Horoscop 15 Mai 2021

Horoscopul zilei de Sâmbătă 15 Mai 2021

Aspectul zilei:

Luna în trigon cu Jupiter

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Vă este ușor să aveți grijă de dvs. și de cei dragi. Aveți nevoie de intimitate și nu doriți să permiteți accesul oricui în spațiul dvs. personal.  Amintirile pot fi mai puternice și le puteți folosi pentru a vă înțelege mai bine cum funcționează subconștientul dvs. Trebuie să încercați să nu deveniți prea dependenți de cei apropiați și nici să nu tăiați de tot legăturile cu persoanele mai puțin apropiate.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Mintea dvs. este preocupată de o mulțime de gânduri și emoțiile dvs. pot oscila cu ușurință de la un moment la altul. Vă simțiți curioși, sociabili și neliniștiți și vă exprimați într-un mod detașat. Nevoile vă sunt îndeplinite cel mai bine prin stimulare mentală precum cititul, scrisul, călătoriile scurte, dansul, lucrul manual sau orice altă activitate care relaxează sistemul nervos.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Aveți tendința de a vă exprima sentimentele într-un mod serios, deschizându-vă în fața celor din jur doar dacă este strict necesar. Contactul cu lumea materială este una dintre cele mai bune modalități de a găsi siguranță, în timp ce rutina și odihna vă mențin sănătoși. Este recomandat să alegeți calitatea în locul cantității și să vă conectați la ceea ce este simplu și natural.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

În timpul trigonului dintre Lună și Jupiter aveți o atitudine calmă și generoasă. Această zi este perfectă pentru a vă împărtăși sentimentele și a socializa, mai ales pentru cei care nu și-au găsit cealaltă jumătate. Conexiunile intime sunt, de asemenea, favorizate de acest trigon, deoarece sunteți mai deschiși și mai sinceri.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Sensibilitatea sporită și nevoia emoțională de a vă conecta cu lumea dvs. interioară sunt dominante acum. Aceasta este adesea o perioadă a lunii mai introvertită. Accentul este pus pe visele și dorințele dvs., pe creativitate personală și sensibilitate. Timpul petrecut în liniște poate fi necesar, iar o formă de retragere emoțională este normală din când în când.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Ori de câte ori Luna trece prin casa a XI-a, va exista o dorință mai mare de a vă întâlni cu prietenii. Este posibil să aveți un sentiment mai puternic de atașament fata de prietenii apropiați. Sunteți foarte receptivi la punctele de vedere ale altor persoane și faceți o impresie foarte bună în societate. În cazul care aveți o stare mai proasta sau o problema, puteți apela cu încredere la prieteni deoarece vă vor ajuta negreșit.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Din punct de vedere emoțional, sunteți rezervați și preferați să acționați în loc să exprimați emoții. Cu toate acestea, puteți demonstra o mare loialitate față de cei dragi în moduri practice. Unele lucruri care vă fac să vă simțiți în siguranță sunt confidențialitatea, respectul, condițiile materiale bune și libertatea de a vă face programul după bunul plac.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Veți simți dorința de a scăpa de rutina zilnică și de a explora teritorii noi, fără a avea un motiv concret pentru această stare. O scurtă călătorie poate fi benefică, atâta timp cât nu vă întrerupe rutina într-un mod prea brutal. S-ar putea să vă plictisiți și să aveți nevoie de ceva diferit pentru a vă condimenta viața pe parcursul zilei de azi.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Puteți face îmbunătățiri în locuința dvs. sau puteți oferi sprijin sincer și generos prietenilor apropiați sau membrilor familiei. Atrageți cu ușurință sprijin financiar și puteți face investiții profitabile. Schimbările din viața personală se dovedesc revigorante și vă pot permite o libertate mai mare pentru a vă exprima emoțiile. De asemenea, este o zi foarte bună pentru odihnă și recuperare.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Căutați pace în lucrurile frumoase pe care viața le oferă și reveniți la momentul prezent dacă vă simțiți copleșiți. Vă ajută să petreceți timpul într-o companie bună și cu o conversație spumoasă. Trebuie să rămâneți atenți să nu proiectați prea multe dintre nevoile dvs. asupra altora. Sunteți promotori ai păcii și vă simțiți în siguranță dacă sunteți echilibrați emoțional și conectați cu cei dragi.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Vă ocupați de sarcini de rutină care vă oferă o distragere binevenită de la orice griji sau preocupări ați putea avea. Acum este un moment bun pentru a vă apuca de niște treburi și proiecte pe care le-ați tot amânat. Ordonarea spațiului de la muncă sau de acasă poate face minuni pentru a vă oferi o stare de bine.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Configurația astrală vă oferă o ocazie perfectă pentru orice efort spiritual, pentru trezirea minții și pentru a vă gândi la aspirațiile dvs. Veți fi mai dedicați și mai sinceri și veți avea un nivel ridicat al conștiinței. Este o zi bună pentru a apela la ajutorul celor din jur, deoarece veți primi sprijinul cerut.