi pentru că știți ce vă doriți pentru propria persoană. Sunteți eficienți în exprimarea emoțiilor, așadar este probabil că veți obține răspunsuri favorabile la solicitările dvs. Acesta este un moment bun pentru a vă revigora toate domeniile vieții personale.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Sunteți mai predispuși să dați crezare teoriilor conspiraționiste sau unor puncte de vedere spirituale și religioase extreme. Trebuie să vă protejați împotriva împrumuturilor sau a vânzătorilor cu mare putere de convingerei. Vampirii energetici vor găsi oportunități de a vă slăbi puterile, așadar evitați persoanele a căror prezență știți că nu vă face bine.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Veți dori să vă exprimați nu numai emoțiile romantice, ci și gândurile inventive. Veți simți dorința de a fi creativi și de a vă arăta talentele și latura ludică. Trebuie să fiți atenți pentru a nu vă expune la riscuri inutile din dorință de a vă distra și de a experimenta lucruri noi. În relațiile cu cei din jur veți dori să fiți remarcați pentru că veți fi mult mai încrezători decât de obicei.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

În timpul cuadraturii dintre Marte și Jupiter este posbil pierdeți o bani deoarece acest tranzit vă determină să fiți risipitori. Trebuie să vă gestionați bugetul cu prudentie și să rezistați tentației de a face cadouri costisitoare celor dragi. Este indicat să evitați împrumutarea de bani și toate călătoriile către locuri îndepărtate în perioada următoare.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Ziua de azi vă oferă energii bogate, un entuziasm puternic și îndrăzneală. Influența acestui aspect vă cere să fiți creativi și expresivi. Dacă nu găsiți metode constructive pentru a elibera energia riscați să deveniți agitați, agresivi și impulsivi. Acest moment poate fi folosit pentru a vă îmbunătăți viața făcând alegeri înțelepte. Deși vă puteți supraestima abilitățile, experiențele vă vor ajuta să vă sporiți capacitatea de apreciere corectă a posibilităților.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Ar trebui să vă concentrați mai mult pe chestiuni care vă impun să fiți echilibrați, deoarece nu veți fi influențați de sentimente și puteți gestiona lucrurile într-un mod practic. Această perioadă este benefică pentru relațiile cu autoritățile și cu persoanele în vârstă. Vă veți simți mai responsabili și gata să faceți față noilor provocări. Planificarea și organizarea sunt, de asemenea, favorizate, astfel încât nativii mai disciplinați vor obține cele mai bune rezultate în urma muncii lor.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Tranzitul lui Jupiter în cuadratura cu Marte vă oferă energia și inițiativa pentru a începe noi proiecte și pentru a vă asuma riscurile necesare obținerii succesului pe scară largă. Aceasta este o energie foarte atractivă, deși puțin dură sau lipsită de tact. Cel mai bun mod de a valorifica această energie impulsivă este să folosiți o anumită prevedere și strategie în acțiunile dvs. Evitați să acționați într-un mod nepăsător sau fără a lua în considerare consecințele unor inițiative îndrăznețe.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Energia mentală este redusă și aceasta nu este cea mai bună zi pentru a gestiona detalii sau proiecte care necesită gândire logică. Veți avea tendința să visați cu ochii deschiși și v-ar plăcea să scăpați de rutina de zi cu zi. Imaginația este la cote ridicate, astfel că ziua este perfectă pentru activități care implică creativitate. Cel mai bine este să amânați conversațiile sau întâlnirile importante până mâine, când gândirea dvs. este mai clară.