Horoscop 1 Octombrie 2021

Horoscopul zilei de Vineri 1 Octombrie 2021

Aspectele zilei:

Mercur în cuadratură cu Pluto
Soarele în sextil cu Luna
Luna în opoziție cu Saturn

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Veți fi mai sociabili decât de obicei și veți dori să vă petreceți timpul liber în compania prietenilor, să vă dedicați hobby-urilor sau să vă distrați cu partenerul. Veți dori să vă exprimați nu numai emoțiile romantice, ci și gândurile inventive. Veți simți dorința de a fi creativi și de a vă arăta talentele și latura ludică. Trebuie să fiți atenți pentru a nu vă expune la riscuri inutile din dorință de a vă distra și de a experimenta lucruri noi.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

Dorințele și sentimentele pe care le experimentați acum vor lucra împreună în același scop în această perioadă. Ca atare, afinitatea dvs. recent găsită pentru problemele sufletului vă va ajuta să vă întăriți legăturile pe care le aveți cu cei dragi și chiar vă va determina să creați altele noi. Vă veți bucura de faptul că ar putea exista o serie de oameni noi în viața dvs. cu care veți dori să vă împrieteniți. Când vine vorba de viața sentimentală, veți avea parte de energie pozitivă în cuplu și veți întări legătura de dragoste.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

În această perioadă pot apărea discuții importante care au un efect de lungă durată. Este de așteptat să întâlniți oameni care încearcă să controleze ceea ce credeți și spuneți. Presiunea din exterior vă poate determina să ridicați vocea și să vă faceți auziți. Aveți opinii puternice acum și este posibil să trebuiască să le apărați, deoarece ideile dvs. vor fi atacate. Deși solicitarea psihică este mare, aveți capacitatea de a gândi profund și de a distinge adevărul din spatele aparențelor.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Sunt posibile conflicte la locul de muncă sau cu figurile cu autoritate. Simțiți că nimeni nu vă poate înțelege sau aprecia suficient. Toate așteptările dvs. se pot dovedi a fi exact opusul a ceea ce v-ați imaginat. Acest tranzit este, de asemenea, renumit pentru că provoacă dificultăți în comunicare și pentru că îi face pe oameni să acționeze în funcție de starea lor de spirit.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Obiectivele dvs. vor fi echilibrate și vor fi perfect armonizate cu acțiunile pe care le întreprindeți.  Simțindu-vă încrezători și fiind mai optimiști decât de obicei, veți descoperi că multe uși sunt deschise pentru ca succesul să își facă loc în viața dvs. Norocul vă va însoți peste tot, mai ales dacă veți începe un nou proiect în această perioadă.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Gândurile și ideile dvs. sunt puternic contestate acum și s-ar putea să vă simțiți obligați să le apărați indiferent dacă aveți sau nu dreptate. Această provocare poate proveni din expunerea la informații noi, cum ar fi școala sau cercetarea, dar poate veni și prin întâlnirile dvs. cu alte persoane. Discuțiile vor duce duce la dezbateri nesfârșite. Ați putea fi, de asemenea, predispuși la gândire obsesivă sau la strategii și comploturi.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Tranzitul lui Mercur în cuadratură cu Pluto duce la o gândire profundă și la interacțiuni intense cu alte persoane. S-ar putea să investigați o idee sau un subiect specific și vă trebui să aveți grijă să nu luați în serios extremismul sau teoriile conspirației. Chiar dacă vă concentrați pe un subiect sumbru sau un punct de vedere moderat, există riscul să utilizați metode extreme sau coercitive pentru a vă exprima gândurile.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Va fi nevoie să luați decizii semnificative care se dovedesc dificile. Contractele pe care le semnați acum se pot dovedi foarte exigente și, deși succesul poate apărea, consumul psihic va fi foarte mare. Cheia acestei perioade este flexibilitatea și mintea deschisă pentru a lua în considerare toate opțiunile. Chiar dacă sunteți siguri că există o singură cale corectă, este indicat să analizați și alte posibilități.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Dezvoltarea personală este una dintre principalele motivații ale acestei zile. Veți absorbi noi informații ca un burete, fie că este vorba de studiu teoretic sau de abilitați practice. Veți vedea în perspectivă mai largă  modul în care funcționează lucrurile și veți avea o manieră filozofică de gândire. Doriți să vă lărgiți orizonturile, să ieșiți din rutină și să descoperiți lucruri noi.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Simțiți nevoia să aveți dreptate și sunteți atât de convinși de punctul dvs. de vedere, încât nu puteți accepta păreri contrare. În timp ce statornicia vă ajută să distingeți intre bine și rău, vederea îngustă vă poate limita posibilitățile. Dacă există erori în perspectiva dvs., este posibil să nu puteți sau să refuzați să ole recunoașteți. Cunoașterea de sine este utilă, astfel încât să puteți reflecta asupra corectitudinii alegerilor dvs.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Acesta nu este un moment bun pentru a socializa, deoarece oamenii vă pot găsi reci sau distanți. Este posibilă o perspectivă morbidă asupra vieții și este posibil să vedeți ce e mai rău în alte persoane și situații. Relațiile, în special cu femeile, sunt cel mai probabil afectate. V-ați putea simți împovărati sau vinovați în privința responsabilităților față de cineva mult mai în vârstă sau mai tânăr, cum ar fi un copil sau un nepot, un părinte sau un bunic.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Fie că aveți sau nu chef, trebuie să vă pregătiți pentru o zi solicitantă, deoarece volumul de muncă va crește. Este indicat să gestionați cu prudență relațiile cu colegii de la locul de muncă, deoarece atmosfera vă fi destul de încărcată din punct de vedere emoțional, așadar nu e nevoie decât de o scânteie pentru ca lucrurile să degenereze. Nu este cazul să vă supărați, este vorba de o situație temporară, urmând ca lucrurile să se rezolve în câteva zile.