Horoscop 13 August 2022

Horoscopul zilei de Sâmbătă 13 August 2022

Aspectele zilei:

Luna în opoziție cu Mercur

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Făcând ceea ce vă place, vă simțiți foarte bine. Rezultate favorabile apar atunci când luați inițiativa. Afirmându-vă, aveți mai multe șanse să realizați lucrurile pe care le doriți decât rămânând pasivi. Astăzi faptele cântăresc mai mult decât vorbele. Sunteți extrem de concentrați atunci când lucrați la proiecte care vă pot aduce atenția sau recunoașterea. De asemenea, s-ar putea să fiți atrași de proiectele de afaceri care implică riscuri financiare și este probabil că acestea să fie de succes.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

S-ar putea să trebuiască să vă luați mici pauze, să reflectați asupra propriei vieți, să vă regândiți obiectivele și să vă odihniți, deoarece energia fizică va fi redusă. De asemenea, sunteți mai sensibili la  nevoile altora și doriți să le fiți de folos celor din jur. Dați dovadă de compasiune atunci când vorbiți despre diferite probleme, acesta fiind motivul pentru care sfaturile date de dvs. vor fi foarte utile.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Dezacordurile minore, în special cu privire la probleme de familie, sunt mai probabil decât de obicei.  Micile tulburări provenite din exterior sunt probabil o reflectare a propriei nervozități și a sensibilității la vibrațiile emoționale care vă înconjoară. Va fi greu să vă concentrați, așa că trebuie evitate negocierile, susținerea unor examene sau semnarea de contracte. De asemenea, pentru că nu sunteți percepuți prea bine, inițiativele ce țin de de relații publice ar trebui amânate.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Deciziile importante nu ar trebui luate în timpul zilei de azi, căci este foarte posibil să fiți subiectivi. Este posibil ca adevărurile descoperite acum tranzit să nu mai aibă nicio valoare a doua zi. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să nu vă mai exprimați, trebuie doar să nu luați în considerare sentimentele, deoarece acestea vă pot împiedica să gândiți clar și logic. Din același motiv, trebuie să evitați negocierile și să delegați pe alții să se ocupe de problemeler serioase de la locul de muncă sau să cereți sfaturi.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Sunteți extrem de frustrați de obstacolele din proiectele de afaceri și puteți simți că alte persoane vă împiedică în mod intenționat eforturile. Încrederea dvs. este redusă și aveți tendința de a lua orice opoziție ca un afront personal față de capacitățile dvs., ceea ce vă poate determina să vă simțiți ușor deprimați sau dezamăgiți de dvs. înșivă. Aceasta este o situație temporară și este important să nu luați lucrurile prea personal.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

În timpul opoziției dintre Lună și Mercur va fi greu să gândiți logic, deoarece toate emoțiile dvs. ascunse ies la suprafață. Prin urmare, vă veți simți anxioși, inadecvați și nesiguri. Ar trebui să evitai negocierile și discutarea problemelor sensibile. În schimb, v-ați putea petrece timpul reflectând sau vorbind cu cei apropiați despre ceea ce credeți că vă împiedică în atingerea obiectivelor.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Acesta este un moment dedicat muncii, sănătății și rutinei. Simțurile dvs. sunt mai ascuțite și veți sesiza orice neplăcere minoră legată de sănătate. De asemenea, ați putea descoperi că lucrurile mici care nu funcționează în viața dvs. devin mai evidente și vă deranjează mai mult decât de obicei. Curățenia și reorganizarea sunt activități favorizate acum.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Buna dispoziție domină atmosfera, nu luați în serios micile neplecare, ci preferați să vă bucurați de aspectele pozitive ale vieții. Flirtați cu mare abilitate, reușind astfel să îi fermecați pe cei din jur. Cel mai bine vă simțiți atunci când aveți pe cineva alături care să vă împărtășească pofta de viață și cu care să vă puteți distra pe parcursul zilei. 

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Este posibil ca sentimentele de siguranță și confort să provină din faptul că sunteți acasă sau cu familia. Veți dori să petreceți mai mult timp cu cei pe care îi iubiți. Puteți avea relații calde cu membrii familiei și cu partenerii în acest moment. Vă puteți bucura de petrecerea timpului povestind amintirile copilăriei și parcurgând albume de familie sau cercetând arborele genealogic. Este, de asemenea, un moment bun pentru a organiza casa, cu scopul de a o face puțin mai confortabilă.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Deși puteți experimenta frustrarea astăzi, puteți obține, de asemenea, o conștientizare mai clară a propriei condiții și a modului în care vă manifestați. Lecțiile din acest moment pot proveni de la oameni care vă provoacă capacitatea de a prelua controlul. Opoziția celor care vă împiedică eforturile vă ajută să vă definiți și să vă gestionați și obiectivele mai eficient. Responsabilitățile sau neglijarea acestora ies acum la iveală.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Vă aflați într-un moment important de cotitură în direcția vieții dvs., când aveți șansa să vă reevaluați cursul și să faceți orice modificări care se impun. Chiar dacă munca dvs. a fost satisfăcătoare până în acest moment, se va părea că întârzierile și obstacolele apar de nicăieri pentru a vă contesta angajamentul și vă puteți pune întrebarea dacă sunteți sau nu pe drumul cel bun. Acest proces are potențialul de fi dificil și derutant, dar este un pas necesar în definirea a ceea ce vreți cu adevărat.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Această perioadă este perfectă pentru marketing și vânzări, dar ar trebui să evitați să îi induceți pe alții în eroare cu intenție. Atitudinea pozitivă și magnetismul vă vor ajuta să aveți succes în afaceri și în viața socială. De asemenea, vă încurajează să fiți fericiți și extrem de amuzanți, minimizând necazurile și amplificând fericirea.