Horoscop 22 Ianuarie 2022

Horoscopul zilei de Sâmbătă 22 Ianuarie 2022

Aspectele zilei:

Luna în opoziție cu Neptun
Luna în trigon cu Pluto
Luna în cuadratură cu Marte

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Stările dvs. de spirit se schimbă rapid și rutinele se întrerup. Deoarece aveți tendința de a lua lucrurile personal, iritarea se produce foarte ușor atunci când nevoile nu sunt nesatisfăcute. Ar fi indicat să vă consumați energia prin activități productive, cum ar fi munca în jurul casei sau rezolvarea unor probleme ce necesită muncă fizică.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Cum Luna se află în tranzit în casa a V-a, veți experimenta un interes sporit pentru distracției și recreere. Sunteți deschiși la experiențe amuzante și aveți dispoziție bună și plină de umor. Emoțiile dvs. pot fi mai puțin inhibate decât de obicei. Răbdarea și dorința de a aștepta satisfacția pot fi neobișnuit de scăzute. Sunteți spontani și căutați în mod activ oportunitatea de a petrece momente cât mai agreabile. Cel mai probabil sunteți extrem de creativi și doriți să vă angajați în activități cât mai inedite.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Sunteți deosebit de comunicativi și deschiși în acest moment, deoarece dorințele și gândurile dvs. sunt aliniate. Este un moment propice pentru rezolvarea problemelor. Circumstanțele sunt de așa natură încât trebuie să vă adaptați, să ajustați, să comunicați sau să călătoriți. Deoarece este ușor să vă controlați comportamentul, este un moment favorabil pentru a vă îmbunătăți abilitățile. Aveți tendința să spuneți exact ceea credeți. Rețineți că ceea ce spuneți sau scrieți acum are impact, fie pozitiv sau negativ.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Ziua de azi vă face mai conștienți de propriile emoții, dar și vulnerabili la ceea ce simt alții. Fiți atenți pentru a nu deveni o pradă ușoară pentru cei care încearcă să profite de dvs., sau evitați cu totul interacțiunile în această zi. Sentimentele dvs. sunt confuze sau chiar ciudate, așa că va trebui să fiți cât mai realiști, chiar dacă acest lucru poate părea imposibil.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Simțiți nevoia de a comunica astăzi, cu oricine veniți în contact. Vă exprimați cu ușurință încrederea în ideile și planurile dvs. și puteți iniția noi activități care implică schimbul de idei, predare sau scriere. Este posibil să aveți mai multe apeluri telefonice sau întâlniri decât în mod obișnuit și veți pregătiți pentru provocările zilnice.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Este o idee bună pentru să interacționați cu ceilalți și să comunicați cât mai mult, dar fără a încerca să vă impuneți opiniile. Ziua de azi aduce multe oportunități excelente pentru afaceri, negocieri și discuții. Aveți suficientă încredere pentru a vă dezvălui cele mai îndrăznețe planuri și a începe noi proiecte. Veți observa că cei din jur sunt mai pregătiți să vă asculte.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Acesta este un moment pentru a lua o pauză de la haosul rutinei zilnice. Cu toții avem nevoie de un timp pentru noi înșine și nu există un moment mai bun decât acum pentru a-l lua și a vă bucura de el. Veți descoperi că liniștea și pacea sunt exact ceea ce aveți nevoie. Acesta este un moment minunat pentru a vă cufunda în spiritualitate și meditație.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Aveți o mare oportunitate de a vă consolida simțul identității și de a vă îmbunătăți securitatea emoțională pe care o simțiți în zonele personale ale vieții dvs. Sunteți mai conștienți de rolul pe care l-a creșterea personală în formarea dvs. ca persoană. Acesta este un moment perfect pentru terapie sau consiliere, deoarece sunteți receptivi la învățarea adevărului despre dvs. Puteți renunța la modele de comportament care au fost distructive și puteți obține o nouă sau mai bună înțelegere a calităților dvs.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Orice mic impediment vă va enerva teribil și este posibil să reacționați prin izbucniri emoționale. Sunteți temperamentali și nu suportați nici o părere adversă. Viața de acasă este, de asemenea, afectată de această tensiune și este posibil să fiți mai iritabil cu membrii familiei sau să experimentați frustrări majore atunci când lucrați prin casă.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Trigonul Lunii cu Pluton vă crește sensibilitatea emoțională și percepția psihică, astfel încât veți simți orice lucru mai puternic. Este probabil ca cineva să vă miște profund și să aibă o influență puternică asupra vieții dvs. Conexiunile emoționale intense pot duce la noi relații. Dorința dvs. de a experimenta lucrurile la un nivel mai extrem poate duce la o explorare a părții întunecate a vieții și a zonelor tabu.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Aveți o mare nevoie de comunicare astăzi, mai ales cnd este vorba despre propriile interese. Vă puteți împărtăși creativitatea prin vorbit sau scris. Aveți multă energie și ziua poate fi una agitată, cu mai multe apeluri telefonice sau întâlniri decât de obicei. Puteți iniția un nou proiect sau puteți petrece timp alcătuind un plan, ținând cont de faptul că gândurile dvs. sunt clare și logice.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Sunteți mai deschiși la influențele și energiile exterioare, iar acest lucru vă poate lăsa destul de vulnerabili în fața celor care doresc să vă ducă pe căi greșite. Dorința de a scăpa de rutina zilnică este puternică acum. S-ar putea să vă simțiți destul de somnoroși sau lipsiți de voință sub influența opoziției dintre Neptun și Lună.