Horoscop 2 Octombrie 2021

Horoscopul zilei de Sâmbătă 2 Octombrie 2021

Aspectele zilei:

Venus în sextil cu Pluto
Luna în sextil cu Marte
Luna în cuadratură cu Uranus
Luna în opoziție cu Jupiter
Luna în sextil cu Mercur

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Deoarece știți exact ce vă doriți, reacțiile la impuls aduc un rezultat favorabil. Rezolvați problemele prin implicare directă. Acum este mai ușor să faceți pașii corecți și veți obține performanțe foarte bune atunci când sunteți responsabili. Veți încerca să evitați confruntările, dar dacă vă veți simți amenințați de alte persoane, veți putea să vă apărați.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Veți experimenta sentimente de o asemenea intensitate, încât veți percepe realitatea la nivel de basm. Nu veți pierde timpul cu discuții superficiale, ci veți observa cât de mult puteți ajunge să apreciați cunoașterea de sine, dar și acelor din jur. Este foarte important pentru dvs. să îi înțelegeți pe cei din jur la nivel spiritual. Cunoașterea celorlalți la un nivel emoțional profund vă face să simțiți afecțiune, și să formați legături puternice. Cei care nu și-au găsit încă jumătatea, au o șansă reală acum.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Ideile și opiniile sunt neobișnuit de puternice astăzi. Sunteți mânați de o nevoie convingătoare de a găsi răspunsuri la întrebări care vă frământă. Capabili să vă transmiteți cele mai profunde dorințe, vă puteți conecta cu ceilalți la un nivel adânc. Discuțiile ridică probleme semnificative sau declanșează temeri adânc înrădăcinate. Sunteți pregătiți să înfruntați orice situație adversă.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Ziua va fi mai problematică dacă aveți deja dificultăți în autocontrol sau dependențe. Puteți reacționa la comportamentul posesiv sau gelos al altor persoane, căzând subconștient în obiceiuri și comportamente negative. Pot să apară îngrijorări cu privire la viitorul dvs., precum și punerea sub semnul întrebării a sistemului dvs. de valori.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

În timpul opoziției dintre Lună și Jupiter veți fi mai prietenoși, dar trebuie să fiți atenți pentru că este posibil ca unele persoane să profite de bunătatea dvs. Acest tranzit devine o problemă pentru persoanele incapabile să se controleze sau care au anumite dependențe, deoarece trăirile lor vor fi exteriorizate prin atitudini de suspiciune și gelozie.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Aceasta este o zi bună pentru a vă explora propriile sentimente și gânduri. Astfel veți căpăta o perspectivă excelentă asupra propriilor motive. De asemenea, veți descoperi cum să vă direcționați energia mentală în moduri productive.  S-ar putea să fiți forțați să păstrați secrete sau să fiți implicați în investigarea sau descoperirea secretelor. Amintiți-vă să folosiți orice informație cu înțelepciune.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Discreția este foarte importantă pentru dvs. acum. Este posibil să aveți motive să păstrați o relație secretă sau doriți să descoperiți unele secrete. Ambele opțiuni sunt favorizate. În relațiile de dragoste veți face toate eforturile pentru descoperi adevăratele sentimente ale celeilalte persoane, sau poate chiar sentimentele dvs. adevărate. Vă veți elibera de orice negativitate.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Venus în sextil cu Pluto adâncește sentimentele și aduce dragostea la un nivel intens. Conexiunea la nivel emoțional devine mai importantă pe măsură ce simțiți dorința de a împărtăși dragostea cu cineva special. Dacă sunteți singuri, puteți dezvolta o pasiune față de cineva și nu veți putea să vă scoateți din minte acea persoană. Orice nouă poveste romantică va fi o experiență tumultoasa și vă va schimba viața. Dacă nu aveți posibilitatea formarii unei relații, atunci petrecerea timpului alături de prieteni vă va satisface nevoia de a avea companie.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Vă doriți să vă abandonați în voia plăcerilor și va fi greu să vă gândiți la consecințele exagerării lucrurilor atunci când sunteți într-o dispoziție de zile mari. Încercați să nu vă angajați în ceva pentru care nu aveți resursele necesare și nici în lupte de opinii. Cu puțină grijă din partea dvs., această zi va fi una plăcută și potrivită pentru socializare.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

O relație existentă poate evolua la un nivel mai profund sau spiritual. Sunt posibile și aventuri, iar legăturile secrete nu sunt excluse sub influenta sextilului dintre Venus și Pluto. În toate relațiile, indiferent dacă sunt sau nu de dragoste, superficialitatea nu vă va satisface. Aveți nevoie să experimentați prietenia sau iubirea la un nivel mai adânc.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Există o discrepanță între ceea ce oferiți și ceea ce primiți în schimb. Fie sunteți prea generoși cu persoane care nu merită, fie aveți așteptări prea mari de la ceilalți. Feriți-vă de tendința de a fi prea dependenți de cei dragi sau de a fi prea posesivi. Nu trebuie nici să fiți prea îngăduitori.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Acesta este un moment dedicat muncii, sănătății și rutinei. Simțurile dvs. sunt mai ascuțite și veți sesiza orice neplăcere minoră legată de sănătate. De asemenea, ați putea descoperi că lucrurile mici care nu funcționează în viața dvs. devin mai evidente și vă deranjează mai mult decât de obicei. Curățenia și reorganizarea sunt activități favorizate acum.