Horoscop 9 Decembrie 2022

Horoscopul zilei de Vineri 9 Decembrie 2022

Aspectele zilei:

Venus în cuadratură cu Jupiter
Luna în cuadratură cu Jupiter
Luna în opoziție cu Venus
Luna în opoziție cu Mercur

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

Horoscop 9 Decembrie 2022

Oamenii din jur par hotărâți să obțină o reacție agresivă din partea dvs. S-ar putea să fiți implicați în certuri a căror miză nu merită deranjul. Indiferent de ceea ce vi se spune, aveți tendința să o luați personal și veți simți nevoia să vă apărați, indiferent dacă este sau nu justificat. Unele persoane vă pot provoca în mod intenționat, forțându-vă astfel să vă apărați.

Taur

Taur

Horoscop 9 Decembrie 2022

Vă lipsește autodisciplina, mai ales când mergeți la cumpărături sau ieșiți în oraș. Prin urmare, încercați să fiți precauți și să vă controlați dorința de experiențe plăcute. Vă veți înțelege foarte bine cu cei din jur, deoarece fericirea dvs. le vă aduce optimism și energie pozitivă. S-ar putea să tratați unii oameni cu aroganță, în special pe cei care vi se par plictisitori. Prin urmare, încercați să fiți modești și să acceptați oamenii așa cum sunt, ținând cont că nimeni nu este perfect.

Gemeni

Gemeni

Horoscop 9 Decembrie 2022

Veți avea tendința să luați totul prea în serios, iar criticile vă vor supăra ușor. De asemenea, vă va lipsi răbdarea și simțul compromisului. S-ar putea să aveți senzația că trebuie să faceți ceva, dar nu veți ști ce anume. Ego-ul va intra în conflict cu raționamentul, așa că puteți reacționa impulsiv sau puteți începe o ceartă. Relațiile interpersonale cu bărbații vor fi fragile.

Rac

Rac

Horoscop 9 Decembrie 2022

Aveți grijă la neînțelegeri, mai ales acasă. Vă va fi mai dificil să păstrați obiectivitatea și să țineți cont de fapte, deci nu este un moment bun pentru a face compromisuri și a negocia. De asemenea, este posibil să întâmpinați mici probleme, în special în ceea ce privește dispozitivele electronice și vehiculele. Aceasta este o zi în care apar fenomene deranjante și neplăceri minore.

Leu

Leu

Horoscop 9 Decembrie 2022

Competiția este acerbă astăzi. Vă provocați pe dvs. înșivă și pe ceilalți să depășiți anumite limite, adesea fără să stați pe gânduri. Fiți atenți la cât de multă forță aplicați. Vă puteți epuiza cu ușurință și este posibil ca acțiunile impulsive să nu funcționeze întotdeauna în avantajul dvs. Deși începeți orice acțiune bine, este posibil să aveți dificultăți în a o duce la bun sfârșit.

Fecioara

Fecioară

Horoscop 9 Decembrie 2022

Ziua de azi poate fi un mesager al veștilor proaste. De asemenea, indică un dezechilibru între latura dvs. emoțională și cea rațională. S-ar putea să vă simțiți frustrați când vorbiți cu alte persoane, deoarece nu vă veți simți înțelesi. De asemenea, puteți lua prea în serios opiniile altor persoane, mai ales dacă conversația se învârte în jurul subiectelor precum casa și familia. Prin urmare, ar trebui să evitați hipersensibilitatea excesivă, deoarece vă va ajuta să evitați certurile.

Balanta

Balanță

Horoscop 9 Decembrie 2022

Persoanele care fac dietă pot avea dificultăți în evitarea lăcomiei în acest moment. Tendința către exces și extravaganță pune, de asemenea, probleme. Este necesară moderarea, dar acesta este greu de obținut atunci când sunteți într-o dispoziție atât de jovială. Un alt domeniu de îngrijorare îl reprezintă finanțele. Va exista tendința de a cheltui excesiv pentru articole de lux, modă, cosmetice, sărbători și divertisment.

Scorpion

Scorpion

Horoscop 9 Decembrie 2022

Aceasta este o zi favorabilă în care ar trebui să vă simțiți destul de bine, pozitivi și plini de speranță. Pentru că vă simțiți atât de bine, s-ar putea să doriți ceva mai multă emoție sau aventură. Dacă nu reușiți să vă luați o scurtă vacanță, explorați reviste de călătorie sau urmăriți filme realizate în locații deosebite. Veți dori să purtați discuții cu oameni ce provin din culturi diferite de a dvs.

Sagetator

Săgetător

Horoscop 9 Decembrie 2022

Tranzitul lui Venus în cuadratură cu Jupiter este ideal pentru distracție, dar nu atât de indicat pentru a duce la îndeplinire sarcini dificile. Ar trebui să vă simțiți fericiți, optimiști, generoși și foarte sociabili. Problemele vor apărea dacă trebuie să participați la chestiuni mai serioase în care este necesară o atitudine responsabilă sau conservatoare.

Capricorn

Capricorn

Horoscop 9 Decembrie 2022

Cu opoziția dintre Lună și Mercur care afectează obiceiurile și instinctele primare, gândirea dvs. poate fi umbrită de dependență, rasism și prejudecăți. Subiectele de discuții sensibile și negocierile sunt de evitat pentru moment. Un exercițiu productiv ar fi să petreceți un timp în reflecție sau să discutați cu o persoană de încredere despre unele dintre sentimentele care simțiți că vă împiedică să progresați.

Varsator

Vărsător

Horoscop 9 Decembrie 2022

S-ar putea să vă lăsați sentimentele deoparte pentru a avea grijă de detalii acum sau puteți fi mai sensibili din punct de vedere emoțional în legătură cu munca, sănătatea și rutina zilnică. Starea dvs. de spirit vă va afecta sănătatea mai mult ca niciodată, așa că trebuie să încercați să nu vă stresați asupra lucrurilor mărunte.

Pesti

Pești

Horoscop 9 Decembrie 2022

Acesta este un moment bun pentru a socializa și a vă face noi prieteni. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu coborâți standardele în ceea ce privește întâlnirile romantice, deoarece acest lucru ar putea duce la alegeri greșite sau situații jenante. S-ar putea să fiți mai înclinați să aveți o aventură în acest moment și acest lucru ar duce în cele din urmă la conflicte în cadrul căsniciei.