Horoscop 12 August 2022

Horoscopul zilei de Vineri 12 August 2022

Aspectele zilei:

Marte în sextil cu Neptun
Soarele în opoziție cu Luna
Luna în cuadratură cu Marte
Luna în cuadratură cu Uranus
Luna în conjuncție cu Saturn

$

Horoscopul zilnic pentru toată săptămâna

Berbec

Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Sunteți mai puternici și mai pasionați în discursul dvs. și nu vă veți sfii să le arătați celor din jur cât de creativi și de încrezători sunteți. Aceasta este o zi bună pentru orice fel de performanță sau pentru a realiza proiecte creative care implică energie fizică sau lucrul cu instrumente. Îi inspirați pe ceilalți cu atitudinea dvs. pozitivă și puteți obține sprijin pentru proiectele dvs. Aceasta este o zi pentru a vă etala calitățile.

Taur

Taur

21 aprilie – 20 mai

În timpul sextilului dintre Neptun și Marte, sunteți mai interesați să vă atingeți obiectivele. Aveți rezultate mai bune atunci când acționați sentimental și când vă urmați sentimentele, mai degrabă decât atunci când aveți o rutină și planuri fixe. Mintea dvs. caută în permanență modalități creative de a se dezvolta, iar asta vă face foarte imaginativi. De asemenea, veți fi mai empatici.

Gemeni

Gemeni

21 mai – 21 iunie

Deveniți mai preocupați de traiectoria pe termen lung a vieții dvs. Ideea de a trăi o viață morală și semnificativă este foarte importantă acum, dar vă doriți și să profitați la maxim de fiecare clipă trăita. În același timp, vă simțiți mai rezistenți la stres în legătură cu problemele mărunte și nu permiteți mărunțișurilor să vă submineze echilibrul emoțional.

Rac

Rac

22 iunie – 22 iulie

Configurația astrală vă poate aduce apatie sau o proastă dispoziție. De asemenea, va afecta relațiile cu femeile, în cazul cărora va exista tensiune. Este posibil să vă simțiți mai puțin dependenți emoțional de alte persoane. O conștientizare sporită a responsabilităților dvs. sau asumarea de noi responsabilități este probabilă.

Leu

Leu

23 iulie – 22 august

Așteptați surprize și schimbări neașteptate în planurile dvs. De asemenea, puteți alege să vă schimbați direcția. Superiorii dvs. se pot comporta ilogic, ceea ce vă face să fiți nervoși și neliniștiți. Există riscul să vă răniți, așadar fiți atenți la activitățile în care vă implicați astăzi. Acțiunile diferite produc rezultate surprinzătoare. Doriți să fiți pe cont propriu, aveți tendința de a rezista oricăror limitări, devenind chiar o influență perturbatoare.

Fecioara

Fecioară

23 august – 21 septembrie

Când Luna trece prin casa a VI-a veți adopta o atitudine mai prudentă în modul în care vă desfășurați activitatea. Este posibil să fiți înclinați să acordați o atenție sporită siguranței alimentare. Preocupările dietetice pot avea o semnificație mai mare pentru dvs. și este posibil să vă doriți să faceți modificări importante în obiceiurile dvs. de sănătate și chiar să începeți un regim de exerciții fizice.

Balanta

Balanță

22 septembrie – 22 octombrie

Se anunță o zi veselă și reușită. Dacă ați pus ochii pe cineva, cel mai probabil astăzi veți avea ocazia să vă întâlniți cu acea persoană. Interesele de natură romantică se îmbină cu divertismentul. Vă simțiți revigorați, nivelul energiei este unul ridicat și sunteți o companie plăcută pentru persoanele din jur. Acesta este un moment minunat pentru a planifica o întâlnire cu cineva nou sau pentru a desfășura o activitate distractivă cu partenerul dvs. actual.

Scorpion

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Lucrurile de care v-ați bucurat în timpul copilăriei dvs. își pot face reapariția, cum ar fi o difuzare a unui film preferat sau a unei emisiuni TV din copilărie, care a avut un impact semnificativ asupra dvs. Cel mai probabil starea dvs. de spirit vă va îndemna să stați acasă și să vă bucurați de confortul căminului dvs. Este posibil să nu aveți dispoziția necesară pentru a socializa. În schimb, preferați să vă bucurați de liniștea și confortul casei dvs. și să vă angajați în interesele dvs. personale, care pot include cititul sau vizionarea programelor favorite.

Sagetator

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Trebuie să găsiți modalități de stimulare, altfel vă veți simți plictisiți, agitați sau anxioși. Aveți tendința să gândiți prea mult sau să vă angajați în prea multe sarcini. Exercițiile de respirație sau meditația pot face minuni pentru o minte hiperactivă în această perioadă. Pauzele regulate sunt o modalitate de a vă asigura că nu ajungeți într-un stadiu de suprasolicitare.

Capricorn

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Sunteți serioși, mai reținuți și mai conservatori. Prietenia și legăturile intime pot fi lipsite de entuziasm, bunătate și naturalețe, deoarece sentimentele dvs. defensiveva fac mai prudenți și mai rezervați. Este posibil să aveți o stimă de sine foarte scăzută, lucru care va avea un impact negativ asupra tuturor relațiilor dvs. Veți fi realiști și pragmatici, dar când vine vorba de emoții, această zi este una dintre cele mai dificile din lună.

Varsator

Vărsător

20 ianuarie – 19 februarie

Izbucnirile de furie ar pute arăta o latură înfricoșătoare și neașteptată a naturii dvs. Eul dvs. este puternic acum și vreți să vă exprimați adevăratele trăiri interioare fără restricții. Fără o eliberarea sigură și conștientă a acestei energii impulsive și rebele, conflicte de orgolii sunt posibile. Disputele din această zi ar duce la pătarea imaginii și la consecințe neașteptate, mai ales dacă vă puneți contra celor mai puternici decât dvs.

Pesti

Pești

20 februarie – 20 martie

Tranzitul lui Neptun în sextil cu Marte amplifică dorințele senzuale, făcându-l un moment ideal pentru romantism. Alura dvs. mistică atrage parteneri compatibili cu nivelul dvs. de dezvoltare spirituală și puteți chiar să vă găsiți sufletul pereche. Este o zi bună pentru a petrece timp cu prietenii și grupurile de oameni sau pentru a vă urma pasiunile creative în muzică, dans sau actorie. Astăzi ar trebui să aveți un bun simț al ritmului și al tonului.