Horoscop 14 Mai 2021

Horoscopul zilei de Vineri 14 Mai 2021

Aspectul zilei:

Luna în cuadratură cu Neptun

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Când Luna tranzitează casa a III-a este generată o stare de neliniște care vă face să vă doriți să ieșiți din casa sau chiar să faceți o scurtă călătorie. Vă doriți să aveți contact cu oamenii și să luați parte la discuții. Aveți o dispoziție jovială și un farmec care vă permite să interacționați foarte ușor, chiar și cu persoane străine.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Pot apărea numeroase posibilități care vă oferă șansa de a vă deconecta de cerințele viețîi, oferindu-vă în același timp o oportunitate de a vă alinia mai mult cu adevăratul dvs. scop. Acesta este mai mult un moment pentru a face un pas înapoi și a analiza stadiul în care vă aflați decât pentru a merge mai departe. Aveți capacitatea de a vă accepta pe deplin așa cum sunteți, ceea ce vă poate oferi acces la o gamă mai largă de abilități.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Vă puteți întâlni cu oameni care vă plac în mod normal, iar acum să îi vedeți ca persoane dezagreabile, deoarece dispoziția și emoțiile sensibile vă influențează să gândiți astfel. Acesta este motivul pentru care întâlnirile și petrecerile ar trebui lăsate pentru o altă zi. Empatia dvs. este la cote maxime, așadar este o zi bună pentru a-i ajuta pe cei din jur, fie prin fapte concrete, fie prin oferirea de suport emoțional.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Nu sunteți realiști, astfel că puteți fi atrași de situații înșelătoare. S-ar putea să descoperiți că relațiile sunt construite pe așteptările dvs., mai degrabă decât pe o evaluare onestă a valorii lor. Fiți atenți la semnalele pe care vi le transmite organismul, căci sunteți mai sensibili din punct de vedere fizic acum.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Evenimentele din această perioadă de timp vă vor oferi perspectivă asupra adevăratului sens al viețîi dvs. și puteți petrece mai mult timp contemplându-vă direcția. Este posibil să nu vă simțiți foarte energici sau motivați, dar acum vedeți valoarea unei atitudini introspective. Preocuparea dvs. pentru bunăstarea celorlalți oameni vă fi sporită și sunteți mai plini de compasiune. Comunicați cu onestitate și vă feriți de interacțiunile frivole.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Veți avea dorința de recunoaștere și apreciere a eforturilor dvs. Dacă nu vă simțiți respectați, s-ar putea să le cereți celor din jur să vă respecte mai mult. Veți avea nevoie în special de aprecierea superiorilor dvs. De asemenea, este posibil să fiți sensibil la statutul dvs. social. De exemplu, puteți reacționa exagerat dacă cineva vă întreabă cât câștigați sau ce studii aveți.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Emoțiile pot oscila ușor de la entuziasm la dezamăgire, dar partea cea bună este că vă vine mai ușor să exprimați în mod direct ceea ce simțiți. Viața pare ușoară și distractivă și siguranța se găsește în acele lucruri care mențin corpul și sufletul tânăr, precum conexiuni autentice, discuții intelectuale, mici aventuri, exerciții și râsete.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Când luna trece prin casa a VIII-a, starea dvs. emoțională este instabilă. S-ar putea să constatați că sunteți și mai perspicace în ceea ce privește limbajul corpului, stările emoționale și intențiile celorlalți. Trebuie să aveți grijă pentru a evita problemele, deoarece sunteți mai dispuși să reacționați din impuls și să vă angajați în confruntări dacă sunteți provocați.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Relațiile și parteneriatele din viața dvs. sunt puse acum sub lupă și analizați totul din punct de vedere emoțional. Înțelegeți mai bine dinamica relațională, fapt care vă poate aduce mai multă comunicare dar și conflicte. Dacă ați întâmpinat probleme în relație, acum este momentul pentru a le rezolva.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Fie că aveți sau nu chef, trebuie să vă pregătiți pentru o zi solicitantă, deoarece volumul de muncă va crește. Este indicat să gestionați cu prudență relațiile cu colegii de la locul de muncă, deoarece atmosfera vă fi destul de încărcată din punct de vedere emoțional, așadar nu e nevoie decât de o scânteie pentru ca lucrurile să degenereze.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Vă simțiți exuberanți, entuziaști și plini de dragoste. Emoțiile dvs. se adâncesc, loialitățile sunt puternice și aveți tendința de a vă exprima într-un mod dramatic. Astăzi aveți nevoie de mai multă atenție decât de obicei. Prin urmare este bine să vă înconjurați de oameni care vă fac să vă simțiți în siguranță și iubiți, oferindu-vă în același timp afecțiunea pe care o meritați.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Cuadratura dintre Neptun și Lună este renumită pentru interpretarea greșită a lucrurilor. Mai mult, sunteți prea emoționali și ușor de supărat, și este posibil să nu vă puteți controla starea de spirit și sensibilitatea.Evadarea lumii reale vă poate face să vă simțiți mai bine, așadar este indicat să dormiți, să pictați, să citiți sau să vizionați filme.